banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 17:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2010, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Tacno se vidi ko ne voli Klea i zasto :lol:
Cuj stranci u Njemackoj koji igraju za reprezentaciju su tamo rodjeni.Neki da,neki ne tako da ne pije vode.Averzija pojedinih prema Kleu se ocigledno ne moze sakriti.Treba li da opet pisem zasto!?Meni ih je zao.
Njemacka da ima svoje napadace bolje od tih stranaca igrali bi oni a ne stranci.Nije bitno da li napadac ili sta vec.Cim budu imali oni ce ih postaviti u prvi tim a do tada igra ko je bolji,jer pobogu njima je bitan uspjeh,rezultat.Nemamo ni mi nekog dobrog egzekutora momentalno pa neka proba stranac dok ne naidje neki bolji nase gore list Ilija,Miralem,Stjepan itd...

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Hertzog je napisao:
Citas onako kako tebi odgovara... Nisam ja napisao da samo Srbi trebaju igrati za reprezentaciju, nego ljudi koji su rodjeni u Srbiji, a ako vec imamo preku potrebu da uvozimo igrace neka to bude neko sa ovih prostora, pa makar bio mestom rodjenja Japanac... Ne sporim ja kleov kvalitet nego poreklo... Citaj malo sta pisem...

Hertzog - Kleofob :D :D :D

P.S. ništa lično, malo zezanja

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ebe ova septoleta, profesionalno.

:lol:

Ide li iko u Italiju?! Ja sam imao jaku volju i pripremljen budzet, ali me fax omeo... ebiga.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Cinjenica je i da su Mrdja i Kaludjerovic pokazali vise prosle sezone, bili su korisniji igraci i postigli vise golova od Klea, pa ih u reprezentaciji nigdje nema. Kleo se realno dokazivao protiv malih i osrednjih timova. Da ga malo vidimo protiv ozbiljnijih klubova, pa da donesemo zakljucke.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Black Boy je napisao:
Cuj stranci u Njemackoj koji igraju za reprezentaciju su tamo rodjeni.Neki da,neki ne tako da ne pije vode.Averzija pojedinih prema Kleu se ocigledno ne moze sakriti.Treba li da opet pisem zasto!?Meni ih je zao.

Znamo prozivas navijace Zvezde a po tebi bi Kleo trebao igrati samo zato sto nije Zvezdin igrac. :roll:

Nismo zvali Ramba da ne bi kao nastetio atmosferi u reprezentaciji ali zvacemo Klea iako se pola reprezentacije i fudbalske (ne forumske) javnosti buni.
Neko (Karadzic) ima oasan dil na osnovu Klea 100%

Kako smo se doskoro kurvanjski smijali Francuzima i njihovim reprezentativcima :-? tacno se vidi da nam malo treba da pljunemo na svoje Ja

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Black Boy je napisao:
Njemacka da ima svoje napadace bolje od tih stranaca igrali bi oni a ne stranci.Nije bitno da li napadac ili sta vec.Cim budu imali oni ce ih postaviti u prvi tim a do tada igra ko je bolji,jer pobogu njima je bitan uspjeh,rezultat.Nemamo ni mi nekog dobrog egzekutora momentalno pa neka proba stranac dok ne naidje neki bolji nase gore list Ilija,Miralem,Stjepan itd...

Ne bih se baš složio. Ja navijam za Partizan, ali nisam za olako zvanje Klea (ili bilo kojeg ad hoc "Srbijanca") u reprezentaciju. Nema to veze sa nacionalizmom, taj trend mi se generalno ne sviđa u sportu, jer se gubi draž i smisao "reprezentacije".

E sad, uvijek se poteže ta Njemačka...Švabe su danas ono što je Australija već odavno - zemlja u kojoj živi treća generacija neetničkih Njemaca. Malo sam pogledao njihov roster: ovi igrači zbog kojih ih "prozivaju", ili su rođeni u Njemačkoj (nekima je jedan od roditelja Njemac), ili tamo žive od 2-3 godine. Jedini izuzetak je, koliko sam mogao primijetiti, Cacau, ali i on je morao osam godina čekati na njemačko državljanstvo (uslov je da se osam godina živi i radi u Njemačkoj).

Međutim, ovo treba razlikovati od "kupovine" stranaca za reprezentaciju. A ova situacija sa Kleom mi je baš takva, a pomalo i na silu. Mislim, čovjek je tu tek 2 godine ako se ne varam, ništa ga posebno ne veže za Srbiju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Acrobatico je napisao:
Cinjenica je i da su Mrdja i Kaludjerovic pokazali vise prosle sezone, bili su korisniji igraci i postigli vise golova od Klea, pa ih u reprezentaciji nigdje nema. Kleo se realno dokazivao protiv malih i osrednjih timova. Da ga malo vidimo protiv ozbiljnijih klubova, pa da donesemo zakljucke.

Па баш су Металац и Смедерево јачи од Андрелехта нпр. Иначе, Мрђа је био у репрезентацији.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
skeva je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Чињеница је да ми имаом највише проблема са нападачком линијом. Актуелни нападачи у репрезентацији су грозоморни. Када погледам младу ни тамо не видим никога ко би могао да израсте у врсног нападача типа Милошевић. Од играча који тренутно нису у репрезентацији а можда би могли некада да буду, можда једино Калуђеровић може да израсте у доброг нападача али то је све на дугом штапу.
Тако да Клео (ако настави добро да игра!) треба да буде позван. Да је играч одбране или средине не би га требало звати јер смо ту добро попуњени.

A Vojo Ubiparip??? 8) 8) 8) 8)

Тачно. Њега заборавих.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Mrdja nikad nije dobio pravu priliku i ti to dobro znas. Po par minuta, ulazak sa klupe, nista vise. Ah, da. Vidjeli smo Klea protiv Sahtjora. Nije se sastavio sa loptom!
Da nesto vrijedi igrao bi taj u Italiji ili Spaniji, a ne u partizanu. Uostalom, zivi bili pa vidjeli gdje ce nakon partizana nastaviti karijeru. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Popokatepetl je napisao:
Black Boy je napisao:

Ne bih se baš složio. Ja navijam za Partizan, ali nisam za olako zvanje Klea (ili bilo kojeg ad hoc "Srbijanca") u reprezentaciju. Nema to veze sa nacionalizmom, taj trend mi se generalno ne sviđa u sportu, jer se gubi draž i smisao "reprezentacije".

E sad, uvijek se poteže ta Njemačka...Švabe su danas ono što je Australija već odavno - zemlja u kojoj živi treća generacija neetničkih Njemaca. Malo sam pogledao njihov roster: ovi igrači zbog kojih ih "prozivaju", ili su rođeni u Njemačkoj (nekima je jedan od roditelja Njemac), ili tamo žive od 2-3 godine. Jedini izuzetak je, koliko sam mogao primijetiti, Cacau, ali i on je morao osam godina čekati na njemačko državljanstvo (uslov je da se osam godina živi i radi u Njemačkoj).

Međutim, ovo treba razlikovati od "kupovine" stranaca za reprezentaciju. A ova situacija sa Kleom mi je baš takva, a pomalo i na silu. Mislim, čovjek je tu tek 2 godine ako se ne varam, ništa ga posebno ne veže za Srbiju.

Ovo je poenta price, a ne odnos navijaca Zvezde i Partizana prema igracima tih klubova... Covek nije posteno Knez Mihajlovom prosao a vec je za reprezentacije...

Nemacka ima 80M stanovnika i prosta je logika da je veliki broj "stranaca" u njoj, kod nas to nije slucaj... A ovi sto u svemu vide komplekse, ocigledno i nisu za raspravu jer ne vide dalje od Partizana/Zvezde...

Spoiler:
p.s. glupave komentare tipa kompleksi prema ovome i onome brisem

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 23:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma nigdje nismo prispjeli bez klea.Dajte ljudi molim vas ima li smo piksija,mijata,deju pa smo se brukali a sad ce prosjecan brazilac da nas podigne iz pepela.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Da li je Kleo pokazao veceras svoju borbenost?Covjek pogibe najvise,dakle reprezentacija,ali odma.Prebijenu kuju Zigica u banju.

Cuj Kleo se pokazao protiv manjih ili osrednjih timova :lol:
Kad je Partizan igrao sa Pyunikom i izbacio ih,onda je bilo ma kakav Pyunik i fudbal u Jermeniji,slab je to klub.Ajd o.k.
Dodje Helsinki e sad je guravo.Ispade Helsinki,onda da vam nije Klea ne bi prosli.Izvlacimo Anderleht.Odma komentari zna se od koga :lol: e sad da vas vidimo,izvukli ste najgoreg sto ste mgli.Da sad vidimo Klea.Lako vam je bilo prije.Sad je tu Anderleht.Aj sad!Kad ono Kleo opet.,Naravno onda ni Anderleht nije vise ozbiljniji nego slab ili osrednji :lol:

Vuk_samotnjak je napisao:
Znamo prozivas navijace Zvezde a po tebi bi Kleo trebao igrati samo zato sto nije Zvezdin igrac. :roll:

Nismo zvali Ramba da ne bi kao nastetio atmosferi u reprezentaciji ali zvacemo Klea iako se pola reprezentacije i fudbalske (ne forumske) javnosti buni.
Neko (Karadzic) ima oasan dil na osnovu Klea 100%

Kako smo se doskoro kurvanjski smijali Francuzima i njihovim reprezentativcima :-? tacno se vidi da nam malo treba da pljunemo na svoje Ja

Ne znas ti nista.Ko je vas prozivao.Vi ste se sami izprozivali svojim komentarima a ja dodjem poslije.Tako da nema potrebe da vas neko specijalno proziva.Umisljas ali nista novo.Koji Rambo sad? Kakve on ima veze sad sa Kleom.Rambo je trebao igrati a to sto ga niko nije zvao ja nisam kriv.Sad je kasno.I ja se i dan danas pitam zasto Bora Milutinovic ne trenira Srbiju ali jos nisam saznao pravi odgovor.Pises nesto sto nema veze sa ovim o cemu se raspravlja.Opet Karadzic nesto? Dokle :roll: kakve veze ima sto Kleo igra sad za Partizan.Kad sam reko nesto protiv Stojkovica,Stankovica ali Zigic i Pantelic su pacijenti.Ne nego ti neces Klea u rep. zato sto igra u Partizanu,to je ocigledno i ne samo ti.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ipak bih se zadržao u okvirima fudbala, koji po pitanju državljanstava možda ima i najčvršće zakone (u drugim sportovima često nije bitno da li je sportista nastupao za nekoga ili nije, u fudbalu jeste). Opet, ovo je moje mišljenje, i svakako prostor gdje i te kako ima mjesta za debatu. Činjenica je da je to trend i da će nas vjerovatno zahvatiti, samo je pitanje ko će probiti led.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 08:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Mrzim ovu jeb..u globalizaciju... i u sport se petlja

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pižon objavio spisak:

Golmani: Vladimir Stojković, Anđelko Đuričić i Željko Brkić

Odbrana: Branislav Ivanović, Pavle Ninkov, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Aleksnadar Luković, Slobodan Rajković, Ivan Obradović i Marko Lomić

Sredina: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Miloš Ninković i Milan Jovanović

Napad: Nikola Žigić, Danko Lazović i Dragan Mrđa

Nema Rukavine i Pantelića :D
Imamo 4 igrača koji mogu igrati lijevog beka :-?

Naredne godine predviđam i Kaluđerovića u napadu, to je tip napadača kakav nam nedostaje, koji zna dati, za razliku od Pantelića, Lazovića i Mrđe, koji se takmiče u smotanosti pred golom.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Samo me zanima sto nema Drage :)
Znam da se povrijedio pred SP, ali sta je sad sa njim? Ili ga Pizon jednostavno nije pozvao...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne znam igra li on uopšte? U svakom slučaju Drago je tata i Subotić još uvijek može samo kopačke da mu glanca.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 11:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Opet triple panjeva u napadu :roll:
Majku mu, ovaj pizdon tačno igra na 0:0...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
bih krade Ljajica a on zove copavog grijaca klupe Milijasa

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 14:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
subzero81 je napisao:
bih krade Ljajica a on zove copavog grijaca klupe Milijasa

Ako treba da zovemo igraca da nebi otisao da igra za drugu reprezentaciju onda smo pukli u svakom smislu. Vidim da se Ljajic nije ni ogradio od ovih tvrdnji tako da putuj igumane....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]