banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Harveter, uko'po si nas :)))

Merhaba, bez diskusije .. Hrvati su stvarno jaki, ali ne i nepobjedivi. Jedva cekam sutrasnji duel.

P.S.

Sve cestitke Sterbiku .. sinoc ne da je branio .. svaka mu cast :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 15:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Pa da jaki smo mi Hrvati........ :wink:
Ali jebiga znate imamo istu skolu rukometa i to ce biti utakmica do zadnjega,jedino bih zelio da bude fer utakmica pa neka ide dalje ko je bolji,da napokon pokazemo da smo mi i jedni i drugi civilizovani,jer jako me boli posto zivim u Njemackoj kada me glupe Svabe pitaju i hocete se opet potuci e i vi i mi smo ih tukli to me jedino tjesi pa im kazem mozda i hocemo ali sa vama Njemcima necemo jer vas nema....... :D

ZELIM SAMO FER UTAKMICU I NEKA BOLJI POBJEDI.

Jedino da skrenem paznju neznam sada ko je napisao da je Ivano Balic nista za Stojanovica mislim ipak da je Ivano proglasen ne dzabe najboljim igracem svjeta,mada moram reci da je Stojanovic vrsni igrac jer sam gledao sve utakmice SICG. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 15:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Naravno bolji ce pobjediti - SCG :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 15:44 
Ja sam ubjeđen da će obje sutrašnje tekme završiti nerješeno tako da ćemo se i mi hrvati plasirati u 1/2 finale.

Mislim da bi to bilo i nekako najpoštenije. Međutim ja sam veoma slab prognozer.

Ono što mi upada u oči je činjenica da je i na ovom prvenstvu pokazano koliko nas balkance svijet smatra levatima. Naša tekma koja se igra sutra na veče je prvobitno bila planirana da počne u 20.15. međutim zbog razvoja situacije počeće u 18.15. odnosno prije tekme Španija-Norveška jer IHF-u nije u cilju da ima dvije ex-ju ekipe u polufinalu.

Vjerujem u naš plasman dalje jer od 9 mogućih raspleta situacije nama odgovara 7 što je veoma velika vjerovatnoća. Hrvati imaju prolaz u 5 slučajeva od mogućih 9 raspleta. Španci imaju samo 2 prolaza a norvežani 4.
Sa druge strane zajedno sa hrvatima imamo prolaz u 3 slučaja odnosno u 33% raspleta.
Kako god bilo nema nti jedne mogućnosti da obe ex-ju selekcije ispadnu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 16:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
A to me raduje ...... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
bice jako tesko pobjediti hrvate jer imaju snaznu reprezentaciju, uprkos brojnim povrijedjenim igracima. ipak, nisu nepobjedivi. imaju dosta slabosti koje treba znati iskoristiti. prije svega zaustaviti lackovica i dzombu i pola posla je odradjeno. cvrsta odbrana i da nam konacno prorade krila. valjda plavi nisu zaboravili da odigraju i neku kontru.
neka pobjedi bolji i neka bude fer utakmica.

POMOZI BOZE. NAPRIJED SiCG.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
igra li kapisoda za scg???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Mislim da ce Srbija dobiti,,igraju cvrstci rukomet grublji,,a sto je najvaznije imaju dva najbolja golmana vjerovatno na svijetu,,,

Zelim im puno srece i neka bolji pobjedi...

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 20:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Pobeda protiv Hrvatske, ekipu SCG bi odvela u polufinale, bez obzira na ishod utakmice Španija - Norveška.

Poraz "plavih" ne bi značio automaski oproštaj od polufinala, ali bi tim SCG zavisio od susreta rivala, odnosno odgovarao bi im samo remi Španije i Norveške.

U tom slučaju, Hrvatska bi otišla u polufinale sa prve pozicije iz Grupe II sa osam bodova, a SCG bi imala isti broj bodova kao Španija i Norveška, po šest, ali bi iz medjusobnih sureta imala tri boda (pobeda protiv Norveške i remi sa Španijom), Španija dva (remi sa SCG i Norveškom), a Norveška jedan (remi sa Španijom, poraz od SCG).

U slučaju da u poslednjem kolu Španija pobedi Norvešku, a SCG i Hrvatska igraju nerešeno, u polufinale iz Grupe II ići će Hrvatska i SCG. U tom slučaju Španci, Hrvati i SCG imali bi po sedam bodova, ali u međusobnim susretima te tri reprezentacije Hrvatska bi imala tri, SCG dva, a Španija jedan.

I pobeda Norvežana nad Špancima, a remi SCG i Hrvatske, značio bi za "plave" put u polufinale. SCG, Hrvatska i Norveška imale bi u tom slučaju po sedam bodova, a "plavi" iz medjusobnih susreta tri boda, Norvežani dva, a Hrvatska bi se sa jednim bodom oprostila od borbe za medalju.

SCG bi se oprostila od borbe za medalju, ako bi izgubila od Hrvatske, uz pobedu bilo Norveške, bilo Španije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2005, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
I_am je napisao:

mrzim kad me ignorisu :D

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 02 Feb 2005, 23:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Neka pobjedi bolji!

Licno sam prezadovoljan dosadasnjom igrom plavih...ruku na srce,jesmo levati ali borbenost me odusevila...cista desetka...saka nos patos sistem rulzzzzz! :wink:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 03 Feb 2005, 02:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
I_am je napisao:
I_am je napisao:

mrzim kad me ignorisu :D

Kapisoda naravno ne igra za SCG. Igraće za Bosnu, ali klub, ne reprezentaciju.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 03 Feb 2005, 02:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
M.M je napisao:
Jedino da skrenem paznju neznam sada ko je napisao da je Ivano Balic nista za Stojanovica mislim ipak da je Ivano proglasen ne dzabe najboljim igracem svjeta,mada moram reci da je Stojanovic vrsni igrac jer sam gledao sve utakmice SICG. :wink:

E, to sam bio ja! :D Ali to je bilo navijački. Balić je nesumnjivo jak igrač, ali ne mislim da je najbolji srednji bek na svijetu, tu je konkurencija izuzetno jaka. Naravno, logično je da ga proglase za najboljeg igrača, imajući u vidu šta su sve Hrvati poosvajali. Meni lično se najviše sviđa Mirza Džomba (mislim kao igrač, vi perverznjaci! :D ), to je strašan igrač, bez sumnje najbolje desno krilo na svijetu i prava noćna mora za svaku odbranu. Mislim da će nam on utrpati oko 10 komada (što sa krila što iz sedmeraca, što iz kontri), ali naš metod za pobjedu je da zaustavimo ostale, prvenstveno Lackovića, koji je utrpao Nijemcima čini mi se isto desetak komada. U svakom slučaju, biće krvava utakmica. Krvava, u smislu uzbudljiva, a ne da ćemo se tući. :D

Ej, braćo, ovaaaaaaaaaaj, kladio sam se na naše :D Doduše, sa hendikepom od 1.5. Nadam se da nas neću pokopati. Sutra prije utakmice ću da odigram na manje od 55.5 golova. U mečevima Hrvatske do sada je redovno padalo više golova, ali mislim da mi imamo bolju odbranu od reprezentacija koje su igrale s Hrvatima prethodne mečeve, pa se u to uzdam.

Eh, da, Vladica Stojanović me je pravo prijatno iznenadio. Ispao je naš najbolji srednji bek. Ja sam čupao kosu kad nam je otišao Eklemović, a još prije toga je otpao Golić, a sada Anđelković nije u formi... Da nam nema Vladice, jao bi nam bilo... Samo da ne posustane u najvažnijim mečevima. Bio bih zadovoljan i da sutra bude neriješeno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 03:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
E ljudi, znate li koliko sedmeraca su nasi imali protiv Spanaca? Za tacan odgovor dobijate nagradno iskljucenje na dva minuta :D :D :D

Ne mogu nasi da prelome utakmicu i to im je glavni problem. Protiv Svaba imaju +5 i tri napada da odu na +6 i zavrse posao mirno, ali uzalud. Sa Svedima se patimo i patimo i kad povedemo konacno pred kraj, opet imamo napad da se odvojimo i nista. . .
Na utakmicu sa Spancima ne treba trositi rijeci, jednostavno fali nam igrac koji ce da prelomi utakmicu. . . I da. Fali nam kontra i to gadno. Tih par golova iz kontranapada je upravo onoliko golova koliko nam je falilo da mirno pobijedimo sve utakmice.

Jos jedna zanimljivost. Zna li iko zbog cega nije priznat gol Vladice Stojanovica u zadnjem minutu meca sa Spancima. Ja i drug vidjeli loptu u golu i poceli da slavimo. Onaj Kovinjalo sa RTS-a isto tako, kad ono corak. U Sportskom zurnalu samo nagadjaju da je gol ponisten zbog pasivne igre. . . Smijesno, a par minuta prije toga pustaju Spance da igraju dok ne dadnu gol, pa kad ovi nisu uspjeli nikako da dodju do postenog suta iz igre i pokusali na silu da dadnu gol, a Sterbik odbrani, onda im sudije dadose jos i sedmerac. . . Koja smijurija.

Jeste culi da su se Svedjani zalili na sudjenje u mecu sa nasima, a zadnja dva gola dadose iz blago govoreci, sumnjivih sedmeraca, a nama ne dosude ocit sedmerac nad Milosavljevicem i jos njemu dosude prestup. . .

Nikad nisam volio zalbe na sudjenje, ali bilo je nekih ocitih propusta, a izgleda da "sasvim slucajno", uvijek idu na nasu stetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 09:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Pa bice nereseno pazi sto vam kazem :wink:

eto to je za nas prolaz dalje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 14:29 
Na forumu B92 se javio neki suad i postirao je otprilike sledeći tekst:

Naprijed Muratoviću, naprijed Toskiću, razvalite hrvate čitav sandžak je uz vas.

Izgleda da su Džomba i Pipe izdajice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 14:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
S obzirom da Sandzak nije ni u Bosni, jos manje u Hrvatskoj ..... ne znam sta je cudno (sem tvoje konstatacije).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
nikson je napisao:
Na forumu B92 se javio neki suad i postirao je otprilike sledeći tekst:

Naprijed Muratoviću, naprijed Toskiću, razvalite hrvate čitav sandžak je uz vas.

Izgleda da su Džomba i Pipe izdajice.

ako si ti ovu zadnju izjavio onda si stvarno tup k'o cesalj.. Pipe sta je uradio za Banjaluku, vi u zivotu necete postici.. sve misevi :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 15:42 
Prvo da malo objasnimo situaciju.

Pipe je veliki igrač i nikada ga nisam omalovažavao. Čak šta više bilo mi je veoma žao kada su on i Saračević otišli iz Borca u Zagreb jer su oba djeca banjaluke i odlični igrači.

Komentar suada na B92 mi je vrlo simpatičan i smatram da je logičnije da i džomba i pipe rade u rukometu BiH nego u rukometu hrvatske. Džomba je kao i pipe iz BL mada je prve rukometne korake učinio u Rijeci.

Ono što je u interesantno u suadovom postu je da lik navija za Muratovića i Toskića a ne za repku SCG.

Iako sam obožavao gledati i pipea i sarača kako igraju posebno u poznijim godinama nikada nisam navijao ni za njih dvojicu kao za članove hrv selekcije kao ni za hrvatsku repku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 15:44 
Bay the way, šta je pipe posebno učinio za BL?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]