shakal je napisao:
Budimo realni, Terminator je jedina stvar vrijedna postovanju u manjem milanskom klubu.
Чини ми се да му је надимак Трактор. Ал дефинитивно је најспремнији Интерист.
Јуве би требао бити први фаворит, међутим ове сезоне имају играње ЛШ и још на клупи неће бити Конте. Довољно да освајање не буде лагана шетња.
Интер је некако у тишини довео пар солидних играча и сигурно да могу да се изборе за мјесто које води у ЛШ. А треба узети у обзир и да играју ЛЕ, што значи да ће сва пажња бити усмјерена на првенство.
Милан је највише ослабљен и ако ћемо реално, они су и највећа непознаница, одлазак Ибре можда и није лоша ствар, али Силва је незамјенљив. Нису они опет толико лоши, колико је остатак лиге слаб. Биће они ту негдје у врху, али у Европи ће се брукати. Ово што сам ја гледао, Монтоливо и овај неки чамац којег су довели, Кевин Констант, биће добра појачања. А ако ћемо гледати традицију, мислим да ће након ове размјене Пацини бити одличан у Милану. Са здравим Патком, могу до врха, али од тога неће бити ништа. Штета да тако велики таленат пропадне.
Рома и Фиорентина би могли изненадити, Наполи и Удине ће опет бити јако неугодни и неко од ових екипа би могао узети то треће мјесто, па би или Интер или Милан могли извисити.
Мада све кад се узме у обзир, и од оне некад прејаке лиге остала је гола ку**ина, која није занимљива за гледати, па и не чуди слаба посјета.