banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 30 Mar 2010, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Veca rezolucija slike poda i DD difuzora na Renaultovom bolidu
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mali seljo se oteo kontroli :lol:
Citiraj:
Fans hoping to buy Hamilton 'burnout car'

Mercedes-Benz is believed to have received several calls regarding the C63 AMG with which Lewis Hamilton publically performed a burn-out on Melbourne's Lakeside Drive on Friday night. The AUD$150,000 (£91,600) vehicle driven by the 2008 World Champion was inbounded by Australian police, with McLaren having since paid the required fine.

The silver, 4-door car in question is powered by a 6.2-litre V8 engine and can accelerate from 0-100km/h (0-62mph) in 4.7 seconds.

"More than half a dozen dealers have rung, which is in response to calls they've had," David McCarthy, Senior Manager of Corporate Communications for Mercedes-Benz Australia, is quoted as saying by the Sydney Morning Herald.

Australian Sky News report of Hamilton's Melbourne police stoppage:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w0rsGw21rcE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol:
Citiraj:
Australijski ministar: Hamilton je idiot!

Australijski ministar saobraćaja Tim Palas nazvao je bivšeg svetskog šampiona u Formuli 1, Britanca Luisa Hamiltona, "kompletnim idiotom", zbog incidenta koji je napravio na ulicama Melburna uoči trke za Veliku nagradu Australije.

Hamitlon je, naime, u svom srebrnom automobilu marke "mercedes", divljao ulicama Melburna, a, kako se navodi, pokušao je i da pobegne kada je policija nameravala da ga zaustavi.

Takvom vožnjom nekadašnji šampion Formule 1 ugrozio je živote prolaznika, što je izuzetno naljutilo australijskog ministra saobraćaja.

U emisji na lokalnoj televizijskoj stanici, na kojoj je promovisao preventivnu akciju saobraćajne policije "Ne budi idiot", Palas je prokometnarisao postupak britanskog vozača.

"Hamilton je prilično glupav momak. Ne znam šta mu je bio cilj, ali takvo ponašanje nije karakteristično za zrelu i odgovornu osobu", kazao je Palas.

Na pitanje televizijskog voditelja da li je Hamilton idiot, australijski državni funkcioner je kratko odgovorio:

"Mogu to i otvoreno da kažem, on je prvorazredni idiot".

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Da li sa oduzetom vozackom moze da vozi F1 :D ja bi zabranio pa nek onda stavi prst na celo sta je uradio sebi za karieru a i sponzorima koji mu omogucuju zivot kralja.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bile su price da Montoya nije imao polozen vozacki a da je imao licencu za F1... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Lotus je danas potvrdio kako će na prvim slobodnim treninzima za V.N. Malezije jednim njihovim bolidom upravljati njihov test vozač, Fairuz Fauzy.

Malezijac će pred domaćom publikom nastupiti umjesto Heikkija Kovalainena, odlučeno je nakon što su Jarno Trulli i Kovalainen nakon V.N. Australije bacili novčić.

Fauzy je bio prvi vozač koji je dobio priliku isprobati T127 bolid na Silverstoneu i testirati ga u Jerezu, kako bi ispunio uvjete za dobivanje superlicence.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koju sprdnju prave pa to je neverovatno :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

F1: StefanGP testirao svoj bolid!

Van očiju javnosti, ili barem su tako mislili, nesuđena 13. ekipa u ovogodišnjem šampionatu obavila je osnovna testiranja svog bolida Stefan01.
Kao što je ranije i napomenuo šef tima, Zoran Stefanović, a s obzirom da tim nije dobio mesto u sezoni 2010, počeo je alternativni program tima koji podrazumeva testiranje bolida i mogućnost komercijalnog iznajmljivanja bolida za potrebe razvoja mladih vozača.
Slika
Bolid je zapravo kupljena šasija bolida koji je Toyota razvila za sezonu 2010. Iako je najavljeno da je saradnja između Toyota-e i Stefan GPa okončana, istina je zapravo, da usled ne dobijanja mesta na gridu, Toyota više neće razvijati bolid za Stefan GP, već je samo prodala postojeće dve šasije, kao i motore i dodatne rezervne delove i opremu koji su sada u vlasništvu Stefan GPa i koje će morati sami da održavaju. Ovo neće biti problem jer su u timu angažovani mnogi bivši radnici Toyota F1 programa koji su dobro upoznati sa bolidom. Stoga se očekuje da će sa postojećom opremom i ljudstvom, a s obzirom da nije ograničen zabranom testiranja, jer nije član F1 karavana, Stefan GP u toku ove godine izvršiti više testiranja.

Planovi za ovo se već prave, jer ima dosta zainteresovanih strana, pa se već ušlo u pregovore sa mnogim stazama kako bi se rezervisao termin za testiranja. Ono što može obradovati ljubitelje trka u Srbiji i okruženju jeste naznaka da će jedna lokacija za testiranje biti i mađarski Hungaroring, i to najmanje dva puta u toku ove godine.

Što se tiče samog jučerašnjeg testa on je održan u jednoj podnevnoj sesiji na stazi Sachsenring u Nemačkoj, a tim je imao sreće da ih je vreme poslužilo i da je iako je bilo oblačno bilo potpuno suvo, sa pojedinim sunčanim intervalima. Staza se pokazala kao odlično rešenje i iako to nije staza kojom tutnje F1 bolidi, ona je sasvim adekvatna za to i u planu je bilo da se ove godine na njoj vozi A1GP šampionat.

Za volanom se našao Nakajima, kao jedini ranije najavljeni zvanični vozač tima, a specijalni gost tima je bio i Miloš Pavlović. Međutim, on se nije našao za volanom bolida jer je kasno stigao poziv tima pa nije bilo vremena da se obavi uzimanje kalupa za sedište i sama izrada istog. Ipak, najavljena je saradnja i očekuje se da će Miloš u nekom od narednih testova testirati bolid.

Nakajima je na GP2 specifikaciji guma, odvezao par instalacionih krugova, i nakon što se tim uverio da svi sistemu pravilno rade započeti su radovi na podešavanju bolida. Nakon nekoliko kratkih stintova, u kojima je Nakajima sa inženjerima našao zadovoljavajući setup, tim se odlučio za jedan duži stint kako bi ispitao pouzdanost bolida. Nakajima je bez problema odvezao 38 krugova iako je inicijalni plan bio da stint traje 30 krugova, ali s obzirom da su svi sistemi savršeno radili i da se Toyota-in agregat pokazao štedljivijim nego što je tim to očekivao, u toku stinta rešeno je da Nakajima odveze maksimalan broj krugova koliko mu to količina goriva omogućava.

S obzirom na dobro vreme koje se očekuje i u toku današnjeg i sutrašnjeg dana, i da je timu omogućeno da koristi stazu, tim će nastaviti svoj program testiranja barem još jedan dan.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Michelin is closing in on a deal to return to Formula 1 next year, AUTOSPORT has learned, but it may not be as a standard tyre supplier.

Mozda i jeste najbolja solucija da oni budu dobavljaci guma, ali meni nesto ne ide Ferrari sa njima... :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ferrari :lol:
Hamilton :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
V@nja je napisao:
Ferrari :lol:
Hamilton :lol:

:thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2010, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Alonso :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2010, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dokle je Ferrari dogurao da se njegovi navijaci raduju ispadanju njihovog vozaca :lol:
Ja se iskreno nadam da ce Kubica konacno dobiti dovoljno dobar bolid da se ukljuci u borbu za postolja i pobjede, posto vozacke kvalitete sigurno ima.
Petrov i Hamilton su imali super duel na stazi :D

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2010, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nikad Alonso! :) Nego, onaj Petrov izgleda stvarno zna voziti :) A ni Reno nije toliko los koliko si mislio Vanja, ako ga jos malo poboljsaju mogao bi Kubica objasniti par stvari :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2010, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Petrov je imao bljestavih trenutaka u trci, al' ga je auto izdao :?
Renault i nije nesto posebno, al' Kubica iz njega ocigledno izvlaci maksimum. Ako budu imali srece, pa modifikacije koje naprave u Evropi doprinesu ubrzanju bolida, mogao bi Kubica pomrsiti racune ova 4 veca tima :D
Hamilton je danas bas dobro vozio. Interesantno je gledati 2 potpuno razlicite filozofije vozaca McLarena, a na kraju slicne rezultate.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Опет нисам гледао, убише ме ти јутарњи термини. Надам се да ће бити нешто од Хамилтона ове сезоне...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ova trka i nije bila pretjerano rano, u 10:00h. Jedini problem je ako si noc prije obijao kafane pa ne mozes doci sebi :D
Ja se nadam da ce mu puci guma na svakoj od sledecih trka :lol: Mada, odlicno je vozio u Maleziji u nedelju.
Jos jedna je trka (Kina) u Aziji pa se onda sele u Evropu, a tada pocinju i standardni termini u 14:00.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Најн, читао сам до касно, па ми је онда и тај "рани" термин заиста исувише рано за устајање :D
Ја се, јопет, надам титули :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ја се, јопет, надам титули

Predvidjam da cemo imati ozbiljnih problema na ovoj temi :lol:

Alonsova izjava nakon VN Malezije :

Spoiler:
Citiraj:
Nakon što je odustao u predzadnjem krugu utrke zbog kvara na motoru, Fernando Alonso proglasio je V.N. Malezije najtežom utrkom svojeg života.

"Stvari su otpočetka pošle po krivu," rekao je Alonso. "U krugu zagrijavanja pokvario mi se mjenjač i ostao sam bez kvačila tijekom utrke, stoga sam morao kočiti na neobičan način.

Najprije sam morao promijeniti u nižu brzinu i zatim snažno dati gas da bi se stupanj prijenosa promijenio.

Stoga, u pogledu vožnje, ovo je vjerojatno bila moja najteža utrka u životu, jer sam morao improvizirati u svakom zavoju. Ali, usprkos tome, bili smo na putu za osvajanje nekoliko bodova, što naposljetku nije bilo moguće zbog motora.

No, ako se mjenjač i motor moraju pokvariti, bolje je da se to dogodi kada ste deveti umjesto kada ste vodeći i imate 25 bodova."

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чекај, немој ми рећи да ти не навијаш за некога ко није Хамилтон? :D
О, Боже, грешника на овом форуму :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]