banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 14:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
tu si u pravu. medjutim, samo pogledaj kakva se euforija stvara oko svega toga. samo im jos titulu treba unaprijed dodjeliti i masa zadovoljna. ja sam potpuno ravnodusan sto se bih u svemo ovome tice, isto osjecam za njih kao sto si ti naveo da osjecas prema scg. posto navijam za scg, najvishe bi volio kad bi sad belgija i bih remizirali. tu nema nikakve politike, to su samo ciste kalkulacije...neko mora otpasti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 01:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Okt 2002, 01:40
@pilot
posteno sto se tice toga ,ja samo kazem da bi pojedinci voljeli da BiH izgubi i da nisu u grupi sa SCG,mada to meni ne ide u glavu jer ja
navijam za BiH a za sve ostale postujem pravilo nek bolji pobijedi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 05:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2005, 18:04
pilot babo je napisao:
nemojte biti smijesni...cinjenica je da bosna uopste nije nikakva velesila u fudbalu, vec spada u red beznacajnih selekcija koje samo popunjavaju prostor u kvalifikacionim grupama, te je realno ocekivati da se nikad nece ni plasirati na neku veliku smotru, kao ni recimo malta, farska ostrva, san marino, lihtenstajn i ostale zemlje koje su u rangu sa bosnom. letoniji je to poslo za rukom prosle godine kvalifikovavsi se na euro, ali i takva cudesa se desavaju jednom u stotinu godina. ko god je optimista sto se tice bosne i prolaza na sp, definitivno zivi u grdnoj zabludi. vrh ce biti ako budu recimo treci iza prva dva favorita, scg i spanije koje tesko neko da moze zaustaviti, a ispred belgije koja je realno slabija nego prethodnih godina, te litvanije koja vreba iz sjene. ispravite me ako grijesim... :drinking:

I Srbija je u rangu Bosne, u pravu si sta se tice cuda da se srbija kvalifikuje bilo bi cudoo :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako da se Srbija ne moze zaustaviti i sprjeciti oni jos nisu protivnika imali, ima jos utaknica ihii srbija je na svakoj kvalifikaciji dobo pocela proslih 9 godina ali nikada nisu uspjeli da se kvalifikuju za prvenstvo steta. Sta ti je tek se moze reci kada se utaknice protiv Spanije od igraju obe, kada se utaknice odigraju protiv litvanje i kada se utaknice odigraju obe protiv bosne. jeli san marino nije protivnik na njima ce svako u grupi dobiti 6 pojena. Budi ralana aki se i malo razumijes u Fudbal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 07:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
a vidis BOsna nece dobiti 6 bodova protiv San marina :wink:

Mladi sinoc : Belgija - Bosna i Hercegovina 2 - 1 ahahahah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 15:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hehe je napisao:

Ma nemas ti pojma o fudbalu, hajde na drugi topic dopisuj se o domacim zivotinjama mozda si tu bolje informisat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 20:06 
Hase Komadant je napisao:
hehe je napisao:

Ma nemas ti pojma o fudbalu, hajde na drugi topic dopisuj se o domacim zivotinjama mozda si tu bolje informisat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking:

Jos otprilike 30 min. prije nego Federacija Bih pocne primati golove...

Predvidjam 2-0 za Belgiju (Iako bih volio da ostane 0-0, ali ne mozete vi to)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Samo 4:1 a jos nije kraj ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Pozdrav.

Brzo dadose gol, glupo primise dva gola.
Nema sta. Sudija bio u pocetku na strani domaciona sto je i normalno.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 23:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

To ti je sport stas bilo proslo. goto vo je igra je izgubita nemore se nista promjeniti tako nam je grah pao, ali nije nista jos iskljuceno da necemo dalje doci gledaj te malo napred mozda se desi cudo :wink: :lol: :D :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
pilot babo je napisao:
nemojte biti smijesni...cinjenica je da bosna uopste nije nikakva velesila u fudbalu, vec spada u red beznacajnih selekcija koje samo popunjavaju prostor u kvalifikacionim grupama, te je realno ocekivati da se nikad nece ni plasirati na neku veliku smotru, kao ni recimo malta, farska ostrva, san marino, lihtenstajn i ostale zemlje koje su u rangu sa bosnom. letoniji je to poslo za rukom prosle godine kvalifikovavsi se na euro, ali i takva cudesa se desavaju jednom u stotinu godina. ko god je optimista sto se tice bosne i prolaza na sp, definitivno zivi u grdnoj zabludi. vrh ce biti ako budu recimo treci iza prva dva favorita, scg i spanije koje tesko neko da moze zaustaviti, a ispred belgije koja je realno slabija nego prethodnih godina, te litvanije koja vreba iz sjene. ispravite me ako grijesim... :drinking:

I Srbija je u rangu Bosne, u pravu si sta se tice cuda da se srbija kvalifikuje bilo bi cudoo :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako da se Srbija ne moze zaustaviti i sprjeciti oni jos nisu protivnika imali, ima jos utaknica ihii srbija je na svakoj kvalifikaciji dobo pocela proslih 9 godina ali nikada nisu uspjeli da se kvalifikuju za prvenstvo steta. Sta ti je tek se moze reci kada se utaknice protiv Spanije od igraju obe, kada se utaknice odigraju protiv litvanje i kada se utaknice odigraju obe protiv bosne. jeli san marino nije protivnik na njima ce svako u grupi dobiti 6 pojena. Budi ralana aki se i malo razumijes u Fudbal.

Srbija u rangu Bosne? Nisu imali protivnika?!?!?

Nemoj se gubiti, Srbija je za klasu jaca od BiH, a Belgiju su porazili u Belgiji sa 2-0, zato tisina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 06:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
e keru.......nalaja se ti oko tekme.......a sta bi *eba vas onaj chamuga a ??

vi na svjetsko........hahahahaaaaa.....2010 mejbi..!!!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
forza belgija :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ocekivano iz 1 u 1...samo me bugari opasno ujebashe, kao i francuzi. bash sam popizdio kad sam vidio krajnje rezultate. ode marka ko da je nikad nije ni bilo. danas novi dan i nova nada...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 16:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
pade ti r00te kao kruska na kladionici

on je igrao 0-0 rezultat a ono 4-1 za belgiju :D :D

hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 17:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jan 2005, 17:11
I ovdje te ja uhvati da pričaš gluposti!

Pa vidjelo se kako je Srbija pobjedila Belgiju a kako je BiH poražena od Belgije - ne znam šta ti tu nije jasno!

Kako da se Srbija ne moze zaustaviti i sprjeciti oni jos nisu protivnika imali, ima jos utaknica

Pa imali su Belgiju i igrali u Zenici 1:1 sa BiH ali kao što ti reče "nisu imali do sada protivnika" znači da i sam SMATRAŠBiH kao kantu za nabijanje!

kvalifikaciji dobo pocela proslih 9 godina ali nikada nisu uspjeli da se kvalifikuju za prvenstvo steta.

Pa i ovo lažeš a znaš da je Srbija (tada se zvala juga) bila na EP Holandija i SP Francuska. Pa dokad ćeš lagati!

Sta ti je tek se moze reci kada se utaknice protiv Spanije od igraju obe, kada se utaknice odigraju protiv litvanje i kada se utaknice odigraju obe protiv bosne.

Pa to su utakmice koje dolaze i SCG je ozbiljna reprezentacija da se ne upušta u špekulacije. A o tim utakmicama govori kad se završe. Pa sjeti se šta si govorio pred utakmicu sa Belgijom...

jeli san marino nije protivnik na njima ce svako u grupi dobiti 6 pojena. Budi ralana aki se i malo razumijes u Fudbal.

Ali je protivnik Belgija a i tu ćeneko uzeti 6 poena - a neko neće :D !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 19:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
mnogo hvala!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 08:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Jebiga ,stvarno mi je teško pao ovaj poraz ,zaslužili su 6: 0 odavno nisu igrali lošije .
Izgubiti može svak ,ali onako slabo trčati i kretati se ,stvarno za svaku osudu .
Oni belgijanci su tarabaneri živi i onu reprezentaciju bi pobijedio i rezervni sastav MODRIČE .
Najveća stvar i svaka čast BOSNI JE 15000 FANATEIKOSA U HEJSELU STVARNO STRAVA .
SVAKA ČAST TIM BOSANČEROSIMA .
GO GO GO BOSNA .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
aha

boli guza kada belgijanci rasturaju. ccc. ko visoko leti - nisko pada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 14:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Citiraj:
aha

boli guza kada belgijanci rasturaju. ccc. ko visoko leti - nisko pada.

TAČNO TAKO :( :( :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2005, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Potpuno zasluzen poraz,u svakoj liniji smo spusteni na zemlju ali hajde,bit ce bolje!Po rijecima "Red devilsa" bilo je to jedno od najvecih gostovanja stranaca koje se moglo porediti samo sa svojevremenom posjetom Skota.
Kako kazu Srbijanci im nisu ostali bas nesto vrijedni spomena,Hrvati kao odvratni i odbojni ali su se zato sklopila mnoga prijateljstva sa Bosancima.Naravno bila je tu gomila indijanaca i seljacina ali sta je tu je-takvo je stanje inace kad igra bilo koja reprezentacija
Sve je to vidjeno na
OVOJ STRANICI
Evo i po koja slika iz moje perspektive:
SLIKA 1
SLIKA 2
SLIKA 3
SLIKA 4
SLIKA 5

A uz OVU se orilo:"VOLIM TE BOSNO"
Svaka cast kao prvo BH Fanaticosima na jakom navijanju te Hordasima,Manijacima,Robijasima,Rodjenima te Fukarama iz domovine kao i momcima iz Banjaluke(dobar trans!) i ostalih bosansko-hercegovackih gradova.
Kao sto rekoh bila je tu i revija raznog seljakluka poput isticanja turskih,arapskih i sta ja znam kojih vec zastava sto su vodje nastojale u startu da ukinu.(Krofi svaka cast jarane!!)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]