Citiraj:
Ja sam bio protiv toga da igra Cleo za Srbiju... Ali kad skontam da za nju vec igraju Ante Rukavina i Miralem Sulejmani, onda brate nek igra i Cleo... Toliko...
Kakve veze imaju Rukavina i Sulejmani sa Kleom? Na stranu što prvospomenuti, možda nema kvalitet dostojan reprezentacije.
Lično, ne mislim da je realizacija toliki problem, da bi Kleo bio rješenje za sve probleme. Prevashodno jer Srbija trenutno nema igru i ne stvara šanse, kao u prošlim kvalifikacijama.
Citiraj:
Pa ni meni nije jasno što se nismo preštelovali na onu taktiku koja je radila protiv Švaba, i protiv Australije do raspada?
To ti je u principu sve ista taktika, koja povremeno daje rezultate, ali je postala prilično čitljiva. Prodori po bokovima, preko Krasića i Jovanovića, koji imaju efekta, ako su njih dvojica u vrhunskoj formi i jak prekid, gdje su na skoku Žigić, Ivanović i Vidić. Kad se blokira igra po bokovima, kao što je uradio Rajevac na SP, Srbija nema previše rješenja i sve se sveda na bunarenje na Žigića i spuštanje lopti vezistima iz drugog plana. Uvođenje Kačara poslije sat vremena igre, već postaje nesnosno, jer se od njega očekuje da bude neki džoker i daje mu se maksimum pola sata igre, a on je trenutno možda i u najboljoj formi od vezista i trebao bi da igra cijelu utakmicu. Ovako je stalna žrtva te uloge džokera, jer ako nešto rapidno ne promijeni na terenu, smatra se da nije uspio. On, Stanković i Ninković su, po meni optimalno rješenje za trojicu u veznom redu, jer igraju u oba pravca, agresivni su i imaju dobar pas. Kuzmanović, kao prva alternativa, a na krilnim pozicijama Tošić je definitivno zaslužio šansu, umjesto Jovanovića, koji je trenutno prilično van forme...