Drugi dio dana nije bio tako uspješan za džudistikinju Maricu Perišić koja se oprostila od daljnjeg takmičenja jer je naletjela na razijačicu iz Japana koja joj je pokazala ko je ko u oovm sportu. Ostala je bez medalje, baš kao i Stefan Bunčić juče i Milica Nikolić prekjuče.
Iskreno, mislim da se bokserka Natalija Šadrina provukla. Malo su mi sudije, prevagnule u našu korist. Meni je, ovako laički, Alžirka bila bolja. Dobro je to što ide dalje, a loše što smo već ostali bez Sare Ćirković, tako da situacija nije svijetla.
Anja Crevar posljednja u kvalifikacijama, pozdravila se sa medaljom, baš kao i naša plivačka štafeta prekjuče i Velja Stjepanović kojem čemo samo za utjehu ostati da je bio najbrži u kvalifikacijama.
Jovana Arsić u veslanju jedva u četvrtfinale, muški dvojac u skifu Pimenov Mačković u polufinale, tek kroz repesaž. Istina u njemu su bili dominantni osvojivši prvo mjesto.
Sve je to tanko, i nema tu medalja, ako bude ovako išlo.
Jedino su strijelci, po naviici osvjetlali obraz. Odbojkašice sjajne. Novak odličan. E sada su na potezu basketaši, pa ponovo vaterpolisti koji su jedva dobili Japan, pa odbojkaši koji jesu igrali odlično protiv Francuske, ali su ipak izgubili i na kraju košarkaši. Mikec i Arunovićeva sutra za zlato, ako Bog da.
Evo najave za sutra:
Citiraj:
Уторак, 30. јул:
09.30 Веслање, женски скиф - четвртфинале (Јована Арсић)
09.30 Стрељаштво (микс), ваздушни пиштољ 10м - финале (Микец, Аруновић)
10.30 Аустралија - Србија (ватерполо, мушкарци)
11.10 Веслање, мушки дубл скул - полуфинале (Пименов, Мачковић)
11.17 Пливање (м), 100 метара слободно - квалификације (Андреј Барна, Велимир Стјепановић)
17.00 Словенија - Србија (одбојка, мушкарци)
22.35 САД - Србија (баскет 3x3)