banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jan 2009, 00:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Odlicno.

Moja poenta je da je narod izmanipulisan s obe strane granice i da je glupo govoriti kako je jedan narod bolji od drugog, u bilo kojem smjeru.

Najispravnije postupaju svajcarci kad za sve "nas" govore da smo "'Jugosi". Jer kad neko civilizovan izdaleka to sve gleda i ne vidi neku razliku medju nama.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 02:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Schwabo je napisao:
Odlicno.

Moja poenta je da je narod izmanipulisan s obe strane granice i da je glupo govoriti kako je jedan narod bolji od drugog, u bilo kojem smjeru.

Najispravnije postupaju svajcarci kad za sve "nas" govore da smo "'Jugosi". Jer kad neko civilizovan izdaleka to sve gleda i ne vidi neku razliku medju nama.

Ovo potpisujem, mislim da nema razlike, a htjeli mi to vidjeti ili ne, Brate mnogo smo slicni ako nismo isti, po mome smo cak isti ko blizanci ....:) :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 04:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Не могу и не желим да се поистовјетим са људима који спроводе тортуру над српским рукометашима и навијачима у Задру, са све (понављам, и хиљду пута ако треба) нацистичким и националистичким повицима, а поготово са државом чији је то интерес...
Вама ово можда изгледа као навијачки испад, излив патриотизма... За мене је ово практично покушај линча, као и покушај понижавање једног народа, односно једног његовог дијела кроз спуштање заставе, дојаве о бомбама, забрану кретања, довођење навијача у марицом, јавне поруке да нико не дође у Задар, нацистичкиџ повика...
То је НЕЗАПАМЋЕНА појава у спорту, поготово на овако великим и важним такмичењима, која би, по својој дефиницији требала да слави различитости и подржава ЗДРАВ ривалитет, а не да то користи за "освету" историје, излив фрустрација, застрашивање, намиривање некаквих дугова...
Зато апелујем на све овде на форуму да ово не подводе под "навијаче, хулиганизам, клупску навијачку страст, припадност..."
Живимо у 21 вијеку и НИЈЕДНОМ спортисти и навијачу се не би смјеле угрожавати живот, здравље, кретање, навијање...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 07:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Schwabo je napisao:
Citiraj:
Зна се врло добро шта је спортско навијање, а шта је националистичка и нацистичка парола/пјесма/повик.

Slika

Slika

:evil3:

I po cemu smo mi sad bolji od njih?

To je ogavno.

Da, u pravu si, navijači njihovi ili naši, svi su isti!!! Da si čitao moje postove, shvatio bi to.

Mene samo kopka to što su NJIHOVI navijači PODRŽANI od strane NJIHOVIH VISOKIH DRŽAVNIKA!!!!

Naši VISOKI DRŽAVNICI se gade I OSUĐUJU TAKVO PONAŠANJE I ODLAZE U SREBRENICU I IZVINJAVAJU SE ZA SVA ZLODELA KOJA SU SE DESILA!!! U TOME JE RAZLIKA IZMEĐU NJIH I NAS!!! KAD SE NEKO IZ FUCKIN HRVATSKE IZVINIO ZA OLUJU, ETC. ONI JOŠ I SLAVE TAJ DAN!!!

Opasuljite se ljudi već jednom.

Potpisujem sve što je bigman ovde napisao, mada i harvester ima dobru poentu. Svi smo u pravu :)

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 08:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
bigman je napisao:
Schwabo je napisao:
I po cemu smo mi sad bolji od njih?

Треће, да се разумијемо, АПСОЛУТНО сам против тога (иако ја нисам неки фактор да осуђујем, али је то мој лични став), и строго би кажњавао све врсте оваквих парола, ГДЈЕ год да се догоде.

potpisujem...ni po cemu mi,vi, oni nismo bolji od njih, ovih, onih, toliko sto se tice navijackih skupina i da na tu pricu stavimo tacku...Jedino sto u cijeloj prici nisam siguran da bi hrvatska zastava na nekom velikom sportskom dogadjaju ( EP, SP) pa cak i nekom manjeg ranga zasmetala nekome u gradu Banjaluci, da bi bila spustena na pola koplja ili zapaljena a pogotovo nikako ne vjerujem da bi Dragoljub Davidovic naredio da se ona skine...Ovo sve na SP nema veze sa navijackim grupama, uostalom incidenata je bilo jos, cak su se i makedonci makljali izmedju sebe, vec o organizatoru, i njegovim propustima i nesposobnosti u cijeloj prici!

Evo ko se bavi kamenovanjem u Zadru
Citiraj:
MEĐU trojicom huligana koji su u noći sa 23. na 24. siječnja, na parkiralištu hotela Funimation u ulici Majstora Radovana u Zadru, kamenovali automobil direktora srpskog košarkaškog kluba Hemofarm, prema pisanju Večernjeg lista, nalazi se i sin lokalne HDZ-ovke i učiteljice Jasminke Bašić. 19-godišnjeg Marija Munivranu je policija privela zajedno sa 20-godišnjim Sanelom Hodžićem i 21-godišnjim i Predragom Funčićem, a njegova majka, inače učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi "Stanovi", rekla je kako se srami tog događaja i kako je šokirana njime.
Bašić je izrazila uvjerenje da se sve dogodilo, jer joj je sin bio pod utjecajem alkohola te se "vjerojatno našao u krivo vrijeme na krivom mjestu", jer se inače ne druži s mladićima s kojima je sudjelovao u incidentu. Huligani su zaradili prekršajne prijave i sedmodnevnu zatvorsku kaznu."

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ne znam je li to do mene, ili ovaj cvetkovic malo previse kenja. citavo prvenstvo prosipa pricu ko da smo farska ostrva, pa da budemo presretni ako
i sa kim odigramo ravnopravno. sad izjavljuje da je ovo fantastican uspjeh, da smo "zasluzili da udjemo u ginisovu knjigu rekorda" zbog rezultata na ovom
svjetskom prvenstvu. mislim, ok, borba za 7 mjesto nije losa, odigrali smo i koju dobru utakmicu, ali daleko od toga da je neko svjetsko cudo sto smo se
plasirali medju 12 najboljih ekipa i iza sebe ostavili samo raspadnute spaniju i rusiju od ozbiljnijih reprezentacija. da ne spominjemo da i nemamo bas previse
mladu reprezentaciju, i da se ne sjecam da nas je neko nekad tako deklasirao kao poljska na ovom prvenstvu.

a i nije bas da je cvetkovic zateko reprezentaciju koja se borila da izgubi sto manjom razlikom od reprezentacije vatikana. norvesku smo pobjedjivali i prije nego
sto je on dosao na mjesto selektora, 2005 na svjetskom prvenstvu pod vujovicem smo igrali jos bolje nego na ovom. a sad nam odjednom on prica da moramo
skakati od srece i zahvaljivati bogu sto smo tijesno izgubili od danaca i uz dosta srece izvukli bod svabama, da je on od nicega stvorio reprezentaciju, bla bla...

sve mi se cini da on prodaje suplju pricu i pokusava jedan solidan (i nista vise) rezultat da proda kao neki svoj ogroman uspjeh.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa dobro, ima to smisla, mada ja mislim da on to govori čisto da motiviše igrače do kraja prvenstva. Zapravo ovo uopšte nije loš rezultat za početak (znajući koliko dugo smo izostajali sa velikih takmičenja). Normalno, na sljedećem prvenstvu se nećemo baš zadovoljavati sedmim ili osmim mjestom.
E sad, jeste istina da je on donio neke pozitivne novine. Prvenstveno mislim na bržu igru (krila nam još uvijek služe samo za popunjavanje neophodnog broja igrača na terenu), ali valjalo bi mnogo bolje da se odradi fizički dio priprema. Na prošlim takmičenjima smo igrali ko trutovi i sve što smo dobijali bilo je na suv individualni kvalitet.
U svakom slučaju - sad silno motivisano srediti Šveđane i vratiti im bar dio trauma što sam nabili raznorazni Vislanderi, Olsoni, Svensoni i ostali!

Inače, jesam li ja u pitanju ili je kvalitet rukometa značajno opao u posljednje vrijeme? Eto, prije desetak godina su igrale sve same legende, a od današnjih "zvijezda" slabo bi ko mogao da ponese taj status.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Рукометашима свака част, ако би вечерас узели то 7.место ја бих био изузетно задовољан.

Домаћинима првенства...Хм, шта рећи? Како посијете тако ћете и пожети -> ЕП 2012. године је у Србији.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 16:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
urbana_extravaganca je napisao:
Рукометашима свака част, ако би вечерас узели то 7.место ја бих био изузетно задовољан.

Домаћинима првенства...Хм, шта рећи? Како посијете тако ћете и пожети -> ЕП 2012. године је у Србији.

Takvi slicni u Hrvatskoj, bi to isto rekli tebi .... :confused2:

Znas onu uzrecicu u nasem narodu u Bosni .....

Krivi drva i ....

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 17:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Citiraj:

Je l' to znaci da cemo im vratiti milo za drago i ponasati se kao oni? c c c... :oops:

Poslednji put menjao Schwabo dana 29 Jan 2009, 17:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Brate tebra nemoj tako, ja bih baš volela da 2012. pokažemo da smo pametniji i bolji od njih, da i dočekamo raširenih ruku, da se posrame sami sebe kako su se oni poneli prema nama :)

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo počinje, ajmo svi SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!!! :)

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma Cvetković je car, bre. Svaka mu čast kakvu je ekipu oformio. Vidi se da svoj posao radi svim srcem. Full respect! 8)

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma saglasan sam ja da je ovo solidan uspjeh, cvetkovic radi dobar posao, tu nema zbora. i treba da ostane na mjestu selektora, naravno.
al daleko od toga da smo napravili neko cudo za ginisovu knjigu rekorda. nadam se samo da on tako ne pravi sebi alibi za neke buduce neuspjehe,
ili snizavanje kriterijuma sta je to uspjeh...

nego idemo razbit ove svedjane!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ili mozda ipak ne :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nabiše nas ko kantu. :-? Ipak sa ovim našim balvanima treba dosta da se radi na psihičkoj i fizičkoj spremi. Odoh ja fino do videoteke, da se spremim za sportsko-filmsko veče. Prvo Panatinaikos-Partizan a onda neki superjeftini horor ili SF. Mljac!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Veceras lose, bezidejno, bezvoljno, i ne zasluzuje komentar koliko su lose odigrali, bez odbrane uopste, neinventivno u napadu...sva sreca ima do 2012 i prvenstva u Beogradu dovoljnooo vremena, a potencijala ima pa da se sve to fino slozi sa Cvetkovicem ili sa nekim drugim na kormilu reprezentacije...nije toliko ni bitno...samo da se ostvari cilj - povratak u rukometni vrh!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 21:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2008, 14:20
http://www.index.hr//teme/rsp09/default ... &id=419290

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tačno, samo su jedna velika mrlja ta 4 dana u Zadru

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2009, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Cro-fan je napisao:
http://www.index.hr//teme/rsp09/default.aspx?stranica=clanak&id=419290

Pusti ustašku propagandu...
:roll: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]