banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 438  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA
PostPoslato: 13 Maj 2018, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Коначно један тим који не дрља по трицама ко безуман. Скоро сам и заборавио да то постоји.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 06:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 19:26
da li je realno da onoliko Kelti rasarafe konjanike bez Kajla Irvinga ? aooooo uzivancija gledati

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 06:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Бостон је тимском игром скоро па демолирао Кливленд.
Ове годне су имали силних проблема са повредама најважнијих играча, и даље су без Ирвинга и Хејворсда, но вратио се Смарт, изузетно важан у ротацији.
Са њим могу играти са 2 бека у постави, иначе су играли са 4 изразито висока у петорци, мада руку на срце, то је јако добро изгледало.
И тако осакаћени, догурали су до финала Истока, Бостон је Бостон, у којем год састав изађу на паркет, и опасни су.
Сада су и повели.

Што се Кливленда тиче, имају сада већ ветерана Леброна, остали нису тај квалитет који му могу дати потребну подршку.
Истина, то су редом играчи са прескупим уговорима, реално и преплаћени (и Хил, и Томпсон, и Смит, а ако ћемо баш реално и Лав), за такву ситуацију кумовао је и сам Леброн, подвлађивали су му у Бостону, угађали његовим жељама, тако и формирали екипу, и сада ту су гдје су. Леброн мора одиграти 40+ минута и то луђачки да би добили меч у плеј-офу, овај плеј-оф тако и игра, но овај пута није то била таква партија, и наравно -25.

Шта даље. Када је Бостон у питању, предност домаћег паркета има веће значење него ли је случај са другим франшизама, а овдје имају ту предност домаћег паркета у могућем 7.мечу. Самим тим би требали бити у предности.
Кливленду би овај убједљив пораз могао ићи у прилог, након овакве партије и убједљиве побједе дође до ментале блокаде код екипе која је побиједила, увијек дође, и у наредним мечевима зна доћи до пада.
И играчи пораженог тима након оваквог пораза се набрију за нареди меч да докажу да тп није то, посебно ако је у питању Леброн који је и рођени такмичар.

Тако видјећемо. Гледајући комерцијални сегмент, што би се могло одразити и на селери-кеп који ће се одредити 1.јула (то Јокићев агент итекако прати), вјероватно би финале Кливленд - Голден Стејт било више по жељама Штерна и челника ен-би-еја.

Лично бих више волио да у велико финале прође Бостон, екипа по схватањима и пуно ближа европском поимању кошарке, но мислим да ће у велико финале, и поред овог првог пораза, ипак Кливленд.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 06:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Doktorska partija Horforda... Cleveland na poluvremenu 0/12 trice... Lebron odmarao zadnju, mogao je nakon 1/4 izaći odma :lol: Hayword i Irving kao posmatrači, nevjerovatna sezona Bostona...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
kakvo gazenje nabjedjenog Kevina zvanog Ljubav!
toliko su ih pregazili da je cak i Cedimir dobio minute kad je sve otislo u kurac

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Klivlend ide u finale, ne ložite se.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Само се надам да ће ратници испрашити ракете.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
enc0re je napisao:
Klivlend ide u finale, ne ložite se.

Свакако да неће бити овако лако Бостону у сљедећим утакмицама, јер је Кливленд промашио масу отворених шутева, што им се вјероватно више неће дешавати. С друге стране, Бостон очигледно зна да игра одбрану и не срљају у нападу и за разлику од Торонта не скидају одмах гаће чим се појави Џејмс, тако да може свашта да буде.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
Само се надам да ће ратници испрашити ракете.

Sto ste svi kivni na Hjuston? Ja bih volio da oni uzmu... ako vec ne mogu Supersoniksi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не волим Хардена очима видјети.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Jeste Brada malo antipatičan, ali zna znanje.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2018, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni bi bilo drago zbog Pola

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 03:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fina utakmica, 56-56 na poluvremenu. Nestvarne su one promjena Hardena. Ono se ne moze cuvati.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 05:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
GSW objasnio, idemooo 4:1

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 05:16 
Pripravnik
Pripravnik

Кеј Ди објаснио прије...пустиш ти Хардена тј браду да испуца своју квоту али зато друге скењаш..На кош више играти са ГСВ не може нико у НБА

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 05:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Први меч и брејк Голден Стејта. Одлична утакмица и заслужена побједа ратника.

Голден Стејт је у сезони 2015/16 ловио рекорде у регуларном дијелу сезоне, и ту су се играчи истрошили, и емотивно, и то их је коштало титуле. Извукли су поуке, и у прошлој и у овој сезони тако одраде регуларни дио сезоне, имају квалитет, па могу то и рутински одрађивати, а онда у плеј-офу показују праву вриједност, и екипа рођених такмичара, нису то само ова четворица пл-стар играча (Кари, Дурент, Томпсон, Грин), већ и остали, сада већ ветерани су доказани играчи, и како већ написах рођени тамичари. За разлику од играча који ће у вријеме необавезне кошарке набијати статистику, али и у вријеме праве такмичарске кошарке знају се сакрити.

У регуларном дијелу би центри (Пачулија, МекГи) имали своју улогу, у плеј-офу ту обавезно иде нижа постава. И овај читав меч су одиграли са 4 спољна и Грином, савременом репликом Барклија, повремено и са свих 5 спољних, а центри нису одиграли нити секунде.
Против такве екипе тешко је играти, брз проток лопте, добра транзиција, разноврсни и сви опасни у нападу. Таква игра им је донијела побједу, Дурент и Тимпсон надахунути, Грин нешто пасивнији у нападу, но све ради, и оно што је важно, добили су јаки Хјустон, и имају простора да подигну ниво игре, да то још боље изгледа.

У Хјустону Харден импресивна партија, пратио га је и одличлни Пол. Гордон, тако на моменте би одиграо добро. Остали, прије свих Такер и Ариза су играчи који у систему добро функционишу, но нису то ти играчи који ће потегнути у плеј-офу.
Човјек од гуме, Капела, опасно напредује задње двије сезоне, јак у одбрани, али какве вајде када "ратници" уопште не користе центра, и не форсирају унутрашњу игру.
У нападу ће сваки добар пас прикуцати, но он никад не потеже "далеку двојку", нема ту разноврсности, и ту Голден Стејт може играти своју игру са, њима омиљеном, изразито ниском поставом (условно ниском јер Дурент има и висину и екстреман распон руку, али и покретљивост бека).

За овај Голден Стејт и овакву поставу Хјустон ће тешко наћи птотив игру, изгубили су преднст домаћег паркета, и сада ће и они морати урадити брејк.
Биће овдје још борбе. Лично, више симпатија имам према Хјустону, но Голден Стејт је реално у предности. Оно што је сигурно, гледаћемо одличну кошарку у финалу Запада.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 15 Maj 2018, 06:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 05:59 
Pripravnik
Pripravnik

Khal Drogo OBJASNIO...svaka cast na komentaru, hvala, odlicni su ti komentari o bilo kojoj temi
Moja prognoza 4:1 za GSW, a na istoku 4:3 za Boston

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 06:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
dal je moguce da jedna odrasla osoba, formirana licnost navija za golden stejt? to su ovi isti sto navijaju i za barselonu u fudbalu, i za federera u tenisu

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 07:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Je li može neko da navede 2 centra u NBA koji su u ovom trenutku bolji od Kapele?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Al Horford i AD :D Centri su prošlost u košarci, izumrli krajem 90-tih... U istim tim 90-tim, Durant bi davao po 50 poena u prosjeku...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 438  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]