urbana_extravaganca je napisao:
Хаос вам је у управи, скупштини, клубу и сад се ја питам зар сте ви заиста поред свега тога очекивали некакву титулу? Ево нама данас нпр. није судија свирао пенал. Па? Ти вашу критеријуми по којима су првенства кад ви освајате титуле регуларна а кад смо то ми онда више нису су крајње параноични.
Па управо у томе је проблем? Какве везе има што је нама хаос у управи, са фер суђењем које тражимо. Коме то даје за право да нас сјебава на сваком кораку?
А ево, сад ћу те питати, искрено и објективно, ако можеш да ми одговориш? До прошле године, нисте нас на Маракани добили 18 година. (до оног дербија кад сте нас побједили 4:2). Ове године сте постигли тај исти "рекорд", само овај пут на свом стадиону... То отприлике даје неких 7 година гдје нас нисте добили уопште????
Е кад ти неко узме титулу 2-3 пута, а при том није у стању да те у тим годинама добије (ни на свом терену, а ни на твом), добијаш право да сумњаш у те титуле!?!? ИСТО би важило да је обрнуто, бар што се мене тиче.
Само знам да се није одиграо регуларан између нас и вас, од како је главоња на челу.
И рекао сам, нећу више причати о судијама, боли ме к... јер сам ионако знао да је ова титула у Хумској, захваљујући нашој катастрофи у првом дијелу сезоне, и да исто као и на крају прошле сезоне - није довољно да си фудбалски бољи. Почели смо прољеће тако што смо побиједили пакситанце 4:1, па све до краја тукли са по дв гла разлике, до су они имали 3-4 пенала, 2-3 гола у 90+ минуту,
купљену полуфиналну утакмицу купа (поништен гол Милијаша), итд... Овогодишња изјава Ел гранде Јокан-а:"титула се узима на снагу, а не на квалитет", говори довољно.
Честитам вам титулу. Крај.
А од сада, само пишем о Звезди и њеној перпспективи. Искрено се надам да ће моја Звезда наставити да игра фудбал, да прави тим. У таквом процесу, неминовно је да се губи, пада, посрће, али и да се устаје и иде даље. Наравно, надам се да ће се Сабором још неке ствари ријешити. Данас сам прочитао да ће за члана УО бити предложен Џаја, и да је он прихватио кандидатуру. То ме је обрадовало, и то је још један од добрих потеза ове управе, која све више показује да има неку идеју... То ће се поготово видјети ако одткупе Клеов уговор, и макар почну са смањивањем дуга.
Купљена полуфинална утакмица? Аха. А није ти сметало ваша купљена четвртфинална утакмица против Чукаричког?
То је само једно питање за ове твоје небулозе.
Ево лепо вам каже овај нитро слаби сте и то је то.