banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
nešto me lokal patriotizam podsjeća na ovu stvar od NUP:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C0SR59A78wY[/youtube]

Spoiler:
obratiti pažnju na tekst

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Tema se uopste nije trebala otvarati,i vjerujem da je pitanje minuta,sati,kada ce pod kljuc.Rasprava prozvakana milion puta,neka navija ko za koga zeli,nikom se nista ne treba nametati.A to sto ja zelim da za 10 godina ne bude Banjalucanina koji ne navija za Borac,to je druga prica.

Ljudi ohladite,popijte Nektar,ajmo tu ganjati lokal-patriotizam svi zajedno. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Shadow je napisao:
Ево једна нова тема, да не гушимо већ постојеће фудбалске...

Зашто навијати за клуб из свог града, а не за ''велике''?

У Енглеској човјек ће навијати за свој клуб, па макар био у четвртој лиги! И стадиони су крцати! У прошлој сезони плеј-оф за другу енглеску лигу на Вемблију су играли Милвол и Сканторп. Навијачи ова два тада трећелигаша су напунили Вембли! У Торину навијача ''малог'' Торина има више него Јувентусових! Ђеновљани не навијају за богате клубове са сјевера (Милан, Интер), имају своју Сампдорију!

Зашто код нас људи немају тај осјећај, зашто се навија за клубове које су основали комунистички режими, зашто су комунисти хтјели да читава држава навија за два клуба, зашто гушење фудбалски мањих средина? Мислим да на ову тему има шта да се прича, зато извол'те :)

Мислим да ће ова тема изазват непотребну полемику и безвезну дискусију у којој ће многима излетити и по која псовка.

Дакле, навијач Партизана откад знам за себе, истовремено када год је ( у 90% ) било неко организовано окупљање да се пружи подршка локалном клубу (КК и ФК Дрина) учествовао сам и пружао подршку.
Нико ме никада нинашта није присиљавао,готово сви у фамилији ближој ми навијају за Црвену Звезду,покојни отац исто је навијао и ишао у своје вријеме на утакмице.
Али истовремено сматрам да навијачка припадност није главни елемент локалпатриотизма. Има дакако пречих ствари : бринути о екологији у средини у којој се живи,помоћи уколико је то у вашој моћи старим и изнемоглим, покушати на нормалан начин едуковати појединце који немају свијест о поштовању ресурса којим локалитет располаже итд итд....

Што се Енглеске тиче, много ми мало знамо о догађањима у Британији, доста оних који дођу на Олд Трафорд нису из центра Манчестера, доста раје дође из Лестера,Честерфилда и осталих мањих мјеста. За те нижелигаше углавном навијају људи који иду на утакмице премијерлигаша,а у нижелигашима проналазе добар вид да се одморе 2 сата.

Што се Торина тиче,ту такође правиш грешку, Јуве је Јуве,највише навијача у Италији, практично половина Италије навија за Јуве. Што се Ђенове тиче такође,градска дјеца навијају за Ђенову,сеоска за Самдорију,у Риму је сличну,са периферије навијају за Лацио,из центра Рима за Рому.Примјера колико хоћеш,кад су те већ метрополе у питању,једино у Минхену више људи навија за друголигаша него прволигаша.

Што се тиче комунизма (који такође сматрам смећем),није то баш тако,али ваљда у недостатку аргумената увијек се потеже да се успјеси два највећа клуба на овим просторима стављају у тај контекст,то неће дакако помоћи ни Борцу ни Војводини ни Челику.

Као што већ рекох, није то та емоција кад идем навијат за Партизан и за локални клуб,ма колико се трудио занемарити неке ствари. Одем годишње 10-ак пута на утакмице Партизана у фуци и на кошарку кад сам у прилици,знам људе из РС који не пропуштају ниједан битан догађај (финансијски моменат је главни).

И да, без обзира на моје навијачко опредјељење,увијек сам уз Борац,Леотар,Рудар,Модричу,Славију (иако их нимало не могу) против било ког клуба из иностранства и из Федерације.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
tatamata je napisao:
Tema se uopste nije trebala otvarati,i vjerujem da je pitanje minuta,sati,kada ce pod kljuc.Rasprava prozvakana milion puta,neka navija ko za koga zeli,nikom se nista ne treba nametati.A to sto ja zelim da za 10 godina ne bude Banjalucanina koji ne navija za Borac,to je druga prica.

tatamata, у праву си, овде нема расправе, зна се какви ставови владају. Зажалио сам што сам уопште и отварао тему, што се мене тиче може се и обрисати, нема сврхе дискутовати о неким стварима.

А за горе болдовано... то је моја једина жеља!

Poslednji put menjao Shadow dana 14 Nov 2011, 15:55, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Волим свој градски клуб јер је понос нашег града !
Јер пуно је боље кад одеш у неки травник са својим друговима , него кад преко тв ил интернета хваташ стрим да би лафо бодрио свој тим...
Јер пуно је боље кад кажеш да си из Бања Луке, а саговорник ти каже а, значи Борчевац...
Јер пуно је боље кад навече кад се враћаш из кафане, наиђеш крај стадиона па се присјећаш свих момената...
Јер пуно је бољи осјећај кад бројиш сате,минуте,секунде прије него што кренеш на текму...
Јер пуно је бољи осјећај кад ти нешто урадиш за свој клуб, било шта, чак и ситницу...
Јер наш град има наш клуб, а не неки тамо десети !

Ви ''звездаши,партизановци,јуветови,ливерпулови,барцалонини '' знајте да ту љубави према клубу нема... 8)
Наводите разлоге добар фудбал и све, све то стоји.. Сви ми волимо погледати кад игра неки велики клуб, свакако да уживамо у фудбалу..
Али ''навијати'' како ви наводите је скроз други појам

А дринин вук видим сад си пост на писао па да едитујем, неможеш ти лафо навијати за партизан а онда кад се организује нека подршка Дрини ти си ту!
То једноставно није могуће... Један клуб се воли

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Морате као прво разликовати навијача од симаптизера.
Ови сви што из Бл навијају за титове близанце,оду можда 2-3 пута годишње на утакмицу тих клубова.
За мене они нису навијачи, него кошпичари крај малих екрана. Јебеш навијача који код куће сједи док његово клуб игра утамицу,бар кући, зар не ?
Сви од малих ногу,неких 99% Срба смо учени да постоје само два клуба Црвена Звезда и Партизан,од тог нико не бјежи.
Међутим што ти не би пребацио у својој глави и прешао навијати, конктретно за Борац, Војводину, Смедерево? Зато што немај титула ко ови, или можда зато што нема навијача ко ови, зар не би било занимљивије да сваки клуб има солидан број навијача и солидно поуњен стадион ? У чеу је фора навијати за "бг великане" ?
Имате свој клуб, стадион пред носом, НАШ БОРАЦ ! Замислите ви у својим глава какава би то била лудница, да нам је стадион стлано пун, а Бања Лука има капацитет за тавко нешто + стадион нам није претјерано велики.
Дворану такође лако можемо напунити, имамо РК Борац бивши шампион европе, клуб који годинама и више него достојно представља град Бања Луку, Републику Српску на ино сцени. Још да кошаркаши изађу из понора и биће прави гигант НАШ БОРАЦ !
Ја не мрзим људе који живе у БЛ а навијају за Звезду и Партизан, али су ми јако нејсани, поготово млађи, испод неког 89 годишта.
Ја никад не би могао Борац замјенити неким другим клубом, како да заборавим трицу Ненада Ђорића кад смо били шампиони лиге бих у коашрци прве године,го Боке Распудића у Хаифи, го Ступара на Грбавици за шамоионску титулу, онај невјероватан преокрет рукометаша у купу ЕХФ против Шахтјора.
Да не набрајам више,све су то ствари због којих ћу вјечно навијати за Борац.

Шадов је на почетку навео примјер Енгелза, шадове далеко смо ми од тог, комунизам је своје одрадио овдје, само се надам да ће за неких 100 година то престати и да ће дјеца навиајти за свој локални клуб.

ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ ЈАЧА ЈЕ ОД СВЕГА, ЈЕДАН ЖИВОТ ИМАМ И ДАО БИХ ЗА ЊЕГА. НЕ БУДИ СМРАД, БУДИ УЗ СВОЈ ГРАД !

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Na svetu ništa lepše ne može da postoji
nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!!!

NAPRED PARTIZAN

P.S. znam desetak lešinara koji su do prije 7-8 godina išli na skoro sve Partizanove utakmice u LŠ, kupu UEFA, evroligi... Većina ih je išla i na prve poslijeratne utakmice protiv Cibone u Zagreb kada su i BBB-ovci dolazili na košarku. Neki su ulazili u fizičke obračune sa dinamovcima a sada su u fazonu "moj klub moj grad". Fenseraj, ljubomora na druge ili nešto treće ih je otjerala od Partizana/Zvezde. Nije to lijepo. Jednom kad izdaš nešto ili nekoga niko ti više ne vjeruje. Kao što je Stojković govorio da nema tih para za koje će preći u Partizan pa je prešao. Sad mu ne vjeruje čitava Srbija, a Grobari skandiraju: Ti si prvi golman Radiša...
Kapiram ja ove mlađe Lešinare. Mladi, glupi, neupućeni u stvari od ranije i skloni da popuše priču o lokalpatriotizmu. Dječaci, ne ide to tako. Hoće kičma brzo da nastrada ako se tako postavljate prema svima onima koji nisu za Borac i koji ne navijaju za njega. Pamet u glavu dok ne bude kasno.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Niko ne moze nekome da neredi da navija za neki klub, ali recimo trebaju da imaju neki nepisani zakoni, da imas postovanju prema mjestu gdje zivis.
Druga veoma bitna stvar je forsiranje blizanaca da se prave van Beograda jake podgrupe gdje uz svu mogucu propagandu medija i pomoci koje imaju unistavaju bilo kakvu mogucnost da se u manjim gradovima van Beograda stvara zdravi lokalpatriotizam.

Ne slazem se, kada ljudi kazu, srce odlucilo, nije srce odlucilo vec treba svako sebe da zapita zasto. Mozda zato sto su starci forsirali ta dva kluba, mozda zato sto su se ljudi u ratu preselili u druge gradove, mozda zato sto vecina zeli biti dio necega velikog a da nemaju volju da stvaraju to sami u svome gadu, mozda zato sto je jednostavno IN, sto blizanci su predodredjeni da igraju Evropu, sto kupuje najbolje igrace iz lige i samim tim su jedini takmicarski "konkuretni" da igaju Evropu. Ima sigurno i slucajeva gdje se misli, da je covjek veci Srbin ako navija za Zvezdu, jer pazite Zvezda je ipak jedini "pravi" srpski tim. Ima jos dosta razloga,a sami se ljudi trebaju zapitati zasto...

Zasto jedan rodjeni Banjalucanin navija za klub van Banja Luke? Nije stvar uopste da je tim ili liga dobra i jaka, to je stvar postovanja i odanosti gradu u kojem si rodjen i u kojem zivis. Ne predstavljaju blizanci ni Banja Luku, a ni Nis ni Kragujevac, vec Borac, Radnicki i Radnicki.To su timovi koji predstvaljaju regiju iz koje dolazi klub i ljudi iz tih sredina. Kakve veze imaju beogradski klubovi sa ljudima van Begrada. Opet se vracamo na dio teksta iznad. Zar nije lijepo vidjeti, u petoj ligi Italiji ili Njemacki, neki gradic gdje se igra uzasan fudbal, ali prate ga 10 000hiljada ljudi, zato jer je to klub iz tvoga grada.

Da odgovorim i Brigate, nisam vise htio pisati na onu temu, kazes zdrava prica Delije Nis? Kako moze biti zdrava prica, kakve veze ima Zvezda sa Nisom. Kazes bolje radili od Meraklija, pa to je najsmjesnija izjava koja postoji, Meraklije koja su puno manja grupa, koja osjeti nedostatak 10 ljudi na tribini poredis sa Delijama kojima gubitak jednog grada ne bi osjetili na tribini.
Najcesce izjave upravo navijaca blizanaca van Beograda su tipa, a zasto moram navijati bas za Borac kao lokalpatriota a ne za npr. BSK, pa jednostavno je ne moras, ali Borac je u tvojoj regiji najjaci klub i logicno je da budi najvece interesovanje, i Borac predstavlja samim tim ovu regiju.

Moje pitanje je kako Zvezda moze da predstavalja Banja Luku? Je li Zvezda 1926 osnovana u Banja Luci? Jesu li navijaca osnovani u Banja Luci? Je i Zvezda klub gdje pise da dolazi iz Banja Luke? Na koji nacin moze uopsteno da Zvezda ili Partizan predstavaljaju gradove van Beograda?

Ko je ponosan na svoj grad, ponosan je i na klub iz svoga grada, a ne tudjeg, i prirodno je da se voli klub iz grada gdje zivis, ostalo je sve stvar neprirode.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Нова Варош je napisao:
Морате као прво разликовати навијача од симаптизера.
Ови сви што из Бл навијају за титове близанце,оду можда 2-3 пута годишње на утакмицу тих клубова.
За мене они нису навијачи, него кошпичари крај малих екрана. Јебеш навијача који код куће сједи док његово клуб игра утамицу,бар кући, зар не ?
ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ ЈАЧА ЈЕ ОД СВЕГА, ЈЕДАН ЖИВОТ ИМАМ И ДАО БИХ ЗА ЊЕГА. НЕ БУДИ СМРАД, БУДИ УЗ СВОЈ ГРАД !

Isto tako se moze reci da je vecina vas ovde koji idete na gostovanja klinci kojima mama i tata placaju gostovanja. Tu nema nista lose ali kad se red velicina okrene i prioriteti dodju na svoje i dalje ce vam Borac biti na srcu, samo onda cete biti kospicari.

I interesuje me isto hoce li neko odgovoriti popokateptlu na ovo
Citiraj:
Khm, je li ti omiljeni film svih vremena "32. decembar", omiljeni pisac Ranko Risojević a grupa Balkan ekspres? I ako nije, zašto je to tako?
posto i mene zanima, a i napisao sam nesto slicno u svom prvom postu na temi.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Rangarok je napisao:
А дринин вук видим сад си пост на писао па да едитујем, неможеш ти лафо навијати за партизан а онда кад се организује нека подршка Дрини ти си ту!

Види не знам лично ниједног Лешинара,али сам са пар већ дужи период путем нета у контакту. Дакако сам упућен у неке ствари (које опет нису за форума, сам си свјестан да може бити злоупотријебљено).

Чуј лафо. За Партизан навијам 22 године. У Зворнику живим 14. Ишао сам на велики број утакмица, био у Словачкој,Мостару,Источном Сарајеву,Ужицу,Крушевцу,Сарајеву,Лакташима,Новом Саду,Крагујевцу.
Не бих баш рекао да је неко више километара на овом форуму прешао од мене зарад љубави према клубу. Дан данас ми је један од хобија изрезивање различитих слика из новина,статистика и занимљивости (имам у кући колекцију од преко 35 000 изрезаних слика везаних за Партизан).

Дрину одем подржати из неких других разлога о којима не би (некад руку на срце ми се и не иде на утакмице против Хајдука,Металца,БСК,Чуке).

И да оно главно, једноставно ради се о бренду. За Партизан навијају људи из 26 земаља свијета, за Партизан навијају људи разних конфесија,раса,култура.... За Партизан навијају нешколовани и доктори,сиротиња и богати, радикали и социјалисти. Партизан је бренд,али ја не навијам због тога што је то велики бренд са армијом људи,већ навијам због тога што 22 године радости,среће,осмјеха,наде,туге,плача,суза,дланова,грла, 22 године историје,традиције, побједа,пораза,22 године борбе,туче,батина, 22 године узајамног осјећаја припадности,22 године тог прејаког осјећања,22 године пуне успомена, због 22 године које сам између осталог желио провест и изабрао пут гробарства,пут љубави према светињи каква је Партизан,што неко вели "не ради се о клубу,ради се о религији".

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
[quote="Pekmen"

P.S. znam desetak lešinara koji su do prije 7-8 godina išli na skoro sve Partizanove utakmice u LŠ, kupu UEFA, evroligi... Većina ih je išla i na prve poslijeratne utakmice protiv Cibone u Zagreb kada su i BBB-ovci dolazili na košarku. Neki su ulazili ufizičke obračune sa dinamovcima a sada su u fazonu "moj klub moj grad". Fenseraj, ljubomora na druge ili nešto treće ih je otjerala od Partizana/Zvezde. Nije to lijepo. Jednom kad izdaš nešto ili nekoga niko ti više ne vjeruje. Kao što je Stojković go
Kapiram ja ove mlađe Lešinare. Mladi, glupi, neupućeni u stvari od ranije i skloni da popuše priču o lokalpatriotizmu. Dječaci, ne ide to tako. Hoće kičma brzo da nastrada ako se tako postavljate prema svima onima koji nisu za Borac i koji ne navijaju za njega. Pamet u glavu dok ne bude kasno.[/quote]

Видим страшан си на интерету, сигурно си такав и у субоку на улици мој ти шиптаре с трибине јужне !

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Источно Стајање je napisao:
Мене смао нервира што већина људи пљује нас и наш рад, све што урадимо некоме
смета
,

Ko to pljuje Lesinare na ovom forumu? :-?

Источно Стајање je napisao:
ако сте циганчице и гробари , имате форуме делија, гробара , београда па тамо дречите !!!

Ovo nije forum Lesinara, ni Delija, ni Grobara.

tatamata je napisao:
Rasprava prozvakana milion puta,neka navija ko za koga zeli,nikom se nista ne treba nametati.A to sto ja zelim da za 10 godina ne bude Banjalucanina koji ne navija za Borac,to je druga prica.

Poenta.
Meni je nekako prirodno da navijam za Borac. Et' nasi su, je*es im mater.
Ali me nervira potenciranje da se MORA navijati za klub iz tvog grada.

Pitanje, ne samo tebi nego svima:
-KAKVA JE TO LJUBAV KOJA JE DRUSTVENO NAMETNUTA, KAD SE NESTO MORA?
Jebo takvu ljubav. Da neko navija za Borac samo zato sto mora? Je l' to potrebno i normalno?

tatamata je napisao:

Ni tu nisam lokal patriota :) Nisam ja kriv sto je Nektar smece :P

Rangarok je napisao:

Ви ''звездаши,партизановци,јуветови,ливерпулови,барцалонини '' знајте да ту љубави према клубу нема... 8)

Nisi u pravu. Kod mene su dva. To sto ti ne mozes, jebiga. Ja mogu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Пекмен ко теби даје право да говориш да су клинци данашњи глупи ?
Ти клинци су злата вриједни, они су сагледали праву ситуацију, и препознали љубав према НАШЕМУ, ономе што му његов град пружа...
А и други дијелови твог поста су све гори од горих, тужно :cry:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Dakle, na lokal-patriotizmu se insistira isljučivo u fudbalskim okvirima, jer druge oblasti života ne postoje. Licemjerje pomalja svoju ružnu glavu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Problem su ekstremi.
Jedni kazu:"Kako mozes navijati za nebanjalucki klub", drugi kazu:"Kako mozes navijati za Borac?"...
Ovu drugu recenicu sam u zadnjih 7-8 godina cuo milion puta.
Zar je potrebno objasnjavanje? Svako navija za neki klub zbog sebe, a ne zbog nekih hirova.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 16:57 
O ukusima se ne raspravlja, end of story...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
У Енглеској човјек ће навијати за свој клуб, па макар био у четвртој лиги! И стадиони су крцати! У прошлој сезони плеј-оф за другу енглеску лигу на Вемблију су играли Милвол и Сканторп. Навијачи ова два тада трећелигаша су напунили Вембли!

djelimicno tacno, ali djelimicno i nije. u engleskoj ogromna vecina ljudi navija prvo za man utd i liverpool, pa tek onda za svoje lokalne klubove. to sto su stadioni puni i u nizim ligama ima vise veze sa tradicijom fudbala koja se tamo vec dugo gaji, kao i sa kvalitetom i regularnoscu takmicenja.
malo je tesko gajiti emocije prema lokalnom klubu u kojem igraju iskljucivo mamini i tatini sinovi, oko kojeg se okupljaju lesinari (ne mislim na navijace) koji samo gledaju da sto vise iskoriste i izmuzu taj klub. i to dodjes na stadion da navijas, vidis te mamine i tatine sinove kako se vuku po terenu ko prebijene macke, te funkcionere kako ih boli q i za klub i za utakmicu, i onda se zapitas a sto bi ja gubio svoje vrijeme na ovo.

a ima neuporedivo produktivnijih i korisnijih nacina za ispoljavanje "lokal patriotizma" nego sto je navijanje za lokalni klub.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Problem je što se ovdje ne raspravlja o ukusima, već se jedan način mišljenja pokušava predstaviti kao jedini ispravan.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Shadow, nepotrebno si otvorio ovu temu, sa ovim su na svoje više došli ovi LCD huligani i tranzistor simpatizeri, pusti ih, vole šta vole, proći će ih... Vrijeme našeg kluba dolazi, gradimo imidž i brend, pet godina se u ovom gradu uopšte nije igrao fudbal, ljudi su ginuli na ratištu i umirali od neimaštine... Da je kroz ovo prošao neko od Bg "velikana" veliko je pitanje dali bi uopšte opstali... Mi smo opstali i tu smo, približili smo im se, na Marakani umalo ne smijenišmo trenera na njegovoj promociji... Mi smo za naše okvire velikan, publika će sa godinama doći, navijače drugih klubova iz B.L. je svakim danom sve manje, a nas je sve više, naša himna se pjeva u vrtićima i školama, mi ako nastavimo ovim putem, za sedam ili osam godina ćemo bez probelma puniti naš stadion...

NAŠ KLUB, NAŠ GRAD... Banjaluka se vraća svom miljeniku, polako ali sigurno...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2011, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Floskula jedna za drugom idu u nizu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 308 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]