banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Iako Alonsa nikako ne volim, moram malo da stanem na njegovu stranu. Mislim da je crnjo imao izvesne privilegije u odnosu na njega. To nije dobro jer se prema svetskom prvaku (sada vec bivsem) ne mozes odnositi jednako kao prema pocetniku. Hteli su da naprave bum, da udju u istoriju sa Hamiltonom i to im se odbilo od glavu. I zasluzili su to... Ako nista sledeca sezona ce biti jos zanimljivija jer ce biti dosta jakih vozaca u razlicitim timovima.

Neko je rekao da se Alonso radova kao da je u Ferrariju, ja ne mislim tako, primetio sam da je bio puno razocaran, pogledajte kako je nosio onaj pehar na kraju, kao da je vreca kupusa, obesio ga preko ledja. Mozda mu i jeste drago sto Hamilton nije uzeo titulu, ali mu nikako nije bilo svejedno sto on nije prvak. Ipak je to temperamentni prgavi Spanac, koji je pokazao svojim ponasanjem da ne voli da gubi... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Hamilton je bio najkonstantniji cijelu sezonu, da je prvak niko ne bi mogao reći da je nezasluženo, a bio bi prvak da je danas bio samo malo hladnije glave.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste bio najkonstantniji, ali je vec sredinom sezone krenuo da pada sa formom, a u kljucnim trkama kada je trebao da bude smiren on je zabrljao. Platio je danak neiskustvu... I kimi je imao najvise pobeda, 6 u odnosu na crnju koji je imao 4... pa se moze reci i za njega da je zasluzio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Info je napisao:
Mislim da je Hamilton imao izvesne privilegije u odnosu na njega.

Konkretno koje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Jeste bio najkonstantniji, ali je vec sredinom sezone krenuo da pada sa formom, a u kljucnim trkama kada je trebao da bude smiren on je zabrljao. Platio je danak neiskustvu... I kimi je imao najvise pobeda, 6 u odnosu na crnju koji je imao 4... pa se moze reci i za njega da je zasluzio

Odbi ove dvije zadnje na kojima ga je Massa pustio i koliko to Kimi ima pobjeda onda?
Edit: smanji malo sa ovim crnjo.Ti si rasista neki ili sta?

Poslednji put menjao Mr.Speed dana 21 Okt 2007, 21:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa prvo sto je britanski vozac i britanski tim. Oni su zeleli da osvoji britanac titulu posle dugo godina. U medijima su ga stalno forsirali, Alonso je delio sa njim taktiku vezanu za podesavanje bolida... ima jos stvari koje se mogu nabrojati, a i koje mi ne znamo. Pa ne mozes reci da posle ovakve sezone nije Hamilton bio u prvom planu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neki ljudi ocigledno ne mogu da prihvate da je neko izgubio. Pa ako ga i jeste pustio ovu trku, kao sto i sam mislim, onda za proslu nemas nikakvih argumenata. Pa Massa je onda pustio i Alonsa proslu trku jer je i on bio ispred njega. Ovo su totalno glupe price

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Pa prvo sto je britanski vozac i britanski tim. Oni su zeleli da osvoji britanac titulu posle dugo godina. U medijima su ga stalno forsirali, Alonso je delio sa njim taktiku vezanu za podesavanje bolida... ima jos stvari koje se mogu nabrojati, a i koje mi ne znamo. Pa ne mozes reci da posle ovakve sezone nije Hamilton bio u prvom planu...

David Coulthard je bio Britanac i ??? Mika Hakkinen ga oderao! Znaci veze... U medijima su ga pljuvali.Sto se tice telemetrije,ne dijele je od Mađarske i kako je Hamiltonu nakon toga išlo?Mogu reci da Hamilton nije bio u prvom redu,jer situaciju gledam objektivno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Neki ljudi ocigledno ne mogu da prihvate da je neko izgubio. Pa ako ga i jeste pustio ovu trku, kao sto i sam mislim, onda za proslu nemas nikakvih argumenata. Pa Massa je onda pustio i Alonsa proslu trku jer je i on bio ispred njega. Ovo su totalno glupe price

Izgubio,steta,idemo dalje.Prva mu je godina u F1 i vec se borio za titulu.pred njim je vrijeme i siguran sam da ce mnogo toga napraviti.A nema potrebe da raspravljamo jer znamo da Ferrari godinama primjenjuje taktiku prvog i drugog vozaca tako da ne sumljam da ga je pustio,vec sam siguran,ali nema veze.Takav vam je tim.Najmanje sportski(na zalost)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Ipak mislim da se Hamiltonu ove godine mnogo popustalo,recimo za Japan nije kaznjen uopste sto je smijesno.Uostalom,samo sam u njegovom slucaju vidio da bolid koji je izletio onaj bager (ili sta vec) vrati na stazu i da on najnormalnije nastavi trku!Mnogo buke,previse su forsirali jednog pocetnika i to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
To sto je Britanac nema nikakve veze.
Nisu svi kao na Balkanu da se gleda nacija...

Imali su isto auto i sami su birali sebi taktiku za pojedine staze pa prema tome ima li su jednake sanse.
Alonso je bio iznenadjen talentom Hamiltona pa je pokusao prodati pricu kako McLaren forsira Britanca.

Na zalost to mu je i uspjelo kad je Maks Mozli poslao specijalnog delegata u McLaren da na poslednjoj trci pazi da ne bi doslo do namjerne sabotaze Alonsa(?!) i time do kraja ponizio vec nepravedno ponizeni tim Rona Denisa.

8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mogu reci da je Kimi Räikkönen osvojio titulu na zalost svih navijaca McLarena, BMW-a i ostalih ne manje vaznih timova... Ali narucito mi je drago sto je Mercedes ostao bez svega...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Mogu reci da je Kimi Räikkönen osvojio titulu na zalost svih navijaca McLarena, BMW-a i ostalih ne manje vaznih timova... Ali narucito mi je drago sto je Mercedes ostao bez svega...

Ferariju je na cast da pobjedjuje sabotazom i optuzbama drugih!

8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ferrari-ju je na cas da je najtrofejniji tim u F1 sportu, a ostalim je cas da se takmice sa njim... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
zerocool je napisao:
KIMI JEBENI RAIKKONEN!:) Koji kralj!!! :) nisam mogao vjerovati, znaci zadnjih 5 krugova nisam mogao sjediti mirno :) Nije moglo bolje da se zavrsi, sve cestitke Kimiju i Ferrariju :)

A onda si jednostavno pao na krevet, svršio, okrenuo se na drugu stranu i zaspao :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BMW and Williams under investigation

AFP France are reporting this evening that both William Toyota and BMW Sauber are under investigation by the FIA following the Brazilian Grand Prix. Nico Rosberg finished a superb fourth today at Interlagos, chased across the line by Robert Kubica and Nick Heidfeld.

Details are not clear at the moment, but it seems there is a question mark over the fuel used in the 71-lap season finale and that has massive ramifications in terms of the outcome of the 2007 drivers' championship.

All we know at this early stage is that representatives have been called to face the Stewards from both Williams and BMW.

Raikkonen took the chequered flag this afternoon with rivals Fernando Alonso and Lewis Hamilton third and seventh respectively.
The result was that Raikkonen won the title by one point from the McLaren Mercedes duo.

Should there be any significant penalty applied to Rosberg, Kubica or 2Haiedfeld, Hamilton could be promoted from seventh position. A fifth place in the classification would give him the championship in what would be a very cruel and controversial manner.

Za one koji ne znaju engleski, vodi se istraga vezana za BMW i Williams, jos se ne znaju detalji zbog cega, ali valjda nesto vezano za gorivo koristeno u zadnjoj trci. Tako da Hamilton jos uvek ima sanse da postane prvak ukoliko bi kaznili ova dva tima?!? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 23:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nema nista od toga.
Ferari to nece odobriti a samim tim i FIA.

8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 23:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Kako izjebaše crnju u prvoj krivini k'o mladog majmuna, umalo nisam poginuo od smijeha. Klasično ispišavanje po Hamiltonu, onda ga još i Alonso nategnu, pa se 'nesuđeni svjetski prvak' malo izgubi u čitavoj priči i odeeeeeeeee titula.
Neka mlad je...
Baš je danas bilo jebeno biti navijač Meklarena i Hamiltona...Je-be-no!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

grof-bl je napisao:
Ma nema nista od toga.
Ferari to nece odobriti a samim tim i FIA.

:lol: :lol: :lol: Da da, kako sam i mogao da pomislim da se nesto moze promeniti, ipak je Ferrari vlasnik ovog auto-moto sporta, verovatno i ono F1 znaci Ferari 1st, samo nece da priznaju :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]