banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 16:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
_zoka je napisao:
TaškoBL je napisao:
Vaznije je gdje je neko rodjen, nego ko je i sta je?
Geografija ispred nacionalnosti?!
Pa sto se reprezentacija zove i nacionalni tim? Ajd da ukinemo taj epitet.

Da,da i epitet se odnosi na državu ne na naciju u etničkom smislu.Reprezentacija države,ne naroda.
Po tebi,ni jedan Srbin ne treba da igra za BiH....Glupost.

Naravno da ne treba.

Nego, gdje piše da je SUbotić rođen u BiH?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Rođen u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Нормално да не би требали играт.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wrH-ydYC19w[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Izzard je napisao:
Rođen u Banjaluci.

Koje godine?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

1988. a 1994. otišao s ocem Željkom i majkom Svetlanom u Njemačku, potom u Ameriku.
Da li ima braće i sestara ne znam. Vjerovatno ima.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Hm, čovjek 'ladno strpa Rukavinu i Sulejmanija, momke rođene i odrasle u Beogradu, u isti koš sa Brazilcem Kleom, koji je prije dva dana dobio pasoš Srbije. Zbog čega? Zbog druge vjeroispovjesti...
Mislim, zdrav razum u potpunom odsustvu...

Protiv Klea, lično nemam ništa, mada bi njegovo guranje u reprezentaciju moglo da se tumači na više načina. Još dok je igrao za Zvezdu, smatrao sam ga odličnim napadačem, ali ostajem pri stavu da Srbija trenutno nema igru, ni ne stvara šanse, pa stoga realizacija nije ključni problem, da bi dotični bio urgentno pozivan u reprezentaciju. Uostalom, mišljenja sam da bi prije trebalo pružiti veću šansu Mrđi. Ako ništa drugo, momak je prošle sezone u slabijem timu, u istom rangu takmičenja, bio bolji strijelac od Klea...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nitro je napisao:
Hm, čovjek 'ladno strpa Rukavinu i Sulejmanija, momke rođene i odrasle u Beogradu, u isti koš sa Brazilcem Kleom, koji je prije dva dana dobio pasoš Srbije. Zbog čega? Zbog druge vjeroispovjesti...
Mislim, zdrav razum u potpunom odsustvu...

Ne zbog vjeroispovjesti, vec nacionalnosti...
Ja ne volim da ne-Srbi igraju za Srbiju i to mi smeta. Tebi ne smeta da igraju Rukavina i Sulejmani i to je to... Onda dovedemo i Clea i kojeg Kineza iz Vojvodine za par godina... Sta fali da Kinez Yun Num Nam, rodjen u Vojvodini, zaigra za 5-6 godina za Srbiju?! Nista... Neka igra ko god hoce.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Jao, ja se izvinjavam. To bitno mijenja stvari i moj pogled na njih...
A za koga bi dvojica pomenutih, po tvojoj logici, trebali da igraju?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nitro je napisao:
Citiraj:

Jao, ja se izvinjavam. To bitno mijenja stvari i moj pogled na njih...
A za koga bi dvojica pomenutih, po tvojoj logici, trebali da igraju?

Sao Tome i Principe.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ako covjek ima kvalitet da igra za reprezentaciju, nek igra. ako nema nek igra neko bolji od njega. ono sto bi ja volio je da se Kleo dokaze na malo jacem nivou od srpske lige pa da onda mozemo da pricamo da li je materijal za reprezentaciju ili ne. ako moze da nam bude od koristi, ja nemam nista protiv. mi stvarno nemamo napadaca, nekog ko je u stanju da strpa u go sve sto dobije, kao sto je nekad bio Savo.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo ja prvi priznajem da su Suki, Rukavina i zaboravljeni Ljajić veći Srbi od mene u smislu dopriinosa državi Srbiji (iako im imena i prezimena nisu ni 1% srpska za razliku od mog plemenitog prezimena čiji korjen seže do Nemanjića) i da nemam apsolutno ništa protiv njihovog igranja za reprezentaciju Srbije, osim u slučaju Rukavine koji je veći levat od mene.
Momci rođeni u Srbiji i igraju za reprezentaciju za koju žele.
Što se tiče Klea opet kažem do nedavno sam bio protiv toga a sad mi je otprilike svejedno i čak mislim da to ne bi bio loš potez.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
joj jest vi zakomplikovaste u vezi reprezentativaca:

1. svi iz RS koji mogu, tj. imaju kvalitet da bi igrali u reprezentaciji Srbije treba da igraju.
2. oni iz RS koji ocigledno nemaju dovoljan kvalitet za Srbiju, a sansu u BH reprezentaciji imaju, treba da igraju za BH ako zele da sebi pokusaju podici cijenu, ipak im je fudbal posao i ne treba se ljutiti na njih, ionako im je domet neka osrednja evropska ekipa.
3. svi nesrbi iz srbije - pa sto da ne? ako Sulejmani moze odigrati dobro, a pri tom mu srbovanje po tribinama ne smeta, ipak je to momak koji je tu rodjen, skolovan u klubovima iz Srbije, drzavljanin srbije u pravom smislu te rijeci.
4. dijaspora: imamo primjer Krkica i Spanije - ako se neko ne vidi u nacionalnom timu zemlje iz koje potice nemamo mu sta zamijerati... s tim u vezi ni "bosnjaci" nemaju sta da traze od Milosevica, Jovanovica, Subotica...
5. naturalizovati fudbalera = niposto.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ljudi, ajde malo realno, Rukavina je bio jedan od boljih igraca Srbije na utakmici.
Uostalom, on je asistirao kod gola.
Nije neki ekstra igrac, ni ja ga ne volim nesto pretjerano, ali je odigrao dobro.

No bilo kako bilo, ne zanima me toliko, pratim vaterpolo i kosarku i uzivam.
U utorak sam pratio prvo vaterpolo pa onda ove jadnike.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Читајући ваше одговоре у претходних пар страна просто нисам знао више о којој је теми заиста ријеч. Да се повремено не провуче Клео мислио бих да је ово нека тема посвећена предизборној кампањи.

Најмање пажње се посвећује игри, односно не-игри и стварима које су директно или индиректно везане за фудбал. О игри не треба додуше пуно трошити ријечи, јер исте није ни било. Ако је шта вриједно коментарисања када су "господа" са терена у питању то су конфузија, безидејност и код појединаца недостатак жеље али бојим се и знања. Како већ истичете наша игра по боковима је проваљена и на овој утакмици се то јасно и видјело. Бојим се да преметања играча нису дала никакав резултат и да би у наредним мечевима требало вратити Луковића на штопера а Обрадовића на бека. Што се неких рокада тиче мјесто по мени губи дефинитивно Лазовић а док Жигић остаје као нужно зло. Умјесто Лазовића у нападу очекујем Јовановић а његово мјесто би требало да заузме Тошић. Кузмановић би своју позицију уступио Нинковићу и то би било то. Најбоље што сада имамо. Треба додати да ово није крај свијета, квалификације иду даље и мислим да смо још увијек први фаворит групе.

Мени лично највише брину "оне" друге ствари, као на примјер, ко је дозволио да се на клупи не нађе ни један резервни нападач? На страну то што она два несрећника у шпицу не могу активно одиграти дуже од 70 минута, шта би било да се један повриједио? Зашто Куновац води репрезентацију ако је на сва звона објављивано да ће ту улогу имати Јанковић? И што је најбитније ко ће за то одговарати?

Добро да је неко споменуо и однос Куновац - Јана, мислим шта рећи, него срамота.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
UEFA kažnjava srpski savez zbog Save?

Predstavnici UEFA sastavljaju izveštaj sa meča Srbija - Slovenija i moguće su kazne za FSS. Savo Milošević ostao pri svom: "UEFA nas namešta godinama".

Posledice kazne koju je FIFA izrekla Radomiru Antiću zbog verbalnog duela sa urugvajskim sudijom Horheom Lariondom na Mundijalu, osetile su se već u drugom meču kvalifikacija za EP 2012. godine protiv Slovenije (1:1), ali to možda neće biti kraj naših muka.

Naime, Evropska fudbalska unija (UEFA), pod čijim se okriljem igraju kvalifikacije, razmatra mogućnost kažnjava Fudbalskog saveza Srbije zbog nedoličnog ponašanja Save Miloševića u loži stadiona Crvene zvezde i vređanja predstavnika UEFA, ali i zbog novog, lošeg ponašanja navijača Srbije (zviždanje tuđoj himni, sukob sa gostujućim navijačima, potom i policijom).

Milošević je delegate UEFA nazvao "džukelama" i "stokom".

Sudijski koordinator u FSS Zdravko Jokić, koji je bio domaćin predstavnicima UEFA (Belgijanac i Slovak) na meču Srbija - Slovenija, rekao je "Večernjim novostima" da će od njihovog izveštaja zavisiti i da li će protiv FSS biti pokrenut postupak.

"I ne samo zbog verbalnog napada Save Miloševića i Ivice Dragutinovičća, već su vrlo dobro videli i incident među navijačima na južnoj tribini i ponašanje tokom intoniranja himni. Ipak, ono što su mi rekli u vezi sa organizacijom meča uglavnom je bilo ocenjeno kao izvanredno", rekao je Jokić.

Rečnik kojim su se služili Milošević i Dragutinović, nakon što sudija nije svirao očigledan penal za Srbiju, bio je tipičan u takvim situacijama.

"Pa, znate već naš rečnik... Pritom, Milošević i Dragutinović su sve izgovorili na engleskom tako da su ih gosti vrlo dobro razumeli. Pokušao sam da zaštitim goste od napada i rekao sam Miloševiću da to sve nema smisla i da ne treba tako da se ponaša. Savez je odgovoran za ljude iz UEFA i samo srpski fudbal može da snosi posledice zbog ovakvih situacija, ali ne i Savo jer on nije ni funkcioner niti zvanično lice FSS", rekao je Jokić.
SAVO: NE MOGU MI NIŠTA!
<b>SAVO: NE MOGU MI NIŠTA!</b>

Dan posle oštrih kritika na račun UEFA, Milošević je ostao pri izrečenom.

"Rekao sam sve što sam imao. Ali, mogu da dodam i ovo: mi sportisti vrlo dobro znamo kada je suđenje namešteno. I niko ne može da nas prevari. Pa ni Portugalac Olegario Benkerensa", kategoričan je Miloševiić.

On tvrdi da je Portugalcu naređeno da ne svira penal za Srbiju!

"Njemu je tako naređeno! UEFA mu je naredila. Stalno nas nameštaju, godinama unazad, ne dozvoljavaju nam da igramo mirno i pošteno, moramo da budemo za tri gola bolji od protivnika da bismo pobedili. I stalno nas upozoravaju, nemojte da pričate protiv FIFA ili UEFA, svejedno, jer to nije dobro za naš fudbal. I mi ćutimo. E, ja neću više da ćutim", kaže nekadašnji reprezentativac.

Milošević se ne plaši kazne. "Ja sam prestao da igram fudbal, nisam ni fukcioner u FS Srbije. Ne mogu da me kazne", dodao je.

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
читао сам његову изјаву још јуче..
гамад погана.. очигледно је да су се окомили на нас! човјек је стисн`о муда и проговорио.. свака му част.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Toliko talentovana fudbalska zemlja, da uzima prosjecnog brazilca koji je buknuo na par tekmi...pa farani,luksemburzani i ostali sa 5ooo stanovnika ne pomisljaju da urade takvu glupost... Tako je tole pokusavao ugurati moreiru i dijaru u repku. Gdje su sad ta dva pijuna?Ma bolji je on od zige,pante i lazovica, ali je to covjek koji je pokazao da mu je karijera bitnija i od kluba i reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Cek, a ostalim nasim igracima nije??? Kad su ovi bolji igraci (sto igraju u boljim klubovima) odigrali dobro?? Izuzetak je Vidic koji igra stalno dobro... Ali Stankovic igra mnogo bolje za Inter nego za reprezentaciju... Zigic, Krasic, ma svi su takvi... Jednostavno nemaju volje da igraju za reprezentaciju kad su bolje pare u klubovima...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma jasno je da vecini nasih igraca nije stalo do repke...uostalom to je sindrom vecine gradjana srbije u potrazi za boljim zivotom,nista im nije sveto...cast izuzetcima kojih je malo...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
meni samo nije jasno gdje je igra sa SP-a?
Jeste da nismo prosli grupu na SP-u, ali u prosjeku ono je bila bolja igra nego ovo sad...
Sto se tice Stankovica, pa kako vise svima nije jasno da je njemu pozicija defanzivnog veznog najvise odgovarajuca...?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]