Moram primjetiti da nam je tema jako dobro posjecena u poslednje vrijeme sto me jako raduje

Dobro,jest posjecenija kad Partizan izgubi ali boze moj,fino je i to

Mislim,nadao sam se nekom komentaru s´ obzirom da je proslo vise od sat vremena od zavrsetka utakmice a ostvarena vazna pobjeda,peta u regionalnom takmicenju,da covjek ne povjeruje.
Moram se pohvaliti da sam vecerasnji kosarkaski mec uspio odgledati a fudbal ne stigoh kao ni nekoliko zadnjih meceva KK Partizan npr. protiv MZT-a,Ritasa,Levskog,Asesofta...odsustvo od kuce u poslednje vrijeme i et´.
Sta reci,vidi se napredak i bas mi je drago zbog toga.Radi se dosta,to se vidi,nekoliko pobjeda u zadnje vrijeme imamo,cak smo uspjeli ostvariti pobjedu i u Eurokupu.Medjutim,jos uvijek je sve to prilicno tanko i sa velikim oscilacijama.Veceras smo u prvom poluvremenu igrali ubjedljivo na momente nestvarno dobro.Cijelo vrijeme smo imali nekih 15-ak razlike u par momenata i 18 da bi na kraju uspjeli nekako sacuvati pobjedu sa +9.U zadnjih 15-ak minuta meca opet dosta situacija u napadu kada ne znamo sta cemo sa loptom ili je jednostavno izgubimo pogresnim dodavanjem itd...
Sut za 3 poena ocajan,cini mi se 3/19.Srecom imali smo raspolozenog Milutinova pa i Murica,u prelomnim momentima zadnje cetvrtine dobrom odbranom smo uspjeli da osujetimo goste da nam potpuno pridju a imali su -8 i napad da jos smanje zaostatak,mada je cinjenica da ni oni nisu znali iskoristiti nasu smusenost.
S´ obzirom da sledece kolo igramo protiv onog mutant kluba i realno nemamo neke sanse za podvig,ovo je jako vazna pobjeda i sada imamo jednu pobjedu vise od poraza,5/4.
Zao mi je samo sto se naredni mec igra sledeci ponedeljak a to mi nikako ne odgovara,jebo ih ponedeljak,pa necu uspjeti gledati ali bar cu rezultat upratiti.
Eto tako...