banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 12:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne vjerujem u slučajno, pogotovo ako je nešto ovakvo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
jel ima gdje da se pogleda ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2007, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Samo ptice znaju koliko je ono zaradio za onaj promasaj

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Izgleda da neće samo fudbaleri Crvene zvezde govoriti o vrućem gostovanju u Solunu. Koroman i drugovi mogli bi da imaju turistički izlet u odnosu na ono što se sprema njihovim navijačima. Najvatrenije pristalice Arisa naime najavljuju više nego neprijateljski doček Delijama o kojem, ipak, grčka policija zna sve i koji je predmet sastanaka već nekoliko dana, piše grčki „Sport tajm”. Sve je ustvari počelo kad su iz Beograda i Atine stigle naznake mogućeg dolaska pristalica Olimpijakosa (u odličnim, takoreći bratskim odnosm sa navijačima Crvene zvezde) na utakmicu koja se igra u četvrtak od 20,45 po srednjeevropskom vremenu.
Netrpeljivost navijača Arisa i Olimpijakosa godinama je na nivou ratnih dejstava. Utoliko je najava eventualnog dolaska 100 navijača crveno-belih iz Atine, popularnih „Gejt seven”, shvaćena više nego ozbiljno u policijama Atine i Soluna.

Poslednjem sastanku, održanom u ponedeljak u Solunu, prisustvovao je i predstavnik Marketinga Crvene zvezde Nemanja Filipović kome je predočeno da će Zvezdini navijači ipak umesto očekivanih 1.100 karata (što je pet odsto kapaciteta stadiona, koliko propisuje UEFA) dobiti 800 karata kako bi policija maksimalno mogla da obezbedi srpske navijače.

„UEFA je odobrila ovo smanjenje karata jer joj je objašnjenjo da je to u interesu bezbednosti. Pokušali smo da uložimo prigovor ali Grci tvrde da drugačije ne mogu da pruže sigurnost našim navijačima u Grčkoj i Solunu. Takođe nam je predočeno da će naši navijači na ulazu u stadion morati da pokazuju pasoše kako bi dokazali da su iz Srbije”, kaže Filipović.

„Pokazivanje pasoša” je nešto nezabaleženo na UEFA takmičenjima do sada, a Grci time žele da spreče ulazak navijača Olimpijakosa na stadion.

Predstavnicima Zvezde je nekoliko puta naznačeno da njihove navijače niko neće dirati ukoliko se na tribini na kojoj će se nalaziti ne pojave transparenti i zastave Olimpijakosa. U suprotnom, navijači Arisa obećavaju pakao, prenose grčki mediji.

Nikako ne treba zaboraviti ni pristalice solunskog PAOK-a koji imaju bratske odnose sa navijačima Partizana i koje će sigurno želeti obračun sa Delijama, što će biti svojevrsni nastavak sukoba iz „Pionira” prošle sezone na košarkaškom meču ULEB Kupa.

Sve u svemu, izvesno je da će na tribinama Arisovog stadiona biti vruće. Ne zaboravite da Delije pamte i kako je aktuelni trener Arisa Dušan Bajević napustio klupu srpskog šampiona. (Mondo)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ja te debile nikako ne mogu da shvatim...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rat Čukaričkog i Zvezde

Još se ne smiruju strasti posle meča Čukarički - Crvena zvezda (0:1), posle kojeg je predsednik Čukaričkog Aleksandar Mihajlović optužio fudbalere crveno-belih za pregrubu igru i foliranje.

Mihajlović, koji je pod jednogodišnjom suspenzijom, u razgovoru za beogradske medije, tvrdi da ga je tokom poluvremena utakmice vredjao dokorašnji predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.

"Piksi me psovao u poluvremenu utakmice. Takvo nekulturno, nesportsko ponašanje nisam doživeo. Valjda ga je na to navela dobra igra mog tima. Počeo je da priča da igramo za Partizan, a onda je krenula bujica uvreda. To su čuli mnogi svedoci", rekao je Mihajlović.

On je dodao da se Piksi "bahato ponašao" i da je želeo da "bude gazda" na tudjem stadionu.

"To mu, naravno, nisam dopustio. Na kraju krajeva, nije mi jasno šta su smerali na Banovom brdu. Da im u trening-utakmici prepustimo bodove? To kod nas ne pali", poručuje Mihajlović.

On je optužio i fudbalere Crvene zvezde za grubu igru, nasilničko ponašanje i za uvrede koje su upućivali njegovim igračima."Zašto su igrači Zvezde na terenu svašta govorili mojim igračima, da igramo za Partizan, psovali im majku, omalovažavali ih kao da ne jedu isti hleb. Njihovo ponašanje je zaista neshvatljivo i neprihvatljivo".

Gaj: Ma, boli me k...za Mihajlovića!

Na meti predsednik aČukaričkog posle meča posebno je bio štoper Crvene zvezde Ibrahim Gaj, za koga je rekao da bi bio bolji kečer, nego fudbaler. "I na televizijskim snimcima se vidi da je u tri navrata išao ubilački na moje igrače, da je morao da dobije crveni karton", kaže Mihajlović.

Ibrahim Gaj u izjavi za "Sport" ne prihvata kritike od prvog čoveka kluba sa Banovog brda. "Odakle njemu pravo da komentariše ono što se dešavalo na terenu? Gleda utakmicu iz tople lože, a zatim sidje pred novinare i pljuje kako mu padne napamet... Bolje mu je da sidje na teren, obuče dres i zaigra mušku igru", poručuje Gaj.

"Ne interesuje me šta taj čovek priča. Tačnije, slobodno napišite: boli me k.... za sve što je rekao! Ne pada mi napamet da se prepucavam sa nekim ko sedi sa strane, gleda utakmicu iz tople lože, a zatim sidje pred novinare i pljuje kako mu padne napamet. Zaista ne znam šta bih drugo mogao da kažem kako bih opisao šta mislim o tome, nego da me boli k....!", poručuje besni Senegalac.

Na konstataciju Mihajlovića da nijednog fudbalera Crvene zvezde ne bi voleo da vidi u dresu Čukaričkog, a pgotovo ne srance, Gaj je uzvratio: "Ne zasmejavajte me. Nema on te pare, a i nema tih para za koje bih prešao u Čukarički. Tvrdim, nikada mi tako nešto ne bi palo na pamet".

V.d. predsednika Crvene zvezde Milan Tomić rekao je ovim povodom da Zvezda "ne želi da se spušta na nivo Mihajlovića".

"Da je ovo izrekao Žoze Murinjo, trebalo bi da se zabrinemo, ovako ne znam zašto bismo bili tangirani", poručuje Tomić u izjavi "Sportskom žurnalu"

(MONDO)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Nikako ne treba zaboraviti ni pristalice solunskog PAOK-a koji imaju bratske odnose sa navijačima Partizana i koje će sigurno želeti obračun sa Delijama, što će biti svojevrsni nastavak sukoba iz „Pionira” prošle sezone na košarkaškom meču ULEB Kupa.

Zar za sukob nije potrebno dvoje??? Ono u Beogradu je bilo satrianje prljavijeg dijela grčkog naroda!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Serija napada u Solunu, petorica izbodena!

Ukupno petorica navijača Crvene zvezde u četvrtak su primljena u bolnicu sa ubodnim ranama, pošto su ih maskirani muškarci napali u dva odvojena incidenta u solunskim kafićima.

Tako su navijačke tenzije stvorene u vezi sa mečom drugog kola Lige UEFA Aris - Zvezda, kulminirale na najružniji način.

Lokalna policija saopštila je da su trojica navijača beogradskog kluba ubodena u noge i da njihove povrede nisu opasne po život, dok je u drugom napadu jedan od dvojice "tifoza" zadobio ozbiljne povrede. Još uvek nije poznat identitet napadnutih lica...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=76428

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kada dodje Gate 7, bice onim levatima po usima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Napadaju djecu i sitne grupice, vidjećemo šta će biti večeras jer su najavili pakao, ako bude Olympiacosovih najvijača ili transparenata, a sigurno će ih biti, iako će se na ulazu tražiti "pasoš" i niko sa grčkim pasošem neće moći na tribina sa Delijama!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Savo i Ćira „ispratili" zvezdaše
Putnici za Solun koji su nešto ranije stigli na aerodrom „Nikola Tesla" nisu krili iznenađenje kada su videli da prema pultu za čekiranje karata zajedno odlaze Stevan Stojanović, sportski menadžer crveno-belih, Goran Vasilijević, tehnički koordinator, naš proslavljeni as Savo Milošević i njegov saigrač iz najboljih dana Dragan Ćirić. Nekadašnji golgeter Aston Vile, Saragose, Espanjola i Osasune i bivši igrač Barselone, ipak se nisu našli u Zvezdinom čarteru.
- Ćira i ja idemo na tri-četiri dana u Madrid zbog nekih privatnih obaveza - ljubazno, kao i uvek, prokomentarisao je Milošević.

Pressonline

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bice bolje sledece godine :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da je KOKE uzeo malo koke :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
a sad adioooo i ko zna kad i ko zna gdeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Nikada necu shvatiti srbe koji navijaju protiv srpskih klubova...al' bas nikada...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
bruka i sramota!!! Rasformirati klub a igrace poslati da okrecu snicle u mekdonaldsu jer im sa onakvom inteligencijom nista drugo ne preostaje! Trenera automatski otpustiti kao i pola igraca jer ne zasluzuju da igraju fudbal uopste! Randjelovic je potvrdio da pojma nema sto se tice branjenja!!! Ne mogu da vjerujem da kosanovic igra protiv ovih divljaka bunker bez ijednog napadaca! Razocaran sam i rekao sam sebi da vise ni jedne utakmice crvene zvezde necu da gledam! Nikad nista nece od njih biti i ne znam sto da gubim zivce vise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Nikada necu shvatiti srbe koji navijaju protiv srpskih klubova...al' bas nikada...

A ko navija?Imena?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:

A ko navija?Imena?

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Waltere moras biti realan i osudjivati ih kada nemaju veze sa vezom,pa ovo je bruka za celokupan Srpski fudbal.Ako si mislio na mene da navijam protiv Zvezde nisi u pravu,ja sam potpuno ravnodusan,znaci ne navijam ni za nju ni protiv nje.NAPRED PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Ja sam zvezdaš od malena,ali kad igra neki srpski klub u Evropi ondatu nema ovaj ili onaj klub.Svaka pobjeda u istoj toj Evropi je dobra za sve.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]