banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2010, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Block out je napisao:
Subotic je bas rupa.

nista posebno gori od ostalih...

PS
jedino nam je falilo igranje rukom u sesnaestercu i utisak bi bio kompletan :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 01:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Da mi je samo malo zaviriti u mozak DEBILČINA koji su zvizdali za vreme minute ćutnje u cast nedavno preminulog Stjepana Bobeka,kakva sve stoka dolazi na stadione da je to za nepoverovati :x

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
za ove sto govore da se igraci nisu jos uigrali, pocetak sezone itd... pa kako se slovenci prije uigrase da u sred BG umalo odnesose sva 3 boda?

Slovenija je imala jos gori rezultat na svom terenu nego Srbija, izgubili su od Sjeverne Irske, nije ni kod njih jos uvijek sve kako treba.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ono sinoć je ličilo otprilike na jedno veliko ništa.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
SIJUKS je napisao:
Da mi je samo malo zaviriti u mozak DEBILČINA koji su zvizdali za vreme minute ćutnje u cast nedavno preminulog Stjepana Bobeka,kakva sve stoka dolazi na stadione da je to za nepoverovati :x

Мислим да је у том тренутку кренула нека фрка са Словенцима, полиција ушла на трибину па су зато звиждали.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja sam bio protiv toga da igra Cleo za Srbiju... Ali kad skontam da za nju vec igraju Ante Rukavina i Miralem Sulejmani, onda brate nek igra i Cleo... Toliko...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
TaškoBL je napisao:
Ja sam bio protiv toga da igra Cleo za Srbiju... Ali kad skontam da za nju vec igraju Ante Rukavina i Miralem Sulejmani, onda brate nek igra i Cleo... Toliko...

Šta,Hrvati i muslimani ne trebaju igrati za Srbiju iako je to njihova zemlje?A Srbin iz Bosne treba iako možda nogom nije kročio na tlo iste?
Tačno me nekada zaprepasti količina gluposti koja stane u jedan post..... :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma kakav Kleo ljudi. Ok je momak skroz i sve to, ali on NE GOVORI SRPSKI. Ako je ovdje odrastao,skolovao se i slicno, neka igra pa makar da je sa Marsa pao. Ali ovo mi je skroz bezveze da sad dobije dres reprezentacije. Na kraju ce sve selekcije izgledati kao kosarkaska reprezentacija Njemacke do prije par godine...tajm aut i na njemu se prica engleski jezik. Zajebi to...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Šta,Hrvati i muslimani ne trebaju igrati za Srbiju iako je to njihova zemlje?A Srbin iz Bosne treba iako možda nogom nije kročio na tlo iste?

Bravoooo zoka... Uspio si izvrnuti moje rijeci... Gdje sam ja rekao da njih dvojica ne tebaju igrati?!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Kakve veze imaju Rukavina i Sulejmani sa Kleom? Na stranu što prvospomenuti, možda nema kvalitet dostojan reprezentacije.

Lično, ne mislim da je realizacija toliki problem, da bi Kleo bio rješenje za sve probleme. Prevashodno jer Srbija trenutno nema igru i ne stvara šanse, kao u prošlim kvalifikacijama.

Citiraj:
Pa ni meni nije jasno što se nismo preštelovali na onu taktiku koja je radila protiv Švaba, i protiv Australije do raspada?

To ti je u principu sve ista taktika, koja povremeno daje rezultate, ali je postala prilično čitljiva. Prodori po bokovima, preko Krasića i Jovanovića, koji imaju efekta, ako su njih dvojica u vrhunskoj formi i jak prekid, gdje su na skoku Žigić, Ivanović i Vidić. Kad se blokira igra po bokovima, kao što je uradio Rajevac na SP, Srbija nema previše rješenja i sve se sveda na bunarenje na Žigića i spuštanje lopti vezistima iz drugog plana. Uvođenje Kačara poslije sat vremena igre, već postaje nesnosno, jer se od njega očekuje da bude neki džoker i daje mu se maksimum pola sata igre, a on je trenutno možda i u najboljoj formi od vezista i trebao bi da igra cijelu utakmicu. Ovako je stalna žrtva te uloge džokera, jer ako nešto rapidno ne promijeni na terenu, smatra se da nije uspio. On, Stanković i Ninković su, po meni optimalno rješenje za trojicu u veznom redu, jer igraju u oba pravca, agresivni su i imaju dobar pas. Kuzmanović, kao prva alternativa, a na krilnim pozicijama Tošić je definitivno zaslužio šansu, umjesto Jovanovića, koji je trenutno prilično van forme...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:35 
Administrator
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
_zoka je napisao:

Bravoooo zoka... Uspio si izvrnuti moje rijeci... Gdje sam ja rekao da njih dvojica ne tebaju igrati?!

Ništa ja nisam izvrnuo.Stavio si u istu ravan nekoga ko nema veze sa Srbijom,osim što je na privremenom radu tamo i nekoga ko je rođen tamo ali je "pogrešne" nacije....Da si stavio Subotića u ravan sa Kleom ne bih rekao ništa iako ni to nije ni slično.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako nema veze sa Srbijom, covjek ce postati "Nas Dudu" :roll:

Je li Subotic treba da igra za BiH?! Da slusa onog mamlaza iz Rajvosa, dodje na teren a tamo zastave armije BiH?! Je li to treba? Neka igra za Srbiju i treba da igra.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Taj da vrijedi nešto, ne bi se pokušavao promovisati preko naše reprezentacije... Ako ikad zaigra za Srbiju, prestajem pratiti reprezentaciju... Pored toliko naših igrača kojima treba pružiti šansu, nama da igra neki polu-proizvod portugalske kolonije... Mislim da Srbija ima i previše igrača da bi tražila reprezentativce po 2. brazilskoj ligi...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 11:10 
Administrator
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Kako nema veze sa Srbijom, covjek ce postati "Nas Dudu" :roll:

Je li Subotic treba da igra za BiH?! Da slusa onog mamlaza iz Rajvosa, dodje na teren a tamo zastave armije BiH?! Je li to treba? Neka igra za Srbiju i treba da igra.

Nisam rekao da treba.Ali ne treba ni Kleo.Niti postoji ijedan razlog zbog kojeg Rukavina ili Sulejmani ne bi trebali da igraju za Srbiju.Prirodnije je da Subotić igra za BH,ipak je tu rođen,nego da Rukavina ne igra za Srbiju.Lupio si glupost i sad se samo ukopavaš dalje.

Što se Klea tiče....Ne treba da igra.Zašto?Zato što on sad proživljava svoj vrhunac.Za pola godine će se ispucati i onda će biti neprimjetan...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vaznije je gdje je neko rodjen, nego ko je i sta je?
Geografija ispred nacionalnosti?!
Pa sto se reprezentacija zove i nacionalni tim? Ajd da ukinemo taj epitet.

Nije prirodno da Subotic igra za BiH, bez obzira gdje je rodjen... Jer se zna kakva je atmosfera na bosnjacikim tribinama.

Vezano za brazilskog indijanca... Ne vjerujem da ce se ispucati za pola godine, lik ima 25 godina i tek treba da krene da igra. Ne volim Partizan a samim tim ni Clea. Ali igracina je. Daj Boze da nikad ne zaigraju stranci, ali Tole ce to progurati htjeli mi to ili ne...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 11:31 
Administrator
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:

Da,da i epitet se odnosi na državu ne na naciju u etničkom smislu.Reprezentacija države,ne naroda.
Po tebi,ni jedan Srbin ne treba da igra za BiH....Glupost.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
TaškoBL je napisao:

Da,da i epitet se odnosi na državu ne na naciju u etničkom smislu.Reprezentacija države,ne naroda.
Po tebi,ni jedan Srbin ne treba da igra za BiH....Glupost.

Ne, ne, ne... Treba da igra, ali ne danas. Ni za 10 godina... Za jedno 30 mozda...
Sto bih ja igrao za BiH a sve zadrti zeleni na tribini?! Mislis da neko od njih podrzava igranje Srba u BiH? Samo javno, lafo BiH jedna jedina, a vole nas ko i mi njih... Ja nemam nista protiv muslimana/bosnjaka, ali imam protiv onih koji se dice armijom BiH... Pa bio on i Japanac...

Da se napokon vratimo na temu... Stvarno ne mogu dokuciti tajnu Nikole Zigica i njegovog halfa Markana... Kako ljudi daju onolike golove za svoje timove, a za Srbiju nece pa nece...
Drago mi je da je Tosic igrao. Jest da nije odigrao ekstra, ali on bi mogao biti nas veliki as...
Nasi i dalje imaju problema da "opale" loptu kad je neka izgledna situacija. Samo se gura lopta na krila, sa krila na Zigica a ovaj pokusava spustiti... Pa zar pored Krasica i Jovanovica, da ne probijemo nijednom po protivnickom boku i sjurimo se u 16 ljutih metara?!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Ma kakav Kleo ljudi. Ok je momak skroz i sve to, ali on NE GOVORI SRPSKI.

Ne govori ni Subotić :D
Slušao sam ga kako priča neki dan. Pogodio dva padeža. Ostalo fulao. Kao i na utakmici.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma fulaju padeze i ljudi iz juzne Srbije... ;)

Ali Subotic barem zna jezik (pored profulanih padeza).

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Nasi i dalje imaju problema da "opale" loptu kad je neka izgledna situacija. Samo se gura lopta na krila, sa krila na Zigica a ovaj pokusava spustiti... Pa zar pored Krasica i Jovanovica, da ne probijemo nijednom po protivnickom boku i sjurimo se u 16 ljutih metara?!

Ovo se i meni čini kao veliki, veliki problem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]