banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 00:13 Danas je 01 Jul 2026, 00:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2017, 13:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bas naprotiv, Zvezda mora biti pametniji protivnik ako zeli dalje, igrati strpljivo, mirno i cekati, ne upustati se u divljanje po terenu, onakvo kako to znaju ekipe sa Balkana.
Iako je 2-0 fin rezultat i dalje mislim da su sanse podjednake...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
наводно дресови за сутра

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Trebamo fino stajati na terenu, izbacicemo bar dva puta crnca u kontri i mislim da ce jedan dati i to je to. Ne pamtim kad smo zadnji put imali igraca koji ne masa zicere, Boaci je siguran u tim situacijama.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 08:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne pamtim kad sam sa ovolikim nestrpljenjem čekao evropsku utakmicu... Bilo je i bitnijih utakmica, al meni više sjedaju ekipe s nekim "imenom", od ovih istočnjaka, u kojima tajkuni peru pare... Dođe nam tim, relano nikad čuli za njega, a tamo 5 Brazilaca, lete po terenu... Ispadneš od takve ekipe, zgadi ti se fudbal... Večeras i da ispadnemo, bar smo se takmičili sa jednom Spartom, koja je oduvijek stub češkog fudbala, pristupačan grad i za navijače da odu pogledati gostovanje... Imamo napadače, kojima ne treba 12 šansi da pogode okvir gola, tako da se nadam golu koji nam daje prolaz večeras... Nek grmi jako...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја нервозан ко` тинејџер пред екскурзију. Неш` 19:00 дочекати.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
bigman je napisao:
Ја нервозан ко` тинејџер пред екскурзију. Неш` 19:00 дочекати.

Valjda "k'o tinejdžer pred prvi put"... :lol: :lol: :lol:

U najavljenom sastavu Sparte, iza Lafate kao najisturenijeg, ide trojac Ben Haim, Rosicki, Plavšić... Ako se odlučimo da ih napadnemo, ima da primimo 4 gola do poluvremena. Sreća pa sa Milojevićem na klupi, taj film nećemo gledati. Makar to nije u skladu sa tradicijom ("Zvezda se ne brani ni protiv Reala"), ali ima razumnijih ljudi koji shvataju da je fudbal danas, malo više od događaja, u kome 22 lika istrče da jure loptu po terenu, pa ko se bolje snađe u toj jurnjavi, pobjednik... Malo morgen. Može se dominirati i na drugi način, a ne da bezglavo jurneš na protivnika, svim silama. Najbolji prikaz je utakmica u BG. Kontrolišeš ritam meča, ne daš protivniku prostor da kombinuje, pritiskaš protivnika na mjestima gdje su najtanji i ne dozvoliš mu poštenu šansu. I ne mislim da treba da se zatvorimo. I to bi bilo pogrešno, već da igramo kontrolisano, kao u BG i definitivno tražimo priliku za još jedan pogodak, iz neke brze tranzicije ili kontre. Dobra stvar je što im ne igra onaj Turčin u odbrani. Boaći će da zabode neki milimetar slobodnog prostora garant, samo je pitanje hoće li dobiti upotrebljivu loptu...
Onog drugog štopera (Štetina bješe valjda) ne treba previše pritiskati, već pustiti da što duže drži loptu, a odsjeći mu linije dodavanja za početni pas u organizaciji napada. Kako sam vidio u BG, on stvarno ne zna šta da radi sa loptom u nogama, ako nema opciju za siguran pas i to na kratkom rastojanju. Jes' da je pod pritiskom još gori, ali ostatak ekipe može da ga pokrije brzom demarkacijom i ako ga pritisnemo visokim presingom, a on se oslobodi lopte na vrijeme, ostaje rupa u formaciji... Sa dobrim veznim igračima kakvi su Rosicki i Mavuba, to je veliki problem.

Jovičić da izuje iz kopački Rosickog par puta (po cijenu i žutog kartona) i diše mu za vrat, od samog početka. Ako ga natjera da se puno troši tražeći prostor da primi loptu, brzo će ga umoriti. Ovaj em ima godina, em nikad nije ni bio neki terminator što se tiče fizičke spreme. Bokovi će ionako biti duplirani, jer će krila pomagati u defanzivi i tako dolazimo do odrađenog većeg dijela posla.

Sa druge strane ni Stramaćoni nije budala već je ipak trener. Za očekivati je da ne krene od početka silovito, jer mu tim garant nije spreman da se 90 (ili 120) minuta nadtrčava sa Zvezdom. Bar 3 nedelje (ozbiljnih) priprema smo ispred njih u tom segmentu.
Moguće je znači da će nekim blickrigom u finišu poluvremena i početkom drugog pokušati da natjera naše na grešku i jeftin gol. U tom slučaju finiš utakmice ulazi sa neizvjesnošću, a individualni kvalitet igrača mu može omogućiti da umuvaju još jedan. Žabar je to, neće se kockati i jurnuti naprijed, taman da ima 4 gola zaostatka iz prvog meča...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 10:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Treba biti pametan večeras. Ne smije ući voda u uši nikada. Taktički i trkački se mora biti dobar, a prostor u napadu će se otvoriti sigruno nepar puta. Naravno, kiksa u odbrani ne smije biti. Prvih 20-ak minuta pokazati da se nisi prepao i biti čvrst, a kako prlazi vrijeme oni će biti nervozniji sigruno.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 17:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ala sta je nasih u Pragu...

https://twitter.com/sportmts/status/893 ... 96161?s=07

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ko prenosi? Ja prebaci na rts i zamračiše...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Odlicni smo. Opet go Boacija, covjek vrijedi svaku paru.
Super stojimo na terenu. Fino se otvaramo. Borjan je imao i onu jednu dobru intervenciju oko 10 tog minuta. Uliva sigurnost.

Steta sto ga i Jovicic ne metnu. Ono je teze promasiti.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Prenosi eltaHD.
Cz dobra cim nema penzionera u ekipi, plus ruiza i slicnih...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Golman je tata :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
1. свака част момцима! Мушки одиграно!
2. Одавно нисмо имали голмана који је мене чинио толико смиреним.И на линији и у простору, сјајан.
3. Што не уђе Милијаш да станемо на лопту? :-D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 20:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sparta me podsjeca na nas od ranijih sezona. Puno dovedenih igraca, bolji na papiru, a ni blizu uigrani.
Opet dobra igra 70 minuta, zadnjih 20 ne valja. Nadam se da nije do snage. Borjan stvarno dobar, nisam se tome nadao. Sutra malo srece na zrijebu i moze se napasti LE. Ima timova sa kojima se moze.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Мислио сам да не можемо боље од онога у Београду, у овоме двомечу. Демантован сам. Свака част! Одиграли смо још боље, на њиховом терену, кад је било њима под морање. Реалан резултат у Прагу би био 1:3. Али добро. Крај мало покварио утисак, али је више до касних измјена и умора. СВАКА ЧАСТ ЗВЕЗДО, срце ми је пуно, треба ми оваквих мечева још, да ране из овога вијека видам.

Имали смо више шанси, опасније кретање, квалитетнији пас, смиренију игру. Да су измјене извршене у 65 минуту, био би још један гол, они не би онолико шанси створили.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Borjan je bio odlican, kako skide one dvije lopte sto su isle pod precku, nisam mogao vjerovati.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Епилог двомеча, Милорад гроф Божовић, каква тренерска незналица, фолирант и преварант.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
ako bih mogao da biram rekao bih Austrija Bec

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
ili Dinamo Zagreb 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2017, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Uf, Zvezda vs Dinamo :) Ja koji navijam za Partizan bi isao u BG na marakanu u Zvezdinom dresu!

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]