Popokatepetl je napisao:
'Ajde da ovako kažem: koliko si utakmica Barselone gledao uživo, mislim, da si bio na Kamp Nou, ili čak na gostovanju, da si bio prisutan?
Ned'ljo sveta..
'ajde da ja ovako kažem tebi: odo naći neko dijete od 8 ili 9 godina da s tobom raspravlja o Realu, Mančesteru, Juventusu, Liverpulu ili drugim klubovima koji je bolji i platiću mu svaki post samo neka piše bilo šta kao i ti, jer nije bitno šta će napisati koji je klub najveći samo neka piše, jer ja ne vidim svrhu šta dalje na ove tvoje gluposti pisati, a dijete k'o dijete njemu je bitno da se igra na računaru i još će dobiti para za to.
Sada ti nastavi sa tom tvojom "Real je najveći jer je to tako po mnogima pratiocima fudbala a ne po činjenicama i učinku" argumentacijom, pa dokaži zašto to nije tako ili koji je klub najveći.
Evo još da ti odgovorim na to tvoje prethodno pitanje, nijednom nisam bio na utakmici Barselone, nijednom nisam gledao utakmicu jer nemam tv, nijednom nisam gledao utakmicu Barselone na računaru jer nemam internet ni računar naravno, nijednom nisam gledao sa prijateljima utakmicu Barselone jer i oni nemaju ni tv, ni internet.
Ako si gdje našao, a nisi mogao, da sam ja ozbiljno tvrdio, dokazao i napisao da je Barselona najveći klub svih vremena možeš nastaviti sa mnom dalje ovo, u suprotnom
Naravno, probaj se pridržavati teme koja nosi naziv Primera 2011/12, a ako hoćeš da raspravljaš o tome koji je najveći fudbalski klub svih vremena otvori neku drugu temu i raspravljaj tamo, iznesi dokaze, činjenice koje potvrđuju da je to taj klub.. Ali pazi, moraš dokazati svih vremena, ne posljednjih par ili posljednjih 20 godina