papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:
Србија је за БиХ сила у свим спортовима од хокеја до фудбала.

Убједи ме у супротно и одлазим са форума. Ал прије тих страшних аргумената немој ми ударати причу о великом Џексону дијаманту златном и о томе како ја свој став заснивам на национализму

Prvo nije sila u sjedecoj odbojci, pa ti je prvi dio recenice netacan

.U fudbalu su trenutno ispred nas, kvalitetom, odnosom prema dresu, ti odaberi sta god ti pase.Ako dodjemo do baraza samo njih da izbjegnemo, al bi zato CG legla, kao meni ovaj rekas sto cu sad stuci.
Мислио сам да ти не одг,ал ајде (из разлога да се не схвати погрешно), сједећа одбојка

(част свим спортистима с хендикепом,њиховим судбинама итд) али ми причамо о професионалном спорту,не о спортистима с инвалидитетом

Тако да је сасвим тачан.
Нема везе ранг листа с тиме да смо бољи,бољи смо до сада на основу међусобних утакмица, пласмана на велика такмичења, на већи број квалитетних играча,тимова,квалитет лиге,успјех млађих категорија,инфраструктурне могућности репрезентације,кућа фудбала,итд. Легла би вам (нисам сад сигуран у ранг листу) можда Турска и боље,моје мишљење је да би с њима лакше изашли на крај,можда гријешим.

Citiraj:
VidE Vuka sto se isprsssssio.
Covjece Boziji, vidi sta je Srbija napravila u kvalifikacijama do sad a sta BiH pa onda trabunjaj. Srbija ima jacu odbranu od BiH, vezni red je izjednacen stim sto biH ima plejmejkera u Misimovicu kakvog Srbija nema, BiH je u nekoj drugoj galaksiji sto se tice napada a i golman nam je bolji, realno. Pogledaj i igrace gdje ko igra, po kojim klubovima, nije bas da BiH igraci igraju po rumunskim ligama dok srbijanci igraju po Realu, Barci itd. Srbija nemoze Estoniju uzeti a BiH ih razvalila u proslim kvalifikacijama. Samo jedan primjer.
Mene je strah da se nadjemo sa Srbijom u barazu iz samo jednog razloga a to je mogucnost sranaj na tribinama. A sto se tice megdana na terenu, pa......baci sisu da se igramo, kako ide ona stvar.
Можда се Вук испрсио зато што воли да лупа,а можда се ипак ради о томе да Вук навија за Земљу која је спортска нација,за разлику оне која је нешто између европског просјека,можда и лошије.
А шта је то БиХ урадила велико? Изгубила од Француске на свом стадиону,гдје требала примит петицу.Разбијена од просјечне Румуније с 3-0. Добила два пута Бјелорусију,еј Бјелорусију,која није играла велико такмичење и неће у наредном вијеку. Добила Луксембург два пута,тај силни Луксембург. Играла нерјешено с Албанијом,која има тек једно евро име,које опет није класа - Лорика Цану. То је урадила. Обезбједила бараж.
И могао бих до сутра,али ти ћеш се сад позват на Естонију и ваших седам комада,ја ћу ти одговорити да смо ми ту Румунију два пута табали,ти ћеш запети за нејаке Словенце,ја ћу ти рећ да смо ми колико год били лоши ове године,ипак вас табали и тако,па ћемо стати око овог дјела.
Вратимо се кадру.
Јоргачевић - Хасагић (Беговић) = реално мрка капа и код једних и код других. Беговић игра најјачу лигу,ал реално далеко је он од неког врхунског голмана. Хасагић се више бави корупцијом нег загријавањем,Јоргачевић сигурно није у овом тренутку наш најбољи голман,ал ајде.
Видић,Коларов,Суботић,Ивановић - Лулић,Панџа,Папац,Спахић = 3-1 за Србију,тај један бод сам дао Спахићу,који је ето нек буде бољи од Суботића,мада реално гледано ни то кад би се статистика гледала није реалност,ал ајде.
Станковић,Кузмановић,Красић,Јовановић - Пјанић,Медуњанин,Рахимић,Мисимовић = 3-1 за Србију,овдје тај бод за БиХ односи Мисимовић. О осталим поређењима је илузорно причат.
Жигић,Пантелић - Ибишевић ,Џеко = 0-2 сасвим јасно.
Пижон - Сушић = да богдо није ни једног ни другог на клупи.
А ако ћемо о резервним причати,клупа Србије дакако јача: Бркић,Бишевац,Рајковић,Качар,Тошић,Сулејмани,Нинковић,Петровић,Томовић итд.
Могао бих о сваком појединачно играчу БиХ, или ти требам рећи како Рахимић више не игра него што игра,има их још,тако је и код Србије кад су појединци у питању.Мисимовић реално гледано да је иоле био квалитет играо би за Србију,то и сам знаш (први сматрам да је квалитетан креативац), али код тадашњих челника су рекли да нема брзину,што је општепознато,БиХ спада у најспорије евро тимове,због тога је и изгубила од Португала,осим осталих разлога.
По чему је Хасагић бољи од Јоргачевића? Или ти не пратиш Белгијску лигу,или пратиш само Турску или не пратиш ниједну?
Спомену ми ти и евро клубове,па ајде да видимо и то (нисам ни спомеуно да играчи босне играју у румунији и мађарској) дакле: Ивановић (Челзи),Видић (Манчестер Јунајтед),Милијаш (Вулфс),Петровић (Блекбурн),Коларов (Манчестер Сити),Станковић (Интер),Красић (Јувентус),Љајић (Фиорентина),Баста (Удинезе),Бишевац (ПСЖ),Матић (Бенфика),Тошић (ЦСКА),Луковић (Зенит),Сулејмани (Ајакс),Кузмановић (Штутгарт),Качар (ХСВ) итд,итд,итд. О млађим категоријама да не причамо,ако мало прогуглаш разним фудбалским сајтовима,схватићеш да по свијету осим бразилаца и аргентинаца у најјачим евро лигама у младим тимовима Европе највише има Срба и Словенаца.

Србија не може Естонију добити (размислиш мало о свему уочи и после те утакмице) или да ја помињем све и свашта? На крају Србија не може Естонију, Босна може Естонију,Србија може Босну. Најбољи је?
Што се тиче срања,неће их бити овај пут,јер гостујућим навијачима неће бити дозвољен долазак,то је 99% сигурна ствар.