banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2011, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
Acrobatico je napisao:
A, sto lupetas bez veze kada niko ziv nije spomenuo da taj Lekic treba igrati za reprezentaciju? Ili nemas sta pametnije da napises? Decko je dobio priliku 2 ili 3 puta, onako reda radi i niko ozbiljan ga vise nece ni zvati u ekipu, jer nije taj kalibar!

pe eto kleo nije pozvan ni jednom pa se digla prasina kao da je ne znam sta bilo,a mogao bi se kladiti da je bio pozvan dok je igrao za zvezdu pola vas se ne bi javljalo po tom pitanju.

yebes to kad vi i reprezentaciju gledate kroz vase klubske svadje.

Ala ljudi, sta ste napali na Klea, momak je imao par dobrih partija i to je to, ne mora znaciti da je odmah klasa... Pa da je toliki tata otimali bi se veliki klubovi za njega a ne oni iz Kine... Nadam se da grijesim al nije kleo za reprezentacije...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
skeva je napisao:
mandrak je napisao:
Acrobatico je napisao:
A, sto lupetas bez veze kada niko ziv nije spomenuo da taj Lekic treba igrati za reprezentaciju? Ili nemas sta pametnije da napises? Decko je dobio priliku 2 ili 3 puta, onako reda radi i niko ozbiljan ga vise nece ni zvati u ekipu, jer nije taj kalibar!

pe eto kleo nije pozvan ni jednom pa se digla prasina kao da je ne znam sta bilo,a mogao bi se kladiti da je bio pozvan dok je igrao za zvezdu pola vas se ne bi javljalo po tom pitanju.

yebes to kad vi i reprezentaciju gledate kroz vase klubske svadje.

Ala ljudi, sta ste napali na Klea, momak je imao par dobrih partija i to je to, ne mora znaciti da je odmah klasa... Pa da je toliki tata otimali bi se veliki klubovi za njega a ne oni iz Kine... Nadam se da grijesim al nije kleo za reprezentacije...

Али зато сјајна Ингрид Пантелић јесте и враћа се у великом стилу...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To ne mjenja cinjenicu da Kleo ne treba igrati za nasu reprezentaciju, koliko god da su nasi cupovi.
Neka ide u Brazil. Ili eventualno kod svog sunarodnika Eduarda.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
To ne mjenja cinjenicu da Kleo ne treba igrati za nasu reprezentaciju, koliko god da su nasi cupovi.
Neka ide u Brazil. Ili eventualno kod svog sunarodnika Eduarda.

Да ли треба или не у то не улазим. Коментаришем чињеницу да се у репрезентацију враћа највећи ретард који је икада заиграо у нападу репрезентације још од настанка репрезентације тамо неких 20-тих година прошлог века.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja bih ga nazvao najvecom vrecom, ali mi ni tvoj "pridjev" nije stran...
...Kad sam vidjeo neki dan kakav dade covjek go za Olimpijakos, prodje mi kroz glavu sta je sve kod nas fulao. Sramota...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mislim da bi ovog Tejga trebalo zovnuti u reprezentaciju, mada vjerovatno nema pravo nastupa, ali pokušati, boriti se za njega!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Naša reprezentacija je savršena ovakva kakva jeste i bez problema ćemo da izborimo plasman na neko od sljedećih velikih takmičenja. Vidjećete.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Ima Srbija igraca dovoljno , stranci nam nisu potrebni ... Ako nam trebaju stranci neka to bude trener a igraci nikad ...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 14:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Harvester je napisao:
Naša reprezentacija je savršena ovakva kakva jeste i bez problema ćemo da izborimo plasman na neko od sljedećih velikih takmičenja. Vidjećete.

Nepopravljivi optimista.... :lol:
Bojann je napisao:
Ako nam trebaju stranci neka to bude trener a igraci nikad ...
Veća je greška uzimati strane stručnjake nego igrače.Bolje uložiti u školovanje perspektivnog stručnog kadra,nego dati pare na neko strano ime..

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
nego, jel neko primijetio da je u reprezentaciju pozvan dimitrije injac? taj lik u slaviji iz srpskog sarajeva nije mogo da se nametne kao prvotimac, a sad evo ga odjednom u reprezentaciji. kakva je to zajebancija?!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Milanko Djeric je napisao:
nego, jel neko primijetio da je u reprezentaciju pozvan dimitrije injac? taj lik u slaviji iz srpskog sarajeva nije mogo da se nametne kao prvotimac, a sad evo ga odjednom u reprezentaciji. kakva je to zajebancija?!

Momak prebi u Poljskoj u Lehu :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 23:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
_zoka je napisao:
Harvester je napisao:

Nepopravljivi optimista.... :lol:
Bojann je napisao:
Ako nam trebaju stranci neka to bude trener a igraci nikad ...
Veća je greška uzimati strane stručnjake nego igrače.Bolje uložiti u školovanje perspektivnog stručnog kadra,nego dati pare na neko strano ime..

Po meni nije al svako ima svoje misljenje . Npr :Grci nikad nebi bili prvaci da im nije dosao Otoridis Rehagelitis :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ма Пижон гура за проценат у репрезентацију ;).

Шалу на страну, његов излет на клупи трајаће максимално до краја ових квалификација па макар и изборили бараж. Од меча у Израелу не очекујем ништа, помака у игри нема нити ће га бити док је већ поменути на челу репрезентације. Једино сам убјеђен да ће Милијаш дати гол :).

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako je to da injca pizon zove zbog procenta sala, onda je pizon potpuno lud. mislim, ne znam kako bi drugacije okarakterisao zvanje 30godisnjaka koji je imao potpuno minornu igracku karijeru i koji igra u potpuno beznacajnom timu u potpuno beznacajnoj ligi da debituje u nacionalnom timu.
mogo je i darka spalevica da zove, taj se bar naigro u slaviji :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тај потпуно небитни тим из потпуно небитне лиге је развукао Сити и Јувентус и прошао даље у Лиги Европе.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Тај потпуно небитни тим из потпуно небитне лиге је развукао Сити и Јувентус и прошао даље у Лиги Европе.

ah, nevjerovatno! pobijedili su man city u jednoj utakmici! velicanstveno! najbolje da zovu u reprezentaciju svakog iz bilo kog tima koji je pobijedio neki poluozbiljan tim ove sezone.
u isto vrijeme, na spisku nema, recimo, nemanje matica.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

ah, nevjerovatno! pobijedili su man city u jednoj utakmici! velicanstveno! najbolje da zovu u reprezentaciju svakog iz bilo kog tima koji je pobijedio neki poluozbiljan tim ove sezone.
u isto vrijeme, na spisku nema, recimo, nemanje matica.

Чији клуб у исто време набијају сви редом у Холандији. Не очекујем ја од Ињца да нешто покаже, чак шта више мислим да је то један од оних пролазних, биће ту 2-3 утакмице и довиђења, али не могу да се зову само играчи из три најбоље лиге у Европи, јер реално не би скупили у том случају ни првих једанаест.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Чији клуб у исто време набијају сви редом у Холандији. Не очекујем ја од Ињца да нешто покаже, чак шта више мислим да је то један од оних пролазних, биће ту 2-3 утакмице и довиђења, али не могу да се зову само играчи из три најбоље лиге у Европи, јер реално не би скупили у том случају ни првих једанаест.

ma da injac ima 20 godina, ne bi ja imo nista protiv da ga zove, pa makar igro i u ligi lihtenstajna. al brate, ovaj ima 30 godina i nikad u postenom klubu nije igro. kog ce nam takav igrac. pa nismo albanija pa da nemamo makar malo veci izbor

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Kad trpimo u reprezentaciji jednog radosava i cirkusanta pantelica mozemo i injca istrpjeti na nekoj prijateljskoj...Injac je klasicni zadnji vezni a nas selektor obozava igrace takvog profila :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kad trpimo u reprezentaciji jednog radosava i cirkusanta pantelica mozemo i injca istrpjeti na nekoj prijateljskoj...Injac je klasicni zadnji vezni a nas selektor obozava igrace takvog profila

jes vala. bas takvih nam fali. mislim, na toj poziciji imamo samo milijasa, stankovica, kuzmanovica, petrovica i kacara. sta ako svu petoricu u istom trenutku strefi infarkt? sta cemo onda? zato treba provjeriti jos jedno 10 alternativnih rjesenja na toj poziciji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]