banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Tomo_Sokota je napisao:
Heja Heja Cibosi!

JAAAVI SEEE...JAAAVI SEE...JAAAVI SEE...
:wav:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 31 Okt 2007, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Tomo_Sokota je napisao:
Heja Heja Cibosi!

Ha, misliš da je još živ? Vjerovatno sad počiva na dnu neke rijeke, sa vodeničkim kamenom oko vrata.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 01 Nov 2007, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Tomo_Sokota je napisao:
Heja Heja Cibosi!

Ha, misliš da je još živ? Vjerovatno sad počiva na dnu neke rijeke, sa vodeničkim kamenom oko vrata.

Teskim 36kg...tako nesto.
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 07:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Tomo_Sokota je napisao:
Heja Heja Cibosi!

Ne moze,poklopi se sa ushesima :D
Svaka cast partizanu :drinking:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2007, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Tomo_Sokota je napisao:
Heja Heja Cibosi!

Slika
Примаш к`о цибона, оооооо
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2007, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slika
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2007, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Cibona ganja koš razliku!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2007, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slika
NEMA GA,NEMA GA...NEMA GA!!!

Poslednji put menjao Nek@d_sam_bio_W@lter dana 02 Nov 2007, 17:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2007, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
A jest se lozite

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Crno-beli" veruju u iznenađenje
Košarkaši Partizana dočekuju u sredu u Hali "Pionir" (20:45) šampiona Evrope Panatinaikos u meču 3. kola grupe C Evrolige. Odličan početak "crno-belih" u elitnom evropskom takmičenju dodatno je podgrejao atmosferu pred dolazak grčkog giganta, sve karte rasprodate su za pola sata, a trener beogradskog kluba Duško Vujošević obećava da će njegov tim dati sve od sebe kako bi zabeležio i treću uzastopnu pobedu na startu evropske sezone.

"Verujem da je ogromno interesovanje dobrim delom i zbog našeg dobrog starta u Evroligi. Realnost i želje nisu isto, a između njih se nalazi nada. Uz maksimalno angažovanje i borbenost i veru da radimo dobro mislim da možemo do povoljnog rezultata", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

"Dolazi nam prvak Evrope, tako da se dosta toga podrazumeva, ali pre svega da smo prijatelji. Trener Obradović, zatim Dejan Tomašević, Miloš Vujanić svi su oni nosili dres našeg kluba, ali to prijateljstvo važi samo pre i posle meča. Evroliga je jača nego ikad, a Panatinaikos ima želju i ambiciju da odbrani trofej. Imaju više izvanrednih igrača na svim pozicijama. Nemaju slabih tačaka, a takva selekcija tima garantuje uspeh u kontinuitetu", rekao je trener Partizana.

Najbolji igrač beogradskog kluba na početku sezone, centar Nikola Peković takođe je imao brojne pohvale na račun gostiju, ali ne isključuje mogućnost nove pobede Partizana.

"Ekipa Panatinaikosa je izvanredan skup pojedinaca. U pitanju je prvak Evrope, ali ako budemo 100 odsto koncentrisani i motivisani možda možemo i da pobedimo. Dobro se poznajemo i bitno je da ispoštujemo ono što naš trener traži od nas", rekao je Peković.

Pre utakmice će biti dodeljena specijalna priznanja povodom 50 godina postojanja Evrolige. Priznanja će bivšim Partizanovim asovima Aleksandru Đorđeviću i Predragu Daniloviću, kao i porodici legendarnog trenera, pokojnog Aleksandra Nikolića, uručiti izvršni direktor ULEB-a, Đordi Bartomeu.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 06 Nov 2007, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Prenosi li to neko?

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 06 Nov 2007, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Prenosi li to neko?

Avala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo pola sata po otvaranju blagajni na stadionu Partizana planule su sve karte za sutrašnji duel crno-belih i evropskog šampiona Panatinaikosa. Bilo je i navala i prošle sezone, a sjajni rezultati srpskog prvaka naterali su i one najprobirljivije da pohrle ka Topčiderskom brdu.

Slučajni prolaznici juče ujutru su se uplašili "zmije". Nisu znali šta se dešava... Ne tako davna slika iz minule sezone, kada se bitka vodila oko ulaznica ponovo je osvanula u Beogradu. Bitke nije bilo, ali je karta vredela mnogo više od običnog parčeta papira. Sa prvim petlovima na biletarnici ispod teniskih terena počeli su da se okupljaju navijači. Iz minuta u minut bilo ih je sve više... Srednjoškolci komentarišu kako su pobegli sa časa i umesto da se grabe za užinu izabrali su izlet do Humske.

Nada je promrzme partizanovce grejala tek pola 30-tak minuta. Kada je blagajnik ponovo izašao iz svoje kućice i saopštio ružnu vest neki samo što nisu zaplakali. Karata nije bilo ni za leka, a oni koji su tokom dana dolazili do blagajne, mogli su samo da poljube šalter i eventualno tapkarošima iskrširaju nešto više novca nego što su namenili da pogledaju Pekovića, Tepića, Vujanića, Jasikevičijusa... (Sport)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tomašević: Partizan nije Peković!
Utorak, 6. novembar 2007. 22:02

Neočekivano dugo trebalo je košarkašima Panatinaikosa da doputuju iz Atine u Beograd - sedam sati! I to iz dva pokušaja.

U razgovoru za MONDO u utorak uveče na treningu u Dvorani "Pionir", uoči meča sa Evrolige sa Partizanom (sreda, 20.45), trener "zelenih" Željko Obradović objasnio je i zašto.

"Poleteli smo iz Atine i onda su nam javili da ne možemo da sletimo zbog magle, pa smo kružili u vazduhu dva sata i sleteli nazad u Atinu. Posle sat i po vremena poleteli smo ponovo i konačno stigli", pričao je o neprijatnom iskustvu Obradović.

"To je mučenje za igrače, gledao sam ih kako spavaju na aerodromu... Putovali smo malim avionom, meni koji nisam krupan nije bilo prijatno da provedem toliko vremena u skučenom prostoru, mogu da zamislim njima... Nadam se da će uspeti da se oporave do početka utakmice".

Kada je reč o utakmici, najtrofejniji trener u istoriji Evrolige siguran je u jedno.

"Ono što znamo je da će biti pun "Pionir" i da će nas dočekati paklena atmosfera, kao i uvek kada Partizan igra u Evroligi. U takvoj situaciji, nijednoj ekipi nije lako da igra. Ja ne volim da igram protiv Partizana, ali život je takav da moram", priča trener koji je Partizan vodio do jedine titule prvaka Evrope 1992. godine.

"Bolje da to bude sada, nego kad se budu igrale odlučujuće utakmice, na primer na "Fajnal Foru", iako bih voleo da vidim Partizan tamo".

"Crno-beli su odlično počeli sezonu i rezultatski i igrački. Tačno je da je Peković obeležio taj start, ali daleko od toga da je on jedina pretnja. Partizan igra kolektivno, svako zna svoju ulogu, moj kolega Duško vodi ekipu izvanredno. Zato se nećemo baviti jednim igračem", poručuje Obradović.

Za Panatinaikos nastupaju još dva igrača koja su ostavila dubok trag u Partizanu: Dejan Tomašević i Miloš Vujanić.

"Ovo mi je četvrti put da igram protiv Partizana i uvek je bilo teško igrati te mečeve. Možda sada i teže nego pre, jer sam pre sezone trenirao sa ovim momcima i na trenutak sam se osetio kao da sam deo Partizana", kaže Dejan Tomašević.

"Partizan se nalazi u vrhunskoj formi. U timu imaju mnogo kvalitetnih mladih igrača, kojima ne manjka motiva, ali ni iskustva, samopouzdanja... To se vidi i na terenu".

Tomašević je imao šta da kaže saigračima o tome šta ih čeka u Beogradu.

"Pričao sam sa njima i rekao sam im da je Partizan u Evroligi sedam godina i da je svake godine imao MVP igrača, od Berića, Šćepanovića, Vujanića, Milojevića, Drobnjaka... Sada je tu Peković, koji je obeležio prva dva kola, ali Partizan nije Peković. Njemu je dobra igra celog tima pomogla da iskoči u prvi plan".

O reprezentaciji...

"Ono što nam se dogodilo u Španiji je normalna stvar, posle toliko medjusobno nerešenih računa tokom svih ovih godina... Igrači i dalje odbijaju pozive. Ali, to je kriza koju su prošle sve velike selekcije, uzdam se u pamet ljudi koji su u našoj košarci, da će u Savez konačno doći pravi ljudi na prava mesta. Možda bi Partizan mogao da bude model po kojem bi se oporavila naša košarka", predlaže Tomašević.

Miloš Vujanić, takodje ne pamti po lepom reprezentativno leto, iako nije ni igrao za Mokine "moskitose". On je zbog teške povrede kolena zatražio da početak priprema odradi odvojeno sa svojim trenerom, što je Slavnić žestoko odbio.

"Svi su videli šta nam se tamo dogodilo, ali ne želim to da komentarišem. Žao mi je što sam zbog glupe situacije došao u konflikt s ljudima sa kojima nikad nisam imao problema. Eto i ja sam imao tešku povredu, pa su došli bolji dani. Nadam se da će isto biti i sa Srbijom", kaže Vujanić.

Sa ili bez vas?

"Svejedno, sa ili bez... Ja se nadam SA! Imam 27 godina, još mogu da pružim reprezentaciji".

(MONDO, Foto: MN Press)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Usled represivnih mera koje se sprovode nad navijačima u vidu nemogućnosti unošenja osnovnih navijačkih rekvizita (pogotovu bubnjeva, bez kojih je atmosfera u hali osakaćena), navijači Partizana, u znak protesta, prvu četvrtinu utakmice koja će se odigrati u sredu 7. novembra u 20:45 između Partizana i Panatinaikosa, NEĆE navijati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li ko sinoc gledao kako igraju Sampioni,imali sut za pobedu protiv Evropskog prvaka i najskupljeg tima u Evropi.Skidam im kapu,mirise mi ovo na 92 godinu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
PAO se provukao u Pioniru

FonetKošarkaši Partizana poraženi su u trećem kolu Evrolige u Pioniru od Panatinaikosa rezultatom 94:90. „Crno-beli“ su šampionu Evrope pružili sjajan otpor, i u finišu meča su čak mogli i do pobede. Najefikasniji u ekipi Duška Vujoševića bio je sjajni Nikola Peković koji je uz 28 poena (10-8 za dva, 12-12 penali) imao i 10 skokova. Pored Pekovića odličan je bio i Milt Palasio sa 23 poena, a borbeni Novica Veličković je ubacio 14 poena.

U ekipi Željka Obradovića Sani Bećirović i Dimitris Dijamantidis ubacili su po 16 poena, a Spanulis je postigao poen manje.

Pred početak utakmice Bora Stanković i Dragan Kapičić uručili su Saši Đorđeviću, Predragu Daniloviću, Željku Obradoviću i sestri pokojnog profesora Aleksandra Nikolića Dubravki Rakočević priznanja povodom 50-godišnjice evropske klupske košarke, što je publika u Pioniru pozdravila ovacijama.

„Crno-beli“ su meč počeli sa previše respekta prema šampionu Evrope, i iako je Nikola Peković ubacio šest poena na startu, to nije bila igra koju je Partizan pružao u prva dva kola. Nezaustavljiv je bio Sani Bećirović koji je u prvih deset minuta postigao 10 poena, pa su Grci u 7. minutu imali visokih 21:9. Vujošević je reagovao tajm-autom, i Partizan je do kraja prve deonice smanjio na 24:16.

Početkom druge četvrtine Obradović je na teren ubacio Jasikevičiusa, ali je Vujošević odgovorio sa Božićem koji je sa nekoliko odličnih odbrana i ukradenih loptu doneo neophodnu sigurnost, i rezultat nije izostao pošto je Partizan u 15. minutu smanjio na 32:28. „Zeleni“ iz Atine su se nakon minuta odmora konsolidovali, i ponovo podigli prednost na 9 razlike, ali je Partizan uzvratio pa je nakon trojke Veličkovića u 18. minutu domaći tim prišao na samo dva razlike (41:39). Ipak, Dijamantidis je trojkom u poslednjoj sekundi prvog poluvremena sa devet metara vratio na plus pet (46:41).

FonetDrugo poluvreme počelo je sa dosta faulova na obe strane, a Partizan je u 23. minutu nakon nekoliko dobrih akcija Palasija i tjedne trojke došao do prvog vođstva na meču (51:50). Panatinaikos ipak uzvraća serijom 7-0, i trojkama Spanulisa i Bećirovića ponovo dolazi do prednosti (59:53).

Nakon toga Vujošević je reagovao minutom odmora što je i urodilo plodom pošto se „crno-beli“ ponovo vraćaju u meč i dolaze do najviših 66:64, na šta je Jasikevičius odgovorio trojkom. Poslednji napad u trećoj deonici imao je Partizan, i Peković je na asistenciju Palasija ubacio loptu kroz obruč za vođstvo „crno-belih“ 70:69 nakon 30 minuta.

Poslednja deonica počinje serijom 6-0 Panatinaikosa koji je u tim trenucima pojačao odbranu i vratio prednost, pa je Vujošević nakon toga zatražio novi tajm-aut. „Crno-beli“ su nešto kasnije prišli na 79:76, ali je Dijamantidis trojkom ponovo vratio goste na plus šest.

Partizan je u nastavku uspeo da zahvaljujući ponovo sjajnom Pekoviću uhvati priključak, pa je na 45 sekundi pre kraja prišao Grcima na dva razlike (90:88). Spanulis je promašio trojku u sledećem napadu, a Peković je nakon asistencije Tepića izjednačio na 13 sekundi pre kraja. Vujošević je odlučio da sam rešava sudbinu pa je pravio faul nad Dijamantidisom koji je oba puta pogodio. U sledećem napadu Veličković je nakon akcije Palasija bio sam na šutu za tri ali je promašio, pa su bodovi ipak otišli u Atinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 19:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Nov 2007, 19:15
čovjek je očigledno puštao partizan ali opet smo se zajebali...dobićemo ih u atini...možda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

herminator je napisao:
čovjek je očigledno puštao partizan

Ko je pustao?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]