banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jan 2011, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Rivaldinho je napisao:
Jeste li čuli za predlog jednde od legendi Bajerna, jbg ne sjećam se sad tačno ko je (nije Kajzer, neko mlađi, mislim) da se kvalifikacije igraju u kompletu, a ne da se razvlače preko cijele godine. Znači, prvenstva-odmor-reprezentacija-odmor-prvenstva..., tako nekako. Šta mislite o tome? Ne znam kako bi izveli raspored, ali vjerujem da bi bilo što boljeg fudbala u kvalifikacijama, što većeg medijskog interesa, jer bi utakmice išle jedna za drugom kao na nekom prvenstvu. Igrači bi bili odmorniji, reprezentacije uigranije.

U svakom slučaju bi bilo zanimljivo, samo ne znam da li je izvodljivo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2011, 03:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mah, nema sanse.. Previse je tu para u igri, sto duze traje vise para dobijaju..

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Tumbaković direktor reprezentacije

Funkciju direktora reprezentacije čelnici Fudbalskog saveza Srbije poveriće Ljubiši Tumbakoviću, saznaju "Novosti".

Prema pisanju beogradskog dnevnika, Tumbaković nije bio jedini kandidat, ali je zbog bogatog iskustva i poverenja koje uživa na Terazijama 35 prošao sve "filtere" i dospeo u prvi plan.
Ozvaničenje odluke i promocija Tumbakovića trebalo bi da uslede u narednih desetak dana, a najkasnije do početka februara i okupljanja nacionalnog tima pred prijateljsku utakmicu sa Izraelom, 9. februara.

Postavljanjem na mesto direktora ”A” i mlade reprezentacije, Ljubiša Tumbaković će se posle kratkog odsustva vratiti u Savez.

Не знам шта чекају са промјеном дресова репрезентације у црно-бијелу боју? О Боже... [-o<

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
Citiraj:
Tumbaković direktor reprezentacije

Funkciju direktora reprezentacije čelnici Fudbalskog saveza Srbije poveriće Ljubiši Tumbakoviću, saznaju "Novosti".

Prema pisanju beogradskog dnevnika, Tumbaković nije bio jedini kandidat, ali je zbog bogatog iskustva i poverenja koje uživa na Terazijama 35 prošao sve "filtere" i dospeo u prvi plan.
Ozvaničenje odluke i promocija Tumbakovića trebalo bi da uslede u narednih desetak dana, a najkasnije do početka februara i okupljanja nacionalnog tima pred prijateljsku utakmicu sa Izraelom, 9. februara.

Postavljanjem na mesto direktora ”A” i mlade reprezentacije, Ljubiša Tumbaković će se posle kratkog odsustva vratiti u Savez.

Не знам шта чекају са промјеном дресова репрезентације у црно-бијелу боју? О Боже... [-o<

Шта фали Тумбаковићу? Најтрофејнији српски тренер од распада СФРЈ.

А да навија за Партизан, то је проблем.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 00:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Да ли је уопште битно ко је директор док је на мјесту предсједника Бизон.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 14:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Problem nije sto navija za Partizan, vec sto je doveden da slusa a ne da radi
Da je na tom mjestu postavljen Savo, Mirkovic, Mijatovic, ne bi niko rijec rekao . Ovako dovode svog poltrona koji ce da slusa.
a o njegovim titulama i rekordima ne bih ovaj put :evil:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2011, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ако је он полтрон шта су онда остали, он је једини гласао за Саву на мјесто предсједника Партизана и испао човјек за разлику од осталих који су гласали за кројача.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 13:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jedno je Partizan a drugo reprezentacija.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 12:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
TaškoBL je napisao:
Kleo kad zaigra u nekoj jacoj ligi, onda cu mozda promjeniti misljenje...
Zigic koliki god da je kramp, trci i trudi se. Kapa dole. Skoro je, ne znam koja je utakmica bila u pitanju, pretrao 13km za 75 minuta. Nikola Zigic?! Do tad je meni Nikola bolji od Klea.

Žigić bolji od Klea, po čemu?

Pusti te njihove igre za klubove, neće niko da trči za reprezentaciju. Oni dođu u BG da obiđu rodbinu, puca im ku..c za reprezentaciju. Kleo bi ginuo za reprezentaciju i momak je uzor po ponašanju ovim našim zvezdama, ali o čemu pričama kad je selektor ona seljačina koja ne zna dvije rečenice spojiti da ne pobrka padeže

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A po cemu ti znas da bi Kleo ginuo za reprezentaciju? Puca njemu qrac za reprezentacijom i Srbijom. Covjek do prije 2 godine vjerovatno nije ni znao gdje je Srbija i sad bi odjednuo ginuo za nju? Da bas..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A po cemu ti znas da bi Kleo ginuo za reprezentaciju? Puca njemu qrac za reprezentacijom i Srbijom. Covjek do prije 2 godine vjerovatno nije ni znao gdje je Srbija i sad bi odjednuo ginuo za nju? Da bas..

Tebi ova naša reprezentaciaj dobro izgleda... Tu nešto mora da se mijenja pa makar i Kleo upao unutra, ma ja bih najradije sve strance ubacio, kad ovi naši neće igraju

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje sam ja rekao da dobro izgleda? Ja sam tebe samo pitao kako znas da bi Kleo ginuo za reprezentaciju, zbog cega mislis tako nesto? Ja sam 99% siguran da bi imao isti ako ne i gori odnos prema reprezentaciji kao i vecina nasih igraca..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Momak ima potencijal još mu slava nije udarila u glavu a traži svoje mjesto pod suncem, otprilike tako nekako

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vidjeli smo Kleov raskošni talent u LŠ ... :lol: Bukva obična.
Juče došao u Srbiju, ne zna je na karti pronaći, a već bi u reprezentaciju. Nego, čujem da Kežman proživljava drugu mladost u dalekom Hong Kongu... možda bi bilo zgodno njega reaktivirati?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Acrobatico je napisao:
Vidjeli smo Kleov raskošni talent u LŠ ... :lol: Bukva obična.
Juče došao u Srbiju, ne zna je na karti pronaći, a već bi u reprezentaciju. Nego, čujem da Kežman proživljava drugu mladost u dalekom Hong Kongu... možda bi bilo zgodno njega reaktivirati?

interesantno da se niko ne sjeca reprezentativca dejana lekica,juce je cak i dao gol nakon 20 odigranih kola.najlakse je po drugim srati a svoje u nebesa dizati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Što sad Lekić, da ga ne bi ti možda reaktivirao u reprezentaciji :lol:
Bajdvej, lijep gol glavom dade.
Vraća se Pantelić. Bem te Pižone, što Kaluđera nisi zvao.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Što sad Lekić, da ga ne bi ti možda reaktivirao u reprezentaciji :lol:
Bajdvej, lijep gol glavom dade.
Vraća se Pantelić. Bem te Pižone, što Kaluđera nisi zvao.

ma samo uporedjujem,da je npr kleo ili neko drugi pozvan u reprezentaciju a da bude takav kloc kao sto je ovaj ne bi mogao doci na red da nesto napises na forumu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A, sto lupetas bez veze kada niko ziv nije spomenuo da taj Lekic treba igrati za reprezentaciju? Ili nemas sta pametnije da napises? Decko je dobio priliku 2 ili 3 puta, onako reda radi i niko ozbiljan ga vise nece ni zvati u ekipu, jer nije taj kalibar!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
A, sto lupetas bez veze kada niko ziv nije spomenuo da taj Lekic treba igrati za reprezentaciju? Ili nemas sta pametnije da napises? Decko je dobio priliku 2 ili 3 puta, onako reda radi i niko ozbiljan ga vise nece ni zvati u ekipu, jer nije taj kalibar!

pe eto kleo nije pozvan ni jednom pa se digla prasina kao da je ne znam sta bilo,a mogao bi se kladiti da je bio pozvan dok je igrao za zvezdu pola vas se ne bi javljalo po tom pitanju.

yebes to kad vi i reprezentaciju gledate kroz vase klubske svadje.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma upravo, baš mi idu na kur.c ove delije i grobari sa tim nebuozama dobar Pižoni, Pantelić jer su zvezdaši pa čak im dobar i Lekić a ne valja Kleo ili neko drugi iz partizana i obrnuto.
Nikad mi reprezentacije nećemo imati na taj način, onaj i Kežmana spominje a dečko ni kad je u najboljoj formi bio nije igrao dobro za reprezentaciju.
Pižona šutnuti obavezno čovjek uhvatio eksperimentisati i zvati kamione novih igrača sad kad ne smijemo imati ni jedan kiks i kad se taman uspostavio neki standard da i djeca od 7 god. znaju nabrojati ko igra u prvoj postavi. Pižon seljačino odlazi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]