slucajni prolaznik je napisao:
svaka cast!
ja sam delija i sinoc sam bio protiv njih ali partizan je sinoc stvarno zasluzio prolazak u ligu sampiona. bili su bolji, nema sta. pokazali su borbenost za razliku od newcastla.
u svakom slucaju dobra utakmica, bilo je prilika i za jedne i za druge.
jedin sto me zasmetalo kod partizana je cinjenica da jedan trener ne moze gledati svoje igrace kako sutaju penale. svaka cast njemu sto ih je doveo do lige sampiona ali jebo takvog trenera koji okrece glavu kad je najteze!
jos jednom cestitka partizanu.
delija
Obrati paznju na naglaseni deo tvog posta,pa ako ti jos uvek nije jasno pitaj,nekog kome verujes,da ti kaze sta znaci taj deo i kako ga tumaci,a sto se tice ko je veci Delija,svako od nas misli da je najveci Zvezdas,ali pocnimo od sitnica:
1.ja nikad ne bih napisao Delija sa malim pocetnim slovom,sto zbog pravopisa,a jos vise sto je za mene to svetinja,
2.da li je dovoljan podatak da sam bio na strasno mnogo utakmica (Cirih,Glazgov,Drezden,Minhen,Bari,Tokio,Mancester,Zagreb,Split,Djenova,Sofija,Rim,Verona,Vigo,Barcelona i bezbroj utakmica u BEOGRADU)
3.kaze li ti sta rec MONOGAMIJA
4.jedini pozvani gost iz Evrope na 50-om rodjendanu Zvezde,
5.zabrana ulaska u prostorije kluba Prtizan i FSJ,
i da ne nabrajam dalje,drugarski pozdrav
slavko
nadam se da ces mi oprostiti sto sam tvoju temu zloupotrebio i napisao nesto sto nema veze sa Partizanom,Ligom sampiona i velicanstvenom pobedom nad Englezima.[/b]