banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jan 2012, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
У Новом Саду је очајна атмосфера, и у Бегораду је, али је у БГ колико-толико боља. Требали су у Нишу или Кг играти, али шта да се ради. Ваљда ће Београђани изненадити, атмосфером :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2012, 18:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja ne sumnjam da će biti užarena atmosfera u Beogradu. Samo da ne bude preužarena. :)
Nova, ne igra se u Kg, već u Vršcu, koliko znam.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2012, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Еразмо волио бих да могу бити толики оптимиста,колико ме памћење служи ни подршка одбојкашима,одбојкашицама,ватерполистима,о фудбалерима да и не говорим није задњих година ни у од ужареног. Проблем је што већину карата разграбе спонзори,који доводе пензосе у халу којима је тешко и кад се химна свира устат,један дио оде омладини демократске фашистичке странке и шта онда очекиват,имамо ли у виду да ће бити 1500 Данаца........

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 00:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Maj 2011, 17:39
Grupa A (Beograd)

Slika Srbija
Slika Slovacka
Slika Danska
Slika Poljska

Sigurno jedna od najzanimljivijih grupa u kojoj ce se sve znati tek u sestom kolu.Sve cetiri reprezentacije su dosta kvalitetne i imaju visoke ambicije na ovom prvenstvu.Domaca Srbija je realno dobila tesku grupu za prenijeti bodove.U dalji krug ce najvjerovatnije domacin sa Danskom i Poljskom.Ove dve reprezentacije ne odgovaraju Srbiji i u to smo se mogli uvjeriti proslim prvenstava.Domacin Srbija ce vec na otvaranju prvenstva igrati veoma vazan mec sa Poljskom i ako pobjede vec otvaraju vrata za drugi krug.Srbija nema losu ekipu, dobro su popunjeni na bekovskim pozicijama, golmani dobri, samo krila mogu biti problem.Tu je uvijek dobri Ivan Nikcevic, a ostale cemo vidjeti.Slovacka iako dosta dobra ekipa mislim da nema sansi u ovoj za njih super teskoj grupi.Oni igraju dosta brz rukomet i dosta lopti bacaju na lijevu stranu terena gdje su bek Daniel Valo i krilo Ademarov Martin Stranovsky.Mislim da mogu da pomrse racune velikima, ali opet Slovaci ce zavrsiti na poslednjem mjestu u grupi.Danska u Srbiju dolazi kao glavni favorit za zlato uz Francuze.Imaju strasnu ekipu koju vodi sjajni Ulrik Wilbek.Igraju brz, savremen rukomet, cvrsta odbrana i vecina reprezentacija se ne moze nadigravati sa Dancima.Imaju dosta iskusnih i dosta mladih, ali talentovanih rukometasa i mislim da ce Danci biti prvi u grupi i da ce prenijeti maksimalnih cetiri boda u drugi krug.Poljaci zadnjih godina su uvijek tu negdje pri vrhu.Imaju dosta dobru reprezentaciju, sa sjajnim pojedincima koji igraju u vrhunskim klubovima.Ali na ovo takmicenje putuju bez prvog golmana Slawomira Szmala i jako vaznog beka, iskusnog Marcina Lijevskog.Ovo je veliki hendikep za selektora Bogdana Wentu.Poljaci prolaze ovu grupu sad sa kog mjesta vidjecemo, jer ce dosta toga odluciti taj prvi mec sa domacinom prvenstva, Srbijom.

Grupa B (Niš)

Slika Makedonija
Slika Ceska
Slika Svedska
Slika Njemacka

Kao i grupa A ova grupa je isto tako jako nepredvidiva.Makedonci jesu ovde najlosija reprezentacija, ali imaju taj neki kvalitet da pariraju Cesima, pa mozda i Svedjanima i Njemcima.Uz to, Makedonci ce imati sjajnu podrsku sa tribina u dvorani Cair jer ce sigurno doci na hiljade navijaca iz te zemlje, tako da mislim da ce ove favorite dosta namuciti Lazarov i drustvo.Veliki je hendikep za selektora Makedonije Zvonka Sundovskog je neigranje prvog pivota iskusnog Vance Dimovskog koji je povredio ligamente koljena.Ceska je reprezentacija za koju isto tako mislim da moze pomrsiti racune velikima.Igraju dosta brz i moderan rukomet, sto sigurno nece odgovarati "Svabama".U svojim redovima imaju sjajnog Filipa Jichu i jos par dobrih pojedinaca tako da mislim da bi Cesi mogli zauzeti to trece mjesto u ovoj grupu.Svedska u Srbiju dolazi jako oslabljena.U Srbiju nece ici nema Carlen (HSV Hamburg GER) Ahlm (THW Kiel GER) Källman (Atletiko Madrid ESP), Lukas Karlsson (KIF Kolding DEN), Robert Arenhius (Silkeborg DEN) i prema zadnjim vjestima i bek Dalibor Doder.Kako ce ekipu sloziti selektorski par Lingren i Olsson vidjecemo, ali i bez ovih vaznih igraca Svedjane moram pohvaliti jer oper imaju sjajnu ekipu.I pored velikih problema mislim da ce Svedjani zauzeti to drugo mjesto iza Njemacke.Njemci po meni imaju sjajnu ekipu, sve su to igraci iz Bundeslige koja je najjaca liga na svijetu.Ipak njemacki klupski i reprezentativni rukomet se ne mogu porediti.Njemacka dugo vec ceka neki dobar rezultat na velikim takmicenjima.Prosle godine bivseg selektora Branda popularnog "Brku" je zamjenio Martin Heuberger.Mislim da Njemci mogu daleko dogurati iako ih svi pre pocetka otpisuju.Prvo mjesto u grupi B za "Pancere".

Grupa C (Novi Sad)

Slika Madjarska
Slika Rusija
Slika Spanija
Slika Francuska

U ovoj grupi su poznate dve ekipe koje ce zauzeti prva dva mjesta u grupi.Te reprezentacije su Francuska i Spanije, jer su daleko najkvalitetnije od ostalih i bilo bi veliko iznenadjenje da ne budu na prva dva mjesta u ovoj grupi C.Madjari imaju dobru ekipu, tu su vecina igraca prvaka drzave Veszprema.Ipak hendikep za selektora Mocsaia je neigranje najvece zvijezde Laszlo Nagya koji je kapiten spanske Barcelone, jer je on jos uvijek u losim odnosima sa ljudima iz saveza svoje zemlje tako da nece biti ni na ovom takmicenju.Madjari su jako dobro igrali u prijateljskim mecevima i ako sa takvom formom dodju u Srbiju moze biti svasta.Ipak mislim da ce Madjari igrati sa Rusijom za to trece mjesto i nasim susjedima dajem malu prednost.Ruse ne treba podcijeniti.Imaju dosta dobru ekipu, ekipu koja igra vec godinama zajedno, jer 90% igraca igra za Chekhovskie Medvede koje vodi legendarni Vladimir Maximov.Maximov je i dugi niz godina selektor ruske reprezentacije.Kao sto sam i rekao Rusi ce se boriti sa Madjarima za prolaz u drugi krug.Spanija po meni jedan od favorita.Ovu grupu lako prolaze samo je pitanje koliko ce bodova prenijeti.Pobjedice i Ruse i Madjare, a derbi ce biti sa Francuzima.Mislim da ova Spanija moze parirati aktuelnim evropskim prvacima.Spanci ce naraviti dosta problema Francuzima.Ipak Spanci imaju malih problema sa povredama..Selektor Valero Rivera ne moze racunati na prvog golmana Sterbika, beka Chema i krilo Rocasa.Rivera ima na raspolaganju dosta kvalitetnih igraca i moci ce zamjeniti ovu trojicu igraca.Bio bi lud kad nebi rekao da nisu Francuzi prvi favoriti za osvajanje i prvo mjesto u ovoj grupi.Kao sto sam rekao Francuzi bi se mogli namuciti dosta sa "furijom", ali vidjecemo."Pjetlovi" sigurno hoce da koracaju ka novom naslovu i jos jednoj potvrdi da su najbolji na svijetu.Selektor Onesta nece moci racunati na desnog beka Williama Accambraya i krilo Michaël Guigoua.Onesta ce moci zamjeniti Accambraya jer ima dosta kvalitetnih igraca na bekovskim pozicijama, dok ce sjajnog Guigoua mjenjati Bingo i Honrubia - dva dosta dobra igraca.

Grupa D (Vršac)

Slika Hrvatska
Slika Slovenija
Slika Island
Slika Norveska

U ovoj grupi takodje mozemo reci koje dve ekipe ce zauzeti prva dva mjesta - Island i Hrvatska.Hrvatska u Srbiju putuje kao jedan od favorita za medalje.Selektor Slavko Goluza ima na raspolaganju dosta mladu ekipu, ali isto toliko kvalitetnu.Hrvati konstantno igraju jako dobro na velikim takmicenjima bez obzira sa kakvom ekipom dosli.Ipak Hrvati u Srbiju putuje bez njihovog trenutno najboljeg desnog krila i pucaca sedmeraca Vedrana Zrnica.Ipak njega ce da kazem zamjeniti jos jedno sjajno krilo Ivan Cupic koji ce preuzeti i izvodjenje sedmeraca.Koliko ce Hrvati prenijeti bodova u drugi krug zavisice od meca sa Islandom.Slovenci dolaze na neko veliko takmicenje od 2010. godine kada su igrali EP u Austriji i zauzeli 11. mjesto.Selektor Slovenije Boris Denic ima problema sa povredama svojih rukometasa pa tako u Srbiju nece putovati Jure Natek i Nenad Bilbija, dok ponajbolji slovenski rukometas Vid Kavticnik je rekao da nece da igra za svoju zemlju.Dpsta problema za Sloveniju i mislim da ce oni zavrsiti poslednji u svojoj grupi.Reprezentaciju Islanda stavljam u red favorita.Imaju strasnu ekipu i bez povredjenog Olafura Stefanssona.Igraju strasno brz i moderan rukomet, odbrana im je cvrsta poput francuske tako da njihova igra ne odgovara gotovo nikome i to dovoljno pokazuju sjajnim rezultatima na velikim takmicenjima.Vrlo su iskusna reprezentacija i mogu daleko dogurati i dajem im prednost nad Hrvatima i mislim da ce Islandjani zauzeti prvo mjesto i u drugi krug prenijeti maksimalan broj bodova.Kao i za Islandjane brza igra je i karakteristicna i za Norvezane.Imaju solidnu ekipu.Nije to ekipa sa puno nekih velikih zvijezda, ali su dugo zajedno, imaju dobrog golmana Erevika koji ce zamjeniti legendarnog Egea na golu, odlicnog pivotmena Myrhola i sjajne sutere Mamelunda i Borge Lunda.Odbrana bi mogla biti dosta bolja jer se u reprezentaciju vratio veteran Johnny Jensen.Za selektora Hedina je veliki hendikep neigranjem prvog golmana Steinar Egea i sjajnog beka Kristian Kjellinga.Mislim da su ipak Norvezani dosta kvalitetniji od Slovenaca i da ce zauzeti to trece mjesto i plasirati se u drugu fazu takmicenja.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 01:41 
Bič božji
Bič božji

drinin vuk je napisao:
Еразмо волио бих да могу бити толики оптимиста,колико ме памћење служи ни подршка одбојкашима,одбојкашицама,ватерполистима,о фудбалерима да и не говорим није задњих година ни у од ужареног. Проблем је што већину карата разграбе спонзори,који доводе пензосе у халу којима је тешко и кад се химна свира устат,један дио оде омладини демократске фашистичке странке и шта онда очекиват,имамо ли у виду да ће бити 1500 Данаца........

Jebi ga, može biti svašta. Ali mislim da će biti dobra atmosfera i da će imati dobru podršku.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Карабатић за Журнал: Волео бих да Србија освоји сребро
Мање од десет дана остало је до почетка Европског првенства, чији је домаћин наша земља. Доћи ће у Србију велики број најпознатијих и најбољих играча Европе и света.
Ипак, све очи упрте су у само једног и јединог, најбољег играча планете – Николу Карабатића. Рођени Нишлија брани боје актуелног светског, олимпијског и европског првака Француске, а ексклузивно за Спортски журнал Никола је радо прихватио разговор:Да ли се радујете доласку у родну земљу?
Пресрећан сам из много разлога. Поново ћу бити у земљи у којој сам рођен и у којој сам провео прве године живота. Моја најближа родбина коју имам, осим мајке и брата, живи у Нишу, али биће са мном у Новом Саду све време шампионата, до краја јануара. Такав је договор. Радујем се и сусрети са многим пријатељима из рукометног света и из Београда и из Ниша и осталих околних земаља
Никола је наставио:
Знам да се у Србији, где је по традицији незаборавно гостопримство, сва такмичења организују до перфекције и знам колико су генерални секретар РСС, мој и пријатељ мога оца Божа Ђурковић, и председник Веља Марјановић са свим градовима учинили да добију организацију и да све протекне у најбољем реду.
Да ли имате нешто да поручите фановима у Србији и грађанима наше земље?
Честитам им Нову 2012. годину и наравно Божић. Желим да Србија освоји једну од медаља. Било би дивно, зар не. Французи злато, а Србија сребро или бронзу. И видимо се за седам дана. Наравно, поздрав и свим читаоцима и редакцији Спортског журнала.

8)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 12:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2011, 17:45
Колико је тачно оно што сам чуо прије пар дана да ће ЕП у Србији преносити Арена канал?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 16:16 
Bič božji
Bič božji

Nemoj mi to govoriti. Najbolje još da RTS ne prenosi, pa da nemam gdje gledati.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 17:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ako sad nista ne napravimo, necemo nikad...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ima li gdje prenos prijateljske sa Makedonijom ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
RTS 2

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
RTS2

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neki stream ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Cosa Nostra je napisao:
Neki stream ?

http://www.balkansport.info/schedule/22 ... 012-a.html

samo se trebas registrovati

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kakav sut ima ovaj vujin,nije normalan

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Cosa Nostra je napisao:
Neki stream ?

Registrovao sam se ali opet nece :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
mandrak je napisao:
Cosa Nostra je napisao:
Neki stream ?

Registrovao sam se ali opet nece :-?

kako nece jebem mu misa,ja gledam tu.samo ne mozes gledati ovo sto pise vip(za to se placa)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imas PP .

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m9ASv_pa6Gc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Napokon, dio godine koji mi sportski najviše odgovara. Samo mi je žao mojih živaca.

Realno, po kvaliteti i dalje su najjači Francuzi. Od golmana do trenera, nema slabe karike. Premda nisu više tako suvereni jer ih Hrvatska i Danska pomalo sustižu. Zanima me kako će poslije Narcisa i Fernandeza (kada odu, a ubrzo će) izgledati Francuska. Biti će i dalje vrlo jaka ali da li će biti neprikosnovena to ostaje za vidjeti.
Realno, drugi favoriti su Hrvati i Danci. Sa malom prednošću Hrvatskoj. Iza njih, tik iza njih su Islanđani.
Zati ostali.
Srbija kao domaćin?? Stvarno ne znam. Slovenci koji su po SP i EP bili oko desetog mjesta kući na EP su uspijeli dogurati do 2. mjesta. Ali imali su i dosta dobru momčad i pomoć sudaca. Uvijek sudci pomalo, ne bezobrazbo, pomažu domaćinima. Srbi, realno, imaju vrhunske igrače na dvije bočne vanjske pozicije. Šešum koji zna odigrati i srednjaka nije loš ali znatno je ispod Vujinove i Ilićeve razine. Kako ostali odigraju kavalitetno tako će i kvaliteta biti rezultat. Predviđam im borbu za 5. mjesto.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]