banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 22:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
15 zadnjih godina nemamo centra,tradicija se i dalje nastavlja :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UqP_ucJXE60[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Kad sa ovakvim majstorom, motivatorom i svim ostalim mi ne mozemo ni blizu komsijama prici onda znas da je igracki kadar bas bas los.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Kad sa ovakvim majstorom, motivatorom i svim ostalim mi ne mozemo ni blizu komsijama prici onda znas da je igracki kadar bas bas los.

Ma kakav crni igrački kadar,ni centra ni pleja,nešto malo Nedović ovo ostalo... katastrofa :(

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 18:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sta je katastrofa ... Ja stvarno ne znam sta ljudi ocekuju od ove ekipe. Prave borbe su tek pred nama. Vracaju se Delije, ocekujem da se pojedinci trgnu i zaigraju bolje. Kvalitet je takav kakav je ali predaje nema

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Sta je katastrofa ... Ja stvarno ne znam sta ljudi ocekuju od ove ekipe. Prave borbe su tek pred nama. Vracaju se Delije, ocekujem da se pojedinci trgnu i zaigraju bolje. Kvalitet je takav kakav je ali predaje nema

Ma naravno da nema predaje niti će je kad biti ali da imamo rijetko poglupe igrače na pojedinim pozicijama...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 18:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jbg i ja bih ih mijenjao :) ali trenutno to je sto je . Oni su igraci ZVEZDE i imaju podrsku do kraja

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Jbg i ja bih ih mijenjao :) ali trenutno to je sto je . Oni su igraci ZVEZDE i imaju podrsku do kraja

Gledam sinoć utakmicu,gledam "prodore" mileta ilića... čaša mi u ustima(piva),bili je zagrizo da sva popuca... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Još su zeleni da savladaju Partizan i to je očigledno, pa da su i dva Pešića na klupi. Ne može on sa limitiranim igračkim kadrom i timom koji je u nastajanju, da tek tako obori tim koji godinama dominira regionom i igra bitnu ulogu u Evroligi. Partizanov uhodan sistem, stoji i dalje i da sutra Mišu Tumbasa postave na klupu, bez problema će savladati 90 odsto ekipa u regionu. No Pešić radi dobar posao, Čović ne troši novac koji nema, kakav je bio slučaj ranijih sezona, a konačno postoji i zdrav omladinski kadar. Najvažnije je da se sanira finansijsko stanje u klubu i da Pešić do kraja sprovede svoje ideje...

Igrački, derbi je izgubljen na suv Partizanov kvalitet. Na nivou su bili Bojan Popović, koji zna kako se igraju ovakve utakmice i Omar Tomas. Ostali su uglavnom poskidali gaće i natrtili se, a u pauzama su uglavnoom pokušavali da jurnjavom po terenu i srljanjem vrate rezultat. To ne prolazi ni protiv slabijih ekipa...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poraz od BKK Radnickog :?
Njih isao sut za 3, a nas nista, jos smo zadnjih 5 min neozbiljno odradili

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 19:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Veze onaj Tomas nema.
I ima li još neki Radnički u Srbiji, malo je samo 3 kluba sa istim imenom u prvenstvu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Гледао сам добар дио меча Крсташа са ККЦЗБГД и стварно заслужена побједа Крсташа,већа жеља,мотив и на крају боља концентрација су одлучили.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 16:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Poslije poraza od Radnickog koji je dosao u pravo vrijeme iako mi je bas tesko pao , iskreno nista mi vise nije jasno... Znam da ih je posljednjih dana ubio sa treninzima i novim odbranama i da su se opet pogubili kao na pocetku sezone ali i sa svim tim manama su se krstasi morali dobiti. Njih je FMP u prvom kolu pobjedio i to gotovo bez problema. Neke odluke Pesica mi takodje nisu jasne, cini mi se da pokusava da razigra sve igrace do plej ofa ali mi smo u opasnom padu forme nakon finala kupa. Opet se nadam da je to privremeno i da se tempira za plej of,vidjecemo vrijeme ce pokazati..
Inace Muta je u zadnji momenat sprijecio Sajmona da predje kod nas za super ligu

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 16:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šteta, čovjek igra aj zdravo.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gubimo od Mege 63-69 na pocetku zadnje cetvrtine, a najgore je to sto smo se vratili sa -17. Jadno je ovo sve.....

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na kraju pobjeda jedba 92 91 ne mogu da vjerujem sta se desava i kako oni igraju

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tomas sinoc upao u neku guzvu u klubu. Pise se da je bila flasa od glavu, da je malo rasjecen, izgleda da su ga komsije dohvatile. Konferencija danas pa ce se vise znati.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
SAOPŠTENJE POVODOM FIZIČKOG NAPADA NA TOMASA

Košarkaški klub Crvena zvezda DIVA sa ogorčenjem i velikim žaljenjem obaveštava javnost o fizičkom napadu na njenog prvotimca Omara Tomasa. Incident se dogodio u noći između srede i četvrtka u klubu Plastik u centru Beograda, gde je Tomas od momenta dolaska konstantno provociran, potom i brutalno pretučen od nekolicine napadača.

Omar Tomas je bio u društvu prijatelja iz Amerike koga je želeo da upozna sa lepotama našeg glavnog grada. Tomasa je nepoznati napadač udario laktom prilikom ulaska u klub Plastik, potom od istog mladića je još jednom udaren s leđa dok je sedeo u klubu, a tada je došlo i do kraćeg verbalnog sukoba. Posle nekoliko minuta grupa od šest, sedam mladića napala je Tomasa, koji je pretučen, a prilikom napada korišćena je flaša i takozvani bokseri. Tomas je odmah posle napada odvežen na VMA gde mu je ukazana lekarska pomoć. Konstatovane su mu lakše telesne povrede, a tada je i dao izjavu pripadnicima MUP-a. U cilju istrage klub je zamoljen da se u četvrtak ne oglašava povodom ovog slučaja.

KK Crvena zvezda DIVA najoštrije osuđuje fizički napad na Omara Tomasa i poziva nadležne organe da sprovedu sve neophodne mere kako bi počinioci ovog gnusnog napada bili otkriveni i procesuirani. Omar Tomas o celom slučaju neće davati bilo kakve izjave medijima, a sve informacije o istrazi koje budu dostupne javnosti KK Crvena zvezda DIVA saopštavaće novinarima.

Stoka.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
koja stoka u pm.pa na sta su ljudi spali da vise niko nece smjeti izaci u grad i popiti pice,otici u kino.....

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 15:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šest-sedam napalo jednog čovjeka. Mamu vam jebem. Sad će čovjek otići odavde glavom bez obzira.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]