banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Romi su krivi za sve.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dobro je ljudi, moze li bez teskih reci :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Utakmica je prekinuta. Odmah posle TV prenosa na RTS 1pusta se film "Pravedno ubistvo" sa preporukom da nije za mladje od 18 godina.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
http://img827.imageshack.us/img827/3257/84684782.jpg

Ne znam da li je bilo, ali evo... Obratite paznju na vrijeme komentara...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Steta...al nevezano za ova sranja svidjeo mi se sastav...... Brkic na golu, mali Rajkovic, Tosic od pocetka, Mrdja u spicu..... Steta sto se ovako zavrsilo, bilo bi svasta da se odigrala utakmica....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ako realno pogledamo utakmica nije bila losa. Videli smo novi sastav Srbije, jedan gol i zuti karton. Sta bi sve bilo da je utakmica trajala 90 minuta :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
skeva je napisao:
Steta...al nevezano za ova sranja svidjeo mi se sastav...... Brkic na golu, mali Rajkovic, Tosic od pocetka, Mrdja u spicu..... Steta sto se ovako zavrsilo, bilo bi svasta da se odigrala utakmica....

I meni isto, bas bih volio vidjeti sta bi uradili, a kontam da se ne bi obrukali u svakom slucaju.. Mrdja je u onih 6 minuta pokazao vise nego Zigic u 600..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
skeva je napisao:

I meni isto, bas bih volio vidjeti sta bi uradili, a kontam da se ne bi obrukali u svakom slucaju.. Mrdja je u onih 6 minuta pokazao vise nego Zigic u 600..

Volim Zigica al potpuno si u pravu...malo se moglo uraditi za tih 7 minuta, al ako nista nije bilo ni jedne ispucane lopte....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Je li Rajković sinoć trebao biti štoper a Lune lijevi bek,ili obrnuto?

Toliko sam bio sluđen onim dešavanjima na tribini da nisam ni obratio pažnju na formaciju...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Je li Rajković sinoć trebao biti štoper a Lune lijevi bek,ili obrnuto?

Toliko sam bio sluđen onim dešavanjima na tribini da nisam ni obratio pažnju na formaciju...

Ja sam se bas obradovao kada sam vidio Subotica,i Mrdju u prvoj postavi,i Mrdja je za onih 5 minuta pokazao da je bolji nego,Zigic,Lazovic,Pantelic zajedno.

EDIT:Evo jednog komentara koji je sve objasnio.

"i kad se sabere italijani su odradili stvar za 10 - kulirali, bez sukobljavanja na stadionu, bez praznjenja stadiona, pustili da nase blamiranje ide, uzece 3 boda, uzece lovu za sve sto je unisteno, posle tekme sve sabili u ogradjen prostor kod autobusa, pretukli ratoborne, natenane pregledali ostale, nasli koga su trazili i sta vise mogu da pozele??

cini se da nasa policija moze mnogo da nauci iz cele price."

Poslednji put menjao tatamata dana 13 Okt 2010, 15:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Neke novine pišu da bezbjednjaci imaju indicije da iza nereda što na onoj paradi, što sad, stoji Darko Šarić, koji hoće da napravi haos u državi.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kao prvo ... ako su navijaci pretresani na ulazu, kako su onda mogli unijeti cijeli arsenal na stadion?
Kao drugo ... ako FSS odredjuje kome ce pokloniti ili prodati karte (a, znamo ko upravlja FSS), zasto su ih onda dali huliganima i od ranije policiji poznatim likovima ...
I kao trece ... ne treba biti vidovit, ... sve ovo nema veze sa tamo nekim nebitnim golmanom koji je presao u neki nebitni klub ili sa setnjom sake pedera kroz Beograd ... sve su to samo izgovori za rusilacki pohod ... a, istraga ce pokazati (nadam se) ko iza njega stoji.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
http://gol.hr/clanak/nogomet/euro2012/v ... ijaca.html

ovdje ima, narucito na kraju, snimak kada su ih bas pravo poceli sibati, i naravno tu se video zavrsava, ali ovo su zestoke batine...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
"i kad se sabere italijani su odradili stvar za 10 - kulirali, bez sukobljavanja na stadionu, bez praznjenja stadiona, pustili da nase blamiranje ide, uzece 3 boda, uzece lovu za sve sto je unisteno, posle tekme sve sabili u ogradjen prostor kod autobusa, pretukli ratoborne, natenane pregledali ostale, nasli koga su trazili i sta vise mogu da pozele??

eliminisanje glavnog konkurenta za prvo mjesto u grupi (budimo realni, kakva crna slovenija i sjeverna irska?!) da i ne spominjemo. jebiga, upala im kasika u med zbog nasih idiota

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto je najcrnje, Italija nije nikada bila losija nego ovih zadnjih godina... Tako da smo imali fantasticnu ideju da podignemo moral u reprezentaciji, pobedana i/ili povoljnim rezultatima protiv njih, osvajanjem prvog mesta u grupi i jos kada se doda pobeda protiv Nemacke, mislim da bi dalje bilo mnogo lakse jer smo u kratkom roku pobedili dve top reprezentacije... Ovako sve otislo u qrac

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
A sto je najcrnje, Italija nije nikada bila losija nego ovih zadnjih godina... Tako da smo imali fantasticnu ideju da podignemo moral u reprezentaciji, pobedana i/ili povoljnim rezultatima protiv njih, osvajanjem prvog mesta u grupi i jos kada se doda pobeda protiv Nemacke, mislim da bi dalje bilo mnogo lakse jer smo u kratkom roku pobedili dve top reprezentacije... Ovako sve otislo u qrac

da, sad ce oni sa svojom posranom reprezentacijom da lagano prodju kvalifikacije i jos se uigravaju, a nama ostaje...otprilike nista. osim sto se, ako uopste budemo nastavili kvalifikacije, ostatak ciklusa moze iskoristiti za testiranje nekih mladjih. no, samo sebe mozemo da krivimo
doduse, ne znam koga ja lazem. kad nikog novog nismo testirali na prijateljskoj utakmici protiv grcke, sta ocekivati u kvalifikacijama

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 16:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
FK Partizan: Poslednji je čas da se ujedinimo!

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje povodom teškog incidenta na utakmici Italija - Srbija u kojem najoštrije osuđuje vandalsko ponašanje huligana i napad na golmana ovog kluba Vladimira Stojkovića.

Iz tabora crno-belih poručuju da su već neko vreme skretali pažnju javnosti na maligne pojave u fudbalu poput govora mržnje, verbalnog nasilja i pretnja, uvreda, pritisaka na fudbalske organe…i sa žaljenjem konstatuju da su se njihove najcrnje sumnje obistinile u utorak uveče u Đenovi.

Iz Partizana su poručili da je kucnuo poslednji čas za ujedinjenje svih onih kojima je iskreno stalo da srpski fudbal konačno krene putem ozdravljenja.

- Poštovani ljubitelji fudbala, građani Srbije, srpski sport je juče u Italiji doživeo jedan od najtežih udaraca u svojoj istoriji. Napad na državnog reprezentativca Vladimira Stojkovića i prekid kvalifikacione utakmice za prvenstvo Evrope zbod divljanja huligana osramotio je sve nas pred licem međunarodne sportske javnosti i izazvao štetne posledice koje ćemo sanirati godinama.

U saopštenju se, povodom mučnih scena iz najveće italijanske luke, kaže sledeće:

- Nikada se u istoriji srpskog sporta nije dogodilo da se navija protiv sopstvene reprezentacije, da se likuje nad njenim neuspesima, da se namerno prekida njena utakmica, da se pokušava linč državnog reprezentativca.

Fukovodeće figure iz Humske uopšte nemaju dilemu da je incident bio unapred planiran i finansiran, i pozivaju nadležne organe da hitno utvrde imena glavnih inspiratora ovog nedela.

- Suvišno je konstatovati ono što je očigledno - ne radi se o spontanoj reakciji, već o unapred osmišljenom i isplaniranom činu. Inspiratori, organizatori i finansijeri nasilja u Đenovi mogu se otkriti i na nadležnima je da to i učine.

Iz Partizana su podsetili da su već nekoliko puta do sada ove sezone upozoravali da bi ovako nešto moglo da se dogodi.

- Želimo da Vas podsetimo da smo u našim prethodnim obraćanjima javnosti skretali pažnju na metode i stil ponašanja koji se nameću srpskom fudbalu - govor mržnje, verbalno nasilje i pretnje, pritisak na fudbalske organizacije i organe, uvrede i obmane, šovinizam. Ne znamo u kojoj meri su naša saopštenja doprla do svesti fudbalskih radnika i ljubitelja fudbala, ali smo prinuđeni da konstatujemo da su se naše najcrnje slutnje ostvarile - verbalno nasilje se nastavilo i transformisalo u fizičko, a kao produkt nesportske atmosfere koja se planski stvara i podgrejava.

Meta napada razularenih varvara bio je golman Vladimir Stojković, a u Partizanu taj akt nasilja prema njihovom igraču vide kao “osporavanje jednog od najosnovnijih ljudskih prava garantovano međunarodnim poveljama i Ustavom Republike Srbije - pravo na slobodan izbor rada”

- Proteklih godina celokupno srpsko društvo se trudi da usvoji i primeni najviše međunarodne standarde zaštite ljudskih prava. Svedoci smo da se jednom dugogodišnjem državnom reprezentativcu, uzornom sportisti i profesionalcu Vladimiru Stojkoviću osporava jedno od najosnovnijih ljudskih prava garantovano međunarodnim poveljama i Ustavom Republike Srbije - pravo na slobodan izbor rada. Zbog korišćenja tog prava Vladimir Stojković je izložen verbalnom i fizičkom linču, ugrožen je njegov integritet. Očekujemo da će ova pojava izazvati odlučnu reakciju srpske države i društva, istovetnu onoj kada se ugrožavaju prava drugih. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da zaštitimo našeg fudbalera, ali to neće biti dovoljno ukoliko se ne privedu pravdi svi oni koji su odgovorni za napad na njega.

Zaključak…

Upozorenja više nisu potrebna, neophodna je akcija za hitno uklanjanje iz srpskog fudbala svih pojedinaca koji beskrupuloznim nasiljem uz odsustvo svih pravnih i moralnih kriterijuma i stega žele da ostvare svoje lične, grupne i kvazi-klupske interese. Uvereni smo da u srpskom fudbalu i među ljubiteljima sporta ogromnu većinu čine oni koji istinski vole fudbalski sport, uživaju u igri, korektno navijaju za svoj klub i državne selekcije, žele da ulože maksimum napora u pravcu razvoja i napretka srpskog fudbala, i zato je poslednji čas da se ujedinimo. Ne želimo ni da pomislimo da kulminacija nasilja koja se dogodila u Đenovi neće izazvati opštu reakciju. Odsustvo te reakcije pretvoriće srpski fudbal u gladijatorsku arenu, zverinjak, u kome niko od poštenih i ispravnih građana ove zemlje neće želeti da bude prisutan.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slicnu izjavu je dao i Lukic

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 18:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
http://video.sky.it/?bclid=632601937001 ... 1001#video u reziji vrhovnog komadanta talijanske milicije, Gavrila Milentijavica

btw "Pravda za Ivana" :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Samo ću reći dvije riječi: SRAMOTA, SRAMOTA i SRAMOTA.

Ovakvi ispadi nisu se dešavali ni u vrijeme Slobodana Miloševića.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]