Harvester je napisao:
Fantomacane, kakve si ti gljive konzumirao? Gdje ti nazireš mržnju, života ti? Znači, ako ja kažem da Barbarez nije dobar fudbaler, ja sam srbočetnički agresor koji mrzi sve Bošnjake? Ajd se malo relaksiraj i prestani da u tuđim postovima vidiš nešto čega nema. Safeta Sušića, koliko se sjećam, nikad nisam spominjao u negativnom kontekstu, o Ivici Osimu imam najbolje mišljenje i ne sjećam se da sam nešto suprotno rekao (samo sam reagovao na očigledno neistinitu tvrdnju da se on izjašnjavao kao Bošnjak) i tako dalje. Moja tvrdnja od prije nekoliko postova o Bosancima koji nemaju veze s fudbalom odnosila se isključivo na struku. Čak i da je npr. Barbarez bio odličan fudbaler (što nije), to uopšte ne znači da će biti dobar trener ili funkcioner ili nešto treće.
Po cemu zakljucujes da Sergej nije dobar fudbaler.
Preko 17 godina profi(-fudbaler)..315 utakmica,97 golova...i vec 36 godina star. Trenutno 12igrac Bundeslige svih vremena. Sto nijednom igracu sa ovih protora nije poslo za rukom.
Sergej je Mostarac,Hercegovac,Srbin,koji najvise voli da kaze da Bosanac. Momak kojega respektuje cjela Europa. Covjek sa srcem,sa obrazom. Jednostavno kralj.
Sto znaci da statistika pokazuje sve,iza svakoga igraca ostaje neki trag. A Sergej ostavio najdublji trag(jos ga ostavlja Leverkuzen mu je produzio ugovor na jos jednu god) od svih igraca sa prostora ex Juge st su igrali u Bundesligi.
Eh sada tvrditi da je Sergej los igrac mora biti povezano sa necim drugim sto nema veze sa fudbalom i sportom.