banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
U noći nevjerojatnih rezultata u NBA ligi, najveće iznenađenje priredili su Los Angeles Lakersi koji su osramotili Sunse u Phoenixu. Atlanta je nastavila seriju odličnih igara iz predsezone, dok su Raptorsi poslali jasnu poruku Netsima, a isto je učinio i Detroit protiv Orlanda...
Sapunica u Los Angelesu se sve više zahuktava. Iako drugi najbolji igrač Lakersa Lamar Odom još uvijek nije u pogonu, i iako je superzvijezda Kobe Bryant nezadovoljan momčadi, Lakersi su sinoć neobjašnjivo lako deklasirali momčad koja ih je dvaput u nizu izbacila iz doigravanja. "Jezerčani" su u Phoenixu slavili 119:98 uz samo 16 koševa (i 11 skokova) Bryanta koji je ovom pobjedom, barem kratkoročno, dobio vjeru u mogućnosti momčadi.
Vladimir Radmanović (19 koševa) je napokon prezentirao svoje šuterske sposobnosti, dok je Andrew Bynum (14 koševa, 13 skokova) ušao s klupe te je briljirao pod košem. Leandro Barbosa (23 koša) i Shawn Marion (14 koševa, 10 skokova) su odigrali najbolje kod domaćina. Steve Nash je upisao samo tri asistencije, a Amare Stoudemire samo sedam koševa.
Atlanta Hawksi su u predsezoni bili najbolja momčad lige s omjerom 6-1. Trend pobjeda nastavio se i u regularnom dijelu trijumfom nad Dallas Mavericksima 101:94. Joe Johnson (28 koševa, 7 skokova) i Josh Smith (18 koševa, 11 skokova) bili su najbolji kod domaćina koji su imali čak 52 skoka (naspram 38 Mavsa). U redovima Dallasa standardno dobri bili su Dirk Nowitzki (28 koševa, 8 skokova) i Jason Terry (20 koševa, 6 asistencija).
Boston Celticsi su uspješno otvorili sezonu. Iako je "Agent Zero" Gilbert Arenas na svom blogu napisao kako će pokvariti planove Celticsa, to je dodatno motiviralo odličnu momčad Doca Riversa koja je Arenasa zadržala na šutu 5-20 iz igre. "Agent Zero" je postigao 21 koš, a Celticsi su slavili 103:83. Kevin Garnett (22 koša, 20 skokova, 5 asistencija) je bio veličanstven u prvoj utakmici pred novim navijačima. Paul Pierce (28 koševa, 5 skokova) i Ray Allen (17 koševa) su vrlo dobro komplementirali KG-a. Wizardsi s druge strane nisu pogodili niti jednu tricu iz 16 pokušaja.
Nakon što su ih Netsi izbacili iz doigravanja prije pola godine, Toronto Raptorsi su poslali jasnu poruku svojim rivalima iz Atlantic divizije u prvom međusobnom susretu nove sezone. Raptorsi su na gostovanju slavili s visokih 106:69. Serija 17:2 u drugoj četvrtini usmjerila je utakmicu u korist Raptorsa. Andrea Bargnani (21 koš, 6 skokova) i Chris Bosh (15 koševa, 5 skokova) predvodili su šestoricu igrača momčadi Sama Mitchella s dvoznamenkastim brojem koševa. Richard Jefferson (27 koševa, 5 skokova) je jedini zaslužio prolaznu ocjenu kod Netsa. Carter je zabio samo sedam, a Kidd dva koša.
Da će Orlando Magic morati još puno raditi prije no što bude momčad spremna za napad na vrh Istoka pokazali su sinoć Detroit Pistonsi koji su ponovno nastupili bez Ripa Hamiltona. Pistonsi su slavili s 24 koša prednosti. Ronald Murray (19 koševa, 5 asistencija) i Chauncey Billups (18 koševa, 7 asistencija, 6 skokova) vodili su Pistonse, dok su kod Magica najistaknutiji bili Rashard Lewis (21 koš) i Dwight Howard (16 koševa, 13 skokova).
Nakon poraza na otvaranju sezone, LeBron James je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. James je postigao 45 koševa uz po sedam skokova i asistencija te je vodio Cavalierse do pobjede nad Knicksima koji su uoči posljednje dionice imali vodstvo od pet koševa. Trenera New Yorka Isiah Thomasa James je podsjetio na prošlost. "Bio je poput onog broja 23 (Jordan op.a.) protiv kojeg sam ja igrao. Odigrao je izvrsno. Nije dopustio da njegova momčad izgubi", rekao je Thomas. Daniel Gibson (24 koša) je postigao četiri trice u četvrtoj četvrtini. Kod poraženih najbolje su odigrali Zach Randolph (21 koš, 14 skokova) i Jamal Crawford (25 koševa, 6 asistencija).

NBA rezultati, 2. studeni 2007.:
Indiana Pacers - Miami Heat 87:85
Orlando Magic - Detroit Pistons 92:116
Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks 102:99
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks 101:94
Cleveland Cavaliers - New York Knicks 110:106
New Jersey Nets - Toronto Raptors 69:106
Boston Celtics - Washington Wizards 103:83
New Orleans Hornets - Portland Trail Blazers 113:93
Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 91:99
Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 85:96
San Antonio Spurs - Sacramento Kings 96:80
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 98:119
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 120:114

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rekord Stojakovića u Los Anđelesu

Slika
U NBA ligi u noći između utorka i srede odigrano je 10 mečeva, a veče je obeležio Predrag Stojaković. On je u pobedi Nju Orleansa nad LA Lejkersima, 118:104, ubacio 36 poena, uključujući i čak 10 trojki (iz 13 pokušaja), čime se upisao u istoriju Hornetsa.

Pobedi Nju Orleansa značajno je doprineo i bek Kris Pol koji je zabaležio 19 poena i čak 21 asistenciju. Kod Lejkersa, Brajant je postigao 28 poena, a Radmanović 11 (3 trojke).

"Poeni su dolazili posle odradjenih akcija. Kris i ostali momci su me tražili u napadu, pa je ostajalo da iz blokova, iz čistih pozicija pogadjam, jer su to sve bili otvoreni šutevi", izjavio je posle meča Predrag Stojaković.

"Kris Pol je igrao fantastično, a Stojaković je šutirao neverovatno. Ne želite nikada da njega krene ovako šut", kratko je posle utakmice rekao Kobi Brajant.

Marko Jarić je zabeležio 10 poena i 10 asistencija u porazu Minesote od Orlanda sa 111:103, dok je Saša Pavlović postigao 6 poena u pobedi Klivlenda nad Golden Stejtom sa 108:104.

Kompletni rezultati, sreda:

Šarlot - Finiks 83:115
Nju Džersi - Atlanta 87:82
Njujork - Denver 119:112
Milvoki - Toronto 112:85
Minesota - Orlando 103:111
Čikago - LA Klipers 91:97
Hjuston - San Antonio 89:81
Sakramento - Sijetl 104:98
LA Lejkers - Nju Orleans 104:118
Golden Stejt - Klivlend 104:108

*Hehehehe Sondri...dobio sam te sinoc... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Duga je sedmica, a povrijedio mi se Felton!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I meni se povredio Amare Stoudemire, mada i nije igrao nista posebno, ali opet ostao sam bez jednog centra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
NBA liga zadnjih 5 godina je liga za debile. pametno je kukoč rekao. nema tu košarke ni za crno ispod nokta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zakucao sam Flavea na dno tabele :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da ce se glavna borba voditi izmedju nas dvojice, ovi ostali su amateri :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije ni Sijuks loš, za petama nam je!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma sta ce grobar, posrecilo mu se :D Meni su se oporavili svi igraci tako da mi je tim kompletan. Kobi mi je nesto los, prvu utakmicu ubacio 45 poena, a na ostalima ne moze preko 25 :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Miličić sjajan, Seltiksi nepobedivi

Darko Miličić je izvanrednim nastupom odlučujuće doprineo pobedi Memfisa nad Hjustonom 105:99. Reprezentativac Srbije je uz 20 poena imao 6 skokova, 2 blokade i 2 ukradene lopte. Boston je i dalje neporažen, šesti trijumf zabeležili su protiv Indijane - 101:86. Lider Zapada San Antonio savladao je LA Lejkerse 107:92 (Radmanović 4p), i sada ima skor 7-1. Ostali predstavnici Srbije u NBA bili su slobodni prošle noći. Tri ekipe su i dalje bez pobede, a Sijetl se među njima izdvojio sa čak osam vezanih poraza.

Indijana – Boston 86:101
Orlando – Sijetl 103:76
Šarlot – Majami 91:76
Memfis – Hjuston 105:99
San Antonio – LA Lejkers 107:92
Dalas – Filadelfija 99:84
Finiks – Njujork 113:102
Portland – Detroit 102:94

Činjenicu da je uz standardno dobru odbranu počeo i da pogađa koš, Darko je prokomentarisao uz osmeh.

"Pre nego što sam došao u Ameriku, igrao sam ofanzivno. Tek sam ovde postao defanzivac", rekao je Miličić, koji je sjajan učinak zabeležio u duelu sa gorostasnim Jao Mingom. "Kada igrate sa njim, ne možete mnogo da uradite jer on na svojoj strani ima i fizičke predispozicije, ali i odličnu tehniku. Pokušavao sam da ga pritisnem kad god bi primio loptu na postu". Jao je postigao 22 poena uz 7 skokova,a posle meča je priznao da je loše čuvao Miličića.
AP
AP

Miličić je imao odličnog saradnika u prvoj zvezdi Grizlija Pou Gasolu, koji je imao gotovo jednaku statistiku (6 poena i 3 asistencije više, ali po 2 ukradene lopte i blokade manje od našeg asa). Uz to, Majk Miler je bio veoma dobar (17p, 7s, 6a) iako je prosto neverovatno da nije ubacio nijednu trojku.

Hjustonu nije pomogao ni briljantni Trejsi Mekgrejdi (41 poen, 16/28 iz igre, 4 skoka, 4 asistencije, 3 trojke, 2 ukradene lopte), igrač večeri u NBA.

Seltiksi su nastavili da dominiraju; ovog puta Indijana se držala prvih petnaestak minuta, ali protiv velike trojke nisu mogli. Danas je red bio na Pola Pirsa, koji je dao 31 poen, uz 14/14 sa linije penala i 11 skokova. Garnet je dao 18 poena uz 11 skokova (šesti dabl-dabl u šest mečeva), Alen 17 poena. Na drugoj strani istakao se Deni Grejndžer sa 24 poena i 7 skokova.

Monumentalni raspad Sijetla nastavio se i u Orlandu, gde su Soniksi poraženi sa 103:76. "Zeleni" su izgubili sedam-osam vezanih mečeva na početku sezone, a ovog puta ih je dotukao momak koji je do leta devet godina igrao ispod "Svemirske igle" – Rašard Luis (22p). Posle tri četvrtine Medžik je imao plus 29, a Luis i Dvajt Hauard su se odmarali u završnom periodu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobili Seltiksi, dobili i Soniksi

Slika

Serija Boston Seltiksa i dalje traje, sedmu pobedu ostvarili su protiv Nju Džersija, u najzaposlenijoj NBA večeri u dosadašnjem toku sezone, u kojem je igrano 13 mečeva. Sijetl je u devetom pokušaju pobedio, i to u Majamiju, koji je proslavio povratak Dvejna Vejda. Prvu pobedu ostvarila je i Minesota (protiv Sakramenta), pa je najneuspešniji tim u ligi sada Golden Stejt, koji je protiv Detroita izgubio i šesti uzastopni meč.

Saša Pavlović je za Klivlend postigao 8 poena u meču sa Orlandom, Nenad Krstić je protiv Seltiksa dao samo dva poena za 13 minuta, Darko Miličić je u porazu Memfisa od Milvokija dao 10 poena uz 13 skokova i 4 blokade. Marko Jarić je u prvom trijumfu T'Vulvsa dao 9 poena, uz 8 skokova, 3 asistencije i 2 osvojene lopte, Stojaković je dao 7 poena u pobedi Hornetsa nad Filadelfijom, Radmanović je u trijumfu Lejkersa nad Hjustonom dao 6 poena.

Atlanta – Šarlot 117:109
Vašington – Indijana 103:90
Toronto – Juta 88:92
Klivlend – Orlando 116:117 (produžetak)
Boston – Nju Džersi 91:69
Nju Orleans – Filadelfija 95:76
Milvoki – Memfis 102:99
Minesota – Sakramento 108:103
Denver – Portland 110:93
Hjuston – LA Lejkers 90:93
Golden Stejt – Detroit 104:111
LA Klipers – Njujork 84:81

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Boston sinoc izgubio, tako da vise nema ne porazenih ekipa.
Preuzeo sam prvo mesto od Sondrija, I am the best :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja ovu sedmicu protiv Sijuksa pa se opet vraćam na vrh :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo ti razbij Sijuksa pa ti ja prepustam 1. mesto :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Citiraj:

Memfis se odrice Gasola

Čelnici NBA ligaša Memfisa odlučili su da trejduju jednog od svojih najboljih košarkaša Pau Gasola, prenose španski mediji. Zvezda Grizlija u nekoliko navrata je spominjan kao budući član Čikago Bulsa i prema najavama, u tom klubu će najverovatnije i nastaviti karijeru. Vodeći ljudi Memfisa, menadžer Kris Volas i trener Mark Javaroni smatraju da bi prodaja Gasola bila izuzetno dobar finansijski potez, iako tačna suma koju će klub tražiti nije precizirana za španskog reprezentativca. Odluka o prodaji donesena je zbog procene da se Gasol ne uklapa u viziju trenera Javaronija koji smatra da ekipa mora da pojača igru u odbrani i skok a ne košgeterski učinak.
To dokazuje i Gasolova statistika po kojoj je u prošloj sezoni prosečno beležio 20,8 koševa, uz 9,8 skokova, dok je ove godine po utakmici pogađao 16,6 koševa i hvatao 7,2 lopte.

Ekipa Grizlija bi, ukoliko dođe do trejda sa Čikagom, angažovala defanzivce poput Tajrusa Tomasa ili Andresa Noćionija, dok bi se napadački Gasolov stil, prema procenama NBA stručnjaka, savršeno uklopio u igru „bikova”.

Prema pisanju španskih medija, Gasolov trejd u „vetroviti grad” bi otvorio vrata i drugom Špancu iz tabora Memfisa, Huanu Karlosu Navaru koji će na kraju sezone postati slobodan agent. Navaro je od čelnika Čikaga dobio „prolaznu ocenu” za svoju debitantsku sezonu u NBA ligi. (Mondo)

Welcome to Chicago :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sjajno veče Jarića, poraz T-Vulvsa

Noćas su u NBA ligi odigrana samo tri meča, na parketu je od igrača iz Srbije bio samo Marko Jarić koji se oporavio od povrede. Iako je njegova Minesota zabeležila i 15.poraz ovoga puta od Atlante 90:89, srpski reprezentativac je odigrao najbolji meč u sezoni i završio ga sa 18 poena, 8 skokova i 9 asistencija.

Utakmica u Džordžiji bila je i najuzbudljivija u noći izmedju četvrtka i petka. Marko Jarić je "polaganjem" doneo prednosti T-Vulvsima samo dve sekunde pre kraja, ali je Džo Džonson šutem iz daljine uz zvuk sirene doneo pobedu svom timu i približavanje "pozitivnoj nuli".

Sjajnu statistiku u istom meču ostvario je i Džoš Smit igrač Atlante koji je uz 27 poena i 7 skokova, imao i čak 7 blokada.

Denver je bio bolji od Dalasa 122:109, a briljirao je Alen Ajverson sa 35 poena i 12 asistencija (Novicki 32 i 12 skokova), a Majami je doživeo novi poraz čak 14-ti u sezoni od 18 odigranih mečeva, noćas od Portlanda 112:106 (Roj 25, Autlo 20).

Kompletni rezultati:

Atlanta - Minesota 90:89

(Smit 28 +7 sk+ 7 blokada, Džo. Džonson 21+9 sk, Horford 15 sk - Smit 20+9 sk, Jarić 18+8 sk+9 as.

Dalas - Denver 109:122

(Novicki 32 +12 sk,Stekhaus 23+7 sk,Hauard 20 +6 sk - Ajverson 35, +12 as, Entoni 23+6 sk,Kleiza 23)

Portland - Majami 112:106

(Roj 25 +5 sk,Autlo 20,7 sk, Oldridž14 +10 sk - Vejd 21+10 sk, 9 as, Kuk 20, Dejvis 18)

*Jare fino igra u Minesoti iako su mu mnogi prognozirali klupu ove sezone.Mislim da je najstandardniji od nasih ljudi u NBA po ovome do sada prikazanom.Sta je sa Krsticem?Ima li neko nekakvih informacija.Jel veliki period neigranja ostavio trag na njemu ili je trener promijenio kombinacije sto se tice ove sezone?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Okupni O'Nilovi bruto prihodi iznose tačno 1.821.117 dolara mjesečno.

Američka televizija "Extra" na svom sajtu je objavila sudski dokument, sačinjen tokom brakorazvodne parnice između Šakila i njegove bivše supruge Šoni, iz kojeg se vidi da tridesetpetogodišnjem igraču od pomenute, vrtoglave sume, na kraju mjeseca ostane "samo" 450.312 dolara!

Logično je postaviti pitanje gdje mu za trideset dana ode 1.370.805 dolara?

Kao što je red u Americi, najveći dio novca odlazi poreskim službama, pošto O'Nil na ime saveznih, državnih i lokalnih taksi mjesečno izdvaja 469.000 dolara.

Kada se odbiju razni doprinosi, zdravstveno osiguranje i izdržavanje djece iz prethodnih veza, ispostavi se da neto mjesečna zarada osvajača četiri šampionska prstena iznosi 1.325.327 dolara. Dakle, skoro pola miliona u startu nije njegovo.

Mjesečna rata kredita za vilu sa okolnim imanjem, koja je svojevremeno prikazana u popularnoj emisiji "MTV Cribs", iznosi 156.116 dolara.

Taksa na luksuzno zemljište i osiguranje nekretnina koje O'Nil posjeduje iznose blizu 107 hiljada dolara mjesečno, dok za "poslovne troškove", odnosno pravne, konsalting i menadžerske usluge izdvaja 182.680 dolara.

Na izlete članova porodice troši mjesečno 110 hiljada dolara, na poklone 60 hiljada, a na garderobu 17 hiljada. Na pranje i peglanje veša - što bi po balkanskim standardima trebalo da mu odrađuje žena - daje 6.730 dolara, što je otprilike ravno solidnoj godišnjoj plati građanina Srbije.

Dadilje i bejbisiterke svoje djece O'Nil svakog mjeseca plaća 26.560 dolara, kućne pomoćnice plaća 22.190, dok za životno osiguranje članova porodice izdvaja 28.600 dolara.

Nije navedeno ko se sve o Šakovom trošku vozi u udobnim limuzinama i džipovima, ali činjenica je da NBA as svakog meseca daje okruglo 25.000 dolara za benzin, naftu i usluge automehaničara!

"Sitne popravke" po kući, uključujući bezbjednosni sistem, video nadgledanje i slične stvari koštaju ga oko 18 hiljada, a održavanje bazena i travnjaka 1.610 dolara.

Za hranu i ostale potrepštine izdvaja 12.775 dolara, za kablovsku televiziju 1.495, pretplata na razne magazine, knjige, CD i DVD izdanja skida mu sa računa 1.620 dolara, dok Šakilovi telefonski računi iznose 3.345 dolara...

Ima tu još izdataka, ali kada se sve sabere i oduzme, nekadašnji as Orlando Medžika i Los Andjeles Lejkersa godišnje može da uštedi izmedju pet i šest miliona dolara. To je još uvek sjajna suma, međutim, treba imati u vidu da karijera vrhunskog sportiste ne traje vječno, a da se lagodnih navika nije lako osloboditi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
baš mu se nešto ne da u poslednje vrijeme...ali polako, čim prestane da igra vidjećeš kako se slavina zavrće...

Vrh

Tema posta: Re: NBA 2007/2008
PostPoslato: 29 Jan 2008, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

*Ode ovaj stvarno za Dalas... 8)
Steta za NJ a veliki plus za Dalas.

Kid ponovo u Dalasu?

Plejmejker Nju Džersi Netsa Džejson Kid potvrdio je javno da želi da napusti Klub. Prema informacijama Džefa Švarca, Kidovog menadžera Netsi žele da ga razmene do 21. februara kada je poslednji rok za trejdove.

"Bilo je ako postižem tripl-dabl onda mogu da ostanem. Sada to nije situacija. To ne može tako i vreme je za promene", rekao je Kid.

Švarc je izjavio da pošto Vins Karter i Ričard Džeferson imaju dugogodišnje i veoma vredne ugovore, jedina osoba vredna trejda je Kid.

"Nisam ljut ni na koga u Nju Džersiju. Kada jašete na talasu, obavezno morate da dođete do kraja nekada. Mislim da smo mi stigli do te pozicije", rekao je Kid.

Prema izveštajima, Dalas Meveriksi i Denver Nagitsi su pokazali interesovanje da dovedu osmostrukog Ol-stara.

Kid, koji je u svojoj karijeri zabeležio 98 tripl-dablova, ove sezone u proseku beleži 11.3 poena, 8.3 skokova i 10.4 asistencija.

Vrh

Tema posta: Re: NBA 2007/2008
PostPoslato: 29 Jan 2008, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jos jedna vijest...

Pedja i Pol zatrpali i Denver

U ponedeljak uveče u NBA ligi odigrane su četiri utakmice, od predstavnika Srbije na parketu su bili Predrag Stojaković i Darko Miličić. Stojaković je značajno podigrao formu i konstantno počeo da ubacuje oko 20 poena, što je uradio i u duelu sa Denverom (19 koševa, 4 trojke iz 8 pokušaja) koji su Hornetsi dobili sa ubedljivih 117:93.

Kris Pol se i definitivno nametnuo kao lider ekipe Bajrona Skota i još jednom predvodio svoj tim u poenima (23), ali je učinak u razigravanju saigrača još jednom bio ogroman – 17 asistencija !Hornetsi su stigli do 9.uzastopne pobede, a i reči trenera Denvera Džordža Karla govore da će Nju Orlians ove godine biti "mina" u plej ofu:

"Ne vidim slabu tačku u ovom timu. Pol igra sjajno, radi šta hoće na parketu. Imaju sve, odlične šutere, odbranu, po meni 4 All star igrača u ekipi, "hemiju" u ekipi, dugačku klupu..." nahvalio je Karl ekipu, koja zaista igra dobro i sa skorom 32-12 preti svima...

Za Denver Ajverson je ubacio 23 poena, ali uz samo 3 asistencije, Kenjon Martin je dodao 18.

U ostalim mečevima, Dalas je jednu od najtežih turneja započeo pobedom lakim trijumfom u Memfisu (Miličić 2 poena i 5 skokova). Mevsi ne znaju za poraz od Memfisa u poslednjih 13 utakmica, a bez poraza su u "Piramidi" u Tenesiju.

U derbiju večeri i reprizi finala Zapada, Juta je pobedila San Antonio sa 97:91 u utakmici u kojoj Slounovi momci nisu zaostajali ni jednu sekundu u meču (Buzer i Kirilenko po 23 poena – Djinobili 29, Dankan 26), dok su Klipersi zahvaljujući odličnoj partiji Tima Tomasa ( 29 poena i 13 skokova) savladali Šarlot sa 110:107 ( Džerald Valas 23).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]