banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 11:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
slavilo se slavilooooooooooo :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 11:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
slucajni prolaznik je napisao:
svaka cast!

ja sam delija i sinoc sam bio protiv njih ali partizan je sinoc stvarno zasluzio prolazak u ligu sampiona. bili su bolji, nema sta. pokazali su borbenost za razliku od newcastla.

u svakom slucaju dobra utakmica, bilo je prilika i za jedne i za druge.

jedin sto me zasmetalo kod partizana je cinjenica da jedan trener ne moze gledati svoje igrace kako sutaju penale. svaka cast njemu sto ih je doveo do lige sampiona ali jebo takvog trenera koji okrece glavu kad je najteze!

jos jednom cestitka partizanu.

delija

Ne razumem kako mozes reci da nisi navijao za Partizan sinoc,pa majku mu ne mozes ti biti veci Delija od mene,pa sam naravno navijao za njih,to je ipak nesto vise od klupske pripadnosti,a sto se tice Mateusa,pa sta ako nije gledao penale,mozda je sujeveran,a osim toga i za mene on nije nikakav trener,ali ipak ima rezultate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 11:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
sikman je napisao:
ne mozes ti biti veci Delija od mene,pa sam naravno navijao za njih,to je ipak nesto vise od klupske pripadnosti

наравно сики,
и ја сам славио Звездину титулу шампиона Европе, остао цијелу ноћ будан да гледам и навијам против Коло-Коло...
и у Јадранској лиги да покажу како Срби играју кошарку...итд.
ово није само побједа Партизана, него и цјелокупног српског фудбала, годнама шикариног, обезврјеђиваног, санкцијама осиромашеног...
Српска, Србија, никад југославија!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Mislio sam da Lothar nece uspeti.

ali, eto, uspeo je :o , i drago mije zbog toga, jer RED je da neki nas tim igra u Ligi Sampiona.
volio bih da odu u drugi krug i da se dva tima iz SiCG mogu boriti za Ligu Sampiona.
Kralj, podseca me nekad na kocica (ex golman Zvezde), brani nem,oguce i prima nemoguce :)

Puno srece i da izvuku nekog od Svaba da idem na tekmu (ej, Delija da ide na tekmu)...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Sinoc sam se mnogo napio. Navijao za Partizan. To rijetko radim, mislim, navijam za Partizan...

I slavilo se u onim dijelovima grada u kojim mozes pronaci pokojeg Srbina. Neki muslimani su nam "cestitali" kamenjem i pjesmama. Sve je bilo okej.

Cestitka Grobarima !

P. S.

Zvezda prodala Boskovica. Koji im je kurac ?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jest da sam Delija ali svaka cast Partizanu i jel zna neko koliko hvali bodova da sledece godine imam 2 prestavnika u kvalifikacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 15:55 
Pripravnik
Pripravnik

zerocool je napisao:
Jest da sam Delija ali svaka cast Partizanu i jel zna neko koliko hvali bodova da sledece godine imam 2 prestavnika u kvalifikacijama.

мислим да би требало да се Партизан пласира у друго коло...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 15:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2002, 18:24
Svaka cast partizanu napravili su pravi podvig kao protiv kvins park rendzersa kad je pokojni mance dao go sa pola terena .Svaka cast.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 15:57 
Pripravnik
Pripravnik

BISĆANIN je napisao:
Svaka cast partizanu napravili su pravi podvig kao protiv kvins park rendzersa kad je pokojni mance dao go sa pola terena .Svaka cast.

шта да кажем бишћанине, хвала, Манце је био велики играч и човјек

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2003, 00:01 
Početnik
Početnik

Samo da znate ja sam bivsi grobar kao i moj otac cak je i gledao finale sa real madridom, 68 god.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2003, 07:54 
Pripravnik
Pripravnik

BISĆANIN je napisao:
Samo da znate ja sam bivsi grobar kao i moj otac cak je i gledao finale sa real madridom, 68 god.

а ја Манијак, како се точак судбине окрене, и онај доктор је био Гробар такође прије рата

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2003, 09:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Biscanin
Samo jedna mala ispravka:
Partizan je igrao i izgubio (2:1) finale Kupa sampiona '66.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2003, 22:28 
Početnik
Početnik

Sorry sikman to bi ti moj tata tacno rekao .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2003, 02:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BISĆANIN je napisao:
Sorry sikman to bi ti moj tata tacno rekao .

Ne razumem sta bi mi tvoj tata tacno rekao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 01:34 
Početnik
Početnik

Kad je igrao partizan u finalu i djelic atmosfere .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 03:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne mogu da kazem kakva je bila atmosvera,ali to je generacija Jusufija i ostalih,rezultat je bio 2:1 za Real i za to finale je vezan jedan skanadal oko sportske opreme ili bolje receno kopacki,ne znam sta se sve desavalo,ali koliko mi je poznato da su igraci noc pred utakmicu morali cistiti i sredjivati kopacke,te da su su sutradan bili ne naspavani i umorni i da je to glavni razlog sto su izgubili finale.
sta je istina,a sta ipak samo prica ne znam,ali znam da je malo nedostajalo i da je Partizan u najmanju ruku bio ravnopravan protivnik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 09:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Istina je i da Velibor Vasovic nije htio srusiti onog igraca,zaboravih mu ime,koji je Partizanu dao drugi gol.Da ga je srusio-gola ne bi bilo,ali sta je tu je.Tada se igrao drugaciji fudbal...Sve cestitke Partizanu ne sjajnoj igri i borbenosti!!Nadam se da ce tako igrati i dalje u grupi.Real ima da padne u Beogradu!!!!NAPRED PARTIZAN!!!! :drinking: Valjda ce i Zvezda razvaliti onaj Odense...Jes' da im je otis'o Boskovic,jedini koji je nesto znao s loptom u onoj ekipi ali valjda i bez njega mogu pobijediti tupavi Odense...Sartid je nazalost nabasao na tvrd orah,ali vidjecemo...To se govorilo i za Partizan!! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ZZ

tacno,bas tako,tad su bili dzentlmeni u kopackama kojima je sportski duh vredeo mnogo vise od bilo koje pobede,svojevremeno dok sam radio sa pokojnim Vasketom ispricao mi je tu pricu o kopackama i o toj utakmici,posle je on bio jedini iz te generacije Partizana koji je osvoji Kup sampiona i to kao kapiten (prvi u istoriji kluba) cuvenog Ajaxa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 15:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
sikman je napisao:
[

Ne razumem kako mozes reci da nisi navijao za Partizan sinoc,pa majku mu ne mozes ti biti veci Delija od mene,pa sam naravno navijao za njih,to je ipak nesto vise od klupske pripadnosti,a sto se tice Mateusa,pa sta ako nije gledao penale,mozda je sujeveran,a osim toga i za mene on nije nikakav trener,ali ipak ima rezultate.[/quote]

kazem da sam navijao protiv partizana zato sto i jesam. vec pisah ovdje zasto. svaka cast partizanu, igrali su odlicno ali ja sam delija. ne bih sad o tome ko je koliko delija ali napisati ovo gore "ne mozes biti veci delija od mene" hmmmmm
ostajem pri misljenju da je mateus nikakav trener, makar ih odveo u ligu sampiona. a sad ko je zato zasluzan, on ili igraci...!?

pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2003, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slucajni prolaznik je napisao:
svaka cast!

ja sam delija i sinoc sam bio protiv njih ali partizan je sinoc stvarno zasluzio prolazak u ligu sampiona. bili su bolji, nema sta. pokazali su borbenost za razliku od newcastla.

u svakom slucaju dobra utakmica, bilo je prilika i za jedne i za druge.

jedin sto me zasmetalo kod partizana je cinjenica da jedan trener ne moze gledati svoje igrace kako sutaju penale. svaka cast njemu sto ih je doveo do lige sampiona ali jebo takvog trenera koji okrece glavu kad je najteze!

jos jednom cestitka partizanu.

delija

Obrati paznju na naglaseni deo tvog posta,pa ako ti jos uvek nije jasno pitaj,nekog kome verujes,da ti kaze sta znaci taj deo i kako ga tumaci,a sto se tice ko je veci Delija,svako od nas misli da je najveci Zvezdas,ali pocnimo od sitnica:
1.ja nikad ne bih napisao Delija sa malim pocetnim slovom,sto zbog pravopisa,a jos vise sto je za mene to svetinja,
2.da li je dovoljan podatak da sam bio na strasno mnogo utakmica (Cirih,Glazgov,Drezden,Minhen,Bari,Tokio,Mancester,Zagreb,Split,Djenova,Sofija,Rim,Verona,Vigo,Barcelona i bezbroj utakmica u BEOGRADU)
3.kaze li ti sta rec MONOGAMIJA
4.jedini pozvani gost iz Evrope na 50-om rodjendanu Zvezde,
5.zabrana ulaska u prostorije kluba Prtizan i FSJ,

i da ne nabrajam dalje,drugarski pozdrav

slavko
nadam se da ces mi oprostiti sto sam tvoju temu zloupotrebio i napisao nesto sto nema veze sa Partizanom,Ligom sampiona i velicanstvenom pobedom nad Englezima.[/b]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]