banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 10:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2004, 00:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
e malo ste skrenuli sa teme grobari ruzni. Skupite ovo malo grobara koliko ih ima u bl i iznajmite jednu sobu u hotelu (mislim da ce biti dovoljno prostora da svi vi navijaci stanete u nju) i tu se guzite i sladite do mile volje. A ovde se prica o prvenstvu SCG a ne o nekoj jadnoj grupici luzera!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2004, 17:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
Ulrich,uvijek imas strasne komentare :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2004, 03:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
Ulrich je napisao:
e malo ste skrenuli sa teme grobari ruzni. Skupite ovo malo grobara koliko ih ima u bl i iznajmite jednu sobu u hotelu (mislim da ce biti dovoljno prostora da svi vi navijaci stanete u nju) i tu se guzite i sladite do mile volje. A ovde se prica o prvenstvu SCG a ne o nekoj jadnoj grupici luzera!!!

дјечак, ти си јако млад...питај тату како је било прије 15-20 год :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2004, 12:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
eeee Grobaaaariiii...nemojte sad da skrecete sa teme (a i bezze je da se toliko vrijedjate ovde, mislim i na jedne i na druge)
Sta je rec?!? sta bi sa Zeleznikom :}}} dobro, jest na guzove, al sta da se radi, nismo u formi :) zamislite sta ce da bidne kad se vrnemo u pravu formu 0X nju tempiramo za kvalifiacije u LS :D :onfire:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2004, 12:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Ulrich je napisao:

A vas je brooka puno...sa izuzetkom Brigate..koja opstaje zahvaljujuchi Djoletu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2004, 20:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

uuuhuhhuuuhuuuuuu sta bi ono??? partizan nerjeseno sa komom :lol: mene bi bilo baaas :oops: :cry: hehhehee ajd, nema veze! bice bolje!! nadam se da ce te se trgnuti malo, jer u suprotnom nece biti interesantno :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2004, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Što bi Švabe rekle, Južni Front, Kom, Kom hier ;)

Fino piše na sportskoj centrali...ko drugome jamu kopa...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2004, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Žigić - Zeta 4:0 ;)

Rezultati utakmica 18. kola igranih u nedelju:

Crvena Zvezda - Zeta 4:0 (3:0)
Žigić 10', 13', 45', 70'

Obilić - OFK Beograd 3:0 (1:0)
Đokić 12', 67', 73'

Tabela posle kompletnog 18. kola:

1. Crvena Zvezda 18 15 1 2 39:7 46 bodova
2. Partizan 18 13 2 3 36:15 41
3. Sartid 18 10 4 4 32:21 34
4. Železnik 18 10 3 5 27:15 33
5. OFK Beograd 18 8 6 4 21:19 30
6. Hajduk Kula 18 8 3 7 18:15 27
7. Obilić 18 8 2 8 24:18 26
8. Sutjeska 18 8 2 8 25:21 26
9. Zeta 18 7 4 7 24:24 25
10. Zemun 18 6 5 7 15:17 23
11. Vojvodina 18 4 8 6 17:22 20
12. Budućnost (BD) 18 6 2 10 21:32 20
13. Radnički (O) 18 2 9 7 14:24 15
14. Borac Čačak 18 3 5 10 16:34 14
15. Kom 18 3 2 13 14:42 11
16. Napredak 18 2 4 12 14:31 10

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2004, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mjau ... 4:0, dobice i ostali po glavi ovako :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 11:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

umiri se Juzni front :lol: eeee momci, niste se valjda s mosta pobacali

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 08:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

aj dobro je, zivi ste!! :D ja se bio zabrino

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 12:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:52
Ja PFC stvarno neznam ko ce ove godine biti prvi posto je KOM:PARTIZAN 0:0 a CZ je dobila ZETU za 4:0 pa je zato sada razlika 5 bodova :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 14:57 
Pripravnik
Pripravnik

полако има још да се игра, цз је великој предности, бодовној и психолошкој!
међутим то ништа не мијења, као што мој пријатељ рече
УПРАВИ У ИНАТ УВИЈЕК УЗ ПАРТИЗАН!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ako nastavite tako POLAKO, necete nas bogme stici :lol: ali nista zato...pa imali ste i vi svojih 5 minuta, prosle godine...sad dolazi nasih 15 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik

lubax je napisao:
ako nastavite tako POLAKO, necete nas bogme stici :lol: ali nista zato...pa imali ste i vi svojih 5 minuta, prosle godine...sad dolazi nasih 15 8)

прошле???
а претпрошле? :wink:
а ЛШ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa LS je, koliko me sjecanje sluzi, bila (za vas :D ) prosle godine, bas kao i osvajanje titule. Ok, i pretprosle ste osvojili titulu (??jesam li u pravu?? ebote, sve sam zaboravio!! :( ), ali pravih 5 minuta ste doizvjeli prosle!!!dakle.... ove nemate sanse! niste je imali ni sa sampionskim timom, a kamoli sad kad ste ostali bez Delibasica, Ilica, Ilijeva (i on je otiso, jel tako?) i vesta!! Ma, mislim mi smo stvarno debili...u stvari ne mi, nego uprave i PFC i Zvezde. matere mi, ja bi zabranio odlazak fudbalera u inostranstvo bar do 24 godine. Evo vi rasprodaste tim odma, cim ste postigli neki uspjeh, umjesto da ste (kao svi respektabilni evropski klubovi) jos ojacali ekipu, nebi li sledece napravili jos vise! Ali ne, ovim debilima je lakse odma prodati sve sto valja, dobiti neku kintu, i...ajmo sve iz pocetka! Prava smo pijaca! A ova zabrana bi bila dobra i za fudbalere, jer mnogi od njih premladi i jos neformirani odu, gladni za parama. a onda u jakim ekipama sagore ili griju klupu u najboljem slucaju! istina je da dobiju mnogo vece pare, ali to je samo na pocetku, dakle prvu-drugu godinu...a onda ce ku*ac da dobiju, ako ne igraju kako valja! Pa uzmimo samo primjere Ognjenovica (gdje je covjek sada???otiso na velika vrata, stigo i do Reala, a onda sipak!! sigurno se pokajao! sad bi i u Zvijezdi samo drzo peskire... i mozda donosio vodu-ako se potrudi na treningu :lol: ), a tu je i Isailovic iz Partizana(sjecate li ga se?? dobro je igrao, u vrijeme kad je stankovic bio u zvijezdi. zna li iko gdje je taj covjek sada! da nije umro!??). Ima tu jos masa primjera....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 00:59 
Pripravnik
Pripravnik

морам се сложити с тобом.
публика се почела враћати на стадионе, а они (уораве) опет исту пјесму!!!!
срамно!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

lubax je napisao:
pa LS je, koliko me sjecanje sluzi, bila (za vas :D ) prosle godine, bas kao i osvajanje titule. Ok, i pretprosle ste osvojili titulu (??jesam li u pravu?? ebote, sve sam zaboravio!! :( ), ali pravih 5 minuta ste doizvjeli prosle!!!dakle.... ove nemate sanse! niste je imali ni sa sampionskim timom, a kamoli sad kad ste ostali bez Delibasica, Ilica, Ilijeva (i on je otiso, jel tako?) i vesta!! Ma, mislim mi smo stvarno debili...u stvari ne mi, nego uprave i PFC i Zvezde. matere mi, ja bi zabranio odlazak fudbalera u inostranstvo bar do 24 godine. Evo vi rasprodaste tim odma, cim ste postigli neki uspjeh, umjesto da ste (kao svi respektabilni evropski klubovi) jos ojacali ekipu, nebi li sledece napravili jos vise! Ali ne, ovim debilima je lakse odma prodati sve sto valja, dobiti neku kintu, i...ajmo sve iz pocetka! Prava smo pijaca! A ova zabrana bi bila dobra i za fudbalere, jer mnogi od njih premladi i jos neformirani odu, gladni za parama. a onda u jakim ekipama sagore ili griju klupu u najboljem slucaju! istina je da dobiju mnogo vece pare, ali to je samo na pocetku, dakle prvu-drugu godinu...a onda ce ku*ac da dobiju, ako ne igraju kako valja! Pa uzmimo samo primjere Ognjenovica (gdje je covjek sada???otiso na velika vrata, stigo i do Reala, a onda sipak!! sigurno se pokajao! sad bi i u Zvijezdi samo drzo peskire... i mozda donosio vodu-ako se potrudi na treningu :lol: ), a tu je i Isailovic iz Partizana(sjecate li ga se?? dobro je igrao, u vrijeme kad je stankovic bio u zvijezdi. zna li iko gdje je taj covjek sada! da nije umro!??). Ima tu jos masa primjera....

APSOLUTNO U PRAVU!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2004, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Posle utakmica 19. kola fudbalskog šampionata SCG, Crvena zvezda povećala je prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan na 7 bodova. "Crveno-beli" su na Marakani pobedili Kom sa 2:0, dok su OFK Beograd i Partizan igrali nerešeno 1:1. Oba gola u veoma gruboj utakmici, u kojoj su isključena 4 igrača, postignuta su u sudijskoj nadoknadi vremena. OFK Beograd je poveo golom Cvetkovića u 96. minutu, dok su crno-beli izjednačili preko Radonjića u 100. minutu. Meč je bio u prekidu 7-8 minuta, kada je u finišu meča došlo do velike tuče igrača.

Na Marakani lider je rešio sve probleme već u prvih 25 minuta, kada su Mladenović i Krivokapić pogodili mrežu kluba iz predgrađa Podgorice. U ostatku meča "crveno-beli" više su osluškivali šta se dešava na Karaburmi, nego što su se bavili zbivanjima na sopstvenom terenu. Kao i Zeta prošle nedelje, i Kom je časno reprezentovao crnogorski fudbal na Marakani, stvorivši nekoliko odličnih prilika za pogodak, ali je Dišljenković još jednom ostao nesavladan.

Hm, miševi opet nervozni...

Jes jebena ova romantika ;)

ZVEZDA!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]