banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 23 Jan 2013, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bar smo se nagledali fotki :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
krol2 je napisao:
divac....ne pricam ja o Borcu, vec o toj supljoj prici kako je eto on prvo htio napraviti od Borca evropski klub ali mu nisu dali pa otisao u Aleksandrovac da to uradi.Volio bih ja vidjeti tog mudonju iz Borca koji se suprostavio Dodiku ovakvom kakav jeste.Banja Luka nikada nije bila,kako stvari stoje nece nikada ni biti,neki centar muske kosarke kao sto je to npr Zadar pa me puno ni ne uzbudjuju stvari oko KK Borac.
U sustini je stvar vrlo jednostavna.
On ima neke svoje djecacke snove i ljubavi koje sad pokusava da ostvari i ostvaruje ih.Cuva svoje uspomene i ostvaruje neke davnasnje zelje i ja mu nista na tome ne zamjerim.
Ono sto mu zamjeram je zloupotreba funkcije,trosnje tudjih,narodnih para izrazeno u milionima maraka na neki klub u tamo nekom selu kao i prisiljavanje sponzora da daju novac ili pod njegovim uticajem poltronski odnos tih istih sponzora a bukvalno gladuju dva najznacajnija sportska kolektiva u ovoj drzavi RK i FK Borac ili BK Slavija.

evo ja ti mogu potvrditi da je to istina.
kad je mile prvi put bio premijer otisao je kod isto tako arogantnog magarca koji je tad vedrio i oblacio u klubu i pitao ga sta treba da uradi da od Borca napravi evropski klub, a ova seljacina ga ladno odjebala i ostalo je istorija.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 14:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
kad je mile prvi put bio premijer otisao je kod isto tako arogantnog magarca koji je tad vedrio i oblacio u klubu i pitao ga sta treba da uradi da od Borca napravi evropski klub, a ova seljacina ga ladno odjebala i ostalo je istorija.

Čista istina, čuo sam i ja iz nekoliko izvora još prije x godina...Što naravno ne amnestira Precjednika i brata mu od činjenice da su budale i kreteni

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

apsolutno ne

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
subzero81 je napisao:

ima li ime taj strucnjak?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a druze pa zar je potrebno da ga dodatno opisujem. krme debelo radilo u pivari. jel jasnije :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 16:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
bez obzira na sve, ja bih isto rekao da je bolesno i da K.K. Borac ima budzet od 5 milki... jednostavno to za mene u ova vremena nije normalno...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2013, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
subzero81 je napisao:
a druze pa zar je potrebno da ga dodatno opisujem. krme debelo radilo u pivari. jel jasnije :)

auuu potpuno sam zaboravio tu kompaniju Cubro,Lajsic i ostali....

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 07:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
bez obzira na sve, ja bih isto rekao da je bolesno i da K.K. Borac ima budzet od 5 milki... jednostavno to za mene u ova vremena nije normalno...

Nije,slazem se. Ali nek ima bar 300 000 i svi zadovoljni,samo da momci primaju plate i da se ne gleda svaki put hoce li biti utakmice ili ne,naravno veliki dio ovog "budzeta" bi bio potrosen na sudske troskove i vracanje dugova,ali sta da se radi kad oni moraju imati 5 mil, a cijela RS da propada(Borac,Radnik,Servitium,Leotar)....

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Za one koje iz sportskih pobuda prate ovu temu, da kazem da je prije par dana za KK Igokea potpisao Bojan Radetic (203 cm, krilni centar, rodjen 1988).

Radi se o igracu koji je igrao u FMP-u i njegovim filijalama, kasnije imao solidnu minutazu kod Pesica u Crvenoj zvezdi, ali ga je teza povreda na duzi period odvojila od parketa. Posto mu je otac porijeklom iz Laktasa, tu imaju i kucu, vjerovatno je nasao za shodno da trenira sa Igokeom, u cekanju nekog inostranog angazmana. Imao je neku epizodu na pocetku sezone u rumunskom Pitestiju, kasnije i u svedskim Belim orlovima, ali je to sve trajalo kratko.

Medjutim, u Igokei su na kraju odlucili da ga sad angazuju, samo se ceka izlazno pismo iz Svedske, nakon cega ce biti registrovan i steci pravo nastupa za KK Igokea. Koliko ce i kako doprinijeti timu, ostaje da se vidi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisam se nikad do kraja upoznao sa mogucnostima tog momka, povreda ga je sjebala ali ocekivao sam od njega dosta toga....

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Bojan Radetic je poodavno na meti Igokee i jedini razlog što ranije nije realizovan njegov dolazak bio je u prvom redu njegov menadžer a potom i povreda

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
spijo je napisao:
Bojan Radetic je poodavno na meti Igokee i jedini razlog što ranije nije realizovan njegov dolazak bio je u prvom redu njegov menadžer a potom i povreda

Ono sto ja sigurno znam jeste da je Radetic maltene od pocetka sezone, izmedju ovih rumunsko-svedskih epizoda, konstantno trenirao sa Igokeom. Covjek kulturno zamolio, Bajic mu dozvolio, ali nije se bas naziralo da bi mogao potpisati.

Mene hrabri to sto je Pesic imao povjerenje u njega, tako da vjerujem da potencijala ima. Ali povreda je bila teska, i oporavak od povrede ligamenata je uvijek tezak. S druge strane, Igokea je, sto bi rekao Aco Petrovic, u dobrom tonusu, i na koji nacin ce Radetic moci da se uklopi, vidjecemo. Cim su ga potpisali, vjerovatno znaju sta ocekuju od njega.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 18:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
IMa bas dobar sut za tri poena, toga se sjecam dok je igrao kod nas kod Pesica ...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja se ne sjecam da se nesto dobro pokazao, ali nisam sve utakmice gledao tako da nemam bas cjelokupan uvid :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
skeva je napisao:
Ja se ne sjecam da se nesto dobro pokazao, ali nisam sve utakmice gledao tako da nemam bas cjelokupan uvid :)

povredio se brzo, i to baš jebeno, koljeno stradalo nakon doskoka.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
vlade_divac je napisao:
spijo je napisao:

Ono sto ja sigurno znam jeste da je Radetic maltene od pocetka sezone, izmedju ovih rumunsko-svedskih epizoda, konstantno trenirao sa Igokeom. Covjek kulturno zamolio, Bajic mu dozvolio, ali nije se bas naziralo da bi mogao potpisati.

Mene hrabri to sto je Pesic imao povjerenje u njega, tako da vjerujem da potencijala ima. Ali povreda je bila teska, i oporavak od povrede ligamenata je uvijek tezak. S druge strane, Igokea je, sto bi rekao Aco Petrovic, u dobrom tonusu, i na koji nacin ce Radetic moci da se uklopi, vidjecemo. Cim su ga potpisali, vjerovatno znaju sta ocekuju od njega.

Opet kažem,problem oko dovođenja Radetića je bio samo u menadžeru a ne u košarkašu i vođeni su pregovori tokom čitave prošle sezone. A Bajića se pitalo da trenira koliko i mene. :D

Nije više Igokea već SPARTA
http://laktasi-info.com/?p=38311

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Претпостављам да има неко овдје близак клубу,Игокеи,да прокоментарише лик и дјело тренера Бајића.
Пошто сам чуо такве приче о њему као кошаркашком дудуку,да је то просто невјероватно,ипак да такав лик води екипу која је прва у аба лиги.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
I ja sam čuo od ljudi koji su upoznati sa materijom da je čovjek tele, ali eto prvi su.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dovoljno je čuti njegov time aut, i sve je jasno.
Prekopiro odbranu od Barse, očigledno, sve njhiove fore uzete, A u napadu pick and roll i igra 1-1, to svi znaju.
Ali idu im rezultati, tako da im šište jaja za sve.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]