banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 12 Avg 2013, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
skeva je napisao:
Ovo sa Alonsom i nije neki posao :) . Platice ga masno a on ne moze vise davati ono sto je davao nekad u Liverpulu :)

Posljednja godina ugovora. Ne vjerujem da će transfer biti veći od 15-ak miliona evra. Može on još najmanje 3 sezone igrati odlično.

skeva je napisao:
Sto se Suareza tice, nuditi za njega 40 miliona je ponizenje uzevsi u obzir da je Iguain presao u Napoli za toliku sumu.

Iguain je prešao u Napoli za 40 miliona evra (36 platili odmah + 4 će platiti kroz bonuse). Arsenal je ponudu od 40 miliona za Suareza poslao u funtama. Razlika je oko 10-ak miliona evra, tako da nije ista suma u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ako ne racunas bonuse, onda je 10ak. Ovako je 7. :)

Ja bi te transfere od sramote u KWD objavljivao. Lakse je narodu kad kazes da si ga platio 20 miliona KWD nego 50 miliona ojra.
Da su pametni, tako bi i uradili.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bih računao bonuse, jer se ne zna da li će ispuniti uslov za iste. Računao bih trenutno 36.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gle'aj boga:

Suspensions and injuries
http://www.transfermarkt.co.uk/en/luis- ... 44352.html

Zbog ovog ga volim, mada malo pretjeruje.
Nijedne povrede, a hiljad puta suspendovan :lol:

Barsa, dje ti kopas to o prelasku Agera? Ozbiljno...
Ja nigdje ne naidjem na takve, mada vidim na tm da pise da su sanse 26%.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobio informaciju. Nije još prešao i ne vjerujem da će preći. Jedno drugo ime je plan A. Liverpul toliko traži za njega, moji više od 20 neće dati (18 odmah + 2 po završetku sezone).

Poslednji put menjao Barsa dana 12 Avg 2013, 16:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Daniel Agger's agent has refused to rule out the defender joining Barcelona.

Citiraj:
Liverpool defender Daniel Agger would be open to move to Barcelona according to agent.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izvini Caca, nisam te prepoznao :P

I ja kontam da nece, jer je Ager odlican igrac i ne da je potreban Liverpulu. A ne kontam kako on 20, a Luiz 45, ofrlje...
Matere mi. Luiz jeste nesto mladji i ne'a toliko povreda, ali nije Ager Skrtel, npr.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Navodno, treba stici poslednja ponuda za Luiza koja ce biti oko 35M evra sa bonusima. Ne vidim da ce to Chelsea prihvatiti, jer traze blize 50M. On se jos nije oglasio... ako bude trazio da ide, treba ga pustiti, ali nikako ispod 40 miliona...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bila je ponuda prošlu sedmicu od 35 miliona evra + 5 miliona u julu sljedeće godine.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Riise blizu Werdera.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Navodno je Eriksen iz Ajaksa novo pojačanje Totenhema.

Osvaldo je blizu dogovora oko ličnih uslova sa Volfsburgom. Roma će za transfer dobiti oko 18 miliona evra.

U Bajernu će do kraja prelaznog roka pokušati da realizuju zamjenu igrača Mandžukić - Levandovski. Poljak će od narednog ljeta biti novo pojačanje Bajerna, jer mu ističe ugovor, ali uprava kluba iz Minhena želi već ovog ljeta da realizuje transfer.

Pojedini mediji pišu da će Napoli u narednih nekoliko dana poslati ponudu oko 25 miliona evra za Maskerana.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Aguero ce u Juve :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliko?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sandro, Paulinho, Sigurdsson, Parker, Livermoore, Dembele, Huddlestone, Holtby, Carroll, Capoue.... i sad Erikssen?!? Oni ce igrati 1-10-0? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Townsend, Lennon. Još jedan kvalitetan napadač i pojačanje u odbrani i nema problema u borbi za 3. ili 4. mjesto. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja ne kontam cemu toliko pomisli da liverpool radi nesto sebi na stetu...kako god oni su na dobitku...ili prodaju igraca za ogromne pare ili on uputi izvinjenje zbog gluposti koje je lupao ili se ne desi ni jedno ni drugo a oni ga odstrane iz svlacionice zbog pogorsavanja atmosfere...sve i jedan scenario je relativno dobar za liverpool...ovaj treci bas i nije najsjajniji ali je u mozda i najbolji ako se on ne opameti a ne stigne dobra ponuda....najgore je da ga prodaju arsenalu za cifru koju on realno moze da premasi...i dobro BR kaze, ako za Balea moze da se raspucava sa cifrom od 100mil onda ni Suarez nece za puno manje...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa, samo naivna osoba može reći da je svaka situacija dobra za Liverpul. U stvari, samo opcija da ga prodaju za velike pare je dobra, ovo sve ostalo je na silu, i niko neće imati koristi od svega. Ko što neko reče, Suarez nakon svega ovog nikad više neće igrati isto za Liverpul.

A poređenje sa Bejlom ne stoji iz više razloga, a većina ih je, na žalost, nefudbalske prirode. Nije Bejl duplo bolji igrač, ali je mnogo razloga zašto košta toliko više, i zašto za Suareza niko neće dati više od 50 miliona (što je sjajna cifra, bez sumnje).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Ja ne kontam cemu toliko pomisli da liverpool radi nesto sebi na stetu...kako god oni su na dobitku...ili prodaju igraca za ogromne pare ili on uputi izvinjenje zbog gluposti koje je lupao ili se ne desi ni jedno ni drugo a oni ga odstrane iz svlacionice zbog pogorsavanja atmosfere...sve i jedan scenario je relativno dobar za liverpool...ovaj treci bas i nije najsjajniji ali je u mozda i najbolji ako se on ne opameti a ne stigne dobra ponuda....najgore je da ga prodaju arsenalu za cifru koju on realno moze da premasi...i dobro BR kaze, ako za Balea moze da se raspucava sa cifrom od 100mil onda ni Suarez nece za puno manje...

CR7 je otisao za 94M... Budimo realni, ova dvojica mogu kopacke da mu ciste, daleko su ispod 50 golova po sezoni...

Ako covjek hoce da ide, trebaju ga prodati, 40M je dobra cijena ako ide van PL... Liverpool bi samo na taj nacin demonstrirao velicinu a ne tako sto ce drzati igraca na tribinama... Nikome ne treba nezadovoljan igrac..

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Zato sam ja napisao "relativno dobra"....realno gledano osim da ga prodaju za 70+ miliona sve ostalo je kompromis...al ako vec ganjamo kompromis onda cemo barem sacuvat obraz....zato sam napisao relativno dobra....jel sad mi treba svakog igraca kojem dune da ide da ga pustimo...nemere...ni ja nisam za to da drzimo nekoga protiv njegove volje...al ovo je bas ispalo smecarski sa njegove strane i nije u redu da on sad na cisti inat izgura svoje...isto kao sto mislim da je prema Meirelesu klub postupio smecarski (tj Dalglish) tako mislim da je ovde klub u potpunosti u pravu...

Njagluplji potez je prodat ga Arsenalu za 40mil....to bi bas bilo bezveze...bolje je i da sjedi na tribinama...barem necemo pojacat Arsenal koji je direktni konkurent i pokusava da iskoristi situaciju...ucimo iz njihovih gresaka sa RVP-om prosle godine...

I ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg je Bale 100mil a ovaj upola jeftiniji....sva statistika im je ista a i broj meceva je isti jer taman koliko je Suarez suspendovan Bale je povrijedjen, tako da dodje na isto....marketinski ne vidim razlog zbog kojeg bi Bale bio bolja kupovina....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg, Bejla prodaje Daniel Levy, britanski Zdravko Mamic... Zato je cijena 100 miliona... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]