banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 03:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2010, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Četnici sever vecina je bila iz te podgrupe

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Па Ица је из Ултра Бојса..
Да л` он сад покушава да наметне неку нову подгрупу или није смио да користи њихово име.. то већ не знамо..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 16:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo to me i zbunjuje, kao i pitanje da li je Marko bio tamo...
inace mene je frapiralo da je medju uhapsenima najvise djavola....

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cini mi se da je imao majicu na kojoj je pisalo Cetnici Sever

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 16:28 
Hertzog je napisao:
Cini mi se da je imao majicu na kojoj je pisalo Cetnici Sever

DA, to mu je na ledjima pisalo...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 16:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Kad idu na reprezentaciju delijasi nose zastavu (majce, kape salove) cetnici sever.
To nije podgrupa vec svi cigosi na utakmicama reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 16:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Delije kao grupa ne prate reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Zanimljiva slika.

Poslednji put menjao danijell dana 15 Okt 2010, 18:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
pomorandza cedjena sto bi Rambo rekao.

Zarko Zecevic i ovaj? wtf?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ako mislis na Marka vodju ultra bojsa on je bio ima na slikama

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 03:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Brigate BL je napisao:
Četnici sever vecina je bila iz te podgrupe

То је група београдских цигана који иду на репрезентацију и ради се углавном о људима из водећих београдских група са севера.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije direktno, jeste indirektno, vezano za reprezentaciju Srbije. Interesuje hoće li biti nereda u ovom kolu italijanskog prvenstva. Nije lijepo od mene, ali bih volio da im se ponovi nešto slično kao u utorak. I to u domaćoj režiji. Čisto da im to zapuši usta. Kako su Srbi divjlaci, a jadni Italijani sa porodicom došli gledati utakmicu i divljaci sa Balkana ih šokirali. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
danijell je napisao:
Slika

Zanimljiva slika.

Zeka ima 3 telefona :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To su telefoni za fudbalske klubove i navijače :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ljudi slika je foto montaza obratite paznju na njihova ramena

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo par komentara koje sam iskopao po netu. Par komentara sa strane. A vijest o granati se izgleda dobro primila na početku.

Citiraj:
i am from greece and i have seen in a basketball game between olympiakos and panathinaikos a molotov bomb thrown in the field, and the game wasn t stopped(the bomb didn t explode). I have seen in a game between barcelona and panathinaikos the goallie of panathinaikos being injured by an object that was thrown from barcelona fans and the game wasn t stopped. The only really extreme thing that this guy does is that he is big has a hood and a lot of tatoo s and he is a good picture for a hooligan for tv.
i have heard though (dont know if it is true) that there was extreme brawling before the match with 16 injured. If that is the case then i think it was good they stopped the match before something really ugly happend. in that sense it is better to anticipate a problem than to try to fix it

Citiraj:
It is mental that one guy and two flares can stop a football match. I live in Australia but have travelled the world watching football and have seen, and been involved with, my fair share of football violence. But never have i seen a game called off for such little action. We had 5 flares on the pitch in our Derby last weekened, but never was the game in threat of being called off. Ok so they found Grenades and the likes that these blokes had, so this could have got much worse. However the fact remains that they didn’t know that until they had already called the game off. It didn’t even look to me like the rest of the Ultras were doing anyhting, it just seemed to be one or two, and the Italian police didnt even try to do anything.
The Ultras win – they accomplished their mission. If Serbia games continue to be cancelled, UEFA will surely kick them out.

Citiraj:
So basically it was ONE guy who stopped the whole match while the italian police sat and watched?
Is that what it takes to stop a match?
I looked at the videos again and there was no riot, not at least when compared to other games Ive seen that werent stopped.
And I also looked up the pictures of Dida being hit by flares in the Milan derby a few years ago and you can see many flares raining around him as one hits him.
Here I saw ONE flare (maybe two because of how smoke was blowing)
on the field.
Ive seen corners kick played in Turkey with phones, bottles and chairs flying on the field.
Show me the rain of debris and flares that caused the game to be stop. One guy, one pair of pliers and a flare.
To become a hero with your brethren hooligans that doesnt seem like much trouble.
You have to realize that people like these are everywhere and they dont mind being arrested. Its not like the idea of arrest has ever stopped travelling hooligans or domestic ones.
So if you tell one of them now that all you need to do to get a game stopped is climb up a fence with some cutters in hand, seems many more will follow suit.
Ive seen too much violence in football these past few years to even blink at this overhyped piece.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Одржана конференција за штампу ФСС и шта је речено, ништа. Караџић и Лаковић без окљевања пребацују кривицу на италијански савез што није без темеља. Међутим кад се узме цјелокупна слика у посљедњих пар мјесеци очигледно је да врх савеза тражи кривце са свих страна сем у својим редовима. Најбитније није речено, као ни сваки пут, однсоно предсједник савеза није објелоданио имена налогодаваца иако је рекао да су му позната и да ће то учинити на овој конференцији. Покренули су и питање дербија који треба да се одржи 23. октобра гдје кажу да су за одигравање сусрета са публиком.

Са друге стране, занимљиви коментари долазе од министра полиције Дачића који каже да ће се дерби одиграти само ако буду испуњени сви сигурносни аспекти. Како кажу из полиције, уколико процјене да је угрожене сигурност меч ће се одложити до даљњег.

Ја се сад питам ко је овдје луд? Они изјављују ово само 10 дана након параде коју су сви прогласили догађајем навишег ризика и за коју апсолутно нису постојали услови да би се она одржала, односно животи људи и материјална добра су била директно изложена опасности.

Дакле педери могу, фудбал не?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ako ne bude registrovana utakmica kao pobjeda Italije, onda su delije ucinile veliku uslugu reprezentaciji, jer nakon onog poraza u BG-u do utorka se nisu mogli psihicki dovoljno oporaviti... ako utakmica zaista bude u novembru, i tu rezultat ne bude poraz Srbije, treba zahvaliti ovim navijacima...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ја се сад питам ко је овдје луд? Они изјављују ово само 10 дана након параде коју су сви прогласили догађајем навишег ризика и за коју апсолутно нису постојали услови да би се она одржала, односно животи људи и материјална добра су била директно изложена опасности.

Дакле педери могу, фудбал не?

od strane koga? pedera?

koliko sam shvatio, ovde protestujes sto huligani ne odlucuju o tome koji dogadjaj moze a koji ne moze da se odrzi?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Realno, FSS savez nije kriv ni za šta. Ako se nekome ne sviđa rad saveza, divljanje nije način i metoda da se nešto promeni. Po meni, glavni krivci su naručioci posla (ko god to bio) i organizator meča, jer nije obezbedio minimalne uslove za bezbednost svih prisutnih na stadionu. Namjerno su pustili divljanje naših navijača i samo čekali da se neredi razviju do te mjere da se utakmica prekine. Naravno, iza sve stoji loša forma talijanske reprezentacije i njihov poznat lopovluk da se na najlakši mogući način dođe do 3 boda - prekidanjem utakmice. Ja se nadam da će utakmica biti ponovo odigrana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]