banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2010, 21:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cini mi se da je ovu vijest pustio dnevni avaz,tako da od svega toga nema nista,oni malo malo pa dovode nekakve igrace koje nadju na trasfer marketu :lol: .oni i dan danas pisu kako su propustili zlatana a momak nikad nije spomenuo rijec bosna ni kako bi igrao za njih.

a ovaj keppec ako se ovako ladno ogradio od izjava treba ga sutnuti, ko ga beje!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
inace, pizon objavio sablonski spisak, sve isti likovi ko i prije, plus lomic :roll: :roll: :roll: :roll: . sad laprda kako je pozvao iste igrace 'jer se dobro poznaju'. pa koji moj su onda mijenjali antica ako ce i poslije njega sve biti isto. doduse, i ja trazim neka racionalna objasnjenja toletovih poteza. do mene!

ne znam ni jel sa estonijom igramo kuci ili u gostima. u svakom slucaju, ocekujem jedan bod iz sljedece dvije utakmice.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kako isti, nema Rukavine? A taman ušao u formu, potrefio jedan centaršut, kad je jednom istrčao naprijed. Nije čak ni napravio protivniku nekoliko ozbiljnih napada, čovjek je u životnoj formi :D
Tek Pantelić :( Ko će sad da daje golove :(

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rukavina potrefio centarsut? u to ne vjerujem dok ne vidim video i dokaze da nije u pitanju fotomontaza

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

inace, ljajica je trebalo svakako pozvati, jer je u dobroj formi. isto kao i sulejmanija. no, kod nas ce u napadu i sredini biti iste face i narednih 70 godina, makar ni jednu priliku ne stvorili i ne dali ni jedan gol

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 01:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Milanko Djeric je napisao:
rukavina potrefio centarsut? u to ne vjerujem dok ne vidim video i dokaze da nije u pitanju fotomontaza

Koliko se ja sjecam, Rukavina je centrirao Zigicu protiv Slovenije.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
U ovom trenutku, po članu 16 Statuta FIFA, Kleo može, ali po članu 17, ne može da igra za Srbiju.

Kako je navedeno u Sportskom žurnalu, stav 17 objašnjava uključenje u reprezentativne selekcije fudbalera koji su dobili novo državljanstvo definisan je kroz četiri stavke. A Kleo ne ispunjava ni jednu:

- nije rođen na teritoriji Srbije
- biološka majka ili otac nisu rođeni na tlu naše zemlje
- ni njegovi baba ili deda takođe nisu odavde
- što je najvažnije, posle napunjene 18. godine nije u kontinuitetu živeo pet godina u državi za koju želi da igra

Kleo može još tri godine da pjeva
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZnxdwkMCbUc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 13:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
djole BFC je napisao:
subzero81 je napisao:
bih krade Ljajica a on zove copavog grijaca klupe Milijasa

Ako treba da zovemo igraca da nebi otisao da igra za drugu reprezentaciju onda smo pukli u svakom smislu. Vidim da se Ljajic nije ni ogradio od ovih tvrdnji tako da putuj igumane....

U porodici mladog Adema Ljajića nisu izgleda voljni da on zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pa će mladi as Fiorentine morati čekati poziv novog selektora Srbije Vladimira Petrovića.

"Žao nam je što Adem nije dobio poziv. Vjerovali smo da će ga Petrović uvrstiti na spisak. Iskren da budem, očekivali smo i da bi možda mogao da otputuje u Južnu Afriku na Mondijal, kao vođa omladinske generacije Srbije, da bude počastvovan pozivom. Njegovo je da nastavi da se trudi i bude kvalitetan u Fiorentini, a ljudi iz Saveza vode računa o svemu. Međutim, Petrović do sada nije kontaktirao Mihajlovića. Mi smo iz Srbije, Adema je upravo mlada reprezentacija izbacila u prvi plan, toliko je prošao sa njima, bio je jedan od najzaslužnijih za plasman omladinaca na evropski šampionat u Ukrajinu. Teško je govoriti o igranju za drugu zemlju, bilo je nekih nezvaničnih priča, ali stav Adema i porodice je da je naša zemlja Srbija i da bi rado igrao za "orlove" , kaže Satmir Ljajić, otac Adema Ljajića

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa po kojoj bi onda osnovi ljajic mogao da zaigra za bih? koliko znam, ni on ne zadovoljava ni jednu od te 4 tacke...

inace, naravno da ljajica treba zvati zato da ne bi zaigrao za neku drugu reprezentaciju. ako su spanci mogli zvati bojana krkica samo da ga 'oznace' kao svog, sto bi se mi pravili pametni? rijec je o vrlo talentovanom i sve boljem igracu i naravno da se treba obezbijediti da, ako vec misle da sad nema mjesta za njega jer, kofol, imamo boljih, makar u buducnosti igra za srbiju.

pizon je sam laprdo o tome kako nam fali kreativnih igraca u sredini. e pa, ljajic je upravo takav igrac. to sto ga nije pozvao, nego je pozvao iste od prije, samo pokazuje da je obicna marioneta (sto smo znali i prije) i da, koliko god je bio veliki igrac, isto toliko je beznacajan i nekarakteran trener.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Па ваљда што се ти доле ликови из Санџака изјашњавају као Бошњаци, па је тако и он неки Бошњак, можда... Не пада ми ништа друго на памет... А свеједно је, за Љајића, има толико утакмица у току године, позваће га на једну. Ову сад или неку наредну, исти ђаво. Дечко је талентован фудбалер а с друге стране, још двије или три године треба да игра за младу репрезентацију, зашто му одвраћати мисли са позивом за А селекцију? Ако једном добије позив за А, од њега нема ништа у младој, реално. Ако буде још бољи у овој години, онда му уручити А позив. И ако већ неће заиграти за Босну, чему журба?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@bigman
zasto mislis da ljajic treba da igra jos 2-3 godine u mladoj reprezentaciji? mlada reprezentacija bi trebalo da sluzi za to da se kroz nju kale jos nedokazani igraci za A reprezentaciju. a ljajic se, djelimicno, vec dokazao kroz igre u partizanu i na pocetku sezone u fiorentini.
ja bas mislim da je nasoj A reprezentaciji potrebno osvjezenje u vidu njega, sulejmanija, mozda nemanje tomica, jer je igra ocigledno u velikom padu. a kod nas isti igraci igraju jos od klemente, dakle zadnje 4 godine, bez obzira u kakvoj su formi i koliko igraju u klubovima. jbt, mijenja se samo lijevi bek, isto ko da je to najvaznija pozicija u timu.
recimo, zigic nije prvotimac vec tri godine. i ove sezone je rezerva u birmingemu. jovanovic je potpuno van forme i rezerva u liverpulu. a oni su, uz krasica koji je jedini u dobroj formi, osovina tima. ako nisu u formi, a ocigledno nisu ni u klubovima ni u reprezentaciji, onda nesto treba da se mijenja. zato ne mislim da im treba sansu davati jos dvije godine, dok neki koji su u ocigledno boljoj formi nisu tu jer, eto, za njih jos ima vremena...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ипак момак има 19 година. У младој се може играти некад и до 23. То су чак 4 године. Ја сам ипак да се мало сачека. Мислим, може му се дати нека минутажа због те папирологије, ако су баш у толиком страху да не игра за некога другог. Али за праву шансу од 10-15 утакмица гдје би се игра требала највећим дијелом ставити на његова плећа (јер га ја тако видим, и то бих желио - а то је скоро цијели један квалификацијски циклус), мислим да је ипак рано.
Уопште не превиђам нити умањујем његов таленат и могућности. Ипак мислим да требао би мало и тамо да повуче. Некад није лоше да се држимо тих неких правила. Тај исти Сулејмани играо дуго на неком добром ниову, али још није добио шансу у А селекцији. Па чак икад је прешао у Ајакс за 17 милиона. Не би Адема убило да за А заигра са 20-21, а не са 19. Нека да неки допринос и тамо, као што су сви или велика већина сдашњих репрезентативаца то радили.
С друге стране, разумијем на шта циљаш кад то предлажеш, јер размишљаш о неком позитивном-додатном импулсу, промјени, мини шоку. На тај начин бисмо, ако све буде добро, добили много, репрезентацију, игру и вођу- десетку. Али да ли је он тај, ја још не могу рећи. Да има потенцијал, има.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Srbi tresu mreze!!
Kacar ga zabio, Obradovic ga zabio - ali u svoju mrezu (pa je zamijenjen u 50 minuti).

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 18:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Elvis Presley je napisao:
Srbi tresu mreze!!
Kacar ga zabio, Obradovic ga zabio - ali u svoju mrezu (pa je zamijenjen u 50 minuti).

obradovic je katstrofa,cini mi se da je pretproslo kolo bio krivac za dva gola.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Profula Ljajic penal protiv Palerma...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A ja bilmez igrao keca, puj! :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim da onom crncu iz Vojvodine treba dati pasos i zvati ga u reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 23:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Vuk_samotnjak je napisao:

Слажем се за класу је бољи од Клеа али ни један ни други немају квалитет за ЦЗ :D Од Калуђера би могло бити нешто.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Sada se blizi petak(utorak) i debi pizona na klupi Srbije,sto je najgore isti igraci su pozvani,sve je isto samo Radomira nema.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Vuk_samotnjak je napisao:

Koji? Nije valjda "brz sam ko gepard, jak k'o bivo, ali ne mogu slona u dupe pogoditi" Abubakar? Taj čovjek samo u prazan može dati.
Jao je bolji ali nije bolji od Klea, a ne treba nam niko od gastarbajtera.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]