banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 17:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 02:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
Pred sutrasnju utakmicu Schalkea protiv Trondheima nece igrati Mladen Krstajic i Ivan Rakitic jer su bili na koncertu Mile Kitica do jutra pa su suspendovani od strane Schalkea.
Vidi ih rodila ih majka.Pokvari Krstajic maloga.

Slika
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Svaka cast Kovacevicu,covek u poznim fudbalskim godinama a igra ko sat,jos se i nazad vraca.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Liverpul je u zadnje tri utakmice u LŠdao 16 golova... I večeras su odrali ovaj napaćeni Olimpik, skoro pa rutinski. Dali su 4 gola, a posjed lopte 36 posto. Kao što Blažičko reče za Marsej, "velik promet, a slaba zarada".

Liverpul uvuče protivnika u neku uspavanku, nakon što povede, ali brutalno kažnjava sve greške protivnika. Tores je dao golčinu i sve ga više smatram jednim od najboljih napadača današnjice, mada se i on gubi na terenu na određene periode, ali odavno nisam vidio tako eksplozivnog igrača, koji momentalno po prijemu lopte, kreće vertikalno prema golu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 11:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
cosak2 je napisao:
Pred sutrasnju utakmicu Schalkea protiv Trondheima nece igrati Mladen Krstajic i Ivan Rakitic jer su bili na koncertu Mile Kitica do jutra pa su suspendovani od strane Schalkea.
Vidi ih rodila ih majka.Pokvari Krstajic maloga.
http://img211.imageshack.us/img211/5383 ... ajitd9.jpg

http://vinovo.magnify.net/watch/playlis ... DXC6D5650K

Turbofolk video spot o fudbalerima i cajkama, vole fudbaleri sirom Balkana da "zaruze"
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Izgleda da bi Roma mogla okrenuti utakmicu...Trenutno1-1 i Vucinic okresao stativu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
evo neko moje predvidjanje sto se tice osvajaca. mislim da bi mogao opet Milan uzet,imam neki predosjecaj. odustali su od serie a, dovoljno im je cetvrto mjesto, nece biti tesko stici. a i oni su ekipa za kup takmicenja, a imaju carlita takticara koji je postao maher za ligu sampiona. u LS su druga ekipa totalno.
a u osmini finala ce dobiti arsenal vjerovatno.
sad ce neki reci da sam lud. ne navijam ni za koga, pa realno nekako gledam stvari. mogao bi inter iznenaditi negativno. a ovi englezi mogu daleko, ali tesko ce do kraja.
koja su vasa predvidjanja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Ja vidim Intera i Barcelonu daleko ove godine.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Milan

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Milan ili Manchester, samo da se ne sudare u 1/2 finalu kao prošle godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Seltik – Barselona
Lion – Mančester Junajted
Šalke – Porto
Liverpul – Inter
Roma – Real Madrid
Arsenal – Milan
Olimpijakos – Čelzi
Fenerbahče – Sevilja

Munje i gromovi, al' ima da pršti... Ove godine nekako tipujem na Sevilju na iznenađenje LŠ, dok bi me jako razveselilo da Vengerov vrtić prebije one starkelje i ljigavce iz Milana, mada nisam baš optimista. Barselona se nameračila na Škote (Rendžers u grupi), a Real na Rimljane (Lacio u grupi), ali mislim da prolaze i jedni i drugi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo da Manchester ne igra s Barcom ili Realom rano, ne leže im "Španci" nikako! Dobar će biti duel Milan - Arsenal, iskustvo protiv mladosti, kao i Fener - Sevilla. Ove ostale se manje više zna ko će proći dalje ili bi bar trebao ići dalje. Liverpool i Inter će odraditi dvije uspavnanke, kako samo Liverpool zna da umrtvi utakmicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 17:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
jeftina zabava za maloumne, što reče Kari Pešić

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 01:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
ama ja bi volio da roma rasturi real hehe to ce biti zanimljivo i da naravno da mladici pokazu starima kako se igra :)
8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2007, 01:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Dec 2007, 19:22
1.Lion – Mančester Junajted
2.Šalke – Porto
3.Liverpul – Inter
4.Roma – Real Madrid
5.Arsenal – Milan
6.Olimpijakos – Čelzi
7.Fenerbahče – Sevilja

Ovako:za duel 1 navijam za manchu ali mislim i da ce stvarno da pobjedi.
u duelu 2 navijam za salke,ali kada malo bolje sagledamo ni jedna nije nesto extra ali se porto nekak bolje drzi.
u duelu 3 nevolim ni jedan klub ali kako mi je skroz bezze liverpol,navijam za inter,ali vjerovatno liverpul pobjedjuje.
u duelu 3 ne navijam ni za koga jer nevolim ni jedan klub,ali ce real da pobjedi.
duel 5 navijam za Milan i milan ce i da pobjedi
duel 6 ne navijam ni za koga,celzi pobjedjuje
duel 7 navijam za sevilju,sevilja pobjedjuje

to je moje misljenje
pozz

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 24 Jan 2008, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
xrytek je napisao:
1.Lion – Mančester Junajted
2.Šalke – Porto
3.Liverpul – Inter
4.Roma – Real Madrid
5.Arsenal – Milan
6.Olimpijakos – Čelzi
7.Fenerbahče – Sevilja

Ovo je interesantno! Evo da i ja prokomentarišem.

1. Lion - Mančester : Neutralan sam što se navijanja tiče, a mislim da prolazi Mančester. Lion nije ni blijeda sjena ekipe od prošlih godina.
2. Šalke - Porto : Takođe neutralan, mislim da Porto prolazi
3. Liverpul - Inter : Navijam za Inter zbog Dekija, mada mi je i Liverpul postao simpatičan u posljednje vrijeme jer imaju trenutno najboljeg napadača na svijetu, a to je Fernando Tores. Ipak, Italijani su čudo, pa mislim da prolazi Inter.
4. Roma - Real Madrid : Naravno, tu se uopšte ne postavlja pitanje. Real ne mogu da smislim, pa navijam za Romu, mada mislim da će Real da prođe.
5. Arsenal - Milan : Ni ovde se ne postavlja pitanje. Milan mi je, uz Real, ubjedljivo najmrži klub, tako da se podrazumijeva da ću u ovom duelu da budem vatreni navijač Arsenala. Vjerujem i da bi Arsenal mogao da prođe ali biće veooooooooooma guravo.
6. Olimpijakos - Čelsi : Ko ne navija za Olimpijakos, nije Srbin! Doduše, objektivno, Čelsi je bolji i trijumf Grka bi bio iznenađenje, ali vjerujem da svi od srca navijamo za to iznenađenje. Darka u reprezentaciju!
7. Fenerbahče - Sevilja : U principu mi je svejedno, ali zbog Ivice navijam za Sevilju, koja sigurno prolazi.
8. Seltik - Barselona : Naravno, navijam za Seltik, ali bojim se da su im slabe šanse :cry:

Što se osvajača tiče, ne mogu da prognoziram. Nažalost, Real je dosta jak ove sezone i mogli bi daleko da doguraju. Pobjednik LŠvjerovatno će da bude neko od pobjednika parova 3. i 5. ili Real Madrid. Ja navijam za Seltik, Olimpijakos, Inter, Sevilju i možda Liverpul. Eh, a kad se samo sjetim da sam nekad navijao za Barselonu, kad su još bili simpatični... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Heheh...Ovo komentarisanje vam je xtra :wink:
U utakmici 1-Pobjedjuje Man Utd :lol: Mislim da su objektivno puno bolji od Liona...Mislim da je Cristiano Ronaldo u odlicnoj formi, a tu je i Vidic :D
Utakmica 2. me uopste ne zanima, tako da necu bas komentarisati...Shalke,Porto-svejedno mi je...
Utakmica 3.ce biti zanimljiva..vise gotivim Inter,ali mislim da ipak L'poo;l pobjedjuje,osim ako se ne desi neko cudo :lol:
Utakmica 4.Ne gotivim ni Real, a kamoli Romu,ali Real je bas jak ovu sezonu, a Roma tu i tamo..Ipak Real sigurno ide dalje.... Casillas dobro brani,a i Nistelrooy dobro igra.Tu je i Raul i ostala zvjezdana ekipa koja je u izvrsnoj formi ovu sezonu.... :)
Utakmica 5. Nadam se prolazu Milana, jer Arsenal nikako ne volim..Ali vidjecemo sta ce biti :wink:
Utakmica 6. Ejh, tu ce NAZALOST najvjerovatnije Chelsea pobjediti...Naravno, navijam za Olimpijakos :lol:
Utakmica 7. Nadam se pobjedi Seville jer ne gotivim F'bahce :lol:

Eto, to je moje skromno misljenje :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 18:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A osma utakmica??? Jel ovo 1/7 finala??? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Sondri je napisao:
A osma utakmica??? Jel ovo 1/7 finala??? :lol:

ajd dobro... :lol:
Utakmica 8- me ne zanima, isto kao i druga (nju sam napisala reda radi :lol: ), pa je nisam ni pisala...Al eto, posto Barcelonu ne gotivim nikako, a moram izgleda to napisati, jer ce jos ispasti da se igra 1/7 finala :lol: ajd....Barca ide dalje!!! :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo rezultata prvih utakmica i mojih prvih utisaka, bar o ovoj koju sam gledao.

Liverpul - Inter 2:0
Olimpijakos - Čelzi 0:0
Roma - Real 2:1
Šalke - Porto 1:0

Liverpulu nasušno treba neki kreator igre, ofanzivni vezista, koji će malo da uobliči u neke konkretne prilike, ono njihovo bjesomučno razvlačenje pasova po terenu. Taktički i dalje igraju savršeno, ali fali tu neke kreacije i malo improvizacije. Sa još jednim kreativcem, do izražaja bi više došao i Džerard, skoro sam siguran. A Tores, čovjek koji vapi za loptama u prostor, ne bi bio osuđen na vječite vazdušne duele sa štoperima, pošto je bez pravog kreatora, jedino centaršutevima, Liverpul dolazio u poziciju da nešto napravi u fazi napada.
Manćini je na startu sam sebi napravio medveđu uslugu, kad je zalijepio Materacija na mlađeg i bržeg Toresa, a Materaci se uopšte nije snašao u tome. Kao posljedica stigoše ta dva žuta kartona za dotičnog. Inter je odavao utisak ekipe koja igra sa tri štopera nazad, a sa još dva malo isturenija ispred njih. Kambijaso, koji uopšte nije čak ni klasični defanzivni vezista, proveo je veći dio vremena u sopstvenom šesnaestercu. Na kraju Liverpul nije stigao do 2:0 gola zato što je briljirao na terenu, već zato što je Inter igrao toliko buđavo, da bi prosto bio grijeh da su se izvukli sa manje od dva gola. I koliko god da ih gotivim zbog Mihajlovića i Stankovića, moram da priznam da su večera odigrali ispod najnižeg žabarskog nivoa. Pokazali su novu dimenziju "katenaća".

Najbolje od svega je bio trenutak pred početak utakmice i kompletan Enfild koji grmi "You'll never walk alone". Blago govoreći, da se naježiš...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]