Kada si kod Arsenala, pišu ovi na mozzartu:
Citiraj:
Londonski Ivning Standard piše da Arsenal sprema ogromnih 43 miliona evra za tandem Svonsija. U pitanju su centarfor Miču, koji je prošle sezone postigao 18 prvenstvenih golova, i Ešli Vilijams, koji je imao sjajnu sezonu u dresu Labudova.
Španski Super Deporte piše da Arsenal želi golmana Valensije, Visentea Guaitu. Predstavnici ekipe iz Londona sastaće se sa 26-godišnjim Špancem kako bi pokušali da ga ubede da je pravo vreme za dolazak na Ostrvo. Guaita je jedno vreme bio meta Barselone, ali je uprava Valensije uspela da otera rivala iz svog dvorišta.
Arsenal je spreman da ponudi 30 miliona evra, kolika je otkupna klauzula u ugovoru momka koji bi juna 2015. godine postao slobodan igrač, ali problem je taj što Venger nikad, ali baš nikad ne daje tolike pare za nekog igrača.
Citiraj:
Olivije Žiru želi jakog konkurenta na mestu centarfora Arsenala!
Reprezentativac Francuske svestan je toga da je trenutno bez konkurencije i zbog toga zahteva od uprave kluba da što pre pronađe još jednog napadača, inače... Venger je već izvisio za Gonzala Iguaina, Luisa Suareza i Vejna Runija, a novo potencijalno pojačanje bi moralo da se pojavi što pre, jer se kraj prelaznog roka bliži.
“Iskreno, klub mora što pre da pronađe još jednog napadača. Meni je potrebna zdrava konkurencija u timu i stalno razmišljam o tome. Dolazak novog napadača moglo bi samo da unapredi moju igru, posebno ako se radi o centarforu svetske klase. Ova situacija ide samo na štetu kluba. S druge strane, ja znam koliko mogu i šta sve znam, radim marljivo na svakom treningu, a trener računa na mene, što mi izuzetno znači“, rekao je Žiru za Le Parisijen.