banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 595 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Sledeća

Ko će biti pobjednik Lige šampiona za sezonu 2006/07?
Mančester 32%  32%  [ 12 ]
Liverpul 27%  27%  [ 10 ]
Čelzi 24%  24%  [ 9 ]
Milan 16%  16%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 37
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2007, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Pola ljudi se ovde nalozilo na Mancester zato sto Vidic igra u njemu.To je isto ko kad bih ja gotivio Real zato sto je Mijat direktor.Klub se simpatise od malena a ne svake godine drugi

Ja bi volio znati ko je navijao za Celzi prije 3 g. mozda 10% danasnjih navijaca(simpatizera)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2007, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja sam ga oduvek najvise gotivio u Engleskoj

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2007, 23:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:
Pola ljudi se ovde nalozilo na Mancester zato sto Vidic igra u njemu.

Vidić igra u Manchesteru "pola sezone", a ovde samo ja izgleda gotivim Manchester i to odavno, Vidić je samo bonus. Na stranu to, Milan ih je pregazio večeras! Na žalost, nisam mogao gledati, ali rezultat govori dovoljno. Tuga je što će tim koji je kažnjen za namještanje utakmica možda postati novi prvak Evrope!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 00:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2006, 16:53
SIJUKS je napisao:
Ja sam ga oduvek najvise gotivio u Engleskoj
jos od petra borote :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 00:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:
Pola ljudi se ovde nalozilo na Mancester zato sto Vidic igra u njemu.

Vidić igra u Manchesteru "pola sezone", a ovde samo ja izgleda gotivim Manchester i to odavno, Vidić je samo bonus. Na stranu to, Milan ih je pregazio večeras! Na žalost, nisam mogao gledati, ali rezultat govori dovoljno. Tuga je što će tim koji je kažnjen za namještanje utakmica možda postati novi prvak Evrope!!!
u pravu si sondri,stvarno finale za anale fudbala,mislim liverpool i milan,kakav isfur ali sta ces tako je to u kup takmicenju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 00:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ili će Milan osvojiti CL ili će biti mrtvih na terenu, mislim da će samo tako dozvoliti Redsima da ih opet savladaju u finalu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 03:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

prosli put im je Bog dragi bio na pomoci jos od samog pocetka lige sampiona kad su 10 minuta bili od ispadanja iz takmicenja po grupama pa onda onaj go protiv chelsea pa 3:0 na poluvremenu protiv milana pa ona dupla odbrana dudeka shevcenku pa penal promasen pa onda iz prepucave go pa penali na kraju i sve je islo da im je sudjeno da uzmu ligu sampiona ali ovaj put ja mislim da ce biti drugacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 07:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Možemo misliti šta hoćemo o ova dva kluba, ali ono finale u Konstantinopolju je bilo, vjerovatno, najbolje u istoriji Lige Šampiona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
taj posjed lopte je bio u vremenskom prostoru od 10 min i to mozes okaciti macku o rep pa moglo se vidjeti premoc chelsea na sredini terena i po samoj poziciji liverpoolovih igraca koji su bili povuceni na ivicu sesnesterca,za to englezi kazu 10 men behind ball a i sam benitez je odao pocast svojoj odbrani mozes zamisliti zasto i vrijeme da liga sampiona bude za sampione a ne za nekog ko zavrsi 30 bodova iza sampiona,j..... kup takmicenje za timove kao sto je liverpool.

Ajde, ne loži se toliko. Posjed lopte je u većem dijelu utakmice bio oko 60-40 u korist Liverpula, između ostalog jer je Čelzi dobar dio utakmice nabijao lopte prema Drogbi koji nije uspjevao da dobije nijedan duel sa Liverpulovim štoperima. Druga stvar koja me zanima je kako to Murinjo, a i ti sa njim zamišljate da je Liveprul bio slabiji kad je postigao jedan gol, ali i stvorio više prilika. Četiri izgledne šanse za gol, prečka, poništen gol, je, za utakmicu gdje je taktika na prvom mjestu, više nego dovoljno da se utvrdi ko je bio bolji. Treća stvar je ono što sam već rekao, Čelzi nikada neće imati tradiciju koju ima Liverpul, a da ne govorim o činjenici da Murinjovu mašineriju vrijednu stotine miliona eura već drugi put izbacuje tim, koji od njih vrijedi bar 10 puta manje na tržištu. Ali opet, srce se ne kupuje. Više vrijedi Karagerova srčanost i Džerardova odanost klubu nego pet Čelzija sa sve preplaćenim zvijezdama i "najboljim trenerom na svijetu", kome je uzgred budi rečeno, Benitez po ko zna koji put očitao lekciju iz taktike, psihološke pripreme igrača, ali i iz dostojanstva i ponašanja. Drugim riječima, Murinjo nije jednom Benitezu ni do koljena...

A sinoć - raspad Mančestera. Mafijozi su stigli u finale, ali ruku na srce, zasluženo je sasvim, iako i dalje smatram da im se nije smjelo dopustiti da nastupaju u LŠove godine. Ferguson je gurnuo u vatru Vidića, nespremnog i tek oporavljenog da se po mokrom terenu nadtrčava sa Kakom, a to bi mu teško bilo i da je spremniji. Milan totalno nadmoćan, ali se opet vidjelo da padaju nakon sat vremena jurnjave. Kaka je stvarno fenomen i definitivno sam siguran da je bolji igrač od Ronaldinja. Ima više elegancije u igri, lepršaviji je i konkretniji i nije onoliki cirkusant. Ostali su pravi radnici, koji rade za njega, ali znaju da barataju sa loptom. mančester raspadnut i nepovezan. K. Ronaldo zatvoren, Gigs odsutan, Runi odsječen, a Skols nevidljiv, a osjetilo se i odustvo praktično cijele odbrane. Morali su negdje da puknu, a dogodilo im se u najgorem momentu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 11:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Ето видјели сте како игра Милан...

ШАМПИОНИ !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 11:41 
Finale je zaista neizvjesno....ne znam na koga da tipujem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 12:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Треба типовати на Росонере,јер неће ово финале сигурно да испусте из руке...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ливерпул јачи него прије двије године. Милан одлична одбрана, контра и шут из даљине савршени... Биће добра утакмица, сигуаран сам...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
bigman je napisao:
Ливерпул јачи него прије двије године. Милан одлична одбрана, контра и шут из даљине савршени... Биће добра утакмица, сигуаран сам...

Ništa od Liverpool-a

1981. godina

1. princ Charles se oženio
2. Liverpool postao prvak Evrope
3. umro Papa

2005. godina
3. umro Papa

Pouka: kada se princ odluci oženiti treći put, a Liverpool zaigra u finalu Lige Šampiona, treba upozoriti Papu!

Princ se nije oženio, nit je papa umro!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 15:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

JOE COLE je napisao:
prosli put im je Bog dragi bio na pomoci jos od samog pocetka lige sampiona kad su 10 minuta bili od ispadanja iz takmicenja po grupama pa onda onaj go protiv chelsea pa 3:0 na poluvremenu protiv milana pa ona dupla odbrana dudeka shevcenku pa penal promasen pa onda iz prepucave go pa penali na kraju i sve je islo da im je sudjeno da uzmu ligu sampiona ali ovaj put ja mislim da ce biti drugacije.

Neke stvari se ne kupuju novcem za sve ostalo tu je SRCE :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
bigman je napisao:

Ništa od Liverpool-a

1981. godina

3. umro Papa

2005. godina
3. umro Papa

Pouka: kada se princ odluci oženiti treći put, a Liverpool zaigra u finalu Lige Šampiona, treba upozoriti Papu!

Princ se nije oženio, nit je papa umro!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 15:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Neke stvari se ne kupuju novcem za sve ostalo tu je SRCE

Malo ti je debilna ova rečenica, ispada da se srcem kupuju stvari!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Malo ti je debilna ova rečenica, ispada da se srcem kupuju stvari!!!

:D .ebi ga nisam dobro napisao ono sto sam mislio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2007, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kapiten Liverpula Stiven Džerard potvrdio je da su pregovori između njegovih zastupnika i kluba sa Enfild Rouda u završnoj fazi i da očekuje veoma brzo popisivanje novog ugovora.

Štampa tvrdi da je Džerard prihvatio ponudu Liverpula da za nedeljnu platu od 120.000 funti ostane u klubu do kraja karijere.

"Nije tačno da su pregovori završeni, ali za sada je sve u redu i verujem da ćemo relativno brzo usaglasiti sve detalje. Novi vlasnik kluba Tom Hiks rekao mi je da ne može da zamisli da igram u drugom klubu i moram da kažem da nikada nisam bio zadovoljniji svojom igrom", rekao je Džerard.

Amerikanac Hiks, koji je nedavno kupio najtrofejniji engleski klub, pre par dana je rekao da mu je prioritet da dugoročno zadrži Džerarda u timu.

"Najviše bih voleo kada bismo odmah mogli da usaglasimo i potpišemo ugovor sa Džerardom, a potom i sa ostalim ključnim igračima. Cilj nam je da sačuvamo ovu ekipu i moj prioritet je da sa svima potpišemo dugoročne ugovore", rekao je Hiks.

Džerard je bio jedan od najzaslužnijih za legendarnu pobedu Liverpula nad Milanom u finalu Lige Šampiona pre dve godine, a sada je uveren da njegov tim taj uspeh može da ponovi.

"Uveren sam da možemo da vratimo trofej na Enfild. Ipak, neće biti lako, jer je Milan fantastičan tim i znam da nam neće biti lako. Moram da priznam da sam očekivao finale protiv Mančester Junajteda, ali me Milan iznenadio zaista izvanrednom igrom. Niko ove sezone nije tako nadigrao Mančester i takav rezultat mogla je da napravi samo velika ekipa", rekao je Džerard.

B92

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 00:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Liverpool ce dobiti,navijam za liverpool!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 595 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]