skeva je napisao:
Mislim da su samo cetiri igraca sigurni a medju njima je i savanovic, i to: Krstic, Novica, Teo i Savanovic.
Imam neki osjecaj da ce ovo prvenstvo eksplodirati bjelica i macvan, mislim da je red na njih da pokazu kojim potencijalom raspolazu. Kakav je ovaj Cakarevic, valja li cemu?
Volio bih, ali sumnjam za njega. Mačvan vrlo moguće da 'poludi' na ovom prvenstvu.
mandrak je napisao:
skeva je napisao:
Sjeti se samo pred proslo prvenstvo igara keselja u zvezdi ili rasica u partizanu, bili su opasno losi, pa opet eksplodirase....
za rasica sad ne znam sta se desava,a keselj je u zvezdi igrao bar 30 minuta po mecu i nosio je tim a ovamo ako udje koji minut to je to
Teodosić, koliko god da je dobar, imao je preprosječnu sezonu.
Tripković je bio standardno dobar/loš. Kad ga ide ide, kad stane, ne pogađa ni zicere.
Tepić je, od kad je otišao u Panatanaikos, je toliko pao u formi da je to nevjerovanto. Obradović ga više ni ne forsira. Igra u ligi kad ovi iz prve treba da se odmaraju. Na prvenstvu znamo šta mu je bilo. Nadam se da će on proraditi, jer zaista je odličan kad 'hoće' da igra.
Kešelj i Bjelica skroz marginalne uloge. Bjelica je možda sveukupno u Evroligi 5 poena nabrao, ako i toliko. Za prvenstvo ne znam. Kešelj je bolji, ali i dalje loš.
Veličković baš nema sreće u Realu. Čovjek je veliki radnik i stvarno je šteta što nije našao neki klub u kom će više igrati.
Mačvan se dosta dobro snašao za početak. Mislim da se od njega može dosta očekivati.
Marjanović se nikako nije snašao, bar na početku, a tek Raduljica. Mislim da Efes Raduljicu hoće da otpusti.