Citiraj:
Ne mislim ni ja da je zavjera u pitanju.. Ovo gore sam napisao cisto da pokazem kako te velike zemlje imaju ogromni kredit kod FIFE, dok bi npr Srbija dobila ogromne kazne i da se ovako nesto desilo u Srbiji a da su Italijani zakuvali..
to da italija ima neuporedivo veci kredit kod FIFE, u to nema ni gram sumnje. tradicija koju ima italijanski fudbal je neuporediva sa nasom. usput se vjerovatno i ulizuju, lobiraju, mute. dok mi samo sjedimo i kukamo kako nas cijeli svijet mrzi, spletkarimo jedni protiv drugih, predsjednik saveza protiv trenera, igraci jedni protiv drugih...
Citiraj:
Milanko, jesmo doprinjeli, realno dosta je pogledati nase navijace u bilo kojem sportu.. Eto kad su ljudi napravili sranje u tenisu, nema vise potrebe pricati o nicemu.. Mene samo nervira sto Italija nece dobiti nikakvu kaznu a realno i oni su zasluzili da ih kazne, ako nista barem novcano.
...sto je posljedica prethodnog, sto smo sve znali i prije ove utakmice. demokratija u UEFA-i i FIFA-i ne postoji. a zasto mi uvijek, bas uvijek moramo da im damo povoda da nas handre, to se ja pitam.
Citiraj:
Зато им остале прволигаше гледа два и по човека заједно.
prosjecna posjeta ove sezone u skotskoj :
Celtic 47977
Rangers 45545
Hearts 14212
Hibernian 12932
Aberdeen 12866
Dundee Utd 7922
Kilmarnock 6235
Motherwell 6004
Inverness CT 5514
St Mirren 4684
St Johnstone 4236
dobro, brojke za celtic i rangers sam malo pretjerao, ali poenta jos vazi
Citiraj:
Тартан арми, се појавио где? У Француској, колико је мени познато у једном озбиљнијем броју , на првеству у рагбију и више нигде као озбиљна и организована групација.
recimo, 2001 su dobili nagradu za fer plej (zamisli - kakve picke!) i u briselu na utakmici kvalifikacija ih se iskupilo tricavih 12000 kad je ta nagrada dodijeljena. putuju na svako gostovanje, onoliko koliko karata dobiju, nikad manje od 5000-6000.
e, ali imaju jednu veliku manu :
The Scotland Travel Club, which now has almost 15,000 members, was established in 1980 with the aim of
encouraging responsible behaviour and putting an end to the distress caused by the actions of an irresponsible minority of supporters.kakve picke!
Citiraj:
Глазговски дерби је свакако занимљив али највећи сигурно није. Много већи дерби је нпр. Ривер Плата и Бока Јуниорс. А има их још.
pitanje je da li je veci od zvezda-partizan? po istoriji, posjeti, broju titula oba tima jeste. ustvari, ne znam ni jedan kriterijum po kojem nije.
Citiraj:
Глупост и необавешеност? Можда и да, али ипак мораћу још да се дебело потрудим да бих се приближио теби бар на километар.
ne mozda, nego sigurno. ne moras mi zahvaljivati zbog postavljene dijagnoze. drago mi je kad mogu pomoci