banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2008, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Namlatiće ih ruska crvena armija. Samo polako.. 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Polako ljudi, treba Rusi prvo da prođu Špance, a to neće biti lako. Pirinejci jesu pomalo gnjide, ali mora se priznati da igraju odlično na ovom EP. Uz to, konačno su razbili taj kompleks četvrtfinala, koji ih vječito prati u skorijoj istoriji vellikih takmičenja. Ono što njih, ovog puta koči, jeste tendencija ka komplikovanju i to do besvijesti. Ukoliko se odsjeku Tores i Vilja, nema igrača koji može da bude ubojit u završnici. Čavi, Silva i Inijesta, konstantno traže priliku da uposle saigrače ili prave potez više u samoj završnici. Biće to zanimljiv duel. Obe ekipe igraju lijep fudbal, otvoren i napadački i mislim da nema šanse da se ponovi ovo četvrtfinale između Španije i Italije. Hidink nema razloga da mijenja pristup utakmici, s obzirom na dosad pokazano, a Španci i ne znaju da igraju drugačije već napdački. Uostalom, sa takvim igračima u timu, bilo bi suludo forsirati neke defenzivne taktike. U drugom polufinalu tipujem na Njemačku. Turci su napravili već nekoliko iznenađenja i ovo je daleko veći domet, od onog gdje im je objektivno mjesto. Za pobjeu protiv Njemačke, trebaće im još sreće, i nešto više od fanatičnog pristupa utakmici koji imaju. Nijemci su pokazali da čak i sa sjajnim nastupom protiv Portugala, imaju još rezervi. Ne zaboravimo da se još čeka da Klose proradi, a ako zaigra i Frings, teško da Turci mogu da se odupru. Vjerovatno će se sad svi sjetiti i Grčke od prije četiri godine, jer su i oni na opšte iznenađenje, rušili sve prepreke, ali su imali dijametralno suprotan pristup utakmici. Disciplinovano, taktički zrelo i čvrsto, za razliku od Turaka, koji igraju haotično i stihijski, ali zasd prolaze. Pitanje je samo dokle...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nitro je napisao:
Ukoliko se odsjeku Tores i Vilja

Nisam baš gledao utakmicu ali sam čitao da su Talijani to uspjeli. Može se :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 12:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Joj bas me zanima kako neko moze na ovom prvenstvu velicati jednog Luku Modrica koji nije ama bas nista pokazao...samo ne znam ko daje pare za njega silne...zaista ne vidim nista u tom igracu 0 bodova !!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Jedva čekam da ga vidim u Premiershipu u nekoj jačoj utakmici.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Ma frajer veze nema...moze se qurcit protiv Cibalije,Intera iz Zapresica,Medjumurja i tako tih dream-timova....realno od njega ima u svakom malo jacem timu bar 2-3 bolja igraca!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
NEMAČKA NEMAČKA!!! :cat:

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakav lik ovaj Senturk!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Njemačka se provukla. Jedva. Da su Turci dobili bilo bi potpuno zasluženo. Više bih to volio.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Vader je napisao:
Njemačka se provukla. Jedva. Da su Turci dobili bilo bi potpuno zasluženo. Više bih to volio.

potpis
kakva jadna i bjedna predstava protiv desetkovanog b tima turske

ljigavi germanci od pocetka predstavljaju jednu od najblijedjih ekipa.. i sad u finalu :angry4:

..lopta je okrugla...jedino sam sretan sto ce rusi imati laksi posao u finalu :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Semih Senturk nije normalan čovjek nikako. Njega zadnjih 5 minuta trebaju šestorica držati :lol:

Žao mi je ipak Turske ali mogu biti zadovoljni, iako su izgubili na isti način na koji su dosada prolazili.

Još da sutra Rusi izbace Španiju i to je to :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Joj jebem ti sugave Svabe... :angry4:
Da su barem nabili Turke kao sto se ocekivalo ne bih rekao ni rijec.Ali Turci su ih nadigrali momacki i ispali.Fak...jebem ti fudbal.Sutra se nadam da ce Rusi da prodju Spance pa da opletu Germane u finalu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sutrašnja utakmica nas očigledno sve mnogo više zanima od ove večeras :), nadam se pobjedi Rusije :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Видим само што сузе не лијете за Турцима :roll:
Ја сам одушевљен како су их Шбаве добиле,срећно као и Турци све утакмице пре ове.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Majstore...ako ti imas problem sa njihovom religijom,ja nemam.Ljudi ginu na terenu i svaka im cast.Uvijek cu gotiviti takve ekipe.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
E da vidimo još jednom njemačku kapitulaciju pred ruskom crvenom armijom, ovaj put na fudbalskom travnjaku u Beču. :cat: :evil3: Samo polako, :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Majstore...ako ti imas problem sa njihovom religijom,ja nemam.Ljudi ginu na terenu i svaka im cast.Uvijek cu gotiviti takve ekipe.

Немам ја никакав проблем са њиховом религијом(али да су стока од народа то стоји,чак шта више ти живиш у Бечу,требао би то да знаш),показали су највеће срце од свих али не разумем зашто је то Немачка морала да испадне?Лоше су играли,па шта?Јел има негде закон да Немачка мора обавезно да игра добро или не сме да прође?
На крају крајева на првенство је прошло 16 најбољих репрезентација,свако може да победи сваког(у то смо се уверили).Изгледа да је већина вас очекивала да Турци изађу данас на утакмицу да изгубе,а нормално је било да се боре и то су и урадили али је на крају победији бољи тим.Game Over.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Turci bili bolji ali im se sve vratilo,sutra svim srcem za bracu Ruse :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Немам ја никакав проблем са њиховом религијом(али да су стока од народа то стоји,чак шта више ти живиш у Бечу,требао би то да знаш),показали су највеће срце од свих али не разумем зашто је то Немачка морала да испадне?Лоше су играли,па шта?Јел има негде закон да Немачка мора обавезно да игра добро или не сме да прође?
На крају крајева на првенство је прошло 16 најбољих репрезентација,свако може да победи сваког(у то смо се уверили).Изгледа да је већина вас очекивала да Турци изађу данас на утакмицу да изгубе,а нормално је било да се боре и то су и урадили али је на крају победији бољи тим.Game Over.

Ma to mi je prvo palo na pamet kao neki razlog.Nisam mislio nista lose za ono sa religijom.Sorry.
Stoka od naroda i jesu i nisu (u istoj mjeri kao i "nas" narod u Becu konkretno).Ali po nekim drugim parametrima su i Austrijanci jos gora stoka od najvecih nasih seljaka.Ali to je druga tema.
Bolji tim uopste nije pobijedio danas.Naprotiv.Slazem se sa tobom da (skoro) svako svakog moze da dobije,ali ovdje je Njemacka u finalu koja nije uopste zasluzila da dodje.Ali drugi ljudi su predvidjali "sugavo" finale izmedju Nijemaca i Italijana ali se na srecu to (barem 50% :D ) nije ostvarilo.
Ostaje jos sutra da bodrim(o) Ruse pa da udju u finale i poderu Germane.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:

Ma to mi je prvo palo na pamet kao neki razlog.Nisam mislio nista lose za ono sa religijom.Sorry.
Stoka od naroda i jesu i nisu (u istoj mjeri kao i "nas" narod u Becu konkretno).Ali po nekim drugim parametrima su i Austrijanci jos gora stoka od najvecih nasih seljaka.Ali to je druga tema.
Bolji tim uopste nije pobijedio danas.Naprotiv.Slazem se sa tobom da (skoro) svako svakog moze da dobije,ali ovdje je Njemacka u finalu koja nije uopste zasluzila da dodje.Ali drugi ljudi su predvidjali "sugavo" finale izmedju Nijemaca i Italijana ali se na srecu to (barem 50% :D ) nije ostvarilo.
Ostaje jos sutra da bodrim(o) Ruse pa da udju u finale i poderu Germane.

Ни Грчка пре 4 године није освојила заслужено али је ипак освојила :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]