banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Karadžić: Antić je moja greška, svako bi sa onim timom išao na SP

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... isao-na-SP

Ovaj ne odustaje.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cujem da ce krasic dobiti dva meca suspenzije zbog simuliranja penala,ebo im pas mater zabarsku :angry4:

a kralj rima im vise vremena provede na zemlji simulirajuci nego u igri,pirla da ne spominjem

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
danijell je napisao:
Citiraj:
Karadžić: Antić je moja greška, svako bi sa onim timom išao na SP

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... isao-na-SP

Ovaj ne odustaje.

odlicno,ako je njegova greska nek se nosi zajedno sa antarom

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Milanko Djeric je napisao:
jos usput onaj moron od pizona izostavio stojkovica sa spiska zbog natpisa na majici. o, zemljo otvori se...

њега ће казнити ФСС ако већ није..
читао сам јучерашње новине мало пре па нисам сигуран кад се треба доњети одлука..
и не само због мајице него и због гестикулација према сјеверу.. лафо показивање мишића и то..

потпуно оправдана казна.. кад су Делије одустале од транспарената требао је и он да не глуми будалу више него да игра..
како сад очекује да му не звижде на утакмицама?
боље да не брани, и тако је тараба.

mandrak je napisao:
cujem da ce krasic dobiti dva meca suspenzije zbog simuliranja penala,ebo im pas mater zabarsku :angry4:

a kralj rima im vise vremena provede na zemlji simulirajuci nego u igri,pirla da ne spominjem

мислим да је и та одлука већ донесена, само не знам која је казна..
а замисли, пред утакмицу са миланом гдје први човјек Берлускони који је успут и власник оне ТВ станице чији је новинар попљувао Красића и све Србе..
јој шикуције :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 16:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Stojkovic kaznjen sa 120.000 dinara

http://www.mondo.rs/s187210/Sport/Fudba ... inara.html

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 03:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sad odjednom dobar Jorgancevic a niko ga nije spomenuo(a kladim se da ih bar 50% niije ni culo za njega).Zato niste spominjali Jorgancevica ranije vec ga spominjete sada?Veoma jednostavan odgovor:zbog toga sto je Stojkovic presao u Partizan.Dajte ljudi odlucite se vise,da li je Stojkovic dobar golman ili nije,ne mozete menjati misljenje kako vetar duva.Ako je bio dobar golman pre 3 meseca ne verujem da je sada zaboravio braniti.Na stranu negovi ljudski kvaliteti ali ako ste ga pre 3,4 meseca hvalili da je on nas najbolji golman ne mozete sada zbog njegove lude glave govoriti da je taraba.Uostalom vratite se nekoliko desetina stranica unazad pa se podsetite sta ste pisali za doticnog.Mislim da konacno trebamo prestati da gledamo reprezentaciju kroz klubove jer se ona ne zove ni Partizan ni Zvezda vec Reprezentacija Srbije.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Hajde se malo saberi ... niko ovdje ne spori da je Stojkovic dobar golman ( bar ja ne sporim )... ali zbog svega sto se desavalo oko njega i nekih njegovih glupavih poteza ( sam si napisao da ima ludu glavu ), treba ga malo odmoriti... treba probati i tog lika iz Belgije, zasto da ne. Pa ako ga Belgijanci zele u svojoj reprezentaciji valjda lik nesto zna. Uostalom, lijepo bi bilo da imamo dva solidna golmana na koje se mozemo osloniti ...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sijuks preterujes, niko ne pljuje po njegovim golmanskim kvalitetima, nego po ljudskim... Uz to, ovde je mnogo ljudi pominjalo Jorgancevica od kada je Stojkovic otisao u portugal jer covek nigde nije branio vise od 5 utakmica... Dolaskom u partizan je dobio konstantnost igranja ali je zato usrao ponasanjem... Neka se malo smiri situacija u reprezentaciji (a on je delom krivac za to), a i neka se probaju drugi igraci, svakako je prijateljska utakmica

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jeste pominjan Jorgačević, i to svukuda.
Što smo branili Stojkovića nekad? Zato što smo ga gotivili, kao Zvezdaša, pa nam je bio dobar i kad se raspadao. Sad više nemamo razloga za to, a vi imate :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
@sijuks

upravo tako. dvije godine dok nije nigdje branio, ili je branio svaku 20tu utakmicu i primao po 3 gola, bio je redovan i jedini u reprezentaciji, i u zvanicnim i u prijateljskim utakmicama. sad kad je poceo standardno da brani i to relativno dobro (sa nekim kiksevima, doduse), odjednom se (cudnim spletom okolnosti, odmah nakon incidenta u djenovi i majice na derbiju) pojavila prica kako nije dobro da imamo samo jednu opciju na golu, kako, eto, treba probat i nekog drugog. kenjanje.
naravno da je jorgacevic zasluzio poziv jos odavno. ali ako ce ga zvati samo zato sto se nekom ne svidja stojkoviceva majica ili zato sto stojkovica mrze navijaci zvezde, onda najbolje nek daju otkaz pizonu i postave ivana groznog kao selektora, jer izgleda da svakako on i njemu slicni odlucuju ko moze a ko ne moze da igra.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Стојковић је конроверзна личност у овом тренутку. Колико је ту он крив, а колико други људи, то је посебна прича. Али је то чињеница. Како неко од саиграча да га цијени као човјека кад се мајмунише и одриче се клуба у коме је научио све што зна о фудбалу? И капитен репрезентације је рекао да то никад не би урадио, али је као окренуо причу на шалу. А могу мислити шта о том Стојковићевом потезу и "ружној прошлости у Зведи" мисле други саиграчи из репрезентације, а бивши капитени Звезде (Видић и Милијаш)! Или такође бивши капитен Звезде, а селектор репрезентације Пижон...

Џон Тери је гузио жену саиграча из репрезентације Енглеске. И одмах је била фрка, како ће то да утиче на односе у репрезентацији, између саиграча, да ли му треба одузети капитенску траку.

Наравно да Теријеви поступци нису исто што и мајмунови, али има логике да се размишља и о посљедицама и односу између играча. И нека мало охлади, и он и цијела прича око његовог мајмунисања...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Zbog mira u reprezentaciju se ne zove ni Kezman a dali zasluzuje poziv u istu? Ljudi sami sebi kopaju grob bili oni Zvezdasi, Partizanovci... Ako je iko branio dva igraca u reprezentaciji onda sam to ja (Stojkovic Pantelic) ali ako zbog njih treba da trpi nacija cao.
Kao sto smo se mi Zvezdasi u sekundi okrenuli protiv Stojkovica tako ste se vi Partizanovci u sekundi pretvorili u njegovog branitelja. Ista smo mi g.... samo svoja ne vidimo.

Naravno kad se sva ta prica oko Stojkovica smiri i ako nastavi braniti redovno i ostane nas najbolji golman i treba da brani za reprezentaciju (ipak za drzavni tim treba da igraju najbolji bez obzira na klub) ali ako ce protiv Srbije navijati i Srbi i Rumuni zbog njegovog poteza onda stvarno ili on treba da izade sa nekim stavom prema navijacima Zvezde ili ga jednostavno izostaviti iz reprezentacije "zbog jednog vojska ne stoji" :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da je i Oliver Kan ili Smajhel ne bi trebao braniti jer donosi losu atmosferu u reprezentaciju, odnosno oko nje...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја сам га увијек бранио. Јер мислим да је најтелентованији српски голман. Има сјајне физичке предиспозиције, рефлекс. Кроз досадашњу каријеру му је недостајало рутине и утакмица, да би научио неке ствари које су му сада минуси. Постављање прекида и излазак са линије. Онда би се звао Ђанлуиђи а презивао Буфон. Има проблем с главом, као и скоро цијела та генерација Звезде. Лично мислим да им је то Пантелић усадио. Наравно да и даље тако мислим о поменутом голману. Партизан има сјајну, за наше услове савршену "вертикалну" линију на терену. Јуда-Крстајић-Мореира-Клео. Са 7 дунђера око тог костура, то је озбиљна екипа, а камоли са добрим играчима.

Осим тога мислим да је голман мајмунчина неопјевана, да је говно од човјека и да га сад сретнем пљунуо бих га у фацу. Ето.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 11:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja Stojkovica znam od Leotara i tad je bio dileja neopjevana. Do derbija sam ga branio sad stvarno vise ne ....
Meni je glupo da pricamo o tome ja kao cigan bih volio Klea u reprezentaciji, jer smatram da bi donio kvalitet. Jednostavno nije igrac ekstra klase ali vrsi pritisak na zadnju liniju ima odlicnu realizaciju i sa Zigicem bi se odlicno dopunjavao. Taktika sa jednim napadacem prolazi ako imas odlican vezni red i ako je taj napadac tipa Vucinica, a ne ovako kod nas sve na bunarenje...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dobro smo prosliii :D
Citiraj:
Italija dobila 3:0, meč bez publike

Disciplinska komisija UEFA odlučila - prekinuti meč kvalifikacija za EP registrovala službenim rezultatom.

Vest je prva objavila italijanska "Gazeta", još se čeka zvanična potvrda.

Pored poraza od 0:3, FSS je kažnjen i sa 120 hiljada evra zbog incidenata navijača pre, za vreme i posle utakmice u Đenovi, a narednu utakmicu protiv Severne Irske u martu, "orlovi" će igrati pred praznim tribinama.

Kazna podrazumeva i jednu utakmicu bez prisustva publike uslovno.

Italijanski savez kažnjen je sa 100 hiljada evra i jednim mečom pred praznim tribinama, ali uslovno.

Tabela Grupe C sada izgleda ovako:

1. Italija 4 3 1 0 10:1 10
2. Slovenija 4 2 1 1 3:4 7
3. Estonija 4 2 0 2 6:5 6
4. Severna Irska 3 1 2 0 2:1 5
5. Srbija 4 1 1 2 5:7 4
6. Farska Ostrva 5 0 1 4 3:16 1

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E da smo uzeli Estoniju koju smo MORALI uzeti sad bi i dalje bili u igri za prvo mjesto, ovako mozemo biti samo drugi..

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
zerocool je napisao:
E da smo uzeli Estoniju koju smo MORALI uzeti sad bi i dalje bili u igri za prvo mjesto, ovako mozemo biti samo drugi..

Vjeruj mi da smo i uzeli Estoniju odluka bi bila drugacija. Tada bi nam jos uzeli tri boda i opet isto.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Vidić napušta reprezentaciju?

http://www.banjalukalive.com/fudbal/vid ... aciju.html

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ovo je postalo raspad sistema...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]