banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 17 Jan 2014, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Vujošević: "Nastavljamo da pravimo čudo, posle blokade računa, povredama igrača, sa svim problemima koji nas prate, zahvaljujemo se navijačima. RTS više najavljuje Evrokup, i o nama govori u potcenjivačkom smislu i govore o nama u negativnom smislu, kako ne trebamo da budemo šampioni u ovoj sezoni, to je moj komentar večerašnje utakmice".

Al' sto jede govna covjek to je strasno.

Cestitke od Zvezdasa!

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2013, 22:23
Može mu se ... :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Svaka cast Partizanu, sve cestitke.

Nakon ovakve sjajne, muske igre i pobjede njemu je jedino na umu da podjebava druge umjesto da uziva u pobjedi.

"Po teoriji većih brojeva mi smo navodno morali da dobijemo treću utakmicu sa CSKA, a po tome bi neki posle 11 godina trebalo da osvoje titulu pa nisu" rekao je Vujošević, napravivši time jasnu aluziju na učinak Crvene zvezde Telekom.

Ovaj covjek je govno posebne vrste, ono rijetko i obojeno.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pošto vam se toliko dopala Duletova izjava, evo da pogledate još koji put

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AZkFuLaPu3g[/youtube]

:P

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Čestitke Partizanu na odličnoj igri a Svinjoševiću se iserem u usta pogana.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bogdn Bogdanović, Amin !

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nego bio je jedan moment negdje u trećoj četvrtini kada je bilo 9 razlike za CSKA i Teodosić je šutirao za 3 pa promašio a naši nakon toga dali koš, da je tu pogodio bila bi prelomljena utakmica...vrlo bitan trenutak.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 00:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Uncle_Scrooge je napisao:

lajk

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nije folirao, on je stvarno bolestan covjek.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 01:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci najiskrenije vam cestitam. Ali ovaj covjek je bolestan i morao bi posjetiti neku ustanovu. Nakon (jos jedne) velike pobjede, gdje bi prica morala biti samo o Partizanu i igracima, i gradjenju price za sledecu utakmicu, da se nekako pokusa proci dalje, on pominje Zvezdu, drzavu, RTS, i koga sve vec.
Bolest stvarno ne bira.
A covjek fino kaze da je SK u pitanju, a on opet forsira javni servis. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 14:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.euroleague.net/main/results/ ... 013#!video

Obratite pažnju na komentatora...TPOJKA!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Uncle_Scrooge je napisao:

Kompleksas i debil

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 14:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I otima djeci slatkiše...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svaka cast!
Utakmica se kretala kako je trebalo, mali broj poena, guravo, rusi ispali iz ritma, bilo je to to. Nemojte da neko ikad vise kritikuje Gagica, jedino je on uspio cuvati Krstica :)

Vujosevic psihicki bolestan, ali to smo vec zakljucili, nista novo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Čuo sam od jednog trenera škole Partizana da su valjda odustali od Novaka i da ima neki Glišić sa Kupresa strašan talenat,dogodine bi trebao za Beograd.

Pohvalio je još jednog klinca a njega samo Erazmo zna :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 14:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mislio sam da sam prtestario,i da vise ne mogu zapalakat zbog sporta....zadnji put se to desilo prije 4 godine,na moj rodjendan 13 novembra 2010...nesvjesno,necu da placem,nije to za muskarca,ali maleta daje gol zelji ovdje,borac ide na 8 bodova zeljeznicaru kolo prije kraja,postaje jesenji prvak...svi oko mene se krste sta mi je,koji mi je qurac,covjek 40+ a place ko picka,ali dzaba....meni kroz glavu prolaze sve one nepravde od ndh i pavelica koji je zabranjivao borac,do ovih snsd-ovskih profitera koji su se bogatili na borcu,do seoskih djilkosa ilje dominikovica i sulje colakivica koji su sa sarajevskom kuhinjom dva puta izbacivali borac u drugu ligu,i svasta nesto nakon cega je borac uvijek ostajao BORAC,i tada nakon svega toga postaje prvak....dzaba,sve mi se skupilo,i izaslo iz mene tog novembarskog popodneva...vracaju mi se sve one slike kad niko (cak ni u BL) ne jebe Borac 2%,kad nas 100 gleda utakmice protiv Jedinstva iz Crkvine ili Ljubica iz Prnjavora u nizim rangovima,i odjednom moj Borac postaje prvak drzeve,prvi putu istoriji!!

.mislio sam da je to-to,i da nema dalje,ali qurac...

gledam sinoc onih 20 000 srba u beogradskoj areni,gledam one ruse sa neogranicenim budzetima i amerikancima koje pozele,cak i nasom djecom krsticem,micovom i dzaba....cak i ovoj eri globalizacije i krupnog kapitala,opet se pojavljuju neka srpska djeca,neki bogdanovici,tepici,gagici,milosavljeviljici,sa srcem kao Avala,i PRKOSE svim zakonima modernog drustva i finansijskih tokova...nemojte se ljutiti zato sto ja nisam nesto u tom fazonu dule debil,rivalstvo partizan-zvezda.ja to gledam sa ove srpske strane i nako onog promasaja sonny weemsa i pobjede partizana,suzu ne mozes zaustaviti....10 puta pustam ovu pjesmu,a norocito na ovoim djelu od 1.15....:"Tu se spaja Srem,Banat i Backa,tu se grle tri srca junacka,tu i dete rodni salas voli TU SE SRCE SA CELIKOM BORI!!!!!

Dzaba sve stotine miliona evra,svi ruski naftni tajkuni,dzaba sve...ZIVJELA SRBIJA I SRPSKO SRCE KOJE NIKO NEMA!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XUPlebVbgHM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 23:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Iako ABA ligu slabo pratim ove sezone,vecerasnja pobjeda u Zadru mi je posebno draga jer tamo nismo uspjeli pobjediti zadnjih 6 godina bez obzira na to sto otprilike isto toliko godina haramo regijom 8)
Zadar je jednostavno ekipa koja Partizanu nije lezala kada igra kod kuce i protiv njih se nije imalo rijesenja do veceras.
U sustini igrom nisam zadovoljan onoliko koliko rezultatima jesam.Cinjenica je da smo u ABA ligi u vrhu tabele ali slabo Partizan igra.Paradoksalno zvuci ali to je moje misljenje.Moze to bolje.Da nije Bogdana i donekle Kinsey-a mnogo vise poraza bi Partizan imao.Osim sto nema Westermana i Bertansa,pomalo su van forme Milosavljevic i Lovernj.Ne pruzaju partije kako inace mogu i kako su pokazali.Tepic je koristan u odbrani prilicno ali slab je on u napadu.Kinsey je dobar,odrzava se,mada ima dosta oscilacija.Veceras je bio katastrofalan u prvom poluvremenu.Imao je sut cini mi se 8/0 za dva poena,tako nesto.U drugom je malo proradio ali tako los ucinak za igraca njegovog kalibra je malo puno.
Gagic i Musli,ne znam sta da napisem.Jednostavno momci ili ne znaju ili mozda ipak nisu za pod koseve.Imaju oni neke svoje svijetle trenutke ali je to premalo i rijetko.Za ovo vrijeme provedeno na parketu trebalo je puno vise napretka biti ali oni to nisu postigli.Pa onaj Drobnjak pa cak i Vranes su za toliko vremena u Partizanu neke stvari ukapirali i njihov napredak je postojao ma koliki on bio.
Milutinov do sada prilicno ok mada je veceras bio pogubljen dosta.No,za njega se nemoze nista reci i treba jos sacekati a ima potencijala dobrog.Nama pod hitno treba centar.Mozda se ne dovodi niko zato sto posotje 3 u ekipi ali sa ovim centrima nece se daleko.Sut iz vana pojedinaca i Bogdan nece dugo trajati a vidjelo se sta se desi kad to zakaze.
Prvi mec koji sam gledao u ovoj godini je protiv CSKA u petak i nisam mogao vjerovati da smo njih uzeli.Da je to bio mec kod kuce protiv Galate,Zalgirisa,Bayerna pa hajd ali njih da uzmemo...nestvarno.Pobjeda velika ko kuca i svaka pobjeda u drugom krugu je velika.Steta jeste sto nismo uzeli Bayerna a cuo sam da smo imali nekih 15-ak poena prednosti u toku meca.Dobro je sto poraz nije veliki pa se moze ganjati pobjeda sa vecom razlikom kuci.Sam plasman u drugi krug je odradjen posao ostalo ako nesto se uhvati dobro i jest.
Ni ove pobjede ne bi bilo da ne bi Bogdana.Covjek ih je sam polupao kao serpe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ug-Ch0T8bjQ[/youtube]

8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m0TyhdZLjEg[/youtube]

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 22:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

hehe :)

Danas su najbolji bili Žo i Kinzi koji je i pored velikog broja promašaja iz igre odigrao odličnu odbranu (4 ukradene lopte) i pogađao u četvrtoj četvrtini (slobodna 7/8) a prelomio je naš dobri Tepara klač, kakva igra u zadnjih 5 minuta.

Treba pomenuti i dvije Gagićeve ukradene lopte.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2014, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

P.S. Gagića pljuvali šabani iz prvog reda publike i dobio tehničku, ko će ga znati zbog čega...Zadar za ovo vjerovatno neće dobiti nikakvu kaznu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]