banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2008, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ала људи моји па шта се ово дешава :D

Ово ће бити међународни инцидент, Бугарска ће тужити Србију због угрожавања националних интереса :) ипак је она чланица ЕУ :)

Ај што смо дали 6 голова, али што смо преспремно играли то ме одушевило.
Сви осим Мрђе су оделично одиграли, тако да нећу ни њему замјерити :)

Контре никад нисмо боље играли, откад ја пратим репку :)

И наравно да искритикујем, све Београђане, мисли брука су Српска највећа.
Под хитно премјестити играње репрезентативних утакмица у Нови Сад или Ниш.
Ови београдски шарлатани свакако не заслужују да имају част да им игра репка.

Срамота!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 16:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
opet 6:1...dobro je samo sto smo promijenili uloge...i dobro je sto je to bas sad...kad se reprezentacija zove Srbija ...nadam se da ove sestice vise nece stajati na suprotnoj strani semafora, posto smo bili preplaceni proslih godina na nju...steta sto nije dvocifreni broj bio(nije da nije moglo), ali dobro, ne treba se dizati sad...Jovanovic i Krasic izgleda da su postigli neku konstantu u igrama...neka tako ostane do proljeca...Jos sa Suboticem i Rajkovicem...pa kakva ce to odbrana da bude...Ivanovic,Rukavina,Subotic,Rajkovic,Vidic,Lukovic,Kolarov...mozemo postaviti 2 reda odbrane(Farska ostrva ce biti O, kakav bi to bunker bio) :D

E da, kako se rukomet igra u Nisu, atmosfera bude aj zdrao, jos nismo izgubili utakmicu tamo...svaka cast ovima iz Nish :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sinoc bi ga i Pantelic dao :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
SIJUKS je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Daj Boze da je tako :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Comatorium je napisao:
opet 6:1...dobro je samo sto smo promijenili uloge...i dobro je sto je to bas sad...kad se reprezentacija zove Srbija ...nadam se da ove sestice vise nece stajati na suprotnoj strani semafora, posto smo bili preplaceni proslih godina na nju...steta sto nije dvocifreni broj bio(nije da nije moglo), ali dobro, ne treba se dizati sad...Jovanovic i Krasic izgleda da su postigli neku konstantu u igrama...neka tako ostane do proljeca...Jos sa Suboticem i Rajkovicem...pa kakva ce to odbrana da bude...Ivanovic,Rukavina,Subotic,Rajkovic,Vidic,Lukovic,Kolarov...mozemo postaviti 2 reda odbrane(Farska ostrva ce biti O, kakav bi to bunker bio) :D

E da, kako se rukomet igra u Nisu, atmosfera bude aj zdrao, jos nismo izgubili utakmicu tamo...svaka cast ovima iz Nish :)

С тим да Рајковића немамо још годину дана...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Al je on 1989. godiste, ima za njega jos vremena, dobro je sto mu je dozvoljeno da igra za klub, samo nek ne propada bezveze

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SIJUKS je napisao:
Ti bi crko kad ne bi pecnuo :D Ideš li gdje na slavu sutra? :lol: Ili ideš samo kad groblje poflauta :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Па кад је Лазовић успио, све је могуће... :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nikon Jevtic (15), fudbalski vunderkind
Zvezda mi je u srcu

ALO

Secate se Nikona Jevtica, fudbalskog vunderkinda koji je još sa šest godina neverovatnim potezima i driblinzima skrenuo pažnju ovdašnje javnosti, a vec gotovo deceniju mnogi svetski mediji ga svrstavaju medu najvece talente na svetu.

U meduvremenu, sa još nenavršenih 15 godina, Nikon se našao na korak do debija za kadetsku reprezentaciju Srbije, i to u cetvrtak, na mecu sa Rumunijom. Iako je veci deo života proveo u inostranstvu i vec nosio dresove slavnih evropskih ekipa, nijednog trenutka nije ni pomislio da pode Bojanovim stopama.
- Ja sam Srbin! Nikada nisam imao želju, niti sam pomišljao da obucem dres neke druge reprezentacije. Cuo sam, naravno, za Krkicev slucaj, ali za mene je tako nešto baš glupo. Želim da reprezentujem svoju zemlju, to mi je najveca cast i mnogo sam srecan što sam prvi put ovde, medu buducim saigracima - poceo je pricu za „Alo!“ Nikon Jevtic, koji se na okupljanju kadetske selekcije pojavio pola sata pre prozivke u Hotelu M.
Nikon je roden u Beogradu, ali je vrlo brzo, sa nepunih sedam godina, napustio Srbiju i preselio se u London, gde je bio clan mladih selekcija Vest Hema. Najzaslužniji za njegov razvoj je njegov rodeni brat Nestor, sada pomocni trener Frankfurta.

- Igrao sam jedno vreme za Vest Hem, u Londonu sam išao u školu, tu smo se najduže zadržali. Posle se cela porodica preselila u prestonicu Austrije, usledio je odlazak u Valensiju, pa u Šalke, gde je Nestor bio pomocni trener, a onda smo se vratili u Bec. Nestor mi je mnogo pomogao, citavog života smo trenirali zajedno, uz njega sam sve više napredovao. Nažalost, danas više nismo u istom klubu, ja sam clan Austrije iz Beca, Nestor je u Frankfurtu, ali je i dalje moj glavni savetnik.
Porodica Jevtic vec osam godina boravi van Srbije, ali se u njihovoj kuci uvek govori srpski.
- Medusobno pricamo iskljucivo na maternjem jeziku. U školi sam naucio engleski, a govorim španski i nemacki. Pravi sam poliglota. U Beogradu imamo kucu na Banovom brdu i uvek mi je drago kada ovde dodem, najviše zbog drugara iz detinjstva. I u Londonu imam mnogo prijatelja, tamo sam išao u školu. Iako je moje detinjstvo specificno zbog stalnih putovanja, promena adresa, navikao sam na sve to. Želim da postanem uspešan fudbaler, a to iziskuje naporan život, ceste odnose sa medijima. Secam se kako sam vec sa sedam godina gostovao u „Minimaksoviziji“, ali se ne osecam kao zvezda. U reprezentaciji ima još 20 odlicnih momaka koji zaslužuju istu pažnju - skroman je mali Nikon.
Na molbu da se izjasni - da li je zvezdaš ili partizanovac - Jevtic nije želeo odmah da odgovori. Ipak, na naše insistiranje, priznao je da navija za klub sa „Marakane“.
- Crveno-beli su mi, ipak, bliži srcu. Voleo bih da jednog dana obucem Zvezdin dres, ali je pitanje koliko je to realno. Ali, nema to mnogo veze, napišite slobodno da volim i Partizan - našalio se Nikon.
Iako je postojala prica da ce Jevtic obuci dres reprezentacije Austrije, cak se jedno vreme pominjala i Engleska, Nikon nikada nije imao dilemu.
- Nisu me Austrijanci zvali, a i da jesu, dobili bi odrican odgovor. Bio sam na utakmici Srbija - Austrija u Becu, i to sam otišao u boks sa našim navijacima, palio sam baklje, napravili smo pravo ludilo. Bio sam mnogo ponosan što su naši pobedili sa 3:1, zadirkivao sam drugare iz kluba posle meca. Uživam dok gledam Dejana Stankovica, ja igram na njegovoj poziciji, volim i Kežmana, a od stranih igraca obožavam Ronaldinja i Pirla, od njih skidam trikove - završio je razgovor Nikon Jevtic.

Selektor Vukašinovic: Jevtica sam gledao samo na video-klipu

Selektor kadeta Srbije Bane Vukašinovic uvrstio je mladog fudbalera Austrije na spisak, iako nije dosad imao prilike da se uživo uveri u njegove sposobnosti.
- O Nikonu znam koliko i svi, preko video-klipova koje sam odgledao. Mislim da je veliki talenat, sada cemo imati prilike i da se uverimo u njegove kvalitete. Na njemu je da radom pokaže da mu je mesto u ovoj reprezentaciji - kratko je prokomentarisao Vukašinovic.

Pitajte roditelje, zašto baš - Nikon

Prezime Jevtic - ništa neuobicajeno za jednog Srbina, ali ime Nikon... Novopeceni reprezentativac „orlova“ cesto dolazi u situaciju da objašnjava otkud ime koje asocira na najpoznatijeg proizvodaca foto-opreme.
- Iako je mnogima cudno, nemam posebno objašnjenje zašto baš Nikon. Možda da pitate moje roditelje - uz osmeh je prokomentarisao Nikon.

Значи, превише добро нам иде, репрезентативно... :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
bigman je napisao:
С тим да Рајковића немамо још годину дана...

...ali zato do J. Afrike 2010 ce biti...stigne igrati jos i kvalifikacije(iako nema potrebe za sad, vazno je da sa U21 napravi ponovo dobar rezultat)
Sulejmani je bitno da bude zdrav, u napadu i vezu su nam potrebnije opcije

bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Па кад је Лазовић успио, све је могуће... :D

mislim nesto se, da se zato i "odcepilo" sto Pantelija krstitelj(nemam nista ni protiv njega, stavise neka ga zove i dalje) nije bio tu...neka veza mozda postoji :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LAZOVIĆ PSOVAO MAJKU TRENERU!
Nezadovoljan statusom u timu, napadač PSV-a na srpskom izvređao trenera Huba Stevensa! Holanđani preveli njegove psovke, na pomolu veliki skandal

http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=44

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 00:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Kako bih volio da Srbija bude druga,a Hrvatska isto druga...pa da se sretnu u barazu...koji bi to spektakl bio..jebote :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Antić je čudo
A. Š, 20.11.2008 18:33:51 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 0

NENAD Milijaš je spor, Dejan Stanković uvek (pre)skroman u reprezentaciji, Miloš Krasić i Milan Jovanović daleko od tima... Tako je bilo juče, danas je to vezni red koji za sada funkcioniše fenomenalno.
- Ne verujem da tako dobro igramo! Savršeno! Stvorili smo fenomenalnu atmosferu. Selektor Radomir Antić uneo nam je ogromnu dozu samopouzdanja. Srbija sada igra fudbal, uverena da svakog može da pobedi - oduševljen je Nenad Milijaš, koji je u duelu sa Bugarima postigao i prvenac u najdražem dresu. - Postigli smo šest golova, uz dva promašena penala, stativu i prečku. Bilo je, stvarno, nezaboravno.
Kapiten Crvene zvezde oduševljen je selektorom:
- Svako od nas je na neki način osporavan, ali Antićnas je sada “otkrio”. Radimo ono što kaže i sve funkcioniše kao da su ovakve igre najnormalnija stvar na svetu.
Milijaš je ove jeseni sjajan, najbolji strelac Crvene zvezde sa deset pogodaka (osam u ligi, dva u kupu).
- Krenulo nam je u poslednje vreme, naređali smo nekoliko pobeda, a u subotu nas čeka teška bitka sa Javorom, na verovatno zaleđenom terenu u Ivanjici - ističe Milijaš.

GOGIĆ SNIMA KAMERUNCA
SINIŠA Gogić, asistent trenera Čedomira Janevskog, trebalo bi ovog vikenda u Kini da “snima” Kamerunca Abubahara Umaru. Reč je o napadaču Čangša Đinde, rođenom 4. januara 1987. godine, kojeg je još pre dve godine klubu preporučio Milan Živadinović.
8)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=116355

:o :o :o

I potvrda:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=330123

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 03:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 00:00
ма то је дан шале на сос каналу! :o

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Eh, da nema me dugo, pa propuštam štošta...

'ajde prvo na ovu posljednju vijest. Ako se ne varam, Tomić je negirao kontakte sa Mančesterom, što naravno ne znači ništa, već možda puki pokušaj da se skine medijska pažnja sa ovih navodnih transfera. A sad iz mogu ugla. Tošić je solidan igrač za evropske standarde, ali da je baš kalibar za Mančester, ne bih se kladio. Za Englesku treba štošta, a pored dobrog baratanje loptom, potrebna je i ekvivalentna čvrstina u nogama, čvrstina u duelu i fizička pripremljenost, a Tošić mi ne djeluje baš kao neko ko bi se uklopio u taj opis.
A za Ljajića vjerujem da postoji interes Mančestera, jer je, ako je vjerovati pričama, u pitanju rijetko talentovan igrač, a u Mačesteru su poznati kao ljudi koji prate takve talente, ali... 10 miliona evra za dječaka koji nmije odigrao poštenu utakmicu u seniorskoj konkurenciji, a kamoli da je napravio nešto vrijedno pomena, pomalo je suludo. Ne bih se zakleo da bi nešto tako izveli ni ovi šeici iz drugog mančesterskog kluba. Uglavnom, možda je procjena Ser Aleksa Fergusona, da će se dečko isplatiti u budućnosti, ali ne znam baš da je neko spreman da rizikuje sa tolikim novcem, za neafirmisanog igrača, ma koliki talenat bio.

A o igri reprezentacije Srbije, ne znam šta da kažem. Prvi sam kritikovao pristup u onoj utakmici sa Francuskoj, a kad gledam ove sadašnje predstave, skoro da sam siguran, da bi Srbija imala 3 boda više, samo da u tu utakmicu, nije ušla onako stegnuta, sa onolikom dozom respekta i da ne kažem uplašenosti. Dakle Antić je uradio ono što su svi dugo priželjkivali. Jednostavno je postavio igrače na pozicije koje bi trebalo da im odgovaraju, izbacio prevelik respekt prema protivniku, gurnuo mlađe igrače tipa Kačara, Sulejmanija i Obradovića u vatru i to je to. Napdački, bez straha, pa šta bude. Ako igraju tako, ja prvi potpisujem da bih mirno prihvatio i poraz od po nekoliko golova razlike, a ne da neko trpa pola tuceta golova u mrežu, a reprezentacija još igra defanzivno. To je tragedija teških razmjera, ovako je sve prihvatljivije. Uglavnom, nema se previše šta dodati. Priznajem da sam bio skeptik povodom imenovanja Antića, zbog toga što dugo nije ni radio u nekom klubu, a nije ni imao nekih većih uspjeha, ali evo sad mi je drag oda sam pogriješio.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2008, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se malo podsetimo dobrih starih vremena :D inace ovaj video sam pogledao bar sto puta

Hrvatska - Srbija (Croatia - Serbia) 2:2, 09.10.1999
http://www.youtube.com/watch?v=d-iA8RRy ... m/home.php?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2008, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
SIJUKS je napisao:
Da se malo podsetimo dobrih starih vremena :D inace ovaj video sam pogledao bar sto puta

Hrvatska - Srbija (Croatia - Serbia) 2:2, 09.10.1999
http://www.youtube.com/watch?v=d-iA8RRy ... m/home.php?

evo i ja pogledao, od pocetka nije bilo posteno, ladic je bio nas igrac, ali je onda bata mirkovic izjednacio snage.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2008, 11:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=119049

Dobro je. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2008, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не разумијем зашто би ишао у Наполи?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]