banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Ja bi prije rekao izvukoše se Norvežani, jer njih je samo domaća publika vodila do ovog rezultata do kojeg su došli. A i to im je previše :-?

Polufinalni parovi: (subota)
1. Hrvatska - Francuska
2. Danska - Njemačka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Prođoše Hrvati, ali na suv kvalitet. Izgleda da će ih povrede ključnih igrača skupo koštati, pošto adekvatne zamjene za bekovski trio, jednostavno nemaju. A bekovi su im u raspadu. Lacković ima probleme sa leđima, Balić je totalno nespreman, a Metličić već godinama igra i odbranu i napad, koji umnogome zavisi od njega i nije ni čudo što je iscijeđen. Zamjene poput Duvnjaka, Špoljarića i Valčića, nisu ni blizu tog nivoa.
U polufinalu idu na brutalnu francusku odbranu, protiv koje su poklekli nekoliko puta, čak i kada su bili daleko jači i spremniji. U svakom slučaju, biće to strašan okršaj, pogotovo bekovskih linija. Sa jedne strane pomenuti hrvatski trio, a sa druge ništa slabiji Karabatić - Narsis - Fernandez...

Na mene je zasad, najjači utisak ostavila Danska, sa nevjerovatnom disciplinom u igri, velikim izborom kvalitetnih igrača i lakoćom pobjeđivanja. Uopšte ne sumnjam da će opet osvojiti medalju.

Što se tiče našeg rukometa, nije uopšte problem u selektoru, niti igračima, već isključivo u savezu, kao uostalom i u većini posrnulih sportova. Prije nekoliko dana, sadašnji selektor Cvetković, zaprijetio je podnošenjem ostavke, ukoliko ne dođe do promjena u savezu. To bi opet bilo vraćanje na početak, odnosno još gore, stalno okretanje u krug i bježanje od rješavnaj suštine problema. Nema šanse da me neko ubijedi, da reprezentacija za koju bi igrali Momir Ilić, Vukašin Rajković, Nenad Vučković, Danijel Anđelković, Ratko Nikolić, Petar Nenadić i još dosta njih, nema kvalitet da makar redovno učestvuje na velikim takmičenjima, ako ne i da se bori za medalju.

Poslednji put menjao Nitro dana 24 Jan 2008, 22:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 22:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
da budem iskren za pola njih koje si pobrojao nisam nikad čuo...al dobro, ne pratim nešto posebno rukomet pa ne bih ulazio u diskusiju...samo, kad smo imali 100 puta jaču reprezentaciju nismo ništa osvojili...samo dva puta po treće mjesto i to je to.

Vrh

Tema posta: Re: ep u rukometu
PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
Za Broncu FRANCUSKA - NJEMACKA
Za Zlato DANSKA - HRVATSKA

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
Borcinho je napisao:
Za Broncu FRANCUSKA - NJEMACKA
Za Zlato DANSKA - HRVATSKA

e jebiga...ja bas kontao da hrvati nece uci u finale... :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
rvati ce da osvoje EP kao sto je Conga osvojio AO :lol:

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 27 Jan 2008, 15:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Dec 2007, 21:06
Vuk_samotnjak je napisao:
Info je napisao:
Sad hvalis Balica, a gore napadas ljude... :lol: :lol: :lol:

Ma nema on pojma ni sta pise ni sta misli
Ovaj što hvali Hrvate a pored ima grb FCRS mislim da nikad nije bio "severu" ,o tome sam ja govorio(pisao) a daleko od toga da sam napisao da Balić nije najbolji igrač svijeta u ovom trenutku.Često sam na severnom copu i znam vrlo-dobro kakvo mišljenje imaju o "zapadnim" susjedima. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
O vidi tema o EP u rukometu, pa to je diiiivno... zao mi je sto ranije nisam vidio pa da kazem pustite Francusku, dobri su oni Karabatic i Narcisse su u all star team, ali i poslije onog poraza od Norveske rekao bih Danska ce biti 1. i eto Danci su napokon osvojili EP, vec dugo Danci su mi najdraza reprezentacija, pogotovo od kad je Kasper stao na gol i igraju najbolji rukomet uz Fra i Geri ponekad Hrvate lol, jaka odbrana sa Hvidtom na golu jos nije "raskrinkana", tu je jedan ako inteligentno netipicno bar meni krilo Lars Christiansen, i ostali manje igraci manje-vise ne iskacu po kvaliteti sad nesto super ultra ali su kompaktni, trener im je ludjak imaju brzu kontru i poklopilo ime se sve na ovom prvenstvu, i Francuzi su dobri ali kao da su podcjenili Hrvate malo a i sudjenje je bilo cudno(mozda vise za Hrvatsku nego za Francusku al sad nije bitno), Poljaci i Island su mozda mogli vise ,dok ce Norvezani vjerovatno jos dugo cekati na ovako dobar plasman mozda do sledeceg EP u Norveskoj, i da Spanci su u padu nisam gledao na zalost ni jednu njihovu tekmu, ne znam kakvi su bili ali oni su lagano ispali iz top 4 , a Srbija ce dobro da se namuci u junu ako hoce da vidi Hrvatsku sledeceg januara, ja jedva cekam te 2 utakmice ,i to bi trebalo da bude gusto bice sl. kao i sa Islandom nijanse ce da odlucuju...uglavnom na ovom Ep osim prve 4 ovi ostali do 12 mjesta su svi tu negdje i svako moze svakog da pobjedi.

1. DEN Denmark
2. CRO Croatia
3. FRA France
4. GER Germany
5. SWE Sweden
6. NOR Norway
7. POL Poland
8. HUN Hungary
9. ESP Spain
10. SLO Slovenia
11. ISL Iceland
12. MNE Montenegro
13. RUS Russia
14. CZE Czech Republic
15. BLR Belarus
16. SVK Slovakia

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]