M.M je napisao:
Jedino da skrenem paznju neznam sada ko je napisao da je Ivano Balic nista za Stojanovica mislim ipak da je Ivano proglasen ne dzabe najboljim igracem svjeta,mada moram reci da je Stojanovic vrsni igrac jer sam gledao sve utakmice SICG.

E, to sam bio ja!

Ali to je bilo navijački. Balić je nesumnjivo jak igrač, ali ne mislim da je najbolji srednji bek na svijetu, tu je konkurencija izuzetno jaka. Naravno, logično je da ga proglase za najboljeg igrača, imajući u vidu šta su sve Hrvati poosvajali. Meni lično se najviše sviđa Mirza Džomba (mislim kao igrač, vi perverznjaci!

), to je strašan igrač, bez sumnje najbolje desno krilo na svijetu i prava noćna mora za svaku odbranu. Mislim da će nam on utrpati oko 10 komada (što sa krila što iz sedmeraca, što iz kontri), ali naš metod za pobjedu je da zaustavimo ostale, prvenstveno Lackovića, koji je utrpao Nijemcima čini mi se isto desetak komada. U svakom slučaju, biće krvava utakmica. Krvava, u smislu uzbudljiva, a ne da ćemo se tući.
Ej, braćo, ovaaaaaaaaaaj, kladio sam se na naše

Doduše, sa hendikepom od 1.5. Nadam se da nas neću pokopati. Sutra prije utakmice ću da odigram na manje od 55.5 golova. U mečevima Hrvatske do sada je redovno padalo više golova, ali mislim da mi imamo bolju odbranu od reprezentacija koje su igrale s Hrvatima prethodne mečeve, pa se u to uzdam.
Eh, da, Vladica Stojanović me je pravo prijatno iznenadio. Ispao je naš najbolji srednji bek. Ja sam čupao kosu kad nam je otišao Eklemović, a još prije toga je otpao Golić, a sada Anđelković nije u formi... Da nam nema Vladice, jao bi nam bilo... Samo da ne posustane u najvažnijim mečevima. Bio bih zadovoljan i da sutra bude neriješeno