banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 11:52 Danas je 28 Mar 2026, 11:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 408 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: UFC
PostPoslato: 22 Feb 2026, 05:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Nakon brutalnog krošea kojim je uspavao protivnika Uroš prozvao Rokija.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2026, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Hajde sve performans, nokaut itd. da ne diskutujemo.

Stankela jesi slušao čitav govor poslije meča?

Odavno u UFC-u nisam slušao inspirativniji, samouvjereniji, hrabriji i drskiji govor kao ovaj od našeg Uroša. Bukvalno je poslao poruku i Dana White i čitavoj kategoriji i svima što sumnjaju u njega. Mislim da njegovo vrijeme tek dolazi, a kako sam shvatio dobio je i zeleno svjetlo od Trampa. :D

Žao mi je Delije, meni je čak išlo i na njegovu stranu, skoro čitav meč je imao inicijativu, ulazio prvi u razmjene, ovaj Moldavac je bio i dobro uzdrman, za razliku od Delije.. Opet Moldavac imao dobre kontre, malo i otvorio Deliju, ali je meni generalno utisak da je Delija bio bolji borac u tom meču.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2026, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uroš je bio brutalan. Onakva prodornost, samopouzdanje, energija pa čovjek je zapalio Hjuston kao da je domaći teren. Nije samo pobijedio, nego je ostavio utisak zvijezde.

A onda hladno prozove event u Beogradu i to direktno od Donald Trumpa. Pa ko to radi? Lik ne razmišlja malo, lik razmišlja globalno. To je taj mentalitet. Legenda.

Što se Delije tiče ja sam isto imao osjećaj da je uradio više ukupno. Prvu rundu je možda izgubio bukvalno za jedan udarac i tu malu nijansu štete. Drugu je uzeo čisto, bez dileme. Treća je čisto otišla Spivaku, ali to je generalno bio tijesan meč.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2026, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Baš baš sam se oduševio našim Urošem, bukvalno sam premotavao 3x govor i ono ježio se uz njega.

Ovo za Deliju, okej, generalno možda kada bi gledao runde posebno, možda i jeste ovaj dobio 1 i 3. Ali nekako generalni utisak je da je Delija imao inicijativu, više išao naprijed, više pritiskao, pokazivao veću želju za tučom i sve ostalo. Nekako, iako možda kad bi se gledalo sve generalno možda i jeste Moldavac zadao više udarac, više otvorio Deliju, ali u drugoj rundi si imao onaj skoro po 'nok daun' Moldavca. Meni bi to lično prevagnulo na Delijinu stranu. Šteta baš, jer realno nije kao razbijen. Al opet, uz ovakav pristup, mislim da je za Deliju ostanak u UFCu zagarantovan. Bukvalno mladi borci da vide kako treba izgledati, tući se i ponašati se borac kada uđe u UFC.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2026, 18:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2026, 09:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Iskreno, iz mog ugla ovo rivalstvo je daleko od završenog. Janičić je realno deklasirao Bojkovića i to je činjenica koju niko ne može obrisati prozivkama na konferencijama.

Bojković je nakon pobjede nad Ivanom opet krenuo sa teškim riječima, prozvao Janičića. Razumijem hype, razumijem emociju, ali kad si već izgubio prvi meč prilično uvjerljivo, možda je bolja opcija tražiti revanš djelima, a ne riječima.

Sa druge strane, ni Janičić mu nije ostao dužan u komentarima na društvenim mrežama.

Ako do revanša dođe, to bi bio jedan od najvećih regionalnih mečeva u ovom momentu. A tada ćemo stvarno znati da li je prvi meč bio slučajnost ili jasna poruka.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2026, 00:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stiže nam jak UFC sa mečevima koje je jako teško predvidjeti.

BMF titula je u main eventu i mislim da je meč realno sa podjednakim šansama za pobjedu oba borca.
Oliveira izjavljuje da će raditi banger na nogama i ako se to desi teško da će moći da se nosi sa kretanjem i volumenom udaraca koje Maks ima u svom repertoaru. Pretpostavljam da će ipak čekati priliku da ga završi u parteru.

Borralho je blagi favorit kod kladionica zbog tempa borbe i brzih kombinacija na nogama, ali matchup je opet fifti fifti jer je de Ridder opasniji na podu.

Rob Font protiv Raula je u suštini meč iskustva protiv mladosti koja je željna dokazivanja. Meč je opet 50/50 i ako Font preživi grapling šanse mu enormno rastu da dobije na odluku.

I borba Rodriguesa protiv Ferreira je borba gdje oba borca imaju brutalan nokaut power. Radi se o revanšu gdje je Bruno dobio nokautom. Sada Rodrigues vjerovatno neće preopušteno stati ispred protivnika i čekati da ga pogodi. Ko će dobiti meč teško je pogoditi. Najvjerovatniji ishod je da će mač trajati jako kratko rundu ili dvije.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2026, 07:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nažalost, od očekivanog bangera nije bilo ništa ali ono što smo dobili bila je brutalna demonstracija partera. Charles Oliveira je podsjetio cijeli MMA svijet zašto je godinama važio za jednog od najopasnijih grapplera u lakoj kategoriji.

Priča da je RNR opasniji na podu pokazala se kao čista zabluda.

Sprema nam se veliki White House Card, a glavnu borbu predvode dva apsolutna fanatika Topuria protiv Justin Gaethja. To je sudar eksplozivnosti i čistog haosa.

Komejn event je jednako intrigantan gdje imamo Pereiru protiv Gana. Striker svjetske klase protiv jednog od najpokretljivijih teškaša koje je MMA vidio. Ako Pereira pogodi svoj lijevi kroše svjetla se gase. Ako Gane nametne kretanje i distancu može ugroziti Pereiru kao što je Aspinala.

Vrh

[ 408 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Sva vremena su u UTC [ DST ]