banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Primera 2011/12
PostPoslato: 21 Jan 2012, 05:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
MuskoBre je napisao:
Ташко je napisao:

MB, nisam jedini koji tako smatra :D

Na ovoj planeti postoje stotine hiljada ljud koji smatraju da je zemlja ravna ploca, da je Elvis ziv, da spikeri zive u televizoru, da je Real najveći klub ikad...To nam govori, sta tacno?

Sesidž ment. Residž misivd :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:
ovo opisuje ovih zadnjih par strana na ovoj temi

Ne znam samo kako neko ko prati fudbal od kraja 90ih, ili od početka 90ih jer vidim ima i nekih malo starijih ovdje, može da govori koji je najveći klub ili najbolji igrač svih vremena? Na osnovu nekih snimaka :lol: :lol: ?

Real je po mnogima dosta, dosta starijima od nas i boljim pratiocima fudbala najveći klub i to je vjerovatno tako ali opet niko još nije dokazao ni utvrdio to, a ako ga Barselona levati zadnjih par godina i ponižava u Madridu to opet ne može da znači da Real nije veliki klub, jer kako Muško reče koga Barselona sve ne levati u posljednje vrijeme

Meni lično ova utakmica u srijedu je išla na živce, iako stvarno volim Barselonu, ali da Murinjo može da dozvoli da ih neko pa bila to i Barselona onako levati u centru Madrida ne mogu da razumijem. On kao da ne shvata da vodi jedan Real Madrid.
U posljednje vrijeme kad igramo protiv Reala zna se da ćemo ih pobijediti ili biti X kao da igramo protiv Betisa, Saragose, Osasune.. Nije mi više El Klasiko ni interesantan kao nekada

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da budem iskren, i meni je smiješno kad neki ljudi, koji sebe, lafo, nazivaju istoričarima, diskutuju i tumače neke događaje od prije hiljadu, petsto, pa čak i sto ili pedeset godina, a majmuni ne samo da nisu bili prisutni kad se to odgađalo, već su samo čitali kojekakve knjige i tumačili nešto što oni, jadnici, nazivaju "izvorima". Kad mi neki osamdesetogodišnji istoričar krene pričati o povodima i uzrocima Prvog svjetskog rata, mene nešto odma' presiječe u stomaku.

Dakle, nastavljamo sa "Real je najveći jer je to tako po mnogima pratiocima fudbala a ne po činjenicama i učinku" argumentacijom.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i vjerovatno ti nije jasno i vjerovatno su ti smiješni i ovi što predviđaju budućnost... a to ima veze sa fudbalom kao i...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 04:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

'Ajde da ovako kažem: koliko si utakmica Barselone gledao uživo, mislim, da si bio na Kamp Nou, ili čak na gostovanju, da si bio prisutan?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 11:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Нова Варош je napisao:
Нек неко од стариијих напише јер и један тим био овако доминатан игром од неке 1980 године, нпр може Шлагер !?

kad me vec pitas,odgovorici ti da od te 1980 niko nikad nije igrao ni blizu ovako mocno kao barselona,a uvjeren sam ni da u istoriji fudbala nije postojala ovako mocna ekipa kao sto je barsa danas,i ja se topim gledajuci ih....

ali to uopste ne utice na onu moju konstataciju da je real daleko najveci klub svih vremena,ilustrovacu ti to jednim primjerom,pa da vidis da mora barsa jos dosta pure pojesti da preuzme taj primat....naime,kad je beograd dobio evropskog prvaka,1991 godine (a to je bilo juce),barselona jos nije imala svog evropskog prvaka!!!!

a london ga nema ni dan danas (iako svake godine pokusava sa 2-3 kluba)! :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
'Ajde da ovako kažem: koliko si utakmica Barselone gledao uživo, mislim, da si bio na Kamp Nou, ili čak na gostovanju, da si bio prisutan?

Ned'ljo sveta..

'ajde da ja ovako kažem tebi: odo naći neko dijete od 8 ili 9 godina da s tobom raspravlja o Realu, Mančesteru, Juventusu, Liverpulu ili drugim klubovima koji je bolji i platiću mu svaki post samo neka piše bilo šta kao i ti, jer nije bitno šta će napisati koji je klub najveći samo neka piše, jer ja ne vidim svrhu šta dalje na ove tvoje gluposti pisati, a dijete k'o dijete njemu je bitno da se igra na računaru i još će dobiti para za to.

Sada ti nastavi sa tom tvojom "Real je najveći jer je to tako po mnogima pratiocima fudbala a ne po činjenicama i učinku" argumentacijom, pa dokaži zašto to nije tako ili koji je klub najveći.

Evo još da ti odgovorim na to tvoje prethodno pitanje, nijednom nisam bio na utakmici Barselone, nijednom nisam gledao utakmicu jer nemam tv, nijednom nisam gledao utakmicu Barselone na računaru jer nemam internet ni računar naravno, nijednom nisam gledao sa prijateljima utakmicu Barselone jer i oni nemaju ni tv, ni internet.

Ako si gdje našao, a nisi mogao, da sam ja ozbiljno tvrdio, dokazao i napisao da je Barselona najveći klub svih vremena možeš nastaviti sa mnom dalje ovo, u suprotnom :wave: =;

Naravno, probaj se pridržavati teme koja nosi naziv Primera 2011/12, a ako hoćeš da raspravljaš o tome koji je najveći fudbalski klub svih vremena otvori neku drugu temu i raspravljaj tamo, iznesi dokaze, činjenice koje potvrđuju da je to taj klub.. Ali pazi, moraš dokazati svih vremena, ne posljednjih par ili posljednjih 20 godina

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
Нова Варош je napisao:
Нек неко од стариијих напише јер и један тим био овако доминатан игром од неке 1980 године, нпр може Шлагер !?

kad me vec pitas,odgovorici ti da od te 1980 niko nikad nije igrao ni blizu ovako mocno kao barselona,a uvjeren sam ni da u istoriji fudbala nije postojala ovako mocna ekipa kao sto je barsa danas,i ja se topim gledajuci ih....

ali to uopste ne utice na onu moju konstataciju da je real daleko najveci klub svih vremena,ilustrovacu ti to jednim primjerom,pa da vidis da mora barsa jos dosta pure pojesti da preuzme taj primat....naime,kad je beograd dobio evropskog prvaka,1991 godine (a to je bilo juce),barselona jos nije imala svog evropskog prvaka!!!!

a london ga nema ni dan danas (iako svake godine pokusava sa 2-3 kluba)! :D :D

Али зато је Бања Лука имала рукометног првака, какве Барселони бакрачи, Борац је највећи свјетски клуб :D

Шалу на страну, али ово сам хтио чути о доминацији на терену, не може се свакае године све покупити, али играју од 2005 феноменално. Чави има 18 трофеја од горе поменуте године :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spoiler:
Barsa je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Ned'ljo sveta..

'ajde da ja ovako kažem tebi: odo naći neko dijete od 8 ili 9 godina da s tobom raspravlja o Realu, Mančesteru, Juventusu, Liverpulu ili drugim klubovima koji je bolji i platiću mu svaki post samo neka piše bilo šta kao i ti, jer nije bitno šta će napisati koji je klub najveći samo neka piše, jer ja ne vidim svrhu šta dalje na ove tvoje gluposti pisati, a dijete k'o dijete njemu je bitno da se igra na računaru i još će dobiti para za to.

Sada ti nastavi sa tom tvojom "Real je najveći jer je to tako po mnogima pratiocima fudbala a ne po činjenicama i učinku" argumentacijom, pa dokaži zašto to nije tako ili koji je klub najveći.

Evo još da ti odgovorim na to tvoje prethodno pitanje, nijednom nisam bio na utakmici Barselone, nijednom nisam gledao utakmicu jer nemam tv, nijednom nisam gledao utakmicu Barselone na računaru jer nemam internet ni računar naravno, nijednom nisam gledao sa prijateljima utakmicu Barselone jer i oni nemaju ni tv, ni internet.

Ako si gdje našao, a nisi mogao, da sam ja ozbiljno tvrdio, dokazao i napisao da je Barselona najveći klub svih vremena možeš nastaviti sa mnom dalje ovo, u suprotnom :wave: =;

Naravno, probaj se pridržavati teme koja nosi naziv Primera 2011/12, a ako hoćeš da raspravljaš o tome koji je najveći fudbalski klub svih vremena otvori neku drugu temu i raspravljaj tamo, iznesi dokaze, činjenice koje potvrđuju da je to taj klub.. Ali pazi, moraš dokazati svih vremena, ne posljednjih par ili posljednjih 20 godina

Ко губи, има право да се љути. А ко се љути, пише овакве "нападачке" постове који немају претјераног смисла.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mesi razvalio Malagu

=D>

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
evo i Atletico bushi Real...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kako Messi s lakocom dade tri gola.
Kolega danas rece da Real veceras prodaje utakmicu. Pa da vidimo :)
Inace, vikend prije je rekao da Majorka-Real ide iz 1 u 2.

Edit: sekunda je falila za 0:2.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

eto, mogao je Bilbao i 2:0 da vodi, kako se sve može promašiti prazan gol...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Dobra utakmica za sada. Imao je Bilbao jos 3 ciste situacije za gol. Evo i cetvrte; pogibe Kasiljas.
Ko je gurnuo Kristijana od igraca Reala? Marselo? Nisam upratio, a komentator je nesto pominjao.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 11:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Zero, znam ja da Everton ima 9 titula nego sam htio da u tom poredjenju pokazem kako je glupo obesmisliti nijihove titule prije WW2 a ima ih 4-5 kao sto je glupo i Realove. A tema ode u tri lijepe

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 00:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportal.rs/news.php?news=67063
Svaka čast ljudima. Možda uđu i u finale, jer ne idu na Barsu u polufinalu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Реванш ел класика, сад је најмања помпа пошто је Барселона 99,9% прошла.

Моје неко предвиђање за овај ел класико, да ће се Реал зајунити од почетка на све или ништа, мислим да ће тако Мурињо напокон кренути, чак се усуђујем рећи да би могао неки реми 2-2 бити.
Ја ћу свакако ставити 1. на Барсу на кладионици, јебига јаче је од мене :D

А ко ће знати можда се Мурињо предао па неће пуно трошити екипу :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

večeras bi mogao pasti i crveni karton, mislim nije već dugo, a tuku se stalno :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 22:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
E ovako Real treba igrati. Utakmica je odlična. Samo jebi ga, Barsa opet bolja. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2012, 23:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Јест овај Пепе руљак

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]