Harvester je napisao:
Ups, nisam vidio Chobanov post o C grupi, pa sam ponovio ono što je on već rekao.
Nema frke, znači da nas ima još koji tako misle
Stvarno treba pratiti utakmice Grupe C

Može biti svašta

rapsodija_wolfsburg je napisao:
Teletovicu utakmica zivota protiv Crnogoraca??? haha
Ti onda nisi gledao njegove maestralne partije protiv puno jacih protivnika, u klupskoj kosarci. Primjetio sam da nas ide kada nas kude i omalovazavaju. Samo naprijed. Mi smo veliki posao napravili samim igranjem na EP, a evo nekog smo i pobijedili. Igramo rastereceno do kraja, sto puno znaci. Trica ako krene, cao djaci...

Klupska i reprezentativna košarka nisu isto.
Da se ne bi ponavljali, kopiraću Taškov post, jer je objasnio

Ташко je napisao:
Na stranu sve, Teletovic je igracina. Covjek super igra u najjacoj evropskoj ligi. Ali trese ga "srpski fudbalski sindrom", nadaleko poznat po pruzanju kur*evih partija u reprezentaciji, igraca svjetske klase. Neki istaknuti clanovi ovog malog ali odabranog drustva:"Runi, Mesi, Kristijano, Vidic, Krasic, Jovanovic, Tores, Evra..."
Generalno, da Teletović nije imao svoj dan, BiH bi ladno izgubila.
A ta taktika da šutaju trice, pa šta bude neće stalno da bude dobitna.
Ipak Teletović nije Teletovićijus, a BiH nije Litvanija

uostalom, koji selektor bi ga držao u igri onoliko na jučerašnjoj utakmici. A i Domerkant je presmiješan.
Vidi se propuh pod košem BiH. Nedostaje im jedan dobar centar. Gledao sam treću četvrtinu, kada se lomio rezultat i Đetići su bili dominantni pod košem BiH tada.
Ako BiH prođe u drugi krug, teško će u četvrtfinale.