Максимилијан je napisao:
Jel ti misliš da su Danilović i Vujošević toliko moćni da spriječe državu ako odlučno krene u taj proces privatizacije? Kod vas je druga priča jer ste vi faktički već privatan klub...
Što se tiče tog pitanja,Partizan ima problem samo sa porezom a ti dugovi igračima iz jedne sezone su smješni,problem je nastao zbog blokade računa.Jedan po jedan ti dugovi bivšim igračima se vraćaju.
Problem je u sistemu i zakulisnim radnjama po kabinetima jer tu imate mnogo veću moć i opstrukcije se vrše već više od decenije kako su vas bili uzjašili nakon 5.X 2000.
Partizan je dobio mogućnost da vrati porez kroz reprogram a vašem ugašenom klubu je taj dug izbrisan zahvaljujući političkom lobiranju. Kad je Čović već toliko pošten i transparentan zašto onda ne odmrzne KKCZ ako su već sanirani dugovi kako tvrdi?
On ako odmrzne originalni KKCZ automatski gubi kontrolu nad istim, jer će se povampiriti lešinari tipa Vesića. Ti kažeš da je Vesić uz Čovića, a ja sam čitao da Vesić, koji se nekako slizao sa novim vlastima (ne znam kako je u svakoj, vjerovatno DBovac nekakav) pokušava preoteti Čoviću KKCZ Beograd, ali to jebiga ide teže, jer je to faktički Čovićev klub. Uostalom, u emisiji kod onog teatralnog SOS novinara koji "razotkriva" razne sportske mafije, Čović je tako nešto iidirektno i rekao, tj. upro je prstom na nekog "ko je doveo KKCZ do lošeg stanja, a sad pokušava da uđe u klub", a to je vjerovatno Vesić.