banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
meni zao mrdje, koliko je samo kilometara presao uzadnjih 6 mjeseci a nije odigrao ni minut

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
zerocool je napisao:
Daleko od toga da branim ove idiote ali nervira me sto Italijani vjerovatno nece dobiti ni packu a na njihov stadion su bez problema unijeli arsenal svega moguceg.. Vec se zna da ce Italija dobiti utakmicu 3:0 i jos cemo popasti ogromne kazne..

A mozda su kontali da ti navijaci ipak nisu toliko maloumni i primitivni da bi ugrozili svoju reprezentaciju praveci sranja i bacajuci baklje na teren?
(Te baklje su se mogle zapaliti na tribina i ugasiti na tribinama, niko nista ne bi rekao).

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nema veze, po pravilima ni to nije dozvoljno tako da ih uopste nisu smjeli imati na tribinama, a to je propust organizatora za koji oni nece dobiti ni upozorenje a kamoli nesto vise..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
АЛЕКСАНДАР je napisao:
не`а проблема. :D
одох сад у кревет. живо здраво.

Ubij kojeg pedera u snu :D

Hajd' salimo se malo, valja i to :)

Ali ja najozbiljnije stvarno mislim da nema nikakve teorije zavjere iza ovoga.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
што се тиче теме: "Коме корист??? Ту је и злочинац!"

meni su tri "zlocinca"zasad pali napamet,ali za ovoga prvog mi to djeluje bas nekako djetinjasto,pa necu ni napisati. Dva ozbiljna "zlocinca koja mi padaju napamet su
1-Braca Bambalici,Radojica Bozovic i ostali "biznismeni" koji vuku sve konce u FK Crvena Zvezda,i koji imaju ogroman finansijski interes da sklone Toleta sa cela FSS i da umjesto Partizanovog lobija tu zavlada Zvezdin lobi,kako bi nesmetano kroz reprezentaciju gurali svoje igrace i tako im visestruko povecavali cijenu,a osim toga bi Zvezda lakse dolazila do titule,sto takodje povecava trzisnu vrijednost njihovih pulena

2-Bezboznicko,globalisticko,mondijalisticka klika koja vlada Srbijom,ima ogroman interes da zabrani navijacke grupe,jer se jedino tu jos spominje Srpstvo,Kosovo,Dogodine u Kninu,itd,zatim,jedino se tu jos buni protiv pedera i slicnih bezboznickih prozapadnih idiotarija,i mnogo bi se lakse neke stvari progurale da nema stadiona i navijaca,od priznavanja Kosova pa do svega ostalog. Zato me ne bi iznenadilo da BIA ima svoje prste ovdje,i da ovo posluzi samo kao okidac za ukidanje svih navijackih grupa. I ja sam u afektu veceras pozelio tako nesto,i zato mi je palo napamet da je neko namjerno to organizovao,jer ce svaki prosjecan Srbin reagovati impulsivno kao ja,i ovo im je odlicna priprema terena ako misle uraditi tako nesto

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Okt 2010, 00:23, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Daleko od toga da branim ove idiote ali nervira me sto Italijani vjerovatno nece dobiti ni packu a na njihov stadion su bez problema unijeli arsenal svega moguceg.. Vec se zna da ce Italija dobiti utakmicu 3:0 i jos cemo popasti ogromne kazne..

sad, italijani tvrde da im je iz srbije javljeno da dolaze miroljubivi navijaci, da za autobuse navijaca nije trazena policijska pratnja, kao sto je to obicaj.
to dal bi utakmica bila prekinuta da su bili spanci, a ne srbi, dal ce italijani proc dobro ili ne...stvarno smo izgubili pravo i autoritet da o tome diskutujemo. svim predrasudama koje o nama vladaju i svakom neujednacenom kriterijumu smo dzinovski doprinijeli

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
2-Globalisticko,mondijalisticka struja koja vlada Srbijom,ima ogroman interes da zabrani navijacke grupe,jer se jedino tu jos spominje srpstvo,Kosovo,Dogodine u Kninu,zatim,jedino se tu jos buni protiv pedera i slicnih bezboznickih prozapadnih idiotarija,i mnogo bi se lakse neke stvari progurale da nema stadiona i navijaca,od priznavanja Kosova pa do svega ostalog. Zato me ne bi iznenadilo da BIA ima svoje prste ovdje,i da ovo posluzi samo kao okidac za ukidanje svih navijackih grupa. I ja sam u afektu veceras pozelio tako nesto,i zato mi je palo napamet da je neko namjerno to organizovao,jer ce svaki prosjecan Srbin reagovati impulsivno kao ja,i ovo im je odlicna priprema terena ako misle uraditi tako nesto

znas sta, ja sam prosto siguran da je ovo u pitanju
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
2-Globalisticko,mondijalisticka struja koja vlada Srbijom,ima ogroman interes da zabrani navijacke grupe,jer se jedino tu jos spominje srpstvo,Kosovo,Dogodine u Kninu,zatim,jedino se tu jos buni protiv pedera i slicnih bezboznickih prozapadnih idiotarija,i mnogo bi se lakse neke stvari progurale da nema stadiona i navijaca,od priznavanja Kosova pa do svega ostalog. Zato me ne bi iznenadilo da BIA ima svoje prste ovdje,i da ovo posluzi samo kao okidac za ukidanje svih navijackih grupa. I ja sam u afektu veceras pozelio tako nesto,i zato mi je palo napamet da je neko namjerno to organizovao,jer ce svaki prosjecan Srbin reagovati impulsivno kao ja,i ovo im je odlicna priprema terena ako misle uraditi tako nesto

dakle, da opet rezimiramo, navijaci su ovde, zapravo, zrtve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Шкотска навијачка сцена? Да се не зајебавамо...

da se ne zajebavamo, jedan nas klub se ponosi sa eksplozijom interesa i prosjecnom posjetom od 10 000 gledalaca, a oba najbolja skotska kluba imaju prosjecnu posjetu od 55000 gledalaca. da se ne zajebavamo, najveci svjetski gradski derbi je glazgovski derbi. tartan army da i ne spominjemo, utakmice skotske reprezentacije su rasprodane poprilicno prije bilo koje utakmice. ah da, fali im sto ne prave sranja na svakom stadionu na kojem se pojave.

da se ne zajebavamo, svaka tvoja recenica je mjera za glupost i neobavjestenost.

Зато им остале прволигаше гледа два и по човека заједно.
Тартан арми, се појавио где? У Француској, колико је мени познато у једном озбиљнијем броју , на првеству у рагбију и више нигде као озбиљна и организована групација.
Глазговски дерби је свакако занимљив али највећи сигурно није. Много већи дерби је нпр. Ривер Плата и Бока Јуниорс. А има их још.

Глупост и необавешеност? Можда и да, али ипак мораћу још да се дебело потрудим да бих се приближио теби бар на километар.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Schlager je napisao:
1-Braca Bambalici,Radojica Bozovic i ostali "biznismeni" koji vuku sve konce u FK Crvena Zvezda,i koji imaju ogroman finansijski interes da sklone Toleta sa cela FSS i da umjesto Partizanovog lobija tu zavlada Zvezdin lobi,kako bi nesmetano kroz reprezentaciju gurali svoje igrace i tako im visestruko povecavali cijenu,a osim toga bi Zvezda lakse dolazila do titule,sto takodje povecava trzisnu vrijednost njihovih pulena

Zaboravio si pomenuti glavnog igraca tj Gorana Vesica coveka koji je poznat po tome da je upropastio KK CZ

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mislim ni ja da je zavjera u pitanju.. Ovo gore sam napisao cisto da pokazem kako te velike zemlje imaju ogromni kredit kod FIFE, dok bi npr Srbija dobila ogromne kazne i da se ovako nesto desilo u Srbiji a da su Italijani zakuvali..
Milanko, jesmo doprinjeli, realno dosta je pogledati nase navijace u bilo kojem sportu.. Eto kad su ljudi napravili sranje u tenisu, nema vise potrebe pricati o nicemu.. Mene samo nervira sto Italija nece dobiti nikakvu kaznu a realno i oni su zasluzili da ih kazne, ako nista barem novcano.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Smijao se ti Milanko ili ne,90% navijaca ce i biti zrtva ovoga,a onaj na ogradi i jos njih desetak su dobili debele pare za ovo,5000-10 000 evra po covjeku,uvjeren sam.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ako su dobili pare sto onda idu i divljaju po Djenovi, zar im nije bio cilj samo da se izazove sranje na utakmici da se prekine utakmica? Ovako rizikuju da ih panduri uhvate, namlate i osude na ko zna koliko.. A to definitivno nije vrijedno tih 5k eura koliko ti kazes da su dobili..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
boky je napisao:
Sad sljede sankcije, a pare od mundijala će da nestanu:-)

Žao mi je samo Partizana, ako i njega izbace, što je vrlo vjerovatno

Не проваљуј се. По којој основи може Партизан да овде одговара када утакмица нема везе са Партизаном.

Citiraj:
meni zao mrdje, koliko je samo kilometara presao uzadnjih 6 mjeseci a nije odigrao ni minut

Па одиграо је човек шест минута. :)

Лично, и мени није јасно шта је натерало навијаче највећег српског клуба да оду до Ђенове чак да нападну голмана прелетача и направе срање на стадиону. Или је Толе, толико оличење зла па се то исплати.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mislim da je prilicno naivno vjerovati da je sve ovo spontano uradila grupa delija zato sto je golman reprezentacije izabrao pogresan klub. Bar ja mislim da je to naivno.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
majlili je napisao:
velika sramota za sve nas

Zbog cega??? Ovo je po meni veliki + jedino ovako se moze sklonini Karadzic jedino ovako se u ovoj ili "onoj drzavi" mogu napraviti promjene. Kad god je bilo gusto i trebala "istorijska" promjena zvani su navijaci (Grobari, Delije... ) kad ti isti navijaci zele promjene za sebe onda su stoka i sramota. Istinski mi je zao sto sinoc nisam bio u Denovi da budem dio promjena.

Veliki problem je sto kod nas narod misli da se svaki problem rijesava dogovorom a to vrijeme je odavno proslo jos da Antic dobije svoje dvije milke pa da sve ode u onu stvar, glavni adut Karadzica je kuca fudbala a to sto vaterpolisti i ostali sportisti koji donose medalje u drzavu na takmicenja idu preko kredita to niko ne vidi. Nadam se da je ovo zadnji ekser u sanduku FSS da i ostali skontaju da mi nismo nikakva fudbalska sila vec kosarkaska, vatrepolska odbojkaska ... da se u te sportove pocne izdvajati bar neki procenat od onog koji se odvaja za fudbal.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
A RTS platio prava prenosa! Jesu se zajebali! Ako čelnici UEFA-e imaju imalo obraza trebali bi kazniti i Italiju zbog loše organizacije. Tole se već posipa pepelom!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne mislim ni ja da je zavjera u pitanju.. Ovo gore sam napisao cisto da pokazem kako te velike zemlje imaju ogromni kredit kod FIFE, dok bi npr Srbija dobila ogromne kazne i da se ovako nesto desilo u Srbiji a da su Italijani zakuvali..

to da italija ima neuporedivo veci kredit kod FIFE, u to nema ni gram sumnje. tradicija koju ima italijanski fudbal je neuporediva sa nasom. usput se vjerovatno i ulizuju, lobiraju, mute. dok mi samo sjedimo i kukamo kako nas cijeli svijet mrzi, spletkarimo jedni protiv drugih, predsjednik saveza protiv trenera, igraci jedni protiv drugih...

Citiraj:
Milanko, jesmo doprinjeli, realno dosta je pogledati nase navijace u bilo kojem sportu.. Eto kad su ljudi napravili sranje u tenisu, nema vise potrebe pricati o nicemu.. Mene samo nervira sto Italija nece dobiti nikakvu kaznu a realno i oni su zasluzili da ih kazne, ako nista barem novcano.

...sto je posljedica prethodnog, sto smo sve znali i prije ove utakmice. demokratija u UEFA-i i FIFA-i ne postoji. a zasto mi uvijek, bas uvijek moramo da im damo povoda da nas handre, to se ja pitam.

Citiraj:
Зато им остале прволигаше гледа два и по човека заједно.

prosjecna posjeta ove sezone u skotskoj :
Celtic 47977
Rangers 45545
Hearts 14212
Hibernian 12932
Aberdeen 12866
Dundee Utd 7922
Kilmarnock 6235
Motherwell 6004
Inverness CT 5514
St Mirren 4684
St Johnstone 4236

dobro, brojke za celtic i rangers sam malo pretjerao, ali poenta jos vazi :wink:
Citiraj:
Тартан арми, се појавио где? У Француској, колико је мени познато у једном озбиљнијем броју , на првеству у рагбију и више нигде као озбиљна и организована групација.

recimo, 2001 su dobili nagradu za fer plej (zamisli - kakve picke!) i u briselu na utakmici kvalifikacija ih se iskupilo tricavih 12000 kad je ta nagrada dodijeljena. putuju na svako gostovanje, onoliko koliko karata dobiju, nikad manje od 5000-6000.
e, ali imaju jednu veliku manu :

The Scotland Travel Club, which now has almost 15,000 members, was established in 1980 with the aim of encouraging responsible behaviour and putting an end to the distress caused by the actions of an irresponsible minority of supporters.

kakve picke!

Citiraj:

Глазговски дерби је свакако занимљив али највећи сигурно није. Много већи дерби је нпр. Ривер Плата и Бока Јуниорс. А има их још.

pitanje je da li je veci od zvezda-partizan? po istoriji, posjeti, broju titula oba tima jeste. ustvari, ne znam ni jedan kriterijum po kojem nije.

Citiraj:
Глупост и необавешеност? Можда и да, али ипак мораћу још да се дебело потрудим да бих се приближио теби бар на километар.

ne mozda, nego sigurno. ne moras mi zahvaljivati zbog postavljene dijagnoze. drago mi je kad mogu pomoci

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Milanko zasto se sikiras za prljave i prgave Srbe budi Skot i svi zadovoljni ti pun sebe mi mirni bez tebe

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 00:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Milanko zasto se sikiras za prljave i prgave Srbe budi Skot i svi zadovoljni ti pun sebe mi mirni bez tebe

mozda zato sto sam srbin, a ne skot?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]