banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 08:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2013, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Aleksandrov može zakrpiti poziciju 4 bez problema. Taman mjesto onog Subotića

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Moze, ali ne moze 5, o tom sam pisao. Definitivno, cetvorka koja dodje mora biti izuzento jaka na niskom postu kao i dosta jaca od Nemanje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Sinoć kod Anđusa Čović odgovorio na pitanje o dugu KK, onda o Radivojeviću ( jako lijepo govorio o njemu) i kad je došlo na red pitanje o Rakočeviću, kaže Anđusu "rekli smo da nema košarke". Mislim da je jasno kako Igor neće više igrati za nas.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I evo potvrde.

http://www.sportal.rs/news.php?news=105565

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
uu nisam siguran koliko je ovo dobro za klub,on bi mnogo iskustvom pomogao zvezdi u el

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Mator je i često se povređuje. U ovim godinama ne bi izdržao tako žestok tempo u EL. Bolje je da oslobodi mjesto nekom mlađem, a ne sumnjam da će biti još pojačanja.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ne znam, zao mi je, volio sam ga vidjeti sa smanjenom minutazom, da udje 10 do 15 minuta, da dvocifren broj poena i odmara, ali nece on tako, sto je ok, misli da to nije to. Volio bih da ubode jos jedan jak ugovor negdje pa da tek onda udje u upravu, moze on jos dosta pruziti.
E sad, posle oslobadjanja njegove plate ocekujem tri pojacanja od kojih ce dva biti zlo a jedno solidno :) . Vidjecemo

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro da je na kraju ispalo sve korektno, dobro za klub. Ipak bi bilo bolje da je ostao i da uleće da trpa po potrebi, ali očigledno nije mogao svariti takvu ulogu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sada valja naći dostojnu zamjenu, onakavoj igračini.

Igore, hvala za sve što si dao za Srpsku košarku. Ima si jedidno manu što si na svojim pozicijama u nacionalnom timu imao još veće igračine.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A tesko da cemo naci, pogotovo ne domaceg igraca. Sad sam siguran da cemo imati problem sa viskom stranaca...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Odlazak Igora je pokazao neke stvari...

Ima odlican post na B92 o sujeti dva covjeka koji je bukvalno sve objasnio...Sa jedne strane jako tuzan sa druge opet svjestan nekih stvari za koje je Igor kriv..
Uskoro ocekujem pojacanja u Covicevom stilu da sto prije zaboravimo Igora

Princip isti kao kod Pesica...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate, ajd nam učini uslugu i nađi, iskopiraj taj post, mislim kad stigneš :) Gdje ćemo sve forume pregledati... Voljeli bismo svi znati tačnu priču.
Igora nećemo zaboraviti ni u kom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Igor nije cvjećka u pogledu karaktera i to se znalo oduvijek. Sada je ipak ispao korektan i po dolasku, kada je pristao da igra za manju platu nego što bi dobio negdje drugdje, a i ovo kad su htjeli da ga ranije penzionišu, kako bi oslobodili mjesta u rosteru za mlađe igrače. Najvažnije je da je sve prošlo bez teških riječi, optužbi i naklapanja po medijima.
"Igor je odlučio da ode, ne može da garantuje svoj maksimum, u sezoni u kojoj će Zvezda odigrati 70-ak utakmica, ponuđeno mu je mjesto SD i to je to."

Bar formalno, to djeluje da je korektno, a i ako nije bilo, dobro je da prljav veš ne izlazi u javnost. Meni je lično žao, jer takvog igrača, teško da će naći za novac koji mogu da ponude. Lično sam očekivao da Jaka i Igor podijele minutažu, ali kontam da se bivši kapiten ne bi baš snašao u takvoj ulozi, a pitanje koliko bi njegovo tijelo izdržalo visok ritam i gust raspored. Praktično će od starta sezone, do finiša, trebati igrati punom snagom, a koliko god da je neko zategnut fizički, godine (36) učiniće svoje...
Sad pored pleja, nedostaje i bek, a o kombo 4/5 igraču, još uvijek čekam neke vijesti. Ne vjerujem u taj scenario, ali može biti da je moguće, da Igorov odlazak znači da je moguć dolazak Bogdanovića. Realno, pored njega nema kvlaitetnog beka, da je domać igrač, osim ako neko još ne misli da je Tepića moguće probuditi iz sna, u kome je prespavao dosadašnji dio seniorske karijere.
Čitam na RSB da se pregovara sa Kaner-Medlijem. Lično bih rekao da je on za nas nerealna meta, pored toga, on je kombo ali 3/4, a ne vidim da takav treba. Ni on nema neku leđnu tehniku, poput Savovića, a ne treba još jedna četvorka, koja će veći dio utakmice gledati kako da se izvuče na šut.
Znači još nije jasno. Roberts je slobodan igrač. Ilijevski bi trebalo da je slobodan. Moja tiha čežnja su obojica, za te pozicije upravo se traže igrač i po nekoj mojoj logici, upravo taj profil. Ne vjerujem ni da su nerealne mete u pogledu primanja...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

D'or Fischer
raspitivali smo se za njegovo zdravlje :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najblaze receno, to je nerealno :D . Ajoj, kakav je to crnac :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ponovicu svoje reci koje sam napisao kada je odlazio Tadija. Osecaj je identican. Kao da si u nekoj dugoj vezi koja vise nema smisla niti poente, koja moze samo hipoteticki da se poboljsa, pod drugacijim uslovima, ali oboje znamo da se to ne moze dogoditi jer je svako sebi najvazniji i nije spreman na kompromis. Igora sam uvek voleo kao igraca, odrastao sam uz njegove igre u prvom mandatu, proklinjao ga kad je presao u Milovu Buducnost. Bio sam klinac i nisam bio nimalo racionalan. U drugom mandatu je razbijao, bio bez dileme najbolji igrac na ovim prostorima, tim je bio zesce tanak i logicno je bilo da ode. Prethodna sezona je bila bas cudna, sto se Igora tice. Imao je perioda kada je sabijao i nosio nas napad (u odbrani je uvek bio los, delom se slepao, a vecim delom se jednostavno radi o losem defanzivcu, slabasnom za svoju poziciju i sa losom anticipacijom protivnickih poteza). Najveci broj najbitnijih utakmica je odigrao ispod svakog nivoa. Ipak, smatram da bi nam u narednoj sezoni bio od velike koristi obzirom na njegovo iskustvo i nesumnjiv napadacki kvalitet. Smesne su price o tome da bi trebao da ima ulogu Pere Bozica koji je u poslednjim sezonama bio polu-invalid. Igor je trebao da bude nas Kecman, 20ak minuta iskustva i trpanja u kos. Nazalost, Igor nema ni blizu takav kosarkaski IQ kao Kecman (iako je overall daleko talentovaniji igrac) pa bi, vrlo moguce, i takva uloga bila utopijska. Iz njegovih reci vidimo da on nije bio spreman na smanjenu ulogu. Igor sa proslosezonskom ulogom je proveren recept za neuspeh, malo ko moze da me ubedi u suprotno. Ne znam da li je Dejan Radonjic slobodan u izboru igraca, ali ekipa koncepcijski odgovara onome sto sam ja prepoznao kao Radonjicevu filozofiju igre. Za proslosezonskog Igora tu nije bilo mesta. Rekao sam i ponovicu, jadan je i bedan bio pokusaj revizije ugovora sa igracem koji ipak ima ozbiljan status i ime u evropskoj kosarci, a koji mu je uprava kluba ponudila. Igor nije mogao da igra za milione na drugom mestu, kako neki ovde potenciraju, ali je mogao da igra makar za duplo vise novca nego sto je kod nas dobijao. Ne bih poredio ovu situaciju sa onom pricom o Karijevom odlasku, Kari je trebao da bude tvorac tima i kluba, mentor, ucitelj...Igor takav kapacitet na terenu nije imao. Nacin na koji se sve ovo zavrsilo je mnogo bolji nego sto sam ja ocekivao, poznajuci ljudske kvalitete Nebojse Covica (a verovatno i njegovih saradnika u vidu zeta ili Vucicevog brata). Ovo sa povlacenjem dresa je vec krajnje pateticno, cak i vise od zalopojki na forumu koje se sada pojavljuju. Igor je inteligentan momak, sigurno je imao razloga da da legitimitet ovom Covicevom potezu sedeci pored njega na konferenciji za stampu. Ja mu, bez mnogo patetike, zelim srecu i zdravlje gde god da ode i cime god da se bavi u buducnosti. Hvala mu za sve, nije to malo, ali nazalost - moglo je da bude mnogo vise.

Sto se tice ovih koji na ovom forumu ne pisu o kosarci vec izbacuju posalice, Jaka Blazic je igrac koji igra odbranu i koji jeste slabiji renome od igora ali koji je 13 godina mladji, a ima naznake kompletnog beka. Blake Schilb nije veteran, vec igrac u naponu snage, koji je dosao kod nas nakon najbolje sezone u karijeri. Ovime ne opravdavam Covicevu nebuloznu pricu o "podmladjivanju", to je prica za mase, floskula kojoj je i Igor dao legitimitet.

Tek ne mogu da razumem ove koji prizeljkuju da nas Igor napuni negde. On vise nije kapacitet da igra 30+ minuta na EL nivou i mnogo je veca sansa, ako nastavi karijeru, da ce to biti u nekom mnogo manje ozbiljnom klubu nego sto su Kaha i slicni.

Moramo da razmisljamo progresivno, a ne da se, drzeci se neke iracionalne tradicionalisticke patetike, ukopavamo u mestu i u proslosti. Ovo je, po mom misljenu, ma koliko bolan, korak napred u razmisljanju rukovodilaca kluba. Ovime nikako ne zelim da opravdam Nebojsu Covica i njegovu bulumentu na nekim krajnje idiotskim potezima u vodjenju kluba, a jos manje da dam podrsku njihovim ljudskim atributima, jer se istih grozim i ponavljam, te ljude shvatam kao trenutno nuzno zlo.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajd ti nama reci jer ovo za gore pomenutog igraca loziona ili ima stvarno neke realnije sanse?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mogu ja pitati Moniku Beluci :) ali nece mi dati sigurno...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate, hvala mnogo. Pokušao sam i sam da nađem, ali izgubio sam se jer imaju 15 tema o KK Crvena zvezda.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2013, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Mogu ja pitati Moniku Beluci :) ali nece mi dati sigurno...

Podcjenjujes se 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]