banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 00:04 Danas je 01 Jul 2026, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2017, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Докторска утакмица. За оне који не памте, од Роме нисмо овако велики клуб побиједили. За уживање је било гледати ову игру. Мени, чак изненађење, у погледу менталитета и карактера српских тимова у европским утакмицама.
Канга, Боаћи, Доналд, Јовичић, Савић, Ле Талек, Родић, Жуле, Борјан, Милић, Рикардињо. Овим редом. ТИМСКИ перфектно стајали. Трчали смо ко да нисмо српски клуб, позиционо били без грешке. Милојевићев потпис се сада већ јасно види. Иртиш, Флоријана и Раднички нису репер, ово јесте и кад је добро, треба похвалити.
Канга - је најбољи играч лиге, кад хоће. Играч који има све, то што није у лигама петице, за мене је енигма, али ми драго. Онај гол, практично из мјеста, за шпице и анале. :confused2:
Боаћи - Не треба трошити ријечи, јер сад већ мислим да га нећемо моћи задржати даље од септембра. Константно опасан, права 9ка.
Доналд - кад је важно, најбољи. Вољни моменат је једина варијабла код овог момка. Његове најбоље партије су дербији, Лудогореци, Спарте. Као паук, свака лопта је његова или ће бити његова, вечерас је додао још и врхуске пасове у оба смјера.
Јовичић - на моцарту написаше, кад вас он јури, као да вас јури бијесан пас. Или му дајете лопту или бјежите од њега. Нема даље, закључао је средину терена, претрчао нереално.
Савић - И даље перфектне партије пружа. Од пар киксева са Флоријаном, све утакмице - БЕЗ ГРЕШКЕ, помно га пратим. Има игру главом какву нисам видио од Видића. За сада има то на врхунском нивоу, остало испод. За наш систем, више него довољно, због себе мораће све остало да подигне. Капа доле за борбеност и концентрацију. Мораће престати вући напријед, Милојевић ће то средити.
Ле Талек - Не знам да ли је до Вујадина, или до тренера, или до обојице, али ми другог штопера имамо. Свео нервозу на минимум, не паничи и уклопио се у улогу одлично.
Жуле - Веома добра партија, ово се чекало. Грешке на минимум, дефанзива одлична, напад довољно.
Родић - Показао да је појачање, бек са мозгом и физиком. Одлична оцјена за деби на оваквој утакмици.
Борјан - што је требало урадио је, није имао много посла, одише искуством и рутином неким ситуацијама. Није линијаш и то волим, брину ме наши голмански тренери, који убију тај сегмент код сваког голмана.
Милић - капа доле за борбеност и трчање, понешто и за дефанзиву (која проистиче из борбености а не квалитета), момак није фудбалер. Да не увриједим више. Срнић је за њега, Бејл.
Рикардињо - На западу стадиона га зову ретардињо. Болесно и претјерано, да. Али и највећи песимисти и позитивци су већ уморни од чекања и одустају од њега. На то све, уђе Радоњић (о да ли је могао имати боље презиме?!?!? ;-) ) и покаже више за 10 минута него овај за све утакмице до сада.
Милојевић - Друже, само напријед. Твоја Звезда изгледа као озбиљан тим на терену, трчи 100минута, притишће у свакој фази утакмице, дјелује преспремно. Само напријед, пуна подршка. Ово ти је репер за све од сада.

Спарта, ништа посебно. Неуиграни, без неких играча, са преваром од тренера. Искусни и знају, да. Далеко је од готовог, још једном ово морамо поновити, што нисмо никад. Штета што је ово претпослење коло за квалификације, сад ћемо добити неког Евертона и ћао. Ми смо доказани баксузи у жријебању.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 07:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Izvanredno, da smo dali jos neki gol, rekao bih savrseno, ali sta sad. Kanga voza one skupo placena pojacanja koja dodjose iz Francuske, Radonjic otrese i kao brzi voz prodje dvojicu njihovih, dzaba turski, francuski, izraelski, ceski reprezentativci, kad smo odlicno fizicki spremni. U devedesetom minutu tcimo kao i u prvom. Mozda je rano reci,ali mislim da smo promasili sa Rikardinjom, dok smo sva ostala pojacanja pogodili. Utegao je ovo Miloje i jos uz probudjenog Srnica na krilu ce vjerujem biti ovo sve bolje i bolje. Protiv Rada cemo vjerovatno gledati Pesica, Milijasa, Adzica od prve minute, kako bi se ovi kljucni igraci odmorili za revans.
I da, produziti ugovor Kangi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 07:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
aj nek ima i neka veca kurcobolja od srba i da mi naletimo na njih :lol: ja gledam i ne vjerujem, ljudi nece da maknu :lol:
a golman im je posebna prica, koja ladovina od lika :lol: :lol: :lol:

i kad pametnjakovic BrigateBL kaze Stramaconi ime :lol: onaj mutavac :lol: 10 puta ga prikazuju, on 10 puta na istom mjestu i 10 puta isti izraz lica, nikakva razlika izmedju njega i prosjecnog gledaoca samo sto on dobija platu za to :lol: Stramaconi ime :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Taktički odlično postavljena utakmica , gledao sam drugo poluvrijeme, tačno definisana igra svim igračima, jasne podijeljene uloge, onaj Savić odličan...
E nebih da baksuziram, ali mogao bi biti veeeeliki žal za onom stativom sto nije ušla.

Pitanje za ove koji prate, šta je sa terenom, zašto se onako raspada?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Baš dobar osjećaj, poslije dugo vremena. Izgledamo kao tim i to je najvažnije. Rekao sam i ranije, da ćemo postepeno napredovati, jer ono što Milojević traži, iziskuje vrijeme. Za evo dva mjeseca, uspio je da od grupe rekreativaca i jedne razbijene bande, napravi tim koji taktički dobro stoji i koji fizički može da trči 90 minuta u evropskoj utakmici. Konačno imamo trenera koji ima viziju, ideju i koji zna šta želi od ekipe. I stvarno je lijepo gledati trenera, koji je bivši igrač Zvezde, koji je radio u mlađim kategorijama Zvezde kao trener, a da je pritom trener u svakom pogledu. I koji onako taktički rašrafi preplaćenog, perspektivnog produkta najbolje trenerske škole u Evropi (italijanske)...
Glavni utisak je odbrana koja funkcioniše odlično. Rodić koji se instant uklopio. Savić standardno dobar, Le Talek odlično čita igru, dobro se postavlja i čisti kritične situacije, Stojković je u defanzivi, u odnosu na Pektovića, dva nivoa više. I timska odbrana djeluje odlično. Presing se igra smisleno, tačno se zna na kojim protivničkim igračima, u kom trenutku, kad idu i dvojica, kad samo jedan, ko koga pokriva prilikom iskakanja. Jovičić ima neviđen radijus kretanja i sve stiže. Pravi je je..ni rimski legionar. I kad iskoči iz formacije, za 2 sekunde je ponovo na mjestu. Nevjerovatno... I još je došao fizički spreman, maltene spremniji od ostatka tima...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To sam i ja primjetio za teren. U drugom poluvremenu se baš sjebao, vjerovatno je premekan pa samo ispadaju oni busenovi.
Kanga i Donald kada hoće i trude se onda mogu dosta. Ono je bilo lijepo gledati. Ostali ivrlodobri, a najpozitivnije iznenađenje za mene je Savić. Očekivao sam kikseve, promašene lopte, ali čovjek je uvijek na pravom mjestu i poprilično siguran. Milić se trudi, ali ne može dečko ozbiljnije lopte igrati. Rikardinjo očigledno ne igra na omiljenoj poziciji, ali opet mora nešto pokazati. Aj sačekaćemo još da vidimo ima li šta. Može se dok rezultat ne trpi. Sparta očigledno nije posložena i to treba iskoristiti za prolaz. Realno, sada je prolaz pdo moranje.
I da, nismo napravili ni jedan onaj kiks što smo Ćaća, Skeva i ja očekivali. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 09:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sad polako ima i revans, treba odigrati pametn,o ne previse defanzivno

U revansu ce biti jaci za nekoliko igraca i spremniji tako da ce sigurno biti drugaciji mec....

Gio, nek si ti pametan :)
za mene ne brini

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Od Milica inace imam transfer blama... mislim, vjerujem da je odlican momak, i trudi se stvarno, ali nije taj nivo... Kao kad strebera iz razreda ubacis u ekipu da igra jer vas nema dovoljno. Trci, satra se, ali smotan do bola.

Malo se prica o Borjanu. Jebote imamo golmana koji igra na 20 metara, pa ja sam se odusevio, nismo to imali ne znam od kada, tacno se ne sjecam.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Nov 2016, 15:44
Утакмицу Звезда - Спарта пратило два милиона гледалаца!

Spoiler:
Директан пренос утакмице између Црвене звезде и Спарте из Прага у квалификацијама за Лигу Европа синоћ је пратило два милиона гледалаца, објављено је на сајту београдског клуба.

Тај меч је, како се наводи, био најгледанији догађај током јучерашњег дана.

Према мерењима која су спроведена, 38,9 процената укључених телевизора у домаћинстивма емитовало је утакмицу Црвене звезде што је око два милиона људи. У ту цифру није урачуната дијаспора, додаје се.

- Синоћ је и ватерполо репрезентација Србије играла против селекције Хрватске полуфинале Светског првенства, па подаци како се наводи посебно добијају на значају. Црвена звезда је поносна што има толику гледаност и захвална својим навијачима из Србије и целог света - наводи се у саопштењу Звезде.

Екипа Црвене звезде синоћ је на стадиону "Рајко Митић" победила Спарту са 2:0 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе. Реванш је наредног четвртка у Прагу.

http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/51325/utakmicu-zvezda-sparta-pratilo-dva-miliona-gledalaca

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravo je isla najava prenosa revansa iz Praga na Elti. Dakle, cetvrtak od 19 na Elta hd.
Bitno je uci u mec kao da nemamo tu prednost, vec da nama trebaju dva gola. Kad god smo mi taktizirali,cuvali nesto, uspjeli smo uprskati tako da uci jako u mec i nema brige.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja otkad pratim zvezdu (40+ godina),mislim da je samo jednom 2-0 ispustila...

tad mi se jedan igrač opasno zamjerio..skoro kao vlade divac 1986 u madridu protiv rusa...al neću detaljisati..bilo bi neukusno,em što je premlad morao uletit da zamjeni pravog golmana,em što ga život nije mazio kasnije :( :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 17:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2016, 08:14
Schlager je napisao:
ja otkad pratim zvezdu (40+ godina),mislim da je samo jednom 2-0 ispustila...

tad mi se jedan igrač opasno zamjerio..skoro kao vlade divac 1986 u madridu protiv rusa...al neću detaljisati..bilo bi neukusno,em što je premlad morao uletit da zamjeni pravog golmana,em što ga život nije mazio kasnije :( :(

Ima nas koji smo mladji od tebe,pa se opet sjecaju te utakmice hehe.
Zvonko Milojević,debitovao protiv Kelna sa 16,5 godina.Na tu utakmicu mislis ;)
Nesikiraj se drugar,ovaj put se ne može to ponoviti.Povešćemo 1:0,a kraj će biti 1:1.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 17:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bravo kolega...ja nisam zvezdas,al uvijek ono bas navijam za nase klubove u evropi...zvezdu nekako i pogotovo,zbog opasne atmosfere...ova utakmica o kojoj pricamo...to je bio isti tim koji ce u sledecoj sezoni pokorit prvo evropu,pa svijet...i to jaci za dragana stojkovica pixija :angry4:...znaci,malo je rec da je vec tad bio sazrio za evropski trofej..

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daj,Slager ti kao veliki patriota, clan jedine srpske stranke, pa da ne budes zvezdas :D Svi znamo da je Zvezda jedan od stubova srpstva tako da...
Nego, vrlo bitna utakmica, prolaskom cemo se kao ekipa podici, pa sto da ne uz malo srece i lakseg protivnika u narednom kolu, pa da i tu evropu zaigramo. Mnogo bi nam to znacilo, u svakom smislu, a ako prodjemo cehe, imam neki osjecaj da ce nas sreca pogledati. Imamo hemiju u ekipi, dobro se radi na treninzima, e sad da su nam jos dva pa i tri pojacanja tamo gdje skripi, gdje bi nam bio kraj.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 09:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne spominjite Keln
tad su nam dali gol a dva igraca u ofsajdu, plus u Beogradu su Deji ponistili gol trebali ih dobiti barem 4-0 kako smo igrali u drugom dijelu

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 09:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bez Rikardinja se otišlo tamo. Da li to znači da se više ne računa na njega? Tamo odigrati borbeno i taktički kao u BG i nema zime. Vrlo je bitno da se ovi prođu da se ne usere atmosfera, jer je 2:0 odličan rezultat i ne smije se prokockati.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
2:0 je nezgodan rezultat... Naravno da bi ga svi potpisali uvijek prije početka utakmice, ali tamo ako primimo rano go, prva utakmica ode niz vodu... Treba ih napasti, zabiti go i završiti... Bolje, nego bunker i strijepnja cijelu utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:
2:0 je nezgodan rezultat... Naravno da bi ga svi potpisali uvijek prije početka utakmice, ali tamo ako primimo rano go, prva utakmica ode niz vodu... Treba ih napasti, zabiti go i završiti... Bolje, nego bunker i strijepnja cijelu utakmicu...

Све исто одиграти. Нисмо ми ни у Београду "напали", већ смо својим пресингом и трчањем са једне стране и њиховом неуиграношћу са друге стране, долазили лако у напад. Трчати и притискати сво вријеме, уз сигуран пас, колико је то могуће. Контри ће бити, ту рачунам на Кангине лопте.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Рикардиња треба сачекати, и на ливади иза моје зграде не можеш тако лако дати 15 голова и 14 асистенција. (тако је неки податак био)
Нема га потребе отпуштати, мораће се платити дебело, а сигуран сам да може помоћи.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Neka se sjete Leonarda kod nas u prvih 5 utakmica... a i Đuke.

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]