xrytek je napisao:
1.Lion – Mančester Junajted
2.Šalke – Porto
3.Liverpul – Inter
4.Roma – Real Madrid
5.Arsenal – Milan
6.Olimpijakos – Čelzi
7.Fenerbahče – Sevilja
Ovo je interesantno! Evo da i ja prokomentarišem.
1. Lion - Mančester : Neutralan sam što se navijanja tiče, a mislim da prolazi Mančester. Lion nije ni blijeda sjena ekipe od prošlih godina.
2. Šalke - Porto : Takođe neutralan, mislim da Porto prolazi
3. Liverpul - Inter : Navijam za Inter zbog Dekija, mada mi je i Liverpul postao simpatičan u posljednje vrijeme jer imaju trenutno najboljeg napadača na svijetu, a to je Fernando Tores. Ipak, Italijani su čudo, pa mislim da prolazi Inter.
4. Roma - Real Madrid : Naravno, tu se uopšte ne postavlja pitanje. Real ne mogu da smislim, pa navijam za Romu, mada mislim da će Real da prođe.
5. Arsenal - Milan : Ni ovde se ne postavlja pitanje. Milan mi je, uz Real, ubjedljivo najmrži klub, tako da se podrazumijeva da ću u ovom duelu da budem vatreni navijač Arsenala. Vjerujem i da bi Arsenal mogao da prođe ali biće veooooooooooma guravo.
6. Olimpijakos - Čelsi : Ko ne navija za Olimpijakos, nije Srbin! Doduše, objektivno, Čelsi je bolji i trijumf Grka bi bio iznenađenje, ali vjerujem da svi od srca navijamo za to iznenađenje. Darka u reprezentaciju!
7. Fenerbahče - Sevilja : U principu mi je svejedno, ali zbog Ivice navijam za Sevilju, koja sigurno prolazi.
8. Seltik - Barselona : Naravno, navijam za Seltik, ali bojim se da su im slabe šanse
Što se osvajača tiče, ne mogu da prognoziram. Nažalost, Real je dosta jak ove sezone i mogli bi daleko da doguraju. Pobjednik LŠvjerovatno će da bude neko od pobjednika parova 3. i 5. ili Real Madrid. Ja navijam za Seltik, Olimpijakos, Inter, Sevilju i možda Liverpul. Eh, a kad se samo sjetim da sam nekad navijao za Barselonu, kad su još bili simpatični...