Највећа грешка је касна куповина, умјесто да се то обављало зимус. Смијешно је причати о придошлицама шта ко зна или не зна, након три утакмице, гдје нико није у играчкој форми. Осим Фибела, он је стварно дрвосјеча. Да не причам да су у истом периоду најбољи играчи из прошле сезоне, осим Катаи-ја, сви мање-више у каналу. Новајлијама бих дао шансу до зиме, па онда коментарисао. Руиз има 22 године, не може ми нико рећи да не зна. Моуче, Канга, поготово. (Мада не вјерујем да ће сва тројица дочекати зиму у Србији, може се наслутити по изјавама). Све 4 дефанзивне позиције плус голман (у каналу), нису добри играчи и немају мјеста у Звезди која хоће у европу, али се слажем да то није једини разлог и није све до одбране. Што се тиче цифара, сјетите се да је Срнић плаћен око 300.000, пар година прије, Тенк 350.000, а било је тога још.
Грујић није никакав показатељ, Гријућ је вансеријски играч који се рађа једном у 20-30 година. Могао се продати касније, али колика је рупа у каси + текући трошкови, није ми чудно што је продат на зиму. Проблем је за Бабунског и Плавшића. Ово је преломна сезона, ако неће бити стартери, ништа од њих, макар у Звезди. Игру сада треба правити око Канге, иза њега Доналд и Ле Талек, или можда чак Бабун, Канга, Доналд, ако ћемо играти трогуао ту. Хуга продати под хитно, ако има било каква понуда, не вјерујем да ће се вратити на онај ниво, цијена ће наставити да пада + опет требају паре.
Још да додам, цијелу нашу лигу кад узмеш, направиш дрим-тим лиге (без странаца) + таленти, млађе категорије и исти се неће квалификовати у европу. У таквој лиги је приоритет опет титула па догодине све поново и може бити боље, ако смо ишта научили из ове сезоне.
И за крај:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Grof je najbolje sto se desilo Zvazdi u ko zna koliko godina...
Са свим својим манама. Мораћемо и њега сачекати, мора једноставно неке ствари да научи и прође, колико год стажа имао. Никад није водио већи клуб, са већим амбицијама, а у зајебанијој ситуацији.