Citiraj:
John Bryant, centar
Fantastičan skakač, ne zbog nekog monstruoznog odraza i fizikalija, već zbog izuzetne fizičke snage i odličnog građenja. Svojevremeno drugi najbolji koledž skakač, odmah uz Blake Griffina. Izuzetno snažan, masivan, ne mnogo pokretan, snalažljiv ispod oba koša, nema prefinjenu tehniku, ali zna da ubaci loptu u koš. Može da pogodi sa poludistance, ali generalno najkorisniji pod samim obručem. Ponekad zna da opali i trojku. Solidan penaldžija.
Chevon Troutman, krilni centar
Veoma pokretna četvorka, pomalo undersize, odličan rad nogu, postavljanje, pravi jako dobre blokove saigračima. Vrlo dobar skakač, pogotovo u napadu, veoma eksplozivan i agresivan, nadoknažuje odrazom i eksplozivnošću nedostatak visine. Izuzetan borac, fantastičan defanzivac, obavlja mnogo prljavog posla, igra sa dosta energije. Ne toliko opasan van reketa, ispod koša zna da koristi fizikalije i atleticizam da poentira.
Deon Thompson, krilni centar
Igrač sa mog famoznog scouting reporta. Snažan krilni centar, dobro razvijen, visok, solidan unutrašnji igrač, iako ne poseduje zavidnu tehniku, mnogo više koristi snagu. Odlično se gradi i bori za poziciju, solidno se izvlači na šut pre svega sa poludistance. Iako snažan, nedovoljno dobar atleta da bi uspeo da završi akciju uprkos kontaktu. Ima dobar izbačaj, sposoban da šutira preko čuvara. Jako dobro postavlja blokove, odlična pick ’n’ pop opcija. Dosta pokretan igrač, dobro koristi prazan prostor i otvara se za dodavanja, ima dobre ruke kojim uspešno hvata teške pasove. Solidan ofanzivni skakač, dobro se gradi na skoku iako nije preterano skočan. Solidan sa penala.
Malcolm Delaney, plej/bek
Fantastičan poenter, klasičan kombo, nema razigravačke sposobnosti za čistog pleja, a nema fizikalije i visinu za dvojku. Izuzetan prvi korak, eksplozivan polazak, ali slabije koristi prodor u levu stranu i generalno levu ruku. Ne čuva dovoljno dobro loptu u driblingu. Voli da je lopta kod njega i da sam rešava situacije. Solidan je dodavač, naročito iz punog trka, ali generalno više gleda prilike da sam završi akcije. Na koledžu je znao često da isiluje šutem preko ruke, pretpostavljam da je sada sazreo malo. Solidan šuter upitne selekcije šuta. Ulazi u dobe i loše serije šuta. Brz, prodoran, jako dobar defanzivac, odličan u presingu.
Bryce Taylor, bek
Odličan šuter, posebno van linije za tri poena. U jednom meču za Oregon na konferencijskom turniru je postigao 32 poena, šutirajući 7/7 za tri poena, 4/4 za dva i 3/3 sa penala! Jako dobar srednjoškolac, fantastičan na koledžu. Vremenom se na Oregonu razvio u fantastičnog defanzivca i unapredio je malo i unutrašnju igru. Školovan igrač od malih nogu, otac Brian je dugogodišnji NBA trener. Izuzetan atleta, timski igrač. Reklo bi se – savršen igrač. Izgleda da ima sve neophodne alate, ali opet nema tu crtu i karakter vođe i rođenog pobednika. Možda je statistički najmanje uključen u igru od svih Bayernovih Amera, ali lično se meni najviše sviđa. Nadam se da ga nećete i vi zapamtiti nakon večerašnjeg meča.
Kopirano sa drugog sajta, ne znam ja baš ovoliko podataka
Sem ovih amera tu su još Savović, Luka Staiger, Benzing, Šafancik...
I Šafancik i Dilijeni nisu neki plejmekeri klasični, više kombo bekovi, koji gledaju svoja "posla", tačnije kako da akaciju završe. Kao što je momak napisao, Brus Tejlor i ne igra neku sezonu, samo se nadam da ga večeras neće krenuti, kako to biva kad se igra protiv Srpskih klubva.
O Benzingu su 2009 išle priče da te Bog sačuva, novi Novicki, a momak je skroman igrač.Staiger all round igrač, sve radi, može i pogoditi koji šut. Lazić mihnenski

. Niko ne igra Bog zna puno, Dilejni i Tomas igraju po 23 minute, što je i najviše. Svi daju kakav takav doprinost.
Solidna ekipa, sa magom na klupi koji ih čini još boljim. Ima tu i Đedović, samo on ne igra večeras pa ga nisma uzeo za razmatranje.