Citiraj:
Ali ni Murinjo ne pomoze ako je ekipa limitirana svojim vrijednostima, trenutno boljih nema i to im je mozda maksimum... pishaj ga, od govneta se pita ne pravi ma kakav kuhar bio neko....
Teško mi je da povjerujem da im je ovo maksimum. Ne vjerujem da je Partizanov tim, bar na papiru jači od Zvezdinog, a nije ni Đukić baš trenerski genijalac, pa opet to na terenu izgleda daleko bolje. Ali Partizan ima ono što Zvezda nema, a to je razvijena omladinska škola, koja svake godine izbaci bar 2-3 talentovana igrača. Neće svake godine ispadati ekstra talenti poput recimo Jovetića, ali dovoljno je i da se stvore 2-3 solidna igrača.
U svakom slučaju, sad će da počne licitacija... Neki već prizivaju Boru Milutinovića, pošto je isti dobio otkaz na Jamajci. Dragoslav Stepanović odavno figurira, ali od toga mislim nema ništa, pogotovo nakon što je predsjednik Čuke zaratio sa Zvezdom preko medija. Stranci teško da bi se prihvatili posla, bar ozbiljnija trenerska imena - u to smo se uvjerili prošlo ljeto. Ja još plačem za Ratomirom Dujkovićem, koga se moglo dovesti za kikiriki, a Bajevića prodati Panatinaikosu, za debela pare... Muslina uveliko prizivaju, pri svakoj naznaci da bi u Zvezdi moglo doći da trenerske smjene.
Ja bih volio nekog mladog i ambicioznog trenera, što je svakako Siniša Mihajlović. Koliko je to realna opcija veliko je pitanje, s obzirom da Inter može da čistačicu klozeta na stadionu, plati više nego naši klubovi trenere. Zaključak - teško. Bojim se da nam se ne dogodi neko epsko prosvjetljenje u vidu Ilije Petkovića ili Milovana Đorića...